Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της προετοιμασίας εμπλοκής των Ρώσων στα Ελληνικά πράγματα.

Χωρίς μεσσιανισμούς και υπερφυσικές κραυγές, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της προετοιμασίας εμπλοκής των Ρώσων στα Ελληνικά πράγματα.
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την παρούσα κυβέρνηση και προσωπικά με τον Γιώργο Παπανδρέου τον οποίον και απεχθάνεται (δεν το κρύβει άλλωστε).
Το σοβαρότερο είναι ότι πέρασε μία περίοδος προβληματισμού και για τον χαρακτήρα του Ελληνικού λαού λόγω της αντιμετώπισης προς μία κυβέρνηση που σε κάποια άλλη χώρα θα είχε καταρρεύσει σε λίγους μήνες.
Αυτό είναι επίσης αιτιολογημένο αφού εάν κάποιος ξένος αναλυτής μελετήσει τις δημοσκοπήσεις θα λάβει μία τελείως διαφορετική εικόνα για την κριτική ικανότητα του Ελληνικού λαού.

Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος: «Θα μας πουν ότι μας ευεργέτησαν οι Τούρκοι»

Άστραψε και βρόντηξε στο φετινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης.
Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην αισθητή απουσία των νέων αλλά και των Καθηγητών από τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι είναι οι προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας.
«Που είναι τα παιδιά; Δεν μπορεί να απουσιάζουν οι μαθητές, αλλά και οι γονείς από την σημερινή εορτή», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ευστάθιος.

O Ἰγνάτιος Βόλου παρανομεῖ καί παραβαίνει τους κανόνες!

Επιστολή Ορθόδοξων Χριστιανών Βόλου
Δέν μποροῦμε νά καταλάβουμε πῶς εἶναι δυνατόν σήμερα, στήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα τοῦ 21ου αἰῶνα νά ὑπάρχουν «Χριστιανοί», πού ἰσχυρίζονται ὅτι τό νά ὑπεραμύνεσαι τῶν ἱερῶν καί ὁσίων τῆς πίστεως καί τῆς παραδόσεώς μας ἀποτελεῖ ἀδίκημα, ἐξτρεμισμό καί φονταμενταλισμό! ΒΙΝΤΕΟ
Ζοῦμε μία κατάφωρη ἀπάτη καί παραπλάνηση στά θέματα τῆς πίστεως στήν Ἱερά Μητρόπολη Δημητριάδος ἀπό τόν δεσπότη Ἰγνάτιο μέ τή νέα ἐφεύρεσή του τῆς «μεταπατερικῆς Θεολογίας». Παραποιεῖ τήν ἁγία γλῶσσα τῆς Ἐκκλησίας μας μέ τίς ἀνούσιες, γελοίες καί ἠλίθιες μεταφράσεις τῆς Βιβλικῆς Ἑταιρείας καί ἀντί νά ἀνακαλεῖται αὐτός εἰς τήν τάξη κατηγοροῦνται καί ὑβρίζονται οἱ διαμαρτυρηθέντες γι’ αὐτά τά αἴσχη πιστοί. Ἀληθινό θέατρο τοῦ παραλόγου δηλαδή!

Το Σχέδιο HENRY KISSINGER για την Ελλάδα και πώς εφαρμόζεται σήμερα!

Το δήλωσε σε ομιλία του, που έκανε τον Σεπτέμβρη του 1974, στην Ουάσιγκτον:
«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα δαμάζονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες.
Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους κάνουμε να συμμορφωθούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την Θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».
Σήμερα, δείτε τη Νεολαία, την οποία:

Για κάθε 100.000 Έλληνες που γεννιούνται, 600.000 αλλοδαποί μπαίνουν παράνομα στη χώρα.

Δεν χωράει στη λογική πλέον αυτό που συμβαίνει. 600.000 λαθρομετανάστες για κάθε 100.000 Έλληνες που γενιούνται είναι ο ρυθμός εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα. Μόλις σήμερα το μεσημέρι η Ελληνική Στατιστική Αρχή έδωσε τα πρώτα στοιχεία της απογραφής του πληθυσμού της χώρας... Σύμφωνα με αυτά, ο πληθυσμός της Ελλάδας εκτιμάται ότι ανήλθε στα 11.305.118 άτομα.
Από την ανάλυση των στοιχείων όμως [την οποία δεν κάνει ως οφείλει η στατιστική αρχή] προκύπτει ότι ο ρυθμός αύξησης του πλυθυσμού των αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι 6 προς 1.
Το 2005 για 2.454 Έλληνες που γεννήθηκαν οι αλλοδαποί που απογράφηκαν ήταν 39.974 [16 φορές περισσότεροι]
Το 2006 για 6.566 Έλληνες που γεννήθηκαν οι αλλοδαποί που απογράφηκαν ήταν 39.995 [6 φορές περισσότεροι]

Γιατί δε μείναμε ραγιάδες αφού περνούσαμε τόσο καλά;

Παρακολουθώντας από την αρχή το σήριαλ του ΣΚΑΙ με τον αρχικό τίτλο ‘1821 ηγέννηση ενός έθνους’ που μετά τις διαμαρτυρίες πολιτών, μπλόγκ και ανθρώπων του πνεύματος, άλλαξε στο πιο πολιτικά ορθό ‘ 1821 η γέννηση ενός έθνους-κράτους’, είδα με μεγάλη μου έκπληξη ως χορηγό του τηλεοπτικού σήριαλ, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.
Η Εθνική Τράπεζα είναι ταυτισμένη με την Ελλάδα και τον… απανταχού ελληνισμό ανά την οικουμένη. Αυτό έμαθα από μικρό παιδί.
Ο Θάνος Βερέμης, είναι ο γνωστός υποστηρικτής του βιβλίου ιστορίας της Ρεπούση και από τα εξέχοντα μέλη της ομάδας των αναθεωρητικών καθηγητών της ιστορίας.

Στημένη η συνεργασία με το Ισραήλ. Πρόκληση για θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Η στάση σιωπής που τηρεί η Τουρκία όσον αφορά τη διεύρυνση της συνεργασίας της χώρας μας με το Ισραήλ σε κρίσιμους τομείς όπως η ενέργεια, κάθε άλλο παρά καθησυχάζει την κυβέρνηση. Στο υπουργείο Εξωτερικών έχουν το βλέμμα τους στραμμένο διαρκώς προς την πλευρά της Άγκυρας, καθώς θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα η γειτονική χώρα θα αντιδράσει με κάποιον τρόπο στην κινητικότητα αυτή μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ.
 Κι επειδή η Τουρκία δεν μπορεί να παρεμποδίσει ή να αναστείλει τη συνεργασία, φοβούνται ότι η αντίδραση μπορεί να έχει τη μορφή μιας πρόκλησης στο Αιγαίο, που να συνδέεται ενδεχομένως με τα όρια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της χώρας μας.

Αυτή την παιδεία θέλει η κ. Διαμαντοπούλου (Βilderberg) , να υπηρετή συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.

Φραστική επίθεση από ομάδα 30-35 φοιτητών του αναρχοαυτόνομου χώρου δέχθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι 250 φοιτητές της Νομικής την ώρα που έγραφαν το πρώτο μάθημα -Εμπορικό Δίκαιο- της εξεταστικής περιόδου.
«Σταματείστε φασιστάκια να γράφετε, πρέπει να συμπαρασταθούμε στους 300 μετανάστες» είπαν οι αναρχοαυτόνομοι φοιτητές για να πάρουν την εξής απάντηση από τη φοιτήτριαΤ.Μ.: "Εσείς είστε φασίστες που δεν μας αφήνετε να γράψουμε."
Όπως καταγγέλλει στο newsbomb.gr η φοιτήτρια της Νομικής Τ.Μ.:
 "Όταν τους απάντησα, μου επιτέθηκαν με χυδαίες ύβρεις, με αποκάλεσαν ρατσίστρια, φασιστάκι κ.λ.π. και με απείλησαν ότι δεν θα βγω ζωντανή από την αίθουσα!".

Φοβού τους εβραίους και δώρα φέροντες.

Η Χίλαρι Κλίντον έρχεται μέσα στο Φεβρουάριο, σε ημερομηνία η οποία θα καθοριστεί δια της διπλωματικής οδού την ερχόμενη εβδομάδα. Θα τη συνοδεύουν Αμερικανοί επιχειρηματίες και σύμφωνα με πληροφορίες και γνωστοί εβραίοι λομπίστες. Το αμερικανικό ενδιαφέρον για τη χώρα μας έχει αναζωπυρωθεί, μετά τη φιλοσιωνιστική στροφή της ελληνικής κυβέρνησης, στελέχη της οποίας επιμένουν σε συζητήσεις με δημοσιογράφους, πως «ό,τι ήταν να πάρουμε από τους Άραβες, το πήραμε, δεν έχουν να μας δώσουν κάτι άλλο». Είναι επίσης σαφές το ενδιαφέρον των Αμερικανών για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη ΝΑ Μεσόγειο, μετά τις εξελίξεις στα ενεργειακά θέματα στην περιοχή.

Μητροπολίτης Γλυφάδας: Να καθαιρεθεί ο Ιερέας που κοινώνησε απο παπικό!

Την καθαίρεση ορθόδοξου ιερέα ο οποίος κοινώνησε όπως οι καθολικοί ζητεί, με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο και πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου Ιερώνυμο, ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος (φωτ.). Ο ιεράρχης έχει αποστείλει επιστολή στον....κ. Ιερώνυμο και του αναφέρει ότι «κατά την 18ην Διεθνήν Οικουμενικήν Σύνοδον Ορθοδόξου Πνευματικότητος, την διεξαχθείσαν εν τη Διορθοδόξω Μονή Bose Ιταλίας, από 8 ώς 11 Σεπτεμβρίου, ορθόδοξος ιερεύς εγγεγραμμένος εν τη δυνάμει των κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (σ.σ.: αναφέρεται το όνομά του) κεκοινώνηκεν μετά των παπικών όστιαν εν τη υπό Λατίνων τελεσθείσαν λατρευτικήν σύναξιν, παρουσία Ελλήνων ορθοδόξων αρχιερέων και καθηγητών πανεπιστημίων».

H Ρωσία ζητάει από την Τουρκία ενεργοποίηση των βυζαντινών ναών.

Το θέμα της πνευματικής, βυζαντινής κληρονομιάς και ειδικότερα του μέλλοντος της ορθοδόξου Μονής της Παναγίας Σουμελά, στον ιστορικό Πόντο, τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, από τον Ιβάν Σαββίδη, μέλος της ρωσικής αντιπροσωπείας, βουλευτή της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαββίδης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, για τη δυνατότητα διεξαγωγής θείας λειτουργίας στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Τραπεζούντα, που τελέστηκε για πρώτη φορά το Δεκαπενταύγουστο του 2010, ύστερα από ογδόντα οκτώ χρόνια.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η.Π.Α.: "Μετά τα Ίμια πάρτε τον Ελληνικό Στρατό & από την Καλόλιμνο - Μην προκαλείτε την Τουρκία".

Την επέκταση της συμφωνίας αποχώρησης του Ελληνικού Στρατού και από την Καλόλιμνο εκτός από τα Ίμια απαίτησαν οι ΗΠΑ από την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 1996 για να μην "ερεθιστεί η Τουρκία" αποκαλύπτεται σε τηλεγράφημα του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Η ελληνική κυβέρνηση, προ του φόβου κατάρρευσής της μετά το φιάσκο των Ιμίων δεν το δέχθηκε και οι ΗΠΑ υποχώρησαν τονίζοντας στην Τουρκία ότι "Δεν αφορά η συμφωνία και την Καλόλιμνο".
Ενωρίτερα, την 1η Φεβρουαρίου 1996 ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. δήλωνε ότι «οι Η.Π.Α. δεν αναγνωρίζουν ελληνική ή τουρκική κυριαρχία στα Ίμια/Καρντάκ και πιθανολογείται ύπαρξη και άλλων νησίδων στην ίδια κατάσταση».

Όχι στην κάρτα του πολίτη! - Μην παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια παγκόσμια σκλαβιά!

Έλληνα πολίτη, η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ATM, τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών, αλλά και την τεχνολογία RFID (όπως τα διαβατήρια).
Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί, μέχρι το τέλος του 2011, να ενσωματωθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και πλέον όλες οι αγορές και πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας.
Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα και θα μιλάμε για μια νέα αχρήματη εποχή. Θα σου πει η κυβέρνηση ότι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά οφέλη:

Αμερικανοί και Τούρκοι, κάτι ετοιμάζουν στην Θράκη!

πηγη Πρώτο Θέμα, 30/01/2011

To Χαλιφάτο της... Νομικής.

Αποτέλεσμα της δράσης του Ισλάμ, ο Πανισλαμικός Παναραβικός Μεγαλοεθνικισμός αποσκοπεί στην πολιτική και θρησκευτική καθαρότητα με τελικό όραμα τη δημιουργία Χαλιφάτου. Μιας παναραβικής γεωπολιτικής θρησκευτικής ενότητας η οποία εξ αντικειμένου είναι ισλαμική και ταυτίζει την έννοια του Άραβα με την έννοια του Μουσουλμάνου και επομένως όλοι οι λαοί που έχουν εθνοφυλετική σχέση μαζί τους ανήκουν σε Χαλιφάτο που θα εκτείνεται σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη, με την αναβίωση μίας Νεοθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, ότι στο Ισλάμ υπάρχει απόλυτη δογματική ομοιογένεια, ανεξάρτητα από τη διαίρεση σε Σουνίτες – Σιΐτες.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 6/2/2011 !!!

Η μυστική παράγραφος που έκρυψε η Pravda για τα εσωτερικά της Ελλάδας.

Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν! Το άρθρο, δεν δημοσιεύτηκε τυχαία, αλλά προετοιμάζει τη ρωσική κοινή γνώμη για μέρες πολέμου και θριάμβου, για μέρες της «Αικατερίνης της Μεγάλης» και του «Μεγάλου Πέτρου», μια και η «άρκτος» έχει ζωντανέψει για τα καλά και δεν ανέχεται πια τα «χάρτινα»

To Σχέδιο Balyoz έχει τεθεί σε εφαρμογή από το 2003 (Μέρος Δεύτερο).

Η αύξηση των παραβιάσεων του εναερίου χώρου κατά την περίοδο 2002-2003, φάνηκε ότι απειλούσε εφαρμογή του σχεδίου Βαριοπούλα, με στόχο την ένταση στις σχέσεις με την Αθήνα. Τα έγγραφα που βγαίνουν από το αρχηγείο του στόλου στο Γκιόλτζουκ, αλλάζουν τα πράματα στην έρευνα για το σχέδιο Βαριοπούλα.
 Ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα είναι το δισέλιδο έγγραφο με τον τίτλο ΣΧΕΔΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ORAJ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ,
 και ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, με σήμανση EK-G LAHİKA-1, με διαβάθμιση ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ, και με την υπογραφή του Γ.Γ. επιτελικού σμήναρχου Α. Μπερτάν Νογκαϊράλογλου. Στο έγγραφο αυτό είναι γραμμένα τα εξής:

Εξαπατούν το Οικουμενικό πατριαρχείο. Ξανά σε τουρκικά χέρια το Ορφανοτροφείο Πριγκήπου;

Το πρωτοσέλιδο της AKŞAM είναι αφιερωμένο στην αίτηση που έγινε στο Δήμο Πριγκήπου και στην επαρχία Νήσων για αλλαγή χρήσης του πολεοδομικού σχεδίου, όπου βρίσκεται το ορφανοτροφείο, ώστε από περιοχή που έχει χαρακτηρισθεί “ειδικής χρήσης” να μετατραπεί σε “τουριστική περιοχή”. Κατά την εφημερίδα, σκοπός να μετατραπεί το κτίριο σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων με το όνομα Prinkipo Palas. Αληθεύει;
 Αν ναι, φαίνεται ότι μετά από 102 χρόνια θα γίνει πράξη το όνειρο του Γάλλου αρχιτέκτονα Vallaury που έκτισε το κτίριο το 1899, για να γίνει ξενοδοχείο και λόγω άρνησης των Οθωμανικών αρχών αγοράστηκε από την αρχόντισα Ελένη Ζαρίφη και το 1902 μεταφέρθηκε  από το Βαλουκλή το ορφανοτροφείο, το οποίο λειτούργησε μέχρι το 1960.

Οικουμενιστικές προδιαγραφές στους κανόνες της εκκλησίας.

Τους τελευταίους μήνες στους κόλπους της Εκκλησίας μας έχει ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη μεταξύ των ελαχίστων ευτυχώς υποστηρικτών εισόδου της ερμηνείας των κειμένων στις ιερές ακολουθίες και εκείνων που εμμένουν στη διατήρηση της Παράδοσης. Είναι αλήθεια πως οι γνώμες διχάζονται και εξ’ αυτού δημιουργούνται απαράδεκτες οξύνσεις και ανεπίτρεπτες για Χριστιανούς αντιπαραθέσεις.
Είναι αδιαμφισβήτητο ακόμη γεγονός ότι οι ιδιοτελείς κατά κόρον προσπάθειες επιβολής καινοτομιών τέτοιου είδους κατά το παρελθόν είχαν όλες την ίδια κατάληξη, την παταγώδη δηλαδή αποτυχία.
 Το χριστεπώνυμο πλήρωμα τις απέρριπτε γιατί δεν εμπεριείχαν τη μυστική αυτή έλξη που ασκεί στην ψυχή η υμνολογία της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Όταν υπάρχει εθνική και θρησκευτική αξιοπρέπεια: "Χαστούκι" από τους Σερβοβόσνιους στον Αχμέτ Νταβούτoγλου!

Υπάρχουν και κάποιοι με αξιοπρέπεια στα Βαλκάνια που δεν στέκονται "σαν χάνοι" με το στόμα ανοικτό από ... δέος και αντιμετωπίζουν με τον δέοντα τρόπο την αλαζονική συμπεριφορά του ισλαμιστή υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Όπως συνέβη με τον προεδρεύοντα του συλλογικού προεδρείου της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Νεμπόισα Ραντμάνοβιτς, όταν ο θρασύτατος Αχμέτ Νταβουτόγλου που έχει μεταβεί ως "διαμεσολαβητής" στην Βοσνία, ζήτησε να μην υπάρχει στο χώρο όπου έπρεπε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, σημαία της σερβικής Δημοκρατίας!

Οτι γράφει η αποκάλυψη επιστημονικά εξηγημένη.

Σενάρια καταστροφής
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι δεν πέθαναν από δηλητηρίαση ή ασθένεια, αλλά συνεπεία της πτώσης τους. Δηλαδή, ότι τα πουλιά αυτά- που πετούν σε σμήνη- στράφηκαν όλα μαζί προς... τη Γη! Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που τα αποπροσανατόλισε τόσο, και μάλιστα νυχτιάτικα, ώστε να ορμήσουν στο ναδίρ;
Ο απροσδόκητος αυτός θάνατος των πουλιών δεν ήταν ο μόνος.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η έγγραφη συμφωνία για "γκρίζα" Ίμια, φέρει την υπογραφή μας!

Την έγγραφη συμφωνία για το «γκριζάρισμα» της περιοχής των Ιμίων,αποκαλύπτει ο Αθανάσιος Έλλις,συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, μαζί με τον έτερο συνάδελφο Μιχάλη Ιγνατίου. Ο δημοσιογράφος παρουσιάζει στη «Καθημερινή» επιστολή με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου 1996,με υπογραφή του τότε αμερικανού ΥΠΕΞ Γουόρεν Κρίστοφερ η οποία εστάλη στους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας και στην οποία αναφέρει: «Οι διαβεβαιώσεις που μας πρόσφεραν η Ελλάδα και η Τουρκία ότι θα απομάκρυναν τα πλοία,το προσωπικό και τις σημαίες –με ένα αλληλοδιαδοχικό και συντονισμένο τρόπο- επέτρεψε σε κάθε πλευρά να υποχωρήσει από το χείλος (του πολέμου) με αξιοπρέπεια.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ημερολόγιο «θανάτου» για την Ορθοδοξία .Το παρασκήνιο με Μπαρόζο και Μασόνους.

Συνειδητή παράλειψη από αντι-χριστιανούς Μανδαρίνους της Ευρωπαικής Ένωσης, ηθελημένη αστοχία των περιξ του Μπαρόζο στενής κάστας καρεκλοκένταυρων, κατ’επιλογήν «λάθος» νοσηρών παγκοσμιοποιημένων «εγκεφάλων» των Βρυξελλών ή απλά γκάφα ολκής των γραφειοκρατών της Ευρωπαικής Διοίκησης;
Η μη αναφορά των εορτών του χριστιανισμού- συμπεριλαμβανομένου των Χριστουγέννων και του Πάσχα- από το νέο Ημερολόγιο που διανέμεται στα Λύκεια και τα Κολέγια με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαικής Επιτροπής σήμανε συναγερμό στους θρησκευτικούς ταγούς της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πάνω από 60 παραβιάσεις χωρικών υδάτων από τουρκικά πολεμικά πλοία!

Περισσότερες από 60 περιπτώσεις παραβιάσεων των χωρικών μας υδάτων από πλοία του τουρκικού στόλου καταγράφηκαν το 2010! Τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν το μήνα Δεκέμβριο.Όλες περισσότερες περιπτώσεις αυτών των παραβιάσεων ,είχαν τη μορφή της ...αβλαβούς διελεύσεως.Ο υπουργός Άμυνας έχει δηλώσει ότι η άσκοπη περιπλάνηση πολεμικών πλοίων σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αβλαβής διέλευση.
Η κατάσταση πλέον έχει αρχίσει να ξεφεύγει και στη θάλασσα,λοιπόν.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΕΘΑ- Δήλωση ΥΕΘΑ κ. Ευ. Βενιζέλου για αντιδράσεις κομμάτων στη μη αβλαβή διέλευση τουρκικής φρεγάτας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Αθήνα 27-01-2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με την σημερινή μη αβλαβή διέλευση τουρκικής φρεγάτας από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, δήλωσε τα εξής:

Τα παιδιά μας διδάσκονται: Δεν είναι ελληνικά τα Ίμια!

«Βόμβα» πολλών μεγατόνων και ένα απρόσμενο δώρο στην Τουρκία περιέχεται στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία!
Στο βιβλίο αυτό που διδάσκεται στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, όταν φθάνουμε στην εποχή της κρίσης με τα Ίμια, τον Γενάρη του 1996 στη σελ. 163 αναγράφονται επί λέξει τα εξής:
«Με αφορμή τη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ της βραχονησίδας Ίμια στα Δωδεκάνησα ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες αποχωρήσεις».
Δηλαδή οι συγγραφείς του βιβλίου της ιστορίας Ευαγγελία Λουβή και Δημήτριος Ξιφαράς μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι τα Ίμια δεν είναι κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, αλλά μία βραχονησίδα που διεκδικούμε με την Τουρκία, άρα δεχόμαστε ότι μπορεί να ανήκει και στους Τούρκους.

Ένας 32χρονος Αλβανός που είχε γίνει εφιάλτης για εκκλησίες...

... και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, έκανε τα βράδια... μεγάλη ζωή!
Έβγαινε με τα αυτοκίνητα που έκλεβε και πήγαινε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης! Εκεί έπινε ανέμελος και στη συνέχεια γύριζε στο σπίτι του! Ο δράστης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκλεβε ακριβά αυτοκίνητα ενώ είχε γίνει φόβος-τρόμος και για τις εκκλησίες της περιοχής. Η δράση του όμως ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες...
Αστυνομικοί τον ακολούθησαν σε μία από τις νυχτερινές του εξορμήσεις και έτσι στο τέλος, τους οδήγησε στο σπίτι του.
Μόλις μπήκε μέσα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν επιχείρηση και τον αιφνιδίασαν, μαζί με άλλα τρία άτομα που βρίσκονταν εκεί. Το σπίτι ήταν γεμάτο από κλοπιμαία που είχε αρπάξει από σπίτια και πολλά εκκλησιαστικά αντικείμενα που είχαν κλαπεί από ναούς της ευρύτερης περιοχής!

Εισαγόμενη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα.

Νέα πρόκληση σημειώθηκε στο συνοριακό σταθμό Νίκης Φλώρινας από το γνωστό “Ουράνιο Τόξο” όταν διαπιστώθηκε η προσπάθεια εισαγωγής προπαγανδιστικού υλικού από τη ΠΓΔΜ.
Συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου κατασχέθηκαν φύλλα της προπαγανδιστικής εφημερίδας Nova Zora (“Νέα Αυγή”) από το αυτοκίνητο μέλους της επoνομαζόμενης “Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας – Ουράνιο Τόξο”, ο οποίος επέστρεφε από τη ΠΓΔΜ.
Σημειώνεται πως η Nova Zora σε κάθε μηνιαίο τεύχος της προβάλλει συνεχώς την ύπαρξη (Μακεδονικού λαού και εθνότητος) στην περιοχή της ευρύτερης Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως αναφέρει η οργάνωση στην ιστοσελίδα της θα κινηθεί νομικά κατά του τελωνειακού υπαλλήλου, ο οποίος έπραξε το καθήκον του δεσμεύοντας έντυπα με αλυτρωτικό περιεχόμενο.

Πόσο φυσιολογική σας φαίνεται η είδηση οτι "Αμερικανίδα διαδήλωνε στην Αθήνα κατά του ΔΝΤ" - Για άλλη μια φορά είναι εμφανή η συμμετοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών σε διαδηλώσεις...στο κέντρο της Αθήνας .

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατάχρηση εξουσίας εναντίον της οµάδας Δέλτα υπέβαλε Αµερικανίδα διαδηλώτρια, η οποία καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ενάντια στο ΔΝΤ στις 15 Νοεµβρίου. Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, για τον ξυλοδαρµό, έχει συνταχθεί διεθνής καταγγελία από 150 καθηγητές, δηµοσιογράφους, νοµικούς και πανεπιστηµιακούς φοιτητές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ανάµεσά τους και γνωστοί ακαδηµαϊκοί και συγγραφείς όπως ο Νόαµ Τσόµσκι και η Τζούντιθ Μπάτλερ.
Στο κείµενο ανάµεσα στα άλλα τονίζεται: «Απαιτούµε την πλήρη αποκάλυψη όλων των στοιχείων ταυτότητας του συγκεκριµένου σκέλους της οµάδας Δέλτα, που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την υπέρµετρη επίθεση το βράδυ της 15ης Νοεµβρίου».

ΙΜΙΑ- Ένας Ναύαρχος που έζησε τη κρίση ,αναλύει τα λάθη και τις παραλείψεις.

Δεκαπέντε χρόνια πέρασαν κιόλας από τη κρίση των Ιμίων. Δεκαπέντε χρόνια στα οποία έχουμε ακούσει πολλά,έχουμε διαβάσει τα βιβλία δύο πρωταγωνιστών του χειρισμού της κρίσης –του Κ.Σημίτη και του Χ.Λυμπέρη- αλλά ελάχιστοι έχουμε πειστεί ότι γνωρίζουμε τη πλήρη και καθαρή αλήθεια. Το Onalert, αρχίζει από σήμερα τη δημοσίευση σε τέσσερις συνέχειες μιας πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσας και τεκμηριωμένης μελέτης που έκανε για την κρίση των Ιμίων, ένας –απόστρατος πλέον- αξιωματικός του ΠΝ που έφθασε πολύ ψηλά στην ιεραρχία. Ο Αντιναύαρχος ε.α Σήφης Μανουσογιαννάκης έφθασε μέχρι τη θέση του υπαρχηγού ΓΕΝ. Στη κρίση των Ιμίων ήταν Διοικητής Υποβρυχίων ,θέση ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη .

Τουρκική φρεγάτα στην ... Κύμη (φωτό) - Προκαλεί η Άγκυρα & μιλάει για "αναχαιτίσεις" μαχητικών της .

Ακολουθώντας την ίδια πορεία που είχε ακολουθήσει πριν δύο εβδομάδες το τουρκικό υποβρύχιο που εντοπίστηκε στις 13 Ιανουαρίου ανατολικά-βορειοανατολικά της Κέας, η τουρκική φρεγάτα TCG F-243 "Yildirim", κλάσης MEKO-200T (φωτό), μέσα στη νύχτα απέπλευσε από τα Δαρδανέλλια και έφτασε περίπου στην ίδια περιοχή ανατολικά βορειοανατολικά της Κέας σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ η φρεγάτα εξερχόμενη των Δαρδανελίων, κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως Λήμνου σε Διεθνή Ύδατα. και στην συνέχεια, ακολουθώντας νότια πορεία, εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων μεταξύ Σκύρου - Εύβοιας και στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε Διεθνή Ύδατα, προς περιοχή νότιου Αιγαίου.

Ιερώνυμος: «Δεν αντέχει η Ελλάδα άλλους λαθρομετανάστες»

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει  άλλο την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών»,τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος από την Δαμασκό όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, παρεμβαίνοντας στο θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά την κατάληψη στη Νομική Σχολή.
«Είναι άλλο πράγμα η συμβίωση μας με τους Έλληνες με μουσουλμανικό θρήσκευμα, και άλλο πράγμα οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται στην χώρα μας. Οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και είναι κυρίως μουσουλμάνοι, ξεπερνούν τους 150 χιλιάδες κάθε χρόνο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η αθρόα προσέλευση. Δεν μπορεί να το αντέξει η Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον υπουργό Θρησκευμάτων της Συρίας κ. Μοχάμεντ Απντ.

Ενέχυρο στο εξωτερικό ο χρυσός της Ελλάδας.

Έντονο προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η απίστευτη αποκάλυψη από την Τράπεζα της Ελλάδας ότι σημαντικό μέρος του ελληνικού χρυσού αποστέλλεται στο εξωτερικό και φυλάσσεται σε ξένες τράπεζες για ιστορικούς λόγους!
Η είδηση αυτή που προκαλεί συναγερμό σε επενδυτές, κατόχους χρυσού, και μεσαίου μεγέθους καταθέτες βγαίνει από επίσημη απάντηση που έδωσε στη βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτη σχετική με τα ελληνικά αποθέματα χρυσού.
Το έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρει ότι τα διαθέσιμα και οι απαιτήσεις της Ελλάδας σε χρυσό είναι 147,5 τόνοι και σε μορφή ράβδων χρυσού είναι 112,4 τόνοι.

21/01/2011 : Η ημέρα που πέταξαν στα σκουπίδια οι Άγγλοι τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Εμείς θα τις μαζέψουμε από τα σκουπίδια τους και θα τις βαφτίσουμε Κάρτες του Πολίτη;

Η ημέρα αυτή κανονικά θα έπρεπε να ορισθεί ως η ημέρα "Ανεξαρτησίας από τον Ηλεκτρονικό ζυγό". Οι Άγγλοι τουλάχιστον το δικαιούνται !!! Θα γράψουν στην ιστορική τους μνήμη αυτή την ημερομηνία. Το Αγγλικό κοινοβούλιο πέρασε το νόμο για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ στην Αγγλία των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (Αγγλική Κάρτα του Πολίτη).
Άντε και στα δικά μας...
Cancellation of identity cards
The UK National Identity Card and the Identification Card for EEA nationals ceased to be valid legal documents on 21 January 2011.
The Government began the process of scrapping identity cards by introducing the Identity Documents Bill to Parliament on 26 May 2010. The Bill made provision for the cancellation of the UK National Identity Card, the
Identification Card for EEA nationals and the destruction of the National Identity Register. This Bill has completed the parliamentary process and the Identity Documents Act 2010 received Royal Assent on 21 December 2010.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες.

Στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί 26.01.2011 ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, όσον αφορά το χθεσινό γεγονός με την κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ τόνισε: «Tο θέμα αυτό είναι τεράστιο και έχει δύο σοβαρές προεκτάσεις, η πρώτη είναι ότι θεωρώ ότι είναι εγκληματικό και κακουργηματικό. Είδα χθες να συμβαίνει στη χώρα μας την ορθόδοξη την Δημοκρατική, το κράτος δικαίου δηλαδή η εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ανεξαρτήτου από την θρησκεία του, την καταγωγή του και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στην πατρίδα μας».
«Οι άνθρωποι αυτοί δικαιούνται ασφαλιστικών δικαιωμάτων, ιατρικής περίθαλψης, καθώς και όλων των νομίμων προϋποθέσεων παρουσίας στη χώρα μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Σχέδιο άλωσης της Ελλάδας από ισλαμιστές! ΚΟΣΣΟΒΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Αξιωματικοί της FRONTEX (της ευρωπαϊκής δύναμης ελέγχου των συνόρων για είσοδο λαθρομεταναστών σε Έβρο και νησιά Αιγαίου) αποκάλυψαν στο newsbomb.gr όλο το σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται για την άλωση της Ελλάδας από ισλαμιστές. Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε δύο 2-3 χρόνια να έχει κατακλυστεί από 2.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και έτσι να καταστεί προγεφύρωμα για τη μεταφορά του Ισλάμ στην κεντρική Ευρώπη.
Οι αξιωματικοί της FRONTEX αποκαλύπτουν στο newsbomb.gr ότι οι πυρήνες των ισλαμιστών που στέλνουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες και πέρα από τα 10.000 ευρώ που καταβάλουν για τον καθένα σε αυτούς που τους

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .5/2/2011 ν.ημ στο IMPERIAL HOTEL στην Λάρισα .

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 4μ.μ. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ. ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ '' ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ '' ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ.ΗΛΙΑΣ ΝΑΣΣΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ..


Έκθεση του ΝΑΤΟ, διακινητής εμπορίου ηρωίνης και ανθρωπίνων οργάνων ο πρωθυπουργός!

Ως το «µεγαλύτερο ψάρι» του οργανωµένου εγκλήµατος στο Κόσοβο περιγράφεται ο πρώην ηγέτης του UCK και νυν πρωθυπουργός του κρατιδίου Χασίµ Θάτσι σε έκθεση του ΝΑΤΟ που περιήλθε στην κατοχή της βρετανικής εφηµερίδας «Guardian».
Το συµπέρασµα αυτό συµπίπτει µε τα συµπεράσµατα της έκθεσης που έδωσε στη δηµοσιότητα πριν από περίπου έναν µήνα το Συµβούλιο της Ευρώπης προκαλώντας την έντονη αντίδραση ολόκληρης της πολιτικής τάξης της πρώην σερβικής επαρχίας η οποία κήρυξε µονοµερώς την ανεξαρτησία της τον Φεβρουάριο του 2008. Από την έκθεση του ΝΑΤΟ, η οποία χαρακτηρίζεται «απόρρητη», προκύπτει ότι οι Ηνωµένες Πολιτείες και άλλες δυτικές δυνάµεις ήταν σε γνώση της εγκληµατικής δραστηριότητας του κοσοβάρου ηγέτη.

Και από την Τουρκία προέρχονταν οι τρομοκράτες στο αεροδρόμιο της Μόσχας.

Πριν από ένα μήνα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες για είσοδο στη Ρωσία μέσω Τουρκίας, Γεωργίας και Ιράν πέντε τρομοκρατών, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης.
Tώρα οι ρωσικές αρχές ασφαλείας αναζητούν τρία άτομα που σχετίζονται με την επίθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda, ο Aleksandır Popov, που εργαζόταν στο καφεστιατόριο "Asya", είδε τον κομάντο αυτοκτονίας σε απόσταση δέκα μέτρων να φωνάζει
"όλοι σας θα πεθάνετε" και στη συνέχεια να πυροδοτεί τη βόμβα που είχε στο σώμα του. Η φωτογραφία του κεφαλιού του κομάντο αυτοκτονίας δημοσιευτηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα "Life.ru".

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!


Κινδύνοι, που ενέχει η παρουσία των ΛΑΘΡΟμεταναστών σε έναν χώρο πανεπιστημιακού ασύλου.

Αφγανοί κατέλαβαν το κτήριο της Νομικής
Σάλος έχει ξεσπάσει στην πανεπιστημιακή κοινότητα από την απίστευτη κίνηση μιας ομάδας 250-300 ΛΑΘΡΟμεταναστών να καταλάβουν το κτήριο της Νομικής στην οδό Σόλωνος. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες, οι οποίοι ήρθαν από την Κρήτη, από σήμερα ξεκινούν απεργία πείνας ζητώντας τη νομιμοποίησή τους, ενώ ανάλογη κατάληψη από περίπου 50 ΛΑΘΡΟμετανάστες έχει γίνει στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, η ιστορική είσοδος της Νομικής Αθηνών επί της οδού Σόλωνος δόθηκε για? στέγαση στους Αφγανούς μετανάστες με τη «συνδρομή» κυρίως της φοιτητικής παράταξης Αριστερή Ενότητα (ΑΡΕΝ) του Συνασπισμού μαζί με ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Στημένες οι διαρροές για το τουρκικό σχέδιο εισβολής στα Ελληνικά νησιά; – Επιφυλακτικότητα στο Υπουργείο Άμυνας και στο ΓΕΕΘΑ.

Τις παραμέτρους, τα σενάρια και τις επιπτώσεις που μπο­ρεί να έχει για την Ελλάδα η προχθεσινή αποκάλυψη του ναυτικού σκέλους του σχεδί­ου πραξικοπήματος και αναταρα­χής «Βαριοπούλα»,που σχεδία­ζαν οι σκληροπυρηνικοί στρατιωτικοί στην Αγκυρα εις βάρος της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την περίο­δο 2002-2003, εξετάζουν ενδελεχώς το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και το ΓΕΕΘΑ.
Οι πρώτες εκτιμήσεις στρατιωτικών όλων των κλάδων, με τους οποίους μίλησε χθες η «Δημοκρατία», επικεντρώνονται σε τρία ση­μεία, καθώς οι συνομιλητές μας γενικώς είναι εξαιρετικά επιφυλα­κτικοί για τους βαθύτερους και πιο ουσιαστικούς σκοπούς και προθέ­σεις των Τούρκων.

Όργιο φιλοτουρκικής προπαγάνδας από τον ΣΚΑΙ.

Δείτε ένα απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη και δώστε προσοχή στη λεζάντα:
Σύμφωνα με αυτή (και το...τεφτέρι),υπήρξε "εντυπωσιακή ανάπτυξη του ελλαδικού χώρου κατά τον πρώτο αιώνα της Οθωμανικής Κυριαρχίας" (και όχι Τουρκοκρατίας)!
Δεν μας προξενεί έκπληξη το γεγονός,αφού οι υπεύθυνοι της σειράς φροντίζουν να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους,στην περιγραφή που κάνουν και αναφέρουν μεταξύ άλλων:
Η σειρά, επιδιώκει να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης αντίληψης για την εποχή του ’21, ερευνώντας επίσης εάν πραγματικά η Τουρκοκρατία ήταν μια άγονη ιστορική παρένθεση ή εάν οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές της κοινωνίας, οι οποίες ευνόησαν τη δημιουργία του συγχρόνου ελληνικού κράτους.

Οργή στους πιλότους του Π.Ν. για την επιχείρηση απαξίωσής τους - Ευθύνες για την γκάφα Γ.Παπανδρέου.

«Βράζει» η 2η ΜΕΛ στο Κοτρώνι όπου εδρεύουν τα S-70-B6 Aegean Hawk από την συστηματική προσπάθεια απαξίωσης και γελοιοποίησης τους γιατί «τόλμησαν» να εγκλωβίσουν το τουρκικό υποβρύχιο στις 13 Ιανουαρίου 2011 και τώρα προσπαθούν να τους βγάλουν ανίκανους και κρετίνους, ότι δήθεν επί ώρες κυνηγούσαν ένα ναυάγιο! Στην αρχή τα επιτελεία κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας έλεγαν ότι δεν συνέβη τίποτα, μετά ανακάλυψαν ανθυποβρυχιακή άσκηση «Γοργόνα» και όταν αποκαλύφθηκε ότι ψεύδονται γιατί ουδέποτε υπήρξε «Γοργόνα» στις 13 Ιανουαρίου, σκαρφίστηκαν το σενάριο του … ψευδοστόχου!

Ε.Ε: Ερευνα για καταγγελίες εμπορίας οργάνων Σέρβων από τον UCK .

Διεθνή έρευνα με την συμμετοχή των αρχών της Αλβανίας και των γειτονικών χωρών για την διακρίβωση των καταγγελιών της Κάρλα ντε Πόντε ότι στο Κοσσυφοπέδιο πολλοί Σέρβοι κρατούμενοι θανατώθηκαν και τα ζωτικά τους όργανα έγιναν αντικείμενο εμπορίας από αξιωματούχους του UCK ζήτησε, με Ψήφισμα της, η Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Εγκρίνοντας την σχετική έκθεση του Ελβετού Γερουσιαστή των φιλελευθέρων Ντικ Μάρτι, η Ολομέλεια της Συνέλευσης του ΣτΕ ζητά τη συνέχιση των ερευνών, προς απόδειξη των ενδείξεων ότι στην Βόρειο Αλβανία υπήρξαν μυστικά κέντρα κράτησης Σέρβων αιχμαλώτων όπου, υπό την εποπτεία αξιωματούχων του UCK, πάνω από 300 άτομα θανατώθηκαν και τα όργανα τους αφαιρέθηκαν, στο αποκαλούμενο και “κίτρινο σπίτι”, προκειμένου να γίνουν αντικείμενο εμπορίας.

Κάλεσμα της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα σε συγκέντρωση για τα 15 χρόνια από τα Ίμια .

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) μαζί με άλλους συλλόγους από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:
• Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη,
• Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη,
• Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.
καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους ασκώντας τα καθήκοντά τους για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, πρόκειται να καταθέσουν λίγα λουλούδια στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη, την Κυριακή 30/1/2011 και ώρα 10:20
Τις μέρες τούτες, που η πατρίδα μας βάλλεται από διάφορες μεριές με στόχο τη λήστευση των πόρων της, τον περιορισμό των συνόρων της, την αλλοίωση της ιστορίας της, την καθήλωση του πατριωτικού φρονήματός των

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

YOUTUBER’S, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ‘ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ’ 6/2/2011.

Αμερικανός διπλωμάτης: Οι μεγάλες δυνάμεις γνώριζαν για την εμπορία οργάνων του UCK .

Συνεχίζεται το σίριαλ των αποκαλύψεων για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων του UCK. Αυτή την φορά η παραδοχή του γεγονότος δεν έρχεται από τα χείλη κάποιου ερευνητή της ΕΕ ή την αναφορά κάποιου οργανισμού. Αυτή τη φορά η παραδοχή της γνώσης των γεγονότων που εκτυλίχτηκαν πριν από 10 περίπου χρόνια έρχεται από Gerard Gallucci, πρώην αμερικανό διπλωμάτη και περιφερειακό εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αμερικανού διπλωμάτη οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία, γνώριζαν για αυτά που περιλαμβάνονται στην έκθεση του Ντίκ Μάρτι, για το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στο Κοσσυφοπέδιο. Οι μεγάλες δυνάμεις είχαν πληροφορίες από πρώτο χέρι για τη μακρά ιστορία με τον UCK.
 Όπως δήλωσε ο Αμερικανός διπλωμάτης στην σερβική εφημερίδα Politika «Δεν έχει σημασία τι απέγιναν σήμερα τα ανθρώπινα σώματα, όλοι γνωρίζουν ότι στην υπόθεση αυτή συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της διεθνούς εγκληματικότητας και της διαφθοράς.

Προβοκάτσιες ἀπ’ τή Ρόδο ὥς τήν Ξάνθη…Με άρωμα Εβραίων!

Πέρασαν τόσες μέρες ἀπό τήν ρίψη τῆς μολότωφ στό τέμενος τοῦ χωριοῦ Παλιό Ἄβατο, κι ἀκόμη τίποτε δέν ἔγινε γνωστό ἀπό τήν Ἀστυνομία σχετικά μέ τούς δράστες.
Καί παρότι οἱ ζημιές ἦταν τῆς τάξης τῶν …500 εὐρώ, κάποιοι μειονοτικοί καλοί μας συντοπίτες συνεχίζουν νά τό χρησιμοποιοῦν ὡς σημαία γιά ὅσα «ὑφίστανται» στή Θράκη οἱ μουσουλμάνοι. Παράδειγμα οἱ Ἀλή Τσαβούς καί Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πού ἐκπροσωπώντας τό κόμμα D.E.B. τῶν τουρκοφρόνων καί τόν ἀντίστοιχο δημοτικό συνδυασμό γιά τόν δῆμο Κομοτηνῆς κατήγγειλαν τό περιστατικό «ὡς χτύπημα στήν θρησκευτική ἐλευθερία».
Θά ἤθελα ὅμως νά δῶ τά μοῦτρα ὅλων αὐτῶν τῶν εὐαίσθητων ἀνθρώπων μόλις γίνει γνωστή ἡ ἔνορκη κατάθεση τοῦ ἰμάμη τοῦ χωριοῦ, ὁ ὁποῖος – κατά πληροφορίες τοῦ «Ἀντιφωνητῆ» – κατέθεσε ὅτι οἱ δράστες ἦταν μουσουλμάνοι! Αὐτό δηλαδή πού ἐξαρχῆς ἦταν οὕτως ἤ ἄλλως τό πιθανότερο σενάριο.

Από το εγκληματία πολέμου των Σέρβων στους Τσάμηδες.

Ιδιαίτερα ανήσυχη είναι η Αθήνα για τις τελευταίες εξελίξεις στην Αλβανία. Κυβερνητικές και διπλωματικές πηγές με τις οποίες συνομίλησε «Το Βήμα online» εκτιμούν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεννόησης ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση στη γειτονική χώρα.
πολιτικό σκηνικό και οι Τσάμηδες
Ενημερωμένοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι «ο κ. Ράμα τα παίζει όλα για όλα για να έρθει στην εξουσία, ενώ την ίδια στιγμή ο κ. Μπερίσα αισθάνεται ισχυρός και πιστεύει ότι ελέγχει το κράτος». Το πολιτικό περιβάλλον ευνοεί επίσης την ενίσχυση της θέσης μικρότερων ομάδων που θα μπορούσαν να αποκτήσουν ρυθμιστικό ρόλο.
Αυτοί θα μπορούσαν να είναι ακόμη και οι Τσάμηδες.

"Ο Πόλεμος δεν χάθηκε".Απάντηση Πτέραρχου στον επίτιμο Α/ΓΕΝ.

“...η βαρύτητα μίας χώρας στην εξίσωση της ισχύος προκύπτει από τον προσδιορισμό των σταθερών και μεταβλητών δεδομένων με τους πολλαπλασιαστές του στρατηγικού σχεδιασμού και της πολιτικής βούλησης. Ένας στρατηγικός σχεδιασμός και η δημιουργία πολιτικής βούλησης συμβάλλουν, ώστε τα σταθερά και μεταβλητά δεδομένα μίας αδύναμης χώρας να σχηματίσουν μία ισχύ κατά πολύ ανώτερη από τις δυνατότητες της ενώ ένας ασυνήθης πολιτικός σχεδιασμός και μία ανίσχυρη πολιτική βούληση μπορεί να γίνουν αιτία ώστε η εξίσωση ισχύος μίας χώρας... να κυμαίνεται σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα της κλίμακας της.”
“...η βασικότερη στρατηγική ισχύς μίας χώρας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.

"Σαν κλέφτης εφοδιάζεται τρόφιμα ο έγκλειστος Πατριάρχης"


Επανερχόμεθα στο ζήτημα του Μακαριωτάτου Πατριάρχου πρ. Ιεροσολύμων κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ. Ο τίτλος του σημειώματός μας δεν ανήκει σ' εμάς. Είναι τίτλος της δημοσιογράφου κας Μαρίας Γιαχνάκη, η οποία μετέβη στα Ιεροσόλυμα, επισκέφθηκε τον έγκλειστο Πατριάρχη, συνομίλησε μαζί Του, έλαβε φωτογραφίες, κατέγραψε σε video συγκλονιστικές σκηνές από την μαρτυρική ζωή του καί τώρα πια μας προσφέρει ατόφια την πραγματικότητα καί απερίτμητη την αλήθεια!
Έπειτα από τό ρεπορτάζ της κας Γιαχνάκη έγιναν φανερά τα εξής:
Ο Πατριάρχης δεν είναι αυτο-έγκλειστος, όπως από πολλούς διαδίδεται. Τον έχουν φυλακίσει παρανόμως στο διαμέρισμά του! Είναι φυλακισμένος εκεί χωρίς κάποια απόφαση εκκλησιαστικού ή πολιτικού Δικαστηρίου.
Οι παράγοντες του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων δεν φροντίζουν ούτε κάν για τη διατροφή του!