Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μόλις χτυπήσαμε πετρέλαιο να'σου και η γερμανική φρεγάτα στα Χανιά!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...
"Πολύ σημαντικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων εντοπίστηκαν στο Ιόνιο" αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η σφραγίδα θα μπει από το Χιούστον των ΗΠΑ, όπου έχουν σταλεί σε ειδικών κέντρο ανάλυσης δεδομένων, αλλά το γεγονός είναι ότι "Κτυπήσαμε πετρέλαιο"

“Θα σας βάλουν φόρους στις κότες και στα παράθυρα”

“Θα σας βάλουν φόρους στις κότες και στα παράθυρα” είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν!Και δικαιώθηκε μέχρι κεραίας...Τα παραθυρα είναι τα σπίτια μας στα οποία πληρώνουμε ενοίκιο.
Όσο για τις κότες, για να τις έχεις πρέπει να έχεις και κοτέτσι, έτσι δεν είναι; Φόρος και στα κοτέτσια, λοιπόν ως αυθαίρετες κατασκευές.
Δεν νομίζουμε όταν η Ελλάδα έμπαινε στην ΕΟΚ, ότι οι κάτοικοι των χωριών γνώριζαν ότι θα υπάρξει τέτοια επέμβαση στον τρόπο ζωής τους.

Ταχεία επιστροφή στην οθωμανική αυτοκρατορία

ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!
Ανοιξαν τζαμί στις Σέρρες!
Eπιστροφή στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας με βήμα ταχύ χάρη σε μια κυβέρνηση που έχει υποσχεθεί στον Ρ.Τ.Ερντογάν να ανοίξει όλα τα ισλαμικά τεμένη: Έτσι, με δαπάνη πάνω από ενός εκατομμυρίου ευρώ άνοιξε το Ζινζιρλί τζαμί στις Σέρρες, ένα κτίσμα της οθωμανικής σχολής Σινάν, που διέπρεψε στην οθωμανική αυτοκρατορία, για τα αρχιτεκτονικά της σχέδια.
Το τζαμί το οποίο πλέον είναι απόλυτα λειτουργικό και θα χρησιμοποιείται για ισλαμικό προσκύνημα

Ο Λεωνίδας του 1940

Ένας άγνωστος ήρωας που κράτησε ζωντανούς τους Έλληνες και καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία
Είναι γνωστό πως η Ιστορία που διδασκόμαστε στα σχολεία σταματά εκεί που αρχίζουν τα πολιτικά πάθη. Ενώ δηλαδή για τον αρχαίο κόσμο αφιερώνεται μεγάλο κομμάτι της διδακτέας ύλης, ο χώρος για τους σύγχρονους ήρωες μειώνεται έως λιγοστεύει επικίνδυνα. Η μνήμη όμως οφείλει να υπάρχει.Μία από τις πλέον ηρωικές μορφές των Ελλήνων που μένουν ξεχασμένες στο χρονοντούλαπο των ιστορικών είναι ο υποστράτηγος Χαράλαμπος Κατσιμήτρος.

Πατριάρχης Ειρηναίος 5 χρόνια αυθαίρετα έγκλειστος


Kίνδυνος συρρίκνωσης των συνόρων μας

Πάνω από 6.500 γιατροί έφυγαν στο εξωτερικό την τελευταία 5ετία. Τα "γκρίζα" ποσοστά γιατρών που χαιρετούν την Ελλάδα. Ποιες πόλεις μας "αφυδατώνονται" επιστημονικά και ποιες οι χώρες επιλογής. Τι δηλώνει ο ΙΣΑ
Η Ελλάδα "διώχνει" τους γιατρούς στο εξωτερικό, ενώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Πατούλης μιλά για "επιστημονική αφυδάτωση και κοινωνική αιμορραγία".
Τα στοιχεία παρουσιάζει αναλυτικά ο ΙΣΑ σε νέα του έκθεση:

Μας παρακολουθούν....

Η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας- NSA,  είχε πρόσβαση σε οδούς επικοινωνίας που συνδέουν τη βάση δεδομένων των μεγαλύτερων εταιρειών του Διαδικτύου Google και Yahoo,  οι οποίες επέτρεπαν να παρακολουθεί τα δεδομένα, σχετικά, με εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών, αναφέρει δημοσίευμα της Washington 
Post την Τετάρτη, επικαλούμενο απόρρητη έκθεση των αμερικανικών ειδικών υπηρεσιών που παρέχονται από τον πρώην υπάλληλο της CIA, Edward Snowden, όπως αναφέρει το ρωσικό Νόβοστι.

Προκαλούν! Η IAF βομβάρδισε θέσεις της συριακής Αεράμυνας

ΜΕ 6 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ
Επιβεβαιώνονται σταδιακά οι πληροφορίες για ισραηλινή επίθεση σε θέσεις αεράμυνας του συριακών ενόπλων δυνάμεων. Το ισραηλινό times of israel αναφέρει για μεγάλη έκρηξη σε βαση αντιαεροπορικών συστημάτων κοντά στη Λατάκια της Συρίας.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η συριακή αεράμυνας αντέδρασε δεν υπάρχουν όμως στοιχεία για το αν υπήρξαν απώλειες στα ισραηλινά μαχητικά.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Για να γνωρίζουν οι ΕλληνΟρθόδοξοι, τα πιστεύω κάποιων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου

Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εξηγήσεις ζητάει η Δημοκρατική Αριστερά γιατί δε δόθηκε άδεια προσευχής σε μουσουλμάνους!
Συγκεκριμένα σε ερώτηση των βουλευτών Β' Πειραιά Μαρίας Γιαννακάκη και Λάρισας Θωμά Ψύρρα προς τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά και τον αντίστοιχο Πολιτισμού, σχετικά με την απόρριψη χορήγησης άδειας προκειμένου να τελεστεί η προσευχή της Παρασκευής σε τζαμιά της Ελλάδας αναφέρονται τα εξής: 
Θέμα «Απόρριψη χορήγησης άδειας προκειμένου να τελεστεί η προσευχή της Παρασκευής»

Η Μοσάντ και όχι οι ΗΠΑ, πίσω από τις μαζικές παρακολουθήσεις των Γάλλων;

Η ισραηλινή μυστική υπηρεσία Μοσάντ έχει ονομαστεί ως η πηγή τουλάχιστον ενός μέρους του διεθνούς σκανδάλου τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, για το οποίο έχει  κατηγορηθεί αποκλειστικά η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).
 Ο ισχυρισμός ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από την παρακολούθηση εκατομμυρίων γαλλικών τηλεφώνων παρουσιάζεται στη γαλλική εφημερίδα Le Monde. 

Το μεγάλο παραμύθι για τον Κεμάλ

  • Γεννήθηκε σ’ ένα φτωχό χωριουδάκι της σημερινής Ανατολικής Θράκης και φύλαγε μέχρι τα 8 του χρόνια πρόβατα
  • Έρευνα αποδεικνύει ότι ο Κεμάλ δεν γεννήθηκε στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη της εποχής εκείνης και δεν ήταν «πρωτευουσιάνος», όπως θέλει να τον παρουσιάζει ο τουρκικός εθνικισμός
  • Σε καμιά τουρκική βιογραφία ή εγκυκλοπαίδεια δεν υπάρχει η αλήθεια, εντούτοις φαίνεται να τη γνώριζαν πολλοί, ακόμη και το Ελληνικό κράτος  Της Αγνής Αναστασίου 

Έτσι καταγράφονται οι τουρκικές παραβιάσεις απο την Π.Α (Vid)Αυτό είναι το αμερικανικό κέντρο υποκλοπών που φτιάχτηκε το 2006; Φωτογραφία από τη κατασκευή

Για να μην πέφτουμε πάλι από τα σύννεφα καλό είναι να θυμηθούμε ότι θέμα υποκλοπών στην Αθήνα με πιθανούς “θύτες” τους Αμερικανούς έχει τεθεί από το 2004-2005,όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση της “εισβολής” σε λογισμικό ιδιωτικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Και όχι μόνο τότε.
Aπό το 2006 η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, με ρεπορτάζ του  πολιτικού και αμυντικού τους συντάκτη Λουκά Δημάκα, είχαν ''εστιάσει'' στην ''φρέσκια'' παράξενη υπερκατασκευή  στην ταράτσα της αμερικανικής πρεσβείας στην οδό Βασ. Σοφίας,

"Η ΧΑ είναι πρώτο κόμμα και με σταθμισμένο δείγμα"!

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (vid)
Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη στην δημοσκόπηση του zougla.gr και στην μεγάλη ανοιχτή δημοσκόπηση, αλλά και στο σταθμισμένο δείγμα ανέφερε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης που έλαβε από τον εκπρόσωπο του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα στην εκπομπή "Ο άγνωστος Μ" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και κάλεσε σε άμεση απελευθέρωση των "πολιτικών ομήρων", του γ.γ. του κόμματος και βουευτή, Ν.Μιχαλολιάκου και των βουλευτών, του Χ.Παππά και του Ν.Λαγού.

Σύγχρονος γέροντας ερμηνεύει γιατί δάκρυσε ο Αρχιστράτηγος

Συντάραξε ολάκερη τη Ρόδο και το Πανελλήνιο το θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ
Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου πιστές γυναίκες που μετέβησαν στο μικρό εκκλησάκι του Ταξιάρχη που βρίσκεται στο κοιμητήριο της Ιαλυσού βρέθηκαν ενώπιον ενός παράδοξου γεγονότος. Από τα μάτια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, της ιστορικής εικόνας που χρονολογείται από το 1896 είδαν να τρέχουν δάκρυα. Αμέσως ειδοποίησαν τον εφημέριο!

Γερμανικό πλοίο βγάζουν οι Τούρκοι στην Α.Μεσόγειο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε νέα προκλητική κίνηση προχωρούν οι Τούρκοι, αυτή την φορά με την συνεργασία των «σωτήρων» της χώρας μας, των Γερμανών, βγάζοντας ένα ειδικό γερμανικό πλοίο για έρευνες κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου και συγκεκριμένα των εφημερίδων, Sabah, Milliyet, και Yeni Şafak, (30/10), το γερμανικό ερευνητικό πλοίο με την χαρακτηριστική ελληνική ονομασία, «POSEIDON», έφτασε στην
Σμύρνη και πρόκειται να κατευθυνθεί στην ανατολική Μεσόγειο για έρευνες σε πρώτη φάση για ίχνη ένυδρου μεθανίου τα οποία είναι σημάδια για ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η πολιτική των απολίτιστων πολιτικών μας θα κάνει την Ελλάδα Μπαγκλαντές!

Μπαγκλαντές: Πωλούν τα οργανά τους για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους
Χιλιάδες κάτοικοι του Μπαγκλαντές που δεν έχουν χρήματα να αποπληρώσουν τα χρέη τους, αναγκάζονται να πωλούν τα όργανά τους στη μαύρη αγορά. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BBC, ολοένα κι αυξάνεται ο αριθμός των Μπαγκλαντεσιανών που, αδυνατώντας να βρουν χρήματα για να πληρώσουν τα δάνεια που πήραν από ΜΚΟ και τράπεζες του εξωτερικού, καταφεύγουν στη πώληση του ένα τους νεφρού. 

Πώς ξεφούσκωσαν οι κατηγορίες κατά της ΧΑ και τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση. "Δεν υπάρχουν στοιχεία"

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ
Το "απόλυτο ξεφούσκωμα". Μόνο με αυτή την φράση μπορεί να περιγραφεί αυτό που έχει συμβεί με την υπόθεση των διώξεων κατά του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και των κατηγοριών περί "εγκληματικής οργάνωσης".
Ανεξάρτητοι, πολιτικά αντίπαλοι με το κόμμα μεν, αλλά σοβαροί ποινικολόγοι

Ρώσοι στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟ από την "απόβαση"

 Τι κάνουν οι Ρώσοι ναύτες στο Ναύπλιο; Συμμετέχουν στις τιμητικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, που οργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», το Διαπεριφερειακό Κοινωνικό Ίδρυμα Κέντρο Εθνικής Δόξας της Ρωσίας και το Ρωσικό Ίδρυμα Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, σε συνεργασία και με το Δήμο Ναυπλιέων.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το βιβλίο της Γ' Γυμνασίου θέτει θέμα "καταπίεσης" των Ελλήνων μουσουλμάνων!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!
Νέα επέλαση των αποδομιστών ιστορικών στα σχολικά βιβλία σημειώθηκε εφέτος και ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει.
Μια ενιαία ιδεολογική γραμμή διαπερνά όλα τα βιβλία από την Α' Δημοτικού ως τη Γ' Γυμνασίου με ένα κοινό γνώρισμα: Την  αποδυνάμωση των εννοιών «Ελληνισμός» και «Ορθοδοξία» και κυρίως η υποβάθμιση της αξίας πού περιέχει η συνύπαρξη των δύο αυτών εννοιών.

Spiegel: Και η Μέρκελ στηρίζει τον Μεγάλο Αδελφό

«Η Ανγκελα Μέρκελ έδωσε μια καλή παράσταση προσποιούμενη την εξοργισμένη για την αμερικανική κατασκοπεία. Αλλά, την ίδια στιγμή, εμπόδισε τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων, στη σύνοδο της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα. Θέλει πραγματικά μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, ή μήπως ενδιαφέρεται περισσότερο να γίνει δεκτή η Γερμανία στην κλειστή ομάδα των χωρών που μοιράζονται τις μυστικές πληροφορίες, η οποία είναι γνωστή ως λέσχη των «Πέντε Οφθαλμών;» διερωτάται το Spiegel.

Ξεκινάει η δίκη του «δράκου» της Πάρου.

H δική του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, Είχε κακοποιήσει τη 16χρονη Μυρτώ σε παραλία του νησιού τον Ιουλίου του 2012 - Τι λέει η μητέρα της Μυρτούς για τη δίκη και την κατάσταση του παιδιού της

Ξεκινάει την Τρίτη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου η δική του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας της 16χρονης Μυρτούς, το καλοκαίρι του 2012 στν Παρο.

Δηλαδή βρε Πάγκαλε, γιατί ακριβώς παρακολουθούσες τους Αμερικανούς; Μήπως βομβαρδίσουν κατά λάθος τους Τούρκους στα Ίμια;

Ή μήπως τρακάρουν το κλιμάκιο που παρέδιδε τον Οτσαλάν στους Τούρκους;
Μεγαλύτερη εξαθλίωση για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να υπάρξει. Ακόμα και η πτώχευση να σκάσει στα χέρια τους, δεν θα είναι τόσο εξευτελιστικό όσο η στήριξη που λαμβάνουν από τον …Πάγκαλο! Και πλεόν η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια του γραφικού. Είναι εθνικά επικίνδυνος όπως και ως υπουργός των Ιμίων, του Οτσαλάν, της Δερύνειας.

«Ἔπος 1940-1941 : «Οἱ ἥρωες πολεμοῦν σὰν Ἕλληνες» Κονίτσης Ανδρέας,

 'τὴν βάραινε μιὰ ἱστορία 2.500 χρόνων, μὲ τοὺς Μαραθῶνες, τὶς Σαλαμῖνες, τὶς μεγαλειώδεις ἐκστρατεῖες τοῦ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου, τὶς Ἀλαμάνες, τὰ Δερβενάκια, τοὺς θρυλικοὺς Βαλκανικοὺς Πολέμους ..Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,'
Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 7ῃ Ὀκτωβρίου 2013 Ἀριθ.  Πρωτ. 93                             -Α-                           
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  168η
 Ἡ Ἑλλάδα, ἡ ἀγαπημένη Πατρίδα μας, ποὺ ἦταν, τότε, στὴν περίοδο τοῦ Μεσοπολέμου, περιφρονημένη ἀπὸ τοὺς εὐρωπαϊκούς, κυρίως, λαούς, λόγῳ τῆς ἐθνικῆς συμφορᾶς ποὺ ὑπέστη στὴν Μικρὰ Ἀσία, ἀλλὰ καὶ τοῦ ἐπάρατου ἐθνικοῦ διχασμοῦ, βρέθηκε, ἀναπάντεχα, στὸ ἐπίκεντρο τοῦ διεθνοῦς θαυμασμοῦ. Γιατί ;

Πώς να αντιδρούμε στους βλάσθημους Ιεχωβάδες

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ποιοι είναι οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά»
      Ορισμένοι τους τοποθετούν ως μια αίρεση  στον ευρύτερο προτεσταντικό χώρο. Δεν πρόκειται όμως για «καθαρή» θρησκεία, αλλά για μια πολυεθνική εμπορική μετοχική εταιρεία, με τον τίτλο: «ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΟΠΙΑ», η οποία εδρεύει και δραστηριοποιείται στο Μπρούκλιν των Η.Π.Α., με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε τις εργασίες της το 1884 και ιδρυτής της υπήρξε ο Κάρολος Ρώσελ. Από τότε και ως τα σήμερα εκδίδει τα περιοδικά «ΣΚΟΠΙΑ» και «ΞΥΠΝΑ», με τα οποία διαδίδει σε όλο τον κόσμο τις χονδροκομμένες πλάνες της, συνοψίζοντας όλες τις αντιχριστιανικές αιρετικές διδασκαλίες του παρελθόντος. Σύμφωνα με την οργάνωση, η τυφλή πίστη στις δοξασίε

Για μερικούς 'Έλληνες' ειναι οι οικονομικοί μετανάστες που προσφέρουν στην Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπραξαν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, διαρρηγνύοντας και τα χρηματοκιβώτια τους, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν στις 23-10-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 30 και 30 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι έξι (6) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, συνεργοί τους.

Πίσω απο τις απαγωγές η Τουρκία!

Βηρυτός.
Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας, δήλωσε την Κυριακή ότι οι δύο επίσκοποι που απήχθηκαν στη Συρία, είναι ζωντανοί και βρίσκονται στην Τουρκία, σύμφωνα με ένα μέλος της «Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Κοινωνίας».
Εξάλλου, μετά τη συνάντηση με τον Μουφτή της Συρίας, Αχμάντ Μπαντενίν Χασούν στη Μόσχα, η Έλενα Αγάποβα, αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινωνίας, ανέφερε:
Οι δύο επίσκοποι Παύλος Γιαζίγκι και Γιοχάνα Ιμπραχίμ είναι ζωντανοί και βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος», σύμφωνα με εκθέσεις διαφόρων τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Αυτή είναι η Ουκρανή που σκότωσε τον 81χρονο Έλληνα στον Άγιο Παντελεήμονα


'φιλοξενείτο,στην οικία του...'
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 81χρονου Έλληνα που βρέθηκε δολοφονημένος την 18-7-2012 μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συγκεκριμένα την 23.40΄ ώρα της 18-7-2012, μετά από κλήση, ενοίκων της πολυκατοικίας που διέμενε το θύμα, στην Άμεση Δράση, βρέθηκε από τους αστυνομικούς, μέσα στο διαμέρισμά του ο 81χρονος, νεκρός με τραύματα, που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Νετανιάχου: «Θα διώξω τους παράνομους μετανάστες που απειλούν την εβραϊκή μας ταυτότητά»

Jerusalem Post / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ >
Νέα αντι - μεταναστευτική νομοθεσία θα ψηφιστεί από την Κνεσέτ, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου σε πρόσφατη ομιλία του στην Κνεσέτ (βουλή του Ισραήλ).
«Θα αποτρέψουμε την παράνομη διείσδυση στη γη μας, η οποία απειλεί την εβραϊκή ταυτότητά μας», είπε ο Νετανιάχου στην τελετή έναρξης της χειμερινής περιόδου της Κνέσετ.
 Ο πρωθυπουργός δεσμεύεται να βοηθήσει τους κατοίκους του νότιου Τελ Αβίβ και του Eilat, οι οποίοι, όπως είπε, του φωνάζουν, επειδή οι γειτονιές τους έχουν «πλημμυρίσει» από μετανάστες.

Κέντρο τηλεφωνικών υποκλοπών και η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα

Kέντρο υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών και η
αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, σύμφωνα με έγγραφο της NSA που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Το έγγραφο περιλαμβάνεται στα στοιχεία που διέρρευσαν από τον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα», εκτός από την ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών που βρίσκεται στην Αθήνα,

Τούρκος υπουργός καλεί Έλληνες γιατρούς να εργασθούν στην Τουρκία

 Ο υπουργός Υγείας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, κάλεσε τους Έλληνες γιατρούς να έρθουν να εργασθούν  στην Τουρκία, γράφει  το τουρκικό Haber3.
«Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν θέμα με 7.000  Έλληνες γιατρούς που αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Έχουμε εμείς την ανάγκη τους. Η πόρτα της Τουρκίας είναι ορθάνοιχτη για τους 7.000 Έλληνες γιατρούς. Τους καλούμε να έρθουν να εργασθούν στη χώρα μας»,

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Με το χαμόγελο στα χείλη πάνε οι φαντάροι μας μπροστά...

'κάθε Έλληνας στρατιώτης πίστευε ότι ο ίδιος ήταν η Ελλάδα, και όχι απλά η Ελλάδα της εποχής του, αλλά η Ελλάδα των τριών χιλιάδων χρόνων.'
«Η Ελλάδα ήταν, που έσωσε την ψυχή της ανθρωπότητας»
Η Μάχη της Πίνδου (28 Οκτωβρίου-13 Νοεμβρίου 1940) υπήρξε, μαζί με την Μάχη Ελαίας - Καλαμά, μια από τις πιο αποφασιστικές ένοπλες συμπλοκές των πρώτων ημερών του Ελληνοϊταλικού πολέμου (1940-1941) που απέκοψαν την ιταλική είσοδο στο ελληνικό έδαφος.

Ορμητήριο σφαγέων η Γερμανία

Βερολίνο.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών – Bundesnachrichtendienst, αποκάλυψε αύξηση του αριθμού των ριζοσπαστών ισλαμιστών οι οποίοι έφυγαν από τη Γερμανία με προορισμό τη Συρία για να συμμετάσχουν στις μάχες στο πλευρό των ισλαμιστών ανταρτών.

Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής της BND για την προστασία του γερμανικού συντάγματος, Hans – Georg Maas.
«Περισσότερα από 210 άτομα τα οποία είναι γνωστά σε εμάς, αναχώρησαν  για τη Συρία.

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΟΧΙ στη νέα σκλαβιά, ΟΧΙ στη νέα κατοχή

[Η φωτογραφία εστάλη στη σελίδα μας από τον κ.Όθωνα Δρακάτο. Η λήψη της έγινε το Φεβρουάριο του 2013 στο Σύνταγμα στη γιορτή του προφήτη Μωάμεθ.]
Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

To Βίντεο απο την Ρόδο, όπου ο Ταξιάρχης δακρύζει!!! ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;;;Σοκ: Αυτοί είναι οι χάρτες που θα κατατεθούν στον ΟΗΕ με 1.000.000 Αλβανικές υπογραφές για το διαμελισμό της Ελλάδας!

Η “ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ” συλλέγει μεθοδικά εδώ και καιρό υπογραφές Αλβανών από “αλύτρωτα αλβανικά εδάφη”, για την κατάθεση στον ΟΗΕ επισήμου και ενυπόγραφου αιτήματος εδαφικής αποκάταστασης της Αλβανίας στα “φυσικά της σύνορα”! Δηλαδή τον εφιάλτη της Μεγάλης Αλβανίας!

"Όσα έρχονται στην Ελλάδα θα κάνουν τη καταστροφή του 1922 να μοιάζει ασήμαντη"!!! Ποιος το γράφει

Oι απόψεις που εκφράζει σε ανάλυσή του
Προτείνει λύση στο τέλος της ανάλυσής του στην οποία όπως θα διαπιστώσετε περιλαμβάνει και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
  Άρθρο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΦΑΙΣΤΟΥ
Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων-Στρατηγικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς
1.     Βυθιζόμαστε μέσα σε μια δίνη θανάτου
 Ακούοντας πρόσφατα μια ανερυθρίαστη-αδιάντροπη ομολογία βουλευτή ότι «η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της» και γι’ αυτό ενώ δεν το επιθυμούσε ψήφισε το μνημόνιο, σκέφτηκα να γράψω το παρόν.

Δικαιώνονται όσοι μιλόυν εν έτη 2013 για κατοχή των Γερμανών. Το παρακάτω Βίντεο θα μπορούσε να είναι απόσπασμα σημερινού δελτίου ειδήσεων!!!

Σπάνιο Βίντεο αποτυπώνει τις άθλιες συνθήκες που επέβαλλαν οι Γερμανοί κατακτητές- Ναζιστές στην Ελλάδα.

6η Ἀπριλίου 1941:Γερμανικὴ ἐπίθεσις κατὰ τῆς Ἑλλάδος - Μάχη τῶν Ὀχυρῶν

Οι μεραρχίες του Χίτλερ, με ορμητήριο την Βουλγαρία, επιτίθενται εναντίον της Πατρίδας μας. Νέες σελίδες ηρωισμού, αυτοθυσίας και δόξας γράφονται στην πολεμική Ιστορία μας από τους υπερασπιστές των συνόρων μας.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

27 Οκτωβρίου 312 μ.Χ. «Εν Τούτω Νίκα» (“In hoc signo vinces”)

Στις 27 Οκτωβρίου του 312 ο Μέγας Κωνσταντίνος είδε το όραμα του Σταυρού στον ουρανό και το θεϊκό πρόσταγμα «ν τούτ νίκα», για να νικήσει στη συνέχεια τον Μαξέντιο στη μάχη στην Μουλβία γέφυρα, έξω από την Ρώμη.
Σύμφωνα με το θρύλο, ο Κωνσταντίνος Α΄ (Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος, 27 Φεβρουαρίου 272 - 22 Μαΐου 337) ενέκρινε αυτή την ελληνική φράση, «ἐν τούτῳ νίκα» (με αυτό νίκα) ως σύνθημα μετά το όραμά του με ένα Χι Ρο στον ουρανό λίγο πριν την μάχη της Μουλβίας Γέφυρας εναντίον του Μαξεντίου στις 28 Οκτωβρίου 312.

Ἡ ἀνακοίνωσις τοῦ Ἰ. Μεταξᾶ

Ἡ ἀνακοίνωσις τοῦ Ἰ. Μεταξᾶ

Ἰδιόχειρο σημείωμα τοῦ Ἰωάννου Μεταξᾶ
    Κύριοι,
    Έχω λογοκρισίαν
[1] και ημπορώ να σας υποχρεώσω να γράφετε μόνον ό,τι θέλω. Aυτήν την ώραν όμως δεν θέλω μόνον την πέννα σας. Θέλω και την ψυχήν σας. Γι' αυτό σας εκάλεσα σήμερα για να σας μιλήσω με χαρτιά ανοιχτά. Θα σας ειπώ τα πάντα. Θα σας ειπώ ακόμη και τα μεγάλα μου πολιτικά μυστικά. Θέλω vα ξέρετε και σεις όλα τα σχετικά με την εθνικήν μας περιπέτεια ώστε να γράφετε, όχι συμμορφούμενοι προς τας οδηγίας μου, αλλά εμπνεόμενοι εις την προσωπική σας πίστιν από την γνώσιν των πραγμάτων.
    Σας απαγορεύω να ανακοινώσητε σχετικά το παραμικρόν σ' οποιονδήποτε. Απολύτως και γιά οιονδήποτε λόγον.

Κόσμος κλαίει από δέος. Δακρύζουν οι εικόνες του Ταξιάρχη στη Ρόδο!

Για θαύμα κάνουν λόγο οι πιστοί στην Ρόδο, που αναφέρουν ότι από νωρίς το πρωί όταν άνοιξαν τις πόρτες τις εκκλησίας στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Παλιό Νεκροταφείο Ιαλυσού, συνειδητοποίησαν ότι οι δυο εικόνες του Ταξιάρχη δάκρυζαν!
Έκτοτε πλήθος πιστών συρρέει στην εκκλησία για να προσκυνήσει την Εικόνα. Τώρα συνεχίζει να δακρύζει η μεγάλη εικόνα του Ταξιάρχη.

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ > Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ-ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ > ΒΙΝΤΕΟΣτο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ομάδα σκληροπυρηνικών Αλβανών φοιτητών

(κλίκ) για μεγένθυση

Επεισόδιο στα Ίμια: Τουρκικά περιπολικά επιτέθηκαν στην ελληνική Ακτοφυλακή

             ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΩΝ
Σοβαρό επεισόδιο, στο όριο του θερμού, συνέβει χθες μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής στην θαλάσσια περιοχή των Ίμίων.
 Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν από τα ελληνικά ναυτικά παρατηρητήρια τουρκικά πολιτικά σκάφη να κατευθύνονται προς την περιοχή των βραχονησίδων Ιμίων.
 Αμέσως έσπευσαν δύο πλωτά της ελληνικής Ακτοφυλακής ( με αριθμούς 512 και 613) που εδρεύουν στην Κάλυμνο προκειμένου να αναχαιτίσουν τα τουρκικά σκάφη.

Της συγχώνευσης... το κάγκελο!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τελικά η "παραφύση" σχέση των συγκυβερνώντων είχε αίσιο τέλος και κατέληξε σε... γάμο!
Η απορία όλων μας είναι ποιος ... από τους δύο θα είναι από πάνω και ποιος από κάτω (για να μη πάει ο νους σας στο πονηρό) εννοώ ποιος θα “επιβάλει” τις περισσότερες πολιτικές του στον άλλο!
Ας μιλήσουμε σοβαρά!...

Ολοκληρώνεται το σχέδιο περικύκλωσης της Mακεδονίας, καταργούνται ολόκληρες στρατιές των Ε.Δ και ανήγουν αεροδρόμια για Τούρκους

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
Η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε την Παρασκευή, στρατιωτική-οικονομική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Τουρκίας στην οποία περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας του στρατιωτικού αεροδρομίου της Κούτσοβας, ενός από τα τρία στρατιωτικά αεροδρόμια που διαθέτει η Αλβανία στην κεντρική-νότια περιοχή της χώρας.

Οι Γερμανοί ήθελαν να αρπάξουν τα κειμήλια του Αγίου Όρους!

 ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πέραν της καταστροφής που έφεραν στη χώρα μας στην Κατοχή, "βούτηξαν" και χιλιάδες αρχαιότητες που τις μετέφεραν στην Γερμανία, όπου ακόμα εκεί βρίσκονται. Στο στόχαστρό τους ήταν και το Άγιο Όρος
 Το Άγιον Όρος, το τελευταίο καταφύγιο του μοναχισμού στον σύγχρονο κόσμο δεν έμεινε έξω από τη δίνη των κατοχικών χρόνων.

Πόσο επικίνδυνοι είναι οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας; Ποιός γνωρίζει το παρελθόν τους;

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλ  Μαρίνοφ,  δήλωσε σήμερα, ότι μεταξύ των προσφύγων που έχουν εισρεύσει στη Βουλγαρία εντοπίστηκαν 12 άτομα τα οποία είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια της χώρας.
Σύμφωνα με το βουλγαρικό ‘Νόβοστι’ τα άτομα αυτά έχουν λάβει μέρος σε μάχες στο πλευρό των ριζοσπαστικών ισλαμικών ομάδων και ορισμένα από αυτά έχουν ποινικό παρελθόν.

Τεράστιο,διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών καρτέλ κοκαϊνης, με στελέχη λαθρομετανάστες πολλών εθνοτήτων εξάρθρωσε ΕΛ.ΑΣ

  Ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα (cartel) εισαγωγής και διακίνησης κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στη χώρα μας κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι ελληνικές Αρχές.
Η εξάρθρωση του cartel είναι αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διήμερο σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Χαλκιδική και Χανιά.

Ο μυροβόλος μάρτυς, που οι στρατιώτες είδαν να μάχεται μαζί τους το 1912


 ο «φιλόπολις», ο «πολιούχος», ο «υπέρμαχος».
Το μαρτύριο του αγίου Δημητρίου την 26η Οκτωβρίου του 305 μ.Χ. συνέδεσε από τότε τη συγκλονιστική μορφή του με τη Θεσσαλονίκη, παιδί της οποίας, άλλωστε, και ήταν. Το τίμιο σώμα του έθαψαν κρυφίως οι χριστιανοί στο υπόγειο του τόπου του μαρτυρίου του, δηλαδή στο ρωμαϊκό λουτρό κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
 Εκεί, μετά το 313 και το διάταγμα του Μ. Κωνσταντίνου περί ανεξιθρησκίας, οι χριστιανοί έκτισαν μικρό ναό και περί το 463 μ.Χ. ο έπαρχος του Ιλλυρικού Λεόντιος, που θεραπεύθηκε θαυματουργικά από τον άγιο, έκτισε μεγαλοπρεπή ναό ως ευχαριστία.

Ενδείξεις ότι παρακολουθείται το κινητό σας

«Μια αναζήτηση σε διαφημίσεις στο Ιντερνετ αλλά και σε πλήθος εντύπων θα δείξει πως η «υπόθεση drin drin» ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν δεκάδες γραφεία ερευνών που προσφέρουν έναντι μικρού τιμήματος τη δυνατότητα στον καθένα να παρακολουθεί όποιον θέλει».
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η υπόθεση της εταιρείας drin drin, η οποία πρόσφερε τη δυνατότητα με 20 ευρώ τον μήνα εταιρείες να παρακολουθούν στελέχη τους ή να διαπράττουν βιομηχανική κ α τ α σ κ ο π ε ί α,

Φορτίζεται επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα λίγο πριν τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την ιστορία μας καλώντας σε διαδηλώσεις - Διχαστικός ο λόγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, απαντά η Κουμουνδούρου.
Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και το κλίμα φορτίζεται επικίνδυνα με την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται στα χαρακώματα και να ανταλλάσσουν πυρά.

Νέο φρικτό ρατσιστικό έγκλημα στην Ηλεία

Στιγμές τρόμου, στα χέρια μιας ομάδας Βούλγαρων μεταναστών, έζησε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 80χρονος στην «καρδιά» της Ανδραβίδας και μάλιστα σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα.
Οι Βούλγαροι «βασάνισαν» τον άτυχο ηλικιωμένο διασκεδάζοντας με τις προσπάθειές του να ξεφύγει από τα χέρια τους. Ωστόσο,

Η απανθρωπιά πλουσίων και μάλιστα πολιτικών

Ἄνθρωποι της Nέας Ἐποχῆς καὶ Nέας Tάξεως, ἄνθρωποι τοῦ Διαβόλου
                Ὁ Θεὸς ὅλους τοὺς ἀνθρώπους δημιούργησε μὲ στομάχι καὶ μὲ ἀνάγκη τροφῆς. Tὸ στομάχι καὶ ἡ τροφὴ καταργοῦνται στὴν ἄλλη ζωή.
«Tὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει» (A΄ Kορ. στ΄ 13). Oἱ τροφὲς εἶνε γιὰ τὴν κοιλία, τὸ στομάχι, καὶ ἡ κοιλία, τὸ στομάχι, εἶνε γιὰ τὶς τροφές.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Τα 106 «τέρατα» (!) που λήστευαν και έδερναν

Δράστες από Αλγερία, Ιράκ, Τυνησία, Αφγανιστάν και Πακιστάν!
Οργανωμένη σπείρα κακοποιών, οι οποίοι θα μπορούσαν -πληθυσμιακά- να αποτελούν ένα... μικρό χωριό εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.
 Οπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη σπείρα αποτελούνταν από 106 μέλη, τα οποία εδώ και περίπου τρία χρόνια (από το 2010 μέχρι και πριν από μερικές μέρες) είχαν ρημάξει κυρίως το κέντρο της Αθήνας (εκατοντάδες ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις), και μάλιστα συχνά με χρήση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού!