Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ρούντολφ Σάρπινγκ, της Γερμανίας, είναι υπεύθυνος για την επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας»

«Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ρούντολφ Σάρπινγκ, της Γερμανίας, είναι υπεύθυνος για την επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας».
 Τα παραπάνω δήλωσε ο Henning Hensh, μέλος της αποστολής του ΟΑΣΕ, γράφει, σήμερα, η σερβική εφημερίδα ‘Blic’. Σύμφωνα με τον Hensh, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας είπε ψέματα και παρουσίασε τους στρατιώτες του Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου – UCK, ως αμάχους.«Η Σερβία δέχθηκε επίθεση λόγω των ψευδών ισχυρισμών του Γερμανού υπουργού», είπε το μέλος της αποστολής του ΟΑΣΕ.Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σαν δούρειο ίππο χρησιμοποίησαν τα χρήματα της ΕΕ στο Άγιο Όρος. Κάποιοι σας το έλεγαν..

«Επιθεωρητές του Ελληνικού Υπουργείου Οικονομικών, που ειδικεύονται  στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, αποφάσισε να προβεί σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα χρήματα τα οποία ξοδεύονται από τα μοναστήρια του Αγίου Όρους και ιδιαίτερα στα χρήματα τα οποία έχουν εισπραχθεί από τους αγιορείτες από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Ο λόγος για τους ελέγχους ήταν η άρνηση της μονής «Σιμωνόπετρας» για διαφάνεια και για δήλωση του συνολικού ποσού των 5.000.000 ευρώ που έλαβε από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μέχρι στιγμής, οι μοναστηριακές αρχές αρνήθηκαν κατηγορηματικά να παράσχουν οποιαδήποτε  πληροφορία σχετικά με τα έξοδα και τις δαπάνες του μοναστηριού με τη δικαιολογία της ‘παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις  του εκκλησιαστικού οίκου.

Δ. Καζάκης: «Θα πεθάνει κόσμος με τα φάρμακα από το Πακιστάν»!

«Θα πεθάνει κόσμος». Τρεις λέξεις, τρεις λέξεις με τεράστια δύναμη, συνοψίζουν την άποψη του γνωστού αναλυτή -με το τεράστιο κοινωνικό ρεύμα- Δημήτρη Καζάκη, όταν το newsbomb.gr τον ρωτά για το νέο νομοσχέδιο της Υγείας, που υποχρεώνει τους γιατρούς να συνταγογραφούν δραστική ουσία αντί για φάρμακο και τους φαρμακοποιούς να πωλούν στον ασθενή το φθηνότερο σκεύασμα.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πεθάνει κόσμος», διευκρινίζει -με συνέντευξή του στο newsbomb.gr- ο κ. Καζάκης, «όταν θα μας φέρνουν φάρμακα από το Πακιστάν». Και προσθέτει: «Εδώ παίζουν με την Υγεία μας. Οποιος έχει λεφτά θα πάρει τα κατάλληλα φάρμακα για την ασθένειά του. Οποιος δεν έχει και περιμένει να θεραπευθεί μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, ας πεθάνει!».

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Θα έκαναν χειρότερα, αλλα ξέρετε τι φοβούνται… τους Έλληνες οργισμένους αγανακτισμένους Στρατηγούς…αξιωματικούς,


Φωτιά στην Α.Μεσόγειο βάζει η Τουρκία με την απόφασή της να προχωρήσει σε έρευνες καθαρά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και εντός της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ σε σχετική συμφωνία με την εταιρεία Shell. Στο χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές στις οποίες η Τουρκία θα προχωρήσει σε έρευνες υδρογονανθράκων φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Τι προτίθεται να πράξει η Αθήνα;
Η ιστορία των τουρκικών γεωτρήσεων ξεκινά από το Νοέμβριο του 2011 - και πιο συγκεκριμένα στις 16/11 - όταν ανακοινώθηκε η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και της Ανώνυμης Εταιρείας Πετρελαίων Τουρκίας (TPAO) και των εταιρειών Shell και Exxon, για την έναρξη δοκιμαστικών γεωτρήσεων σε περιοχές οι οποίες χωρίζονται σε 7 ζώνες, εκ των οποίων οι 3 θα ανήκουν στη Shell και οι 4 στην Exxon.

(Vid) )Οι ευρωπαίοι ξεκάθαρα στο πλευρό των Τούρκων για το Αιγαίο! Προκαλούν για θερμό επεισόδιο...


Παρακράτος απο την 'τρύπα' στην εθνική ασφάλεια της χώρας.


Την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχουν βαλθεί να ανταγωνιστούν Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν αγοράσει τουλάχιστον επτά κοριούς, υψηλής τεχνολογίας.
Όπως αποκαλύπτει η «Ισοτιμία», «μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, που διαπλέκονται με το πολιτικό σύστημα της χώρας», έχουν αποκτήσει βαλιτσάκι υποκλοπών.
Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα συστήματα παρακολούθησης «βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή που αντιμετωπίζει… περιπέτειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου».

Πλιάτσικο σε 25 ξωκλήσια!

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία των Καρδαμύλων αφού από την προηγούμενη εβδομάδα, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έχουν βάλει στο στόχαστρο τόσο τις κεντρικές ενορίες της περιοχής όσο και τα Ξωκλήσια.Η εβδομάδα που μας πέρασε έκλεισε με απολογισμό 25 διαρρήξεων σε απομακρυσμένους ναΐσκους σε σύνολο 30, ενώ από τη μανία των διαρρηκτών δεν ξέφυγε και ο κεντρικό ναός του Αγίου Νικολάου στο Μάρμαρο.
«Κάθε χρόνος και διάρρηξη»
Όπως ανέφερε στο www.politischios.gr, ο εφημέριο της περιοχής π. Γ. Τσαπέλας, ο Ι.Ν. Αγ. Νικολάου διαρρήχτηκε για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Μεσογαίας Νικόλαος: "Οδηγούμαστε σε εθνική καταστροφή".

ΕΝΑΣ από τους πιο δυναμικούς μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος (που δίδασκε σε Harvard και MIT, ήταν συνεργάτης της NASA και τα παράτησε όλα για να γίνει μοναχός ) ανοίγει τα χαρτιά του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» και υποστηρίζει ότι οδηγούμαστε σε ιστορική εθνική καταστροφή.
Βλέπει πιθανό το ενδεχόμενο κοινωνικής έκρηξης, τονίζει ότι «η Εκκλησία οφείλει να αδειάζει τα ταμεία και τις αποθήκες της, ενώ για την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ δηλώνει ότι πήγαν να χτυπήσουν την Εκκλησία και μαχαίρωσαν τη Δικαιοσύνη.Καζάνι η κοινωνία

'Ένειψε τας χείρας του'. Προειδοποίησε τους πάντες για ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin προειδοποίησε για ακόμη μια φορά τη διεθνή κοινότητα γύρω από την «αυξανόμενη απειλή» μιας επίθεσης στο Ιράν εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος λέγοντας πως οι επιπτώσεις μπορούν να είναι «πραγματικά καταστροφικές».
Τα παραπάνω περιγράφονται σε άρθρο του που πρόκειται να δημοσιευτεί τη Δευτέρα σε περιοδικό που ασχολείται με θέματα διπλωματίας, και όλα αυτά έξι ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές της 1ης Μαρτίου στις οποίες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι και ο νικητής.
 Ο Putin δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει και τα αραβικά κράτη γύρω από τις επιπτώσεις μιας επίθεσης στη Συρία.«Ελπίζω πραγματικά ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες δεν θα επιχειρήσουν να θέσουν ένα στρατιωτικό σενάριο σε κίνηση στη Συρία χωρίς την άδεια από το ΣΑ του ΟΗΕ΅» φέρεται να λέει ο Putin στο άρθρο του σύμφωνα με τα όσα έχει δώσει στη δημοσιότητα το περιοδικό.

«Τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα»! λέει ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα...

Ζούμε καιρούς συγκλονιστικούς! Αυτό πλέον δεν μπορεί κανένας πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη να το αμφισβητήσει... Η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τεράστιας αλλαγής, η οποία θα σηματοδοτήσει το πέρασμα του ορατού μας κόσμου σε μια εντελώς καινούρια χωροχρονική πραγματικότητα, δημιουργώντας κυριολεκτικά αυτό που γράφεται στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη: «Καινόν ουρανόν και καινήν γην»...
Οι ενδείξεις δε όλες μας δείχνουν ότι η γιγαντιαία αυτή μετάλλαξη των πάντων όσων γνωρίζουμε θα αρχίσει να λαμβάνει χώρα φέτος, εντός δηλ. του τόσο πια πολυδιαφημισμένου και περιβόητου έτους 2012.

Συλλαμβάνουν προ ημερών Τούρκους με εκρηκτικά και αναρωτιούνται για το μετρό.

Ενας 53χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής συνελήφθη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την έκρηξη στο υπόγειο διαμέρισμα της Τριανδρίας τον περασμένο Οκτώβριο.
Τότε είχε εκραγεί χειροβομβίδα στα χέρια 32χρονου Κούρδου που διαμελίστηκε, ενώ σε κρύπτη στην κουζίνα του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ολόκληρο οπλοστάσιο. Εις βάρος του 53χρονου που συνελήφθη χθες και ακόμη τριών Κούρδων, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης γιατί αποτυπώματά τους είχαν βρεθεί στο υπόγειο - γιάφκα της Τριανδρίας. 

 Κατηγορούνται για κατασκευή, προμήθεια κα κατοχή εκρηκτικών.

Είναι εμπόδιο, στα αντίχριστα σχέδια που απεργάζονται.

Ένα σχέδιο για τη δολοφονία του ρώσου πρωθυπουργού και υποψήφιου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία θα σημειωνόταν από ισλαμιστές μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου απέτρεψαν οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τη ρωσική κρατική τηλεόραση.
Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν το σχέδιο ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας, κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το πρώτο κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν και βεβαίωσαν ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εθνική προδοσία, εύγε κ. Πάγκαλε.

Όταν οι φύλακες της εθνικής μας ακεραιότητος αυτομολούν πρός το στρατόπεδο του αντιπάλου, τότε η κατάσταση γίνεται τραγική!   Ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως κ. Θεόδωρος Πάγκαλος χωρίς συστολή προέβη σε μια απαράδεκτη δήλωση: "Είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του".  Αντιγράφω από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ (23.02.2012):"Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονόπτητα, κατανοώ την άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κανείς tην κυριαρχία του. Πάντα ήμουν"! 

Γεροντας Παίσιος, έρχονται δύσκολα χρόνια με δοκιμασίες μεγάλες.

Έρχονται δύσκολα χρόνια.Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες…
 Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά. Οι περιστάσεις, μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά. Καλό όμως είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά και όχι από θλίψεις, αναγκαστικά...Τώρα, πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο. Στην Κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δεν χαιρετούσες έναν Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δεν χαιρετάς τον διάβολο. Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες.

Αγία Γραφή 1.500 ετών βρέθηκε στην Τουρκία.

Μία δερματόδετη Βίβλο κατέσχεσαν οι τουρκικές αστυνομικές αρχές από λαθρεμπόρους, η οποία έχει «ηλικία» 1.500 έτη!Η Βίβλος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, είναι γραμμένη στη μητρική γλώσσα του Ιησού Χριστού, στην Αραμαϊκή, έχει αξία 17 εκατ. ευρώ και κατάφερε να διατηρηθεί στο πέρασμα του χρόνου, διότι είναι φτιαγμένη από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα.
Η Αγία Γραφή, που εντόπισαν οι Αρχές της Τουρκίας, κηρύχθηκε αμέσως αντικείμενο πολιτιστικής κληρονομιάς και φυλάσσεται στο Εθνογραφικό Μουσείο της πρωτεύουσας, Άγκυρας.
Ορισμένοι λένε ότι η Βίβλος αυτή ενδέχεται να αποτελεί αντίγραφο του «Ευαγγελίου του Αποστόλου Βαρνάβα».

Τους καλούν αλλά δεν εμφανίζονται στη στρατολογία!

Σας στέλνω μια είδηση από τοπικό site της Κρήτης, που νομίζω ότι δείχνει και αυτή τα χάλια μας: Αγνοούν τις προσκλήσεις και δεν εμφανίζονται στη Στρατολογική Υπηρεσία, οι "18άρηδες", που το 2015 θα κληθούν να υπηρετήσουν τη μητέρα-πατρίδα.
 Παρά το ότι η προθεσμία λήγει σε έξι ημέρες, πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν προσέλθει ακόμη στην Υπηρεσία, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Από τη Στρατολογική Υπηρεσία εκφράζεται ανησυχία, καθώς δεν είναι σαφές αν οι νέοι άνδρες δεν προσέρχονται στην Υπηρεσία επειδή δεν το γνωρίζουν, το αφήνουν για την τελευταία στιγμή ή επειδή επιλέγουν να μην εμφανιστούν!
Η Στρατολογική Υπηρεσία και με νέα ανακοίνωση, ωστόσο, καλεί τους γεννηθέντες το 1994 από όλη την Κρήτη να προσέλθουν στη Στρατολογική Υπηρεσία Κρήτης.

Αυτή η γυναικά κ. υπουργέ, δεν έγινε ανταλλακτικά χάρη στην αγάπη.

Διαβάστε για την συγκλονιστική ιστορία μιας 49χρονης η οποία επανήλθε στη ζωή όταν την αποχαιρετούσε ο σύζυγός της.
Η 49χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή και ενώ πέθανε επανήλθε στη ζωή όταν ο άνδρας της θέλοντας να την αποχαιρετίσει της ψιθύρισε "σ'αγαπώ".
Ο σύζυγος της, ο γιος της και οι τρεις κόρες ήταν απαρηγόρητοι όταν μετά από σκληρές προσπάθειες τριών ωρών οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
Η γυναίκα ήταν "τεχνικά νεκρή" καθώς το μόνο που κρατούσε τη γυναίκα στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης.

Ο παντουρκισμός έχει πατήσει γερά το πόδι του στην Θράκη.

Η εμμονή της Τουρκίας είναι χαρακτηριστική - Κι αν δεν αντισταθούμε αποτελεσματικά, αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός, στο τέλος θα υλοποιηθεί
 Όσοι δεν ξέρουν το θέμα του Αρτσάχ δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν ποιες αναλογίες υπάρχουν με τη Θράκη μας.
Το πρόβλημα προέρχεται από μία πολύ τοπική προσέγγιση του θέματος και δεν βλέπουν τις προεκτάσεις και το μέλλον όσον αφορά στις εξελίξεις.
Όταν εξετάζουμε μόνο τη Θράκη δεν είμαστε ικανοί να δούμε τη δράση του παντουρκισμού.
Ενώ η εξέταση της κατάστασης του Αρτσάχ προσφέρει άλλες δυνατότητες.
Το τοπικό μουσουλμανικό στοιχείο, όταν αντιμετωπίζεται τοπικά, δεν μπορεί να ξεπεράσει το επίπεδο της τακτικής. Ενώ η πραγματικότητα έχει ένα στρατηγικό χαρακτήρα.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται με... στολή εφοριακού!

Στο κυνήγι όσων αποκρύπτουν εισοδήματα, δεν καταβάλλουν το ΦΠΑ και δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν θα δραστηριοποιηθούν 160 Γερμανοί εφοριακοί, τους οποίους η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ σκοπεύει να στείλει στην Αθήνα για την ενίσχυση των ελληνικών φοροεισπρακτικών μηχανισμών.
Κατά πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr, το Βερολίνο είναι αποφασισμένο να ενισχύσει τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών αφού θεωρεί ότι τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει ελάχιστα για την πάταξη ενός φαινομένου ενδημικού στην ελληνική κοινωνία σε βαθμό που για κάποιους έχει καταστεί κάτι σαν... χόμπυ, με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο να χάνει πολύ σημαντικά έσοδα.

Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες καταγγέλλουν την Τουρκία για παρέμβαση στη Συρία.

"Ρωσική πηγή πληροφοριών, μιλώντας στο επίσημο ρωσικό πρακτορείο ΙΤΑΡ-Tass, ανέφερε ότι οι συριακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης ενισχύονται με οπλισμό από τις γειτονικές χώρες", γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.
 Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ένας μεγάλος αριθμός διαφόρων όπλων και πυρομαχικών διοχετεύονται στις αντιπολιτευόμενες δυνάμεις της Συρίας από το Λίβανο, το Ιράκ και την Τουρκία. «Από τις χώρες αυτές υπάρχει μια ανεπίσημη κατάσταση,προμηθεύουν όπλα, πολυβόλα, τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών και εκτοξευτήρες ρουκετών για τανκς» ισχυρίστηκε η ρωσική πηγή.  

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συγκροτείται μυστικός «απελευθερωτικός στρατός» στην Ελλάδα!

Κύριος διασκεδάζει βουλάς εθνών, αθετεί δε λογισμούς λαών και αθετεί βουλάς αρχόντων (Ψαλμ. 32, 10)!
 Εξεζήτησα τον Κύριον, και επήκουσέ μου και εκ πασών των θλίψεών μου ερρύσατό μου... Ούτος ο πτωχός εκέκραξε, και ο Κύριος εισήκουσεν αυτού και εκ πασών των θλίψεων αυτού έσωσεν αυτόν (ψαλμ. 33, 5, 7)!
 Στη σύσταση ενός ιδιότυπου χριστιανικού στρατού ταχείας κρούσης και προσβολής του εχθρού με την καθοδήγηση γνωστού γέροντα ασκητή έχουν προχωρήσει τα τελευταία χρόνια με άκρα μυστικότητα ορθόδοξοι χριστιανοί σ’ όλη την Ελλάδα.
Απώτερος στόχος τους είναι να θωρακίσουν την ευλογημένη αυτή χώρα και να αμυνθούν στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγουν εναντίον της με την χρήση αθόρυβων όπλων, αλλότριες δυνάμεις συνεργαζόμενες, όπως έχει διαπιστωθεί με μια κάστα νέων δοσίλογων της πατρίδας μας.

Μας δεσμεύουν χρυσό και εθνικά θέματα, όποτε θέλουν με το έτσι θέλω.

"Εάν δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις τα υπόλοιπα κράτη θα μπορούν να διεκδικήσουν μέρος της δημόσιας περιουσίας ή να πάρουν τα αποθέματα χρυσού της χώρας", τόνισε σε συνέντευξή της στην Ιταλική εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα" η Λ. Κατσέλη.
Η πρώην υπουργός Εργασίας υποστήριξε πως η Ελλάδα βρίσκεται δεμένη χειροπόδαρα και πως είναι φυλακισμένη από τις χώρες που τη δανείζουν.
"Το νέο δάνειο θα δώσει μια κάποια ανάσα, χάρη, ιδίως, στη συνεισφορά των ιδιωτών πιστωτών.  

Ετοιμάζουν την μεγάλη Αλβανία…με την βοήθεια των Τούρκων!


Πρόταση Κοσοβάρων βουλευτών για ένωση Κοσόβου-Αλβανίας
«Ομάδα 12 Κοσοβάρων βουλευτών αναμένεται να ζητήσει επίσημα από τη Βουλή του Κοσόβου την ένωση της επαρχίας με την Αλβανία», γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές από την Πρίστινα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αίτημα αυτό θα στηρίξει και ο πρόεδρος της Βουλής του Κοσόβου, Γιακούπ Κρασνίτσι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «TEMA» το αίτημα αυτό αναμένεται να στηριχτεί από 39 αλβανόφωνους βουλευτές και βουλευτές της τουρκικής μειονότητας του Κοσόβου.
Η εφημερίδα όπως και το ALSAT TV αναφέρει πως μετά την κίνηση αυτή, ομάδα βουλευτών θα συναντηθεί με τον Αλβανό πρόεδρο, Μπαμίρ Τόπι, για να του παρουσιάσει επίσημα την πρόταση και να ζητήσει την υλοποίηση της.

Στόχος τα εθνικά θέματα! Σοβαρές και βαρύτατες οι πολιτικές δηλώσεις των τελευταίων ωρών. Ερίζουν την Τουρκία!!!


Σε πρωτοφανείς δηλώσεις αναγνώρισης του βάσιμου των διεκδικήσεων της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για την ΑΟΖ και των δικαιωμάτων της εκτέλεσης εργασιών ερευνών, γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης  εξορύξεων, προχώρησε πριν από λίγο ο υφυπουργός ΠΕΚΑ  και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.
Οι δηλώσεις του Γ,Μανιάτη αντιβαίνουν 100% την εθνική γραμμή καθώς παραδέχεται το βάσιμο των τουρκικών διεκδικήσεων (!) και χαρακτηρίζει «ασαφές το τοπίο σε Αιγαίο και Καστελόριζο (Μεγίστη)» σε ότι αφορά την δυνατότητα της ελληνικής πλευράς να προκηρύξει διαγωνισμούς για έρευνες υδρογονανθράκων.
Τις δηλώσεις αυτές ούτε … Τούρκος δεν θα τολμούσε να τις κάνει την στιγμή που η πάγια ενική θέση από το 1974 μέχρι σήμερα είναι ότι «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των χερσαίων νησιωτικών περιοχών διέπεται αυστηρά από την Συνθήκη της Λωζάνης και βάσει αυτής υπάρχουν συγκεκριμένα ελληνικά δικαιώματα».

Όταν οι γείτονες εκπαιδεύονται εμείς απεμπολούμε τον στρατό.


Ξεκίνησε στο Κοινοβούλιο η συζήτηση για την οργάνωση των εφεδρικών δυνάμεων της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας.Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Εξωτερική πολιτική και Άμυνα, Ντομπροσλάβ Ντιμιτρόφ, παρουσίασε τη σχετική έκθεση της επιτροπής.

Η πρόταση η οποία κατατέθηκε από τους βουλευτές Αικατερίνα Μιχαΐλοβα και Βέσελιν Μετόντιεφ αναφέρει:

«Οι πολίτες της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας να λάβουν εκπαίδευση στην εκμάθηση για την προστασία  της πατρίδας και την άμυνα της χώρας για την ανάληψη δράσης σε ακραίες καταστάσεις και πολικο-στρατιωτικές σχέσεις κατά τα τελευταία δύο χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με αναλυτικό πρόγραμμα του υπουργού Άμυνας και του Υπουργού Εσωτερικών το οποίο εγκρίθηκε από τον Υπουργό Παιδείας και Επιστημών στα τοπικά σχολεία και στα δημαρχεία των Δήμων».
 

Γιάφκα για προβοκατόρικες επιχειρήσεις.Φανταστείτε να έβρισκαν γιάφκα στην Τουρκία ελληνικής προέλευσης! Εδώ.. πέρα βρέχει!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι συνδέεται με τη γιάφκα της Τριανδρίας, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από έκρηξη χειροβομβίδας, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 32χρονος Κούρδος.
Ο 53χρονος πολιτικός πρόσφυγας απολογήθηκε ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή, αρνούμενος τις βαρύτατες κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών και πολεμικού υλικού.
Συγκεκριμένα, στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι ουδέποτε βρέθηκαν δακτυλικά του αποτυπώματα στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντη, στην Τριανδρία, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Σχέδιο αρπαγής των ελληνικών σπιτιών.(Τρόϊκα) Σου μειώνω τον μισθό και σου παίρνω το σπίτι.

Οχι μόνο «ζεστό» αλλά και γρήγορο χρήμα ζητά η Τρόικα από την κυβέρνηση και αυτή η αξίωση έφερε τα πάνω – κάτω (και) σε υποθέσεις αναγκαστικών εκτελέσεων, δηλαδή πλειστηριασμών. Ήδη, χιλιάδες κάτοχοι επίφοβων ακινήτων χάνουν το πλεονέκτημα του χρόνου (που είχαν μέχρι σήμερα) μέχρι να δουν πως μπορούν να σώσουν το ακίνητό τους. Και αυτό γιατί με νέες ρυθμίσεις, μέσα σε διάστημα δυο μηνών θα έχει κριθεί δικαστικά αν το σπίτι τους μπορεί να παραμείνει στην κατοχή τους ή θα περάσει στο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας.

Μας βλέπουν σαν Παλαιστίνιους…ισραηλινές μεθόδους στην Ελλάδα.

Βαρύτατες οι υποψίες ότι τα χημικά που κατά κόρον εκτοξεύει συστηματικά η αστυνομία εναντίον συγκεντρωμένων διαδηλωτών ευθύνονται για τον θάνατο από καρδιακό επεισόδιο του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτσαρίδη. "Η ένταση και η έκθεση στα χημικά μπορούν να πυροδοτήσουν ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο σε ανθρώπους με υποκείμενο πρόβλημα" δήλωσε στο "Εθνος" ο διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του "Ευαγγελισμού" Γιώργος Μπουλμπασάκος.
"Είναι έγκλημα πολέμου" η ρίψη χημικών κατά διαδηλωτών υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας, προειδοποιώντας και αυτός ότι ο συνδυασμός στρες και χημικών μπορεί να προκαλέσει σοβαρά καρδιακά προβλήματα.

Έτσι προωθείται ο ‘στρατός’ της Τουρκίας…

Πύλη εισόδου των μεταναστών από χώρες της Βόρειας Αφρικής, είναι το αεροδρόμιο “Ατατούρκ” της Κων/πολης - Από εκεί κανονίζεται η “ταρίφα” για το πέρασμα στην Ελλάδα
Ο χωματόδρομος με τις λεύκες, ένα χιλιόμετρο μακριά από την κεντρική γέφυρα της Αδριανούπολης, δεν είναι πια αφύλακτος.
Εδώ και μήνες ένας - και μόνο - αστυνομικός ρεμβάζει στην ομίχλη.
Οι χωρικοί της γειτονικής Μπόσνα μιλούν ακόμα για φορτηγάκια που διασχίζουν τα εδάφη τους, γεμάτα, όπως λένε, με «άντρες μαύρους σαν το κάρβουνο».

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θ.Πάγκαλος δηλώνει "υπέρ της απώλειας κυριαρχίας"!Δείτε τι δήλωσε.Όταν αυτός ο άνθρωπος μίλησε προσβλητικά για την ελληνική σημαία τι περιμένετε…

Βρήκαν τον τρόπο πως θα μας εξοντώσουν βιολογικά.

Την αλήθεια για όσα παίζονται στην πλάτη του ελληνικού λαού με πρόσχημα τα δήθεν φθηνά φάρμακα αποκαλύπτει το αποψινό δελτίο ειδήσεων του “Newsbomb.gr”.
Με αφορμή την περίεργη σπουδή που επιδεικνύει η μεταβατική κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, παρουσιάζονται απόψε τα επιχειρήματα μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας απέναντι σε όσους σχεδιάζουν την πλήρη αποβιομηχάνιση της χώρας, την δημιουργία στρατιάς καταρτισμένων ανέργων επιστημόνων, υπαλλήλων και εργατών με το πολυνομοσχέδιο - τερατούργημα για την Υγεία .
Πρόκειται για τους ηθικούς αυτουργούς μιας ύπουλης Γενοκτονίας εις βάρος των παιδιών, των γερόντων, των ασθενών και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Πρόκειται για τα μέλη μιας κυβέρνησης που δεν εμφανίζει την παραμικρή ιδέα πατριωτικής αντίστασης απέναντι στις λαίμαργες ορέξεις του γερμανικού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

Αλβανός σεσημασμένος πίσω από τη ληστεία στο Μουσείο Ολυμπίας.

Κοντά στην ταυτοποίηση των ληστών του παλαιού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας φαίνεται πως έχουν φτάσει οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, τα χαρακτηριστικά των δραστών φαίνεται ότι ταιριάζουν με εκείνα των ληστών που είχαν διαπράξει προ τετραμήνου ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα.
  Σε αυτόν φέρεται να ανήκουν αποτυπώματα που βρέθηκαν στο ύφασμα και την μονωτική ταινία που βρέθηκαν, μετά την ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι στρατιωτικοί που πλέον "νίπτουν τας χείρας τους" σε περίπτωση που "κάτι πάει στραβά"


Το σλόγκαν των πολιτικών που ζητούν εδώ και δέκα χρόνια, μείωση των εξοπλισμών, έχει φέρει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, σε οριακό σημείο - Να πολεμήσουμε και να πέσουμε “Υπέρ Πατρίδος” - Όχι όμως και “υπέρ... βλακείας”!!! - Μακρύς ο κατάλογος των “παγωμένων” εξοπλιστικών προγραμμάτων
Το εθνικά επικίνδυνο "σπορ" της "μείωσης των εξοπλισμών" που εδώ και δέκα χρόνια έχει γίνει σλόγκαν στα χείλη πολιτικών απ'όλες τις παρατάξεις, έχει φέρει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε οριακό σημείο.
Και δεν είναι λίγοι οι στρατιωτικοί που πλέον "νίπτουν τας χείρας τους" σε περίπτωση που "κάτι πάει στραβά" και δεν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις επιχειρησικές ανάγκες και να εκτελέσουν την αποστολή που προβλέπεται σε περίπτωση επίθεσης από την Ανατολή.

Τι θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής;Έστω και μια υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Στην οικονομία οι πολιτικοί που κλήθηκαν να διαχειριστούν την κρίση δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν ούτε μία “κόκκινη γραμμή”! Δηλώσεις πολλές,αλλά πράξη καμία.Με τη παραμικρή πίεση οι …”κόκκινες γραμμές” έσβηναν και οι πολιτικοί γρήγορα υποχωρούσαν.Οι δανειστές πήραν ότι ακριβώς ήθελαν και είτε αρέσει ,είτε όχι στους πολιτικούς δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να πιστεύει ότι σ΄ αυτή τη διαχείριση κρίσης,υπήρξε η παραμικρή έστω διαπραγμάτευση.
Όπως σωστά έγραψε η γαλλική εφημερίδα Le Monde γίναμε …το καναρίνι που έπαιρναν μαζί τους οι ανθρακωρύχοι στις στοές.Αν το καναρίνι ζούσε προχωρούσαν αν πέθαινε σταματούσαν.
Αυτό το ρόλο μας έχουν δώσει κι αυτόν παίζουμε. Τους επόμενους μήνες οι δανειστές θα περιμένουν να δούν αν θα επιστρέψουμε από τη σκοτεινή στοά που μας έχουν στείλει. Κι αν -προς μεγάλη έκπληξη ακόμη και των ίδιων- το καταφέρουμε,τότε το “πείραμα” που κάνουν στην Ελλάδα,θα το συνεχίσουν και σε άλλες χώρες. Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην διαπραγμάτευση του Eurogroup,μίλησαν “για τελευταία ευκαιρία της χώρας”. Πιθανόν να είναι έτσι.Και πάντως σίγουρα είναι η τελευταία ευκαιρία των ίδιων.

Μας πήραν την δραχμή και μας παγίδευσαν.

Νουριέλ Ρουμπίνι: «Μόνο έξω από το ευρώ θα νικήσετε την ύφεση»
Με πλειοψηφία 75% κατά της πρότασης «Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει και να φύγει από το Ευρώ» ψήφισε το κοινό που συμμετείχε στο debate το οποίο διοργάνωσε η Intelligence Squared Greece σε συνεργασία με το BBC World News, για το μέλλον της Ελλάδας και το ευρώ, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Στο debate φιλοξενήθηκαν ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπίνι, ο καθηγητής Οικονομικών στο School of Oriental and African Studies (SOAS), Κώστας Λαπαβίτσας, ο βουλευτής Ηνωμένου Βασιλείου και πρώην υπουργός για την Ευρώπη Ντένις ΜακΣέιν και η κυρία Μιράντα Ξαφά, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τούρκος πράκτορας με εκρηκτικά στην Θεσσαλονίκη. Γιάφκα της ΜΙΤ στην Ελλάδα!!!

Ενας 53χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής συνελήφθη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την έκρηξη στο υπόγειο διαμέρισμα της Τριανδρίας τον περασμένο Οκτώβριο. Τότε είχε εκραγεί χειροβομβίδα στα χέρια 32χρονου Κούρδου που διαμελίστηκε, ενώ σε κρύπτη στην κουζίνα του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ολόκληρο οπλοστάσιο. Εις βάρος του 53χρονου που συνελήφθη χθες και ακόμη τριών Κούρδων, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης γιατί αποτυπώματά τους είχαν βρεθεί στο υπόγειο - γιάφκα της Τριανδρίας. 

Έτσι γίνονται τα κοιτάσματα ισραηλινά. Παίζοντας τον προστάτη, 'πάτησαν πόδι' στην Κύπρο για τα καλά.


Νέα ειδική μονάδα η οποία θα έχει σαν αποκλειστική της αποστολή την προστασία των κυπριακών και ισραηλινών ενεργειακών εγκαταστάσεων στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ ετοιμάζει το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.
Σύμφωνα με απόλυα έγκυρες πληροφορίες από το Τελ Αβίβ οι σραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις αποφάσισαν να προχωρήσουνε στην δημιουργία ειδικού διακλαδικού στρατιωτικού τμήματος, το οποίο θα αναλάβει την ασφάλεια στην περιοχή όπου βρίσκονται τα κοιτάσματα, καθώς και οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας και εξαγωγής του φυσικού αερίου.

‘Βάνδαλοι στην Ιερουσαλήμ: Θάνατος στον Χριστιανισμό!»

Άγνωστοι βάνδαλοι έκαναν γκράφιτι γράφοντας  «Θάνατο στον Χριστιανισμό» σε έναν από τους τοίχους του ναού στην Ιερουσαλήμ, σημειώνει η ιστοσελίδα ‘MIGnyuz’.
Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, μέσα σε ένα μήνα.

«Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εθνικιστικού κινήτρου, αλλά κανείς δεν συνελήφθη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μίκι Ρόζενφελντ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες, παρόμοια γράφιτι είχαν ζωγραφιστεί στους τοίχους και στο μοναστήρι του Σταυρού, σ’ έναν από τα αξιοθέατα της πόλης.

Ο καπιταλισμός έχει όνομα ηλίθιε. Είναι εβραϊκής καταγωγής της λέσχης Bilderberg και επικiνδυνος.

 Η Ελλάδα στο έλεος του πιο επικίνδυνου τραπεζίτη στον κόσμο
Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επικίνδυνους τραπεζίτες του κόσμου. Ένας εβραίος που κρατά στα χέρια του το τιμόνι της ισχυρότερης ευρωπαϊκής τράπεζας, είναι τακτικό μέλος της μυστικοπαθούς λέσχης Bilderberg και πρωταγωνιστής στο Φόρουμ του Νταβός, διατηρεί σκοτεινές σχέσεις με την τραπεζική δυναστεία των Ρότσιλντ και μιλά εξ ονόματος των ισχυρότερων τραπεζιτών του κόσμου.
Εύλογα το όνομά του εμπλέκεται σε δεκάδες θεωρίες συνομωσίες.
Όσοι πιστεύουν ότι ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, κινεί παρασκηνιακά τα νήματα στην Ευρώπη και κρατά στα χέρια του τις τύχες των λαών της, έχουν απόλυτο δίκιο.

Σας περιμένουμε. Ελάτε να τα πάρετε…

Ένα ακόμη προκλητικό σκηνικό στήθηκε στο τουρκικό κοινοβούλιο, με αφορμή την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε Φαρμακονήσι και Γαϊδουρονήσι από τουρκικό κόμμα.
Ο βουλευτής του Κόμματος Eθνικιστικής Δράσης (MHP), Ερκάν Ακτσάι, σε επερώτηση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, εγκάλεσε την τουρκική κυβέρνηση γιατί αποδέχεται πράξεις κυριαρχίας, όπως τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων Τούρκων επισκεπτών, που γίνονται από την ελληνική διοίκηση σε νησίδες όπως το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι.
Ο Τούρκος βουλευτής ισχυρίστηκε ότι οι νησίδες αυτές «είναι τουρκικά εδάφη από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή».
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ανέλαβε να απαντήσει στο βουλευτή. Ανέφερε ότι τα ζητήματα κυριαρχίας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου ρυθμίζονται από τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923 και τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι «υπάρχουν προβλήματα με την κυριαρχία ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων και τα προβλήματα αυτά συζητούνται μέσω του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

Κανίβαλοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Απαγάγουν ο ένας τον άλλον για λύτρα, ληστεύουν, συμπλέκονται μεταξύ τους και τρώνε... αδέσποτα σκυλιά αλλά και κατοικίδια που κλέβουν!
Η σιωπή των φιλοζωικών οργανώσεων, μετά το τελευταίο περιστατικό της ανακάλυψης από την ΕΛΑΣ στην Κρήτη 12 κουταβιών που προορίζονταν για...φάγωμα (!) σε σπίτι όπου διέμεναν Πακιστανοί, μιλά από μόνη της για το ποια είναι η πραγματική προτεραιότητα των «προοδευτικών».
Από την άλλη, το συμβάν από μόνο του καταρρίπτει τα όποια επιχειρήματα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας.

(Vid) Μπουρλοτιέρης ο μητροπολίτης Πειραιώς για αυτούς που προευπρεπίζουν τον αντίχριστο.

Υφαίστειο η Ισλανδία, διέγραψε τα χρέη και την ΕΕ.

Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της.
Τα νοικοκυριά του νησιωτικού κράτους βοηθήθηκαν από μία συμφωνία της κυβέρνησης και των τραπεζών, οι οποίες ελέγχονται ακόμη εν μέρει από το κράτος, για τη διαγραφή του χρέους που ξεπερνούσε το 110% της αξίας των κατοικιών.
Επιπλέον, απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας θεώρησε παράνομα τα δάνεια που είναι συνδεδεμένα με ξένα νομίσματα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται πλέον τα νοικοκυριά να καλύπτουν τις απώλειες (από την υποτίμηση) της ισλανδικής κορώνας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ρασοφόροι κατάσκοποι στο Άγιο Όρος.

Βούλγαροι μοναχοί είχαν σταλεί ως μυστικοί πράκτορες στα ορθόδοξα μοναστήρια του Αγίου Όρους στις δεκαετίες 1970 και 1980. Όπως αποκαλύπτουν "ΤΑ ΝΕΑ", η μυστική υπηρεσία της κομμουνιστικής Βουλγαρίας είχε βάλει στο μάτι τη κληρονομιά των μοναστηριών του Αγίου Όρους ενώ σημειώνει πως ο "πράκτορας Κοβάτσεφ", νυν μητροπολίτης Βάρνας Κυρίλλος είχε αποστολή να αποσπάσει σπάνια βιβλία, εικονίσματα και άλλα ιστορικά κειμήλια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εν λόγω επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία "Ακρόπολη", έτσι την ονόμασε η βουλγαρική Μονή Ζωγράφου.
Από τη δεκαετία του 1970, οι πράκτορες της Νταρζάβνα Σίγκουρνοστ (DS), της μυστικής υπηρεσίας της κομμουνιστικής Βουλγαρίας, προσπάθησαν να αρπάξουν τα πλούτη του Αγίου Όρους, κάνοντας τα πάντα για να διεισδύσουν σε αυτό.

Θα μας εκδικηθούν…φοβούνται για ένα άνοιγμα προς την Ρωσία. Το νού σας μη σας φύγει ο Εφραίμ με ελικόπτερο…


Ανησυχία σε ΗΠΑ για Ελλάδα - Φόβοι για "γεωστρατηγικό εκτροχιασμό" λόγω οικονομίας.
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στα ηγετικά πολιτικά κλιμάκια των Ηνωμένων Πολιτειών για την εξέλιξη της "ελληνικής υπόθεσης" καθώς θεωρούν ότι όσο διαρκεί η εκκρεμότητα ρύθμισης του πακέτου Μνημονίου, PSI, δανειακής σύμβασης, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να εκτροχιαστεί η Ελλάδα.¨Αργά χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.  

Αυτά είπε ο καταζητούμενος από τον Πούτιν, Χένρι Κίσινγκερ για τον Γ' επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο.

Όσο και να θέλει κάποιος να εντυπωσιάσει με έναν τίτλο, έτσι ώστε να «μαζέψει» αναγνώστες και τα περίφημα «κλικ», δεν μπορεί στην ουσία να αποδώσει σε λίγες λέξεις όσα φέρεται να λέει ο Χένρι Κίσινγκερ, ο παλαιός «γνώριμος» της χώρας μας, και όχι μόνο, στην αγγλική «The Daily Squib» πριν από λίγο καιρό.
Παρά το γεγονός πως μας «τρώει το χέρι» μας να προχωρήσουμε σε σχολιασμό των λεγομένων του «μάγου» της διπλωματίας, τελικά αποφασίσαμε πως κάθε περαιτέρω σχόλιο πέραν την ακριβούς απόδοσης στην ελληνική των λεγομένων του 88χρονου πλέον, γκουρού των διεθνών σχέσεων είναι περιττό. Το αν είναι αληθινό το κείμενο ή ένα ακόμη ψεύτικο κείμενο όπως η περίφημη «ομιλία» του για την ανάγκη… ελέγχου των… ατίθασων Ελλήνων, δεν έχει διαλευκανθεί. 

Εγκληματίες, κλέφτες, βιαστές, πράκτορες έξω και ο Εφραίμ στον κορυδαλλό! 'ΕΛΛΑΣ η δικαοσύνη σου...'

Να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων και να αποφυλακιστεί ο ηγούμενος Εφραίμ προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών Π. Μαντζούνης. Την ίδια άποψη είχε εκφράσει ο κ. Μαντζούνης και όταν ο ηγούμενος είχε ολοκληρώσει την απολογία του για την υπόθεση του Βατοπαιδίου στην ανακρίτρια Ειρήνη Καλού.
 Η τελευταία, όμως, είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του Εφραίμ με αποτέλεσμα της διαφωνίας να επιληφθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο έκρινε τελικά ότι ο ηγούμενος πρέπει να προφυλακιστεί, κάτι που έγινε παραμονές Χριστουγέννων.

Ούτε δικιές της φωτογραφίες δεν είχε η ΕΛ.ΑΣ. Που είναι ρε κλέφτες τα συστήματα που πλήρωσε ο ελληνικός λαός;

Επιστολή διαμαρτυρίας από τον διευθυντή του Γαλλικού Πρακτορείου προς την ΕΛΑΣ για ανάρτηση χωρίς άδεια φωτογραφιών του στην ιστοσελίδα της.
"Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της φωτογραφίες του AFP, χωρίς την άδεια του πρακτορείου", αναφέρει στην επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΛΑΣ ο διευθυντής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων Εμάνουελ Χογκ.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Ε. Χογκ, η ελληνική αστυνομία δεν ζήτησε την άδεια του πρακτορείου για την χρήση των φωτογραφιών πριν τις αναρτήσει στην ιστοσελίδα της.
Ο Ε. Χογκ αναφέρεται σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους φωτορεπόρτερ του εν λόγω πρακτορείου στις διαμαρτυρίες στη πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Οι Αλβανοί ελεύθεροι και οι Σέρβοι στην φυλακή. Κουράγιο στρατηγέ.

Στις 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί σε δικαστήριο του Βελιγραδίου η δίκη των κατηγορουμένων για υπόθαλψη του κατηγορουμένου για εγκλήματα πολέμου Ράτκο Μλάντιτς όπου θα καταθέσει μέσω βιντεοσύνδεσης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY).
Όλοι οι κατηγορούμενοι, στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, εκτός από το στρατηγό Μάρκο Λουγκόνια, αρνήθηκαν ότι βοήθησαν τον Μλάντιτς.
Ως βασικός οργανωτής του σχεδίου υπόθαλψης του Μλάντιτς αναφέρεται στο κατηγορητήριο ο αξιωματικός του στρατού της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Γιόβο Τζόγκο, ο οποίος στη διάρκεια της δίκης πέθανε.

Αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Για "τρίτο παγκόσμιο πόλεμο" κάνει λόγο ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, περιγράφοντας την οικονομική κρίση, που βιώνει η χώρα μας.
"Η Ελλάδα είναι από τα πρώτα θύματα ενός οικονομικού πολέμου. Αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος", δήλωσε ο κ. Γαβράς, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του υπέρ της Ελλάδας μαζί με χιλιάδες άλλους κατοίκους του Παρισιού..
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο σκηνοθέτης κατέκρινε την Γερμανία για την στάση της απέναντι στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως "όλες οι αγριότητες των Γερμανών, η βαρβαρότητα, είναι κάτι απίθανο πώς οι Γερμανοί έφτασαν σε τέτοια άκρα".

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! Τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού ή Mια ακόμη εβραϊκή συνομωσία…

Τα Πρωτόκολλα της ΣΙΩΝ :Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού και για την γνησιότητά του λέγονται πολλά…Οι Σιωνιστές το θεωρούν πλαστό, ενώ οι αντισιωνιστές το θεωρούν γνήσιο.
Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε – μέχρι της σήμερα – ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους!

Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!
Το ίδιο το βιβλίο, μ’ έναν σατανικό τρόπο προβάλλει την σημερινή θλιβερή πραγματικότητα!
Σύμφωνα με τις Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων, που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων.