Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ξεσκεπάζουμε την μασονία - Η σχέση μασονίας και Σιωνισμού > Βίντεο


 
Οι Μασονικές Στοές είναι ένα σύγχρονο όργανο στα χέρια των Παγκοσμίων Σιωνιστών, στην προσπάθεια τους για την επιβολή μιας Νέας Τάξης.

Άμεση αντίδραση Πρεβεζιάνων στην αλβανική προκλητικότητα!..Ελαιοπαραγωγοί έδιωξαν Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους...

Ελαιοπαραγωγοί έδιωξαν Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους...
Μετά το Σαλί Μπερίσα, που ανασκεύασε, λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι Αλβανοτσάμηδες...Άμεση ήταν η αντίδραση των Πρεβεζιάνων στην αλβανική προκλητικότητα να χαρακτηριστεί ως έδαφος της Αλβανίας η Πρέβεζα. 
Ελαιοπαραγωγοί της περιοχής έδιωξαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν τίποτε με τους ανθρώπους, αλλά έκριναν σκόπιμο να το κάνουν, γιατί θεώρησαν τους εαυτούς τους προσβεβλημένους από τη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, που χαρακτήρισε τον τόπο τους αλβανικό έδαφος.

Σχολικά βιβλία Εθνικής αποδόμησης.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι εύγλωττος: «Τα Νεοταξικά βιβλία Γλώσσας του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου».
Ο συγγραφεύς σταχυολογεί απαράδεκτα κείμενα από τα σχολικά βιβλία που διδάσκονται σήμερα και τα οποία είχαν παραγγελθεί και εγκριθεί από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
 Κείμενα τα οποία γκρεμίζουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των παιδιών μας, καλλιεργούν το πρότυπο του απάτριδος καταναλωτή, απαξιώνουν ιδανικά και ήρωες και τελικά ενισχύουν την ήδη προϊούσα εθνική κατάθλιψη.

Τα πράγματα πλέον σοβαρεύουν επικίνδυνα!!

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση ...καταργεί τη θητεία στον ελληνικό στρατό! Ύποπτες προτάσεις. Εκτός τόπου και χρόνου η Κομισιόν και η απόδειξη προκύπτει αβίαστα από τις προτάσεις της για τη μείωση των αμυντικών δαπανών.
Μεταξύ άλλων οι Ευρωπαιοι προτείνουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών!!!
 Δεν λένε όμως κουβέντα για το πως η Ελλάδα θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις!

Η.Π.Α, Ισραήλ και ΟΗΕ, οπλίζουν 14χρονα στο όνομα της Αραβικής Άνοιξης.

Φρίκη! Σύριοι αντάρτες ετών 14! Τη σκοτεινή πλευρά των ισόβιων προέδρων-ηγετών των χωρών στις οποίες γεννήθηκε η Αραβική Ανοιξη τη γνωρίσαμε. Χθεσινή ανακοίνωση όμως της οργάνωσης Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) αποκαλύπτει και τις σκοτεινές πτυχές του αγώνα που δίνουν οι εξεγερμένοι για την ανατροπή των καθεστώτων και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στις χώρες τους.
 Συγκεκριμένα, η χθεσινή ανακοίνωση αυτή αφορά τους Σύριους αντάρτες και τα μέσα που χρησιμοποιούν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Μέσα που δυστυχώς όμως δεν τους διαφοροποιούν και τόσο σε σχέση με το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Ασαντ.

Αυτούς αθώωσε το δικαστήριο της Χάγης και η Ε.Ε!!!

Aντάρτης UCK: "Αφαίρεσα καρδιά ζωντανού Σέρβου"! (Vid)
 Το σκοτεινό πρόσωπο του UCK έχει αποκαλυφθεί πλέον και κανείς δεν μπορεί να το ωραιοποιήσει. Το εμπόριο οργάνων που γίνονταν εις βάρος Σέρβων αιχμαλώτων (ζωντανών) μόνο αηδία μπορεί να προκαλέσει.
Και όμως τίποτα δεν εμπόδισε την "δαιμονοποίηση" των Σέρβων από τα Δυτικά ΜΜΕ με αποτέλεσμα την ισοπέδωσή τους το 1999 με σωρεία ΝΑΤΟΙκών βομβαρδισμών "για το καλό του γενοκτονούμενου αλβανικού πληθυσμού του Κοσόβου".

Ευχαριστίες Αμπάς στην Ελλάδα για την υπερψήφιση του παλαιστινιακού αιτήματος.

Ίδρυση του ανεξάρτητου κράτους του με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Τις εγκάρδιες ευχαριστίες της και τη βαθιά ευγνωμοσύνη της προς την ελληνική κυβέρνηση για την απόφαση της να υπερψηφίσει το αίτημα της Παλαιστινιακής Αρχής, αλλά και στον ελληνικό λαό «που για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του λαού μας» εξέφρασε, εκ μέρους του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς και ολόκληρου του παλαιστινιακού λαού η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα.

"Εδώ και τώρα", τέλος στις ελληνοποιήσεις! - Σταματά η εθνολογική αλλοίωση της χώρας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ!
Εθνολογική αλλοίωση, τέλος! Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου αναστέλλεται οποιαδήποτε διαδικασία για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας «εν όψει προσεχούς δημοσιεύσεως της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την οποία κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές ορισμένες διατάξεις του «νόμου Ραγκούση».
Η απόφαση αποτελεί υλοποίηση της εντολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, να προωθήσει

ΈKTAKTO: Ένταση στην Κύπρο από τα στρατεύματα κατοχής.

Τούρκοι στρατιώτες εισήλθαν στη νεκρή ζώνη και βρίσκονται αντιμέτωποι με τα Ηνωμένα Έθνη.
Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Αυλώνας της Κύπρου, όταν 200 πάνοπλοι Τούρκοι στρατιώτες, επιχείρησαν να εγκαταστήσουν περίφραξη υποστατικού γεώτρησης νερού.
Τα Ηνωμένα Έθνη επιχείρησαν να αφαιρέσουν το παράνομο αυτό υποστατικό, αλλά οι Τούρκοι, έστειλαν στρατεύματα για να το προφυλάξουν.

Σιωνιστές ανεβοκατεβάζουν ηγέτες για την παγκόσμια κυβέρνηση.

Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ΗΠΑ, ο Wayne Madsen,έκανε έρευνα σχετικά με το θάνατο του Τούρκου προέδρου Τουργκούτ Οζάλ για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι θανατώθηκε από τη CIA από την Μοσάντ.
Χαρακτήρισε το θάνατο του Τούρκου Προέδρου ως «ιατρική δολοφονία» και ανέφερε ότι η «ιατρική δολοφονία είναι πολύ ανεπτυγμένη τόσο στη CIA όσο και στηMossad».

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το τελικό σχέδιο των σιωνιστών για την Ελλάδα αρχίζει το 2014! Η ταφόπλακα για τους Ορθόδοξους Έλληνες έρχεται …θα τους αφήσουμε…;!

Ο “Μεγάλος Αδελφός” είναι εδώ - Ο μοναδικός αριθμός που θα δοθεί σε κάθε πολίτη, θα παρέχει άμεση ενημέρωση στις Υπηρεσίες, για τα πάντα
Απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά περιουσιακά δεδομένα και στις δοσοληψίες των Ελλήνων με το κράτος προωθεί η κυβέρνηση.
Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, οι καταθέσεις των πολιτών σε διαφορετικές τράπεζες θα παρακολουθούνται κεντρικά, όλοι οι πολίτες θα χρειάζονται ειδικό αριθμό μητρώου για να παίρνουν τη σύνταξη τους ή οποιοδήποτε βοήθημα από το κράτος.
Ένας «αόρατος» αριθμός θα έχει τις πληροφορίες για κάθε πολίτη.

Ευρωπαϊκή υποστήριξη στον παράνομο στρατό του UCK και στην μεγάλη Αλβανία!

 Αμετανόητος ο Μπερίσα: Δίκαιος ο σκοπός της «Μεγάλης Αλβανίας»! «Υπάρχει μία γαλλική έκφραση που λέει: οι φίλοι λάμπουν δια της απουσίας τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, απαντώντας σε ερώτηση για τη ματαίωση της χθεσινής επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου στα Τίρανα, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας των σημερινών συνομιλιών του με τον Σλοβένο ομόλογό του Γιάνεζ Γιάνσα.
Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της «Μεγάλης Αλβανίας», ο κ.Μπερίσα επανέλαβε την πάγια θέση του ότι η ενοποίηση των Αλβανών θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίκαιρη επερώτηση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σχετικά με το ΑΜΚΑ και την κάρτα του πολίτη.

''Φτιάχνετε μηχανισμό ελέγχου προσωπικών δεδομένων''
 

«Κεραυνούς» εξαπολύει και η Ρωσία στον Μπερίσα για τις δηλώσεις του

 Να μαζευτεί καλεί την Αλβανία ο Ρώσος Αντιπρόεδρος και αρμόδιος για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας της Ρωσίας Ν.Ρογκόζιν, ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι αλυτρωτικές δηλώσεις Μπερίσα στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα σε Σερβία, Ελλάδα και Σκόπια.
Πριν από λίγο, από την Σερβία, όπου βρίσκεται ο Ρώσος Αντιπρόεδρος Ν.Ρογκόζιν για την συμφωνία από κοινού κατασκευής αρμάτων μάχης με την Σερβία εξαπέλυσε «κεραυνούς» στα Τίρανα:
 «Η Ρωσία δεν δέχεται την ανεξαρτησία του Κοσσόβου και απορρίπτει οποιαδήποτε σκέψη ενοποίησης με την Αλβανία, στηρίζοντας την θέση της Σερβίας»

'Δέν παίζουν' με το όνομα της Ορθοδοξίας στην Ρωσία...

Ρωσία: Απαγορεύτηκε η πρόσβαση στα βίντεο των Pussy Riot «Εξτρεμιστικά» χαρακτήρισε τα βίντεο του συγκροτήματος Pussy Riot δικαστήριο της Μόσχας και απαγόρευσε την πρόσβαση σε αυτά μέσω διαδικτύου.Η ρωσική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι ειδικά το βίντεο με την «πανκ προσευχή» εναντίον του Πούτιν περιέχει κρυμμένα μηνύματα που καλούν σε εξέγερση και ανυπακοή.
Τον Αύγουστο, τρία μέλη των Pussy Riot, η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα, η Μαρία Αλέχινα και η Γεκατερίνα Σαμούσεβιτς,

ΗΠΑ: Ηθοποιός αποκαλεί τον Ομπάμα «Κύριο, Θεό και Σωτήρα μας»

Ο μαύρος ηθοποιός Jamie Foxx (που είχε υποδυθεί τον Ray Charles και πήρε όσκαρ) ‘δόξασε’ τον Μπαράκ Ομπάμα ως «Κύριο και Σωτήρα μας» στα βραβεία Soul Train, σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε το Σαββατοκύριακο.
«Είναι σαν εκκλησία εδώ. Πρώτα απ 'όλα, να δώσουμε τιμή στο Θεό, και Κύριο και Σωτήρα μας, τον Μπαράκ Ομπάμα», είπε περιχαρής στο πλήθος. Εν μέσω ζητωκραυγών επανέλαβε, "Μπαράκ Ομπάμα! Σηκωθείτε όλοι όρθιοι!»
(“Its like church in here. First of all, giving honor to God, and our Lord and savior, Barack Obama”… Barack Obama! Yall stand up!”)

Κλέβουν ληστεύουν και γιορτάζουν.

Αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα, αλλά και αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθησαν το μεσημέρι της 20-11-2012, στην Πεντέλη και στην Καλλιθέα τρείς αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 22, 24 και 30 ετών, μέλη της σπείρας και αναζητείται 31χρονος ομοεθνής συνεργός τους. Οι ανωτέρω Αλβανοί είχαν από τριμήνου συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ενοίκων οικιών στις περιοχές της Πεντέλης, του Χαλανδρίου και των Βριλησσίων.

Αθώοι οι «σφαγείς» του UCK.

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία αθώωσε από όλες τις κατηγορίες τους τρείς οπλαρχηγούς «σφαγείς» των ορθόδοξων Σέρβων κατα την περίοδο του πολέμου για το Κόσοβο.
 Συγκεκριμένα αθώοι κρίθηκαν ο πρώην αρχηγός του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου» UCK Ραμούς Χαραντινάι, ο οπλαρχηγός Λάχι Μπραχιμάι και ο οπλαρχηγός Ιντρίζ Μπαλάι, και το δικαστήριο διέταξε την άμεση απελευθέρωσή τους, αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο Balkanweb. Lajmet.com.

Στα χέρια Τούρκων το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν;

 Τουρκικός όμιλος. Η διαδικασία πώλησης του άλλοτε ισχυρού νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού «Ερρίκος Ντυνάν» είναι σε εξέλιξη, ενώ στο παιχνίδι της αγοράς «παίζουν» πολλοί όμιλοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Ποιοι θεωρούνται πιο ισχυροί παίκτες.
Την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται και τυπικά πια όλες οι διαδικασίες στη Βουλή ώστε να μπορεί το νοσοκομείο να λάβει φορολογική ενημερότητα και να μπορέσει να πουληθεί.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σάλος με τα Θρησκευτικά.

Εξασθένηση του ορθόδοξου χριστιανικού χαρακτήρα
«Αστραψε και βρόντηξε» η Πανελλήνια Ενωση Θεολόγων με αφορμή έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του Παιδιού του ΟΗΕ.
Σε αυτήν, η ανεξάρτητη Αρχή φαίνεται ότι τάσσεται υπέρ του να λαμβάνουν απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών και οι Ελληνες μαθητές οι οποίοι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, εφόσον το επιθυμούν. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών έχουν όλοι οι αλλόθρησκοι μαθητές κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης που πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους.

Τα έλεγε ο Σαμαράς..αλλά δεν τον άκουγαν….


Αυτή η κυβέρνηση, όχι μόνο μας έφερε δύο χρόνια φορο-επιδρομών και λιτότητας, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής τολμά και πανηγυρίζει πως, σε εννιά χρόνια από σήμερα, το 2020, θα μας έχει φτάσει… και πάλι στο 2009!

Την πρώτη φορά που το κόμμα της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην κάρτα του πολίτη έβαλαν να τους φρουρούν τα ΜΑΤ. Την δεύτερη γίνεται λόγος αντισυνταγματικότητας του κόμματος!

"Αντισυνταγματικό κόμμα" η Χρυσή Αυγή - Σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα μας θέσει εκτός νόμου!
Ο πλέον αποτυχημένος πολιτικός αρχηγός, που προτού διαλύσει το κόμμα του, έπαιξε ενεργό ρόλο στη διάλυση της χώρας, ονειρεύεται την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Ανακάλυψε και έναν νεολογισμό, αποκαλώντας μας... "αντισυνταγματικό κόμμα". Τέτοιος όρος ασφαλώς και δεν υφίσταται και προφανώς έχει χάσει την μπάλα ο "έγκριτος συνταγματολόγος" του μνημονίου και των τοκογλύφων.

Όταν οι κομμουνιστές σταύρωναν ιερείς.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ΚΚΕδες και την παπαγαλίστικη καραμέλα του καπιταλισμού, που προβάλουν σε όσους αντιστέκονται και δεν γίνονται έρμαια του σιωνιστικού φασιστικού τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ κόμματος, και που στην ουσία ακριβώς αυτόν τον καπιταλισμό υπηρετούν με τον πιο ανέντιμο τρόπο. Πόπη Σουφλή

Κρίση τουρκικής ταυτότητος. Μόνο το 55,8% των Τούρκων θέλει τουρκική ταυτότητα στο νέο τουρκικό Σύνταγμα.

 Άνοδο του θρησκευτικού φρονήματος απο τα γνωστά σαν «İmam Hatıp» .Το καταπληκτικό συμπέρασμα ότι μόνο το 55,8% των κατοίκων της σημερινής Τουρκίας επιθυμεί το νέο τουρκικό σύνταγμα που αναμένετε να συνταχτεί στο άμεσο μέλλον, (και μάλιστα αναμένετε να τεθεί σε δημοψήφισμα), να αναγνωρίζει μόνο μια τουρκική ταυτότητα στους πολίτες της χώρας.
Το ποσοστό αυτό βγαίνει από μια εκτεταμένη έρευνα που έκανε πρόσφατα στην Τουρκία, το «Ίδρυμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών της Τουρκίας», TESEV, για να εκφραστούν οι απόψεις των κατοίκων της χώρας σχετικά με τις διεργασίες που έχουν αρχίσει εδώ και μήνες για την σύνταξη του νέου τουρκικού συντάγματος.

Το Τίμιο Ξύλο κάνει το γύρο του κόσμου 16 φορές την ημέρα από τον Διαστημικό Σταθμό ISS! Συγκίνηση και κοσμοσυρροή για τους Ρώσους Αστροναύτες σε Αθήνα - Θεσ/νίκη..

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του τομέα Επιστημόνων του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως "Ο Μέγας Βασίλειος" με θέμα: «Συγκλονιστικές εμπειρίες στο Κοσμοδρόμιο της Ρωσίας».
Η επίσκεψη των Ρώσων ομόδοξων αδελφών μας π. Ιώβ Τάλατς και κ. Βαλερί Κόρζουν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα η παρουσίαση του έργου τους που συντελείται στην πατρίδα τους, στο κοσμοδρόμιο στην Αστερούπολη, προξένησε βαθύτατη συγκίνηση και θαυμασμό για τα μεγάλα και θαυμάσια που ο Πάνσοφος επιτελεί στη χώρα τους.

Στην ελληνικό στρατό κατέχουν τις ‘καλύτερες θέσεις…’

Τουρκία: Εκτός στρατού οι ομοφυλόφιλοι.
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην Τουρκία το σχέδιο για το νέο πειθαρχικό κανονισμό για τις ένοπλες δυνάμεις που εκπόνησε η κυβέρνηση Ερντογάν, καθώς προβλέπεται η απόταξη όσων ομοφυλοφίλων υπηρετούν στο στρατό.
 Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η ομοφυλοφιλία έχει συμπεριληφθεί ως σημαντικό αδίκημα στο σχέδιο για το νέο πειθαρχικό κανονισμό.
Η τιμωρία για τους παραβάτες του «εγκλήματος», η οποία ορίζεται ως «αφύσικη οικειότητα» στο σχέδιο, θα είναι η απόταξη από το τουρκικό στρατό.

14χρονοι κάνουν χρήση ναρκωτικών από υγρό μπαταρίας.

Σοκαριστική η τοποθέτηση της εκπροσώπου του «18 ΑΝΩ»
Συνολικά 2.820 χρήστες ναρκωτικών στοιβάζονται στις λίστες αναμονής των φορέων απεξάρτησης σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στην Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ ο χρόνος αναμονής φτάνει έως και τα 3 έτη.
Συγκεκριμένα ο υπουργός μιλώντας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σημείωσε ότι «σε 7.844 άτομα παρέχεται θεραπεία από 26 μονάδες στην Αττική και 16 ακόμα πανελλαδικά.

H Ρωσία ενεργοποίησε ξαφνικά το Ενιαίο Σύστημα Αντιαεροπορικής Άμυνας της ΚΑΚ!

Καθώς η κρίση στην Συρία και πιθανότατα και στον Κόλπο εισέρχεται στην τελική της φάση, με τους Ρώσους αναλυτές να μιάνε για πιθανότητα επέκτασης της σύγκρουσης στον Καύκασο, η Ρωσία ενεργοποίησε ξαφνικά το Ενιαίο Σύστημα Αντιαεροπορικής Άμυνας της ΚΑΚ που είχε ατονίσει εδώ και 17 χρόνια!
Από σήμερα βρισκονται σε εξέλιξη οι μεγαλύτερες αντιαεροπορικές ασκήσεις από το 1990 στις οποίες συμμετέχουν σχεδόν το σύνολο των χωρών που αποτελούσαν την πρώην Σοβιετική Ένωση και εν συνεχεία αποτέλεσαν την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ).

Ελληνοαλβανικό διπλωματικό επεισόδιο - Μπερίσα: Τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται ως την Πρέβεζα - Ματαίωσε το ταξίδι του ο Αβραμόπουλος

- Ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα ήταν παρών στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας
- Κυριολεκτικά μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του Μπερίσα λίγο πριν επιβιβαστεί ο κ. Αβραμόπουλος το ακύρωσε
- Ο αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε: "τα αλβανικά εδάφη από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο- Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών: "Τέτοιες δηλώσεις δεν συμβάλουν στη δημιουργία κλίματος φιλίας

Αυτό και αν είναι ανήκουστο! Στην Τουρκία το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο , στην Ελλάδα το σήριαλ διαπρέπει!!

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν κατά του ''Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς''
Οργισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός με την τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται και στη χώρα μας. Θεωρεί το σήριαλ προσβλητικό. Το Τούρκικο ΕΣΡ έχει ήδη επιβάλλει βαρύ πρόστιμο.

Σιωνιστές υπονομεύουν την Ουγγαρία.. μήπως πρέπει να γίνει έλεγχος και στην Ελλάδα;!

Λίστα με τους Εβραίους της Ουγγαρίας ζήτησε βουλευτής της ακροδεξιάς.
Σε κύμα επικρίσεων δήγησε προκλητική έκκληση βουλευτή του ακροδεξιού Jobbik -τρίτης δύναμης στη Βουλή- να «καταμετρηθούν όσοι ζουν στην Ουγγαρία με εβραϊκή καταγωγή, ειδικά στο Κοινοβούλιο και την κυβέρνηση», με το σκεπτικό ότι είναι «επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια» λόγω της πρόσφατης ανάφλεξης στη Γάζα.
Ο Μάρτον Γκιονγκόσι, βουλευτής του Jobbik, είχε αναφερθεί σε ομιλία του στη Βουλή για την στάση της Βουδαπέστης στο Παλαιστινιακό και συγκεκριμένα την πρόσφατη ανάφλεξη στη Γάζα -κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται με τους Σιωνιστές».

Τεχνητά νησιά στο Αιγαίο θέλει να φτιάξει η Τουρκία

Θα είναι παρόμοια με αυτά που βρίσκονται στις ακτές των Αραβικών Εμιράτων στο Ντουμπάι - Το πρώτο τεχνητό νησί θα έχει το σχήμα της Ημισελήνου με το Αστέρι.
Τεχνητά νησιά στο Αιγαίο ή στον Μαρμαρά σχεδιάζει να κατασκευάσει η Τουρκία, παρόμοια με τα Νησιά Φοίνικα που βρίσκονται στις ακτές της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ντουμπάι.
Το γιγάντιο τεχνητό νησί που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί σε σχήμα ημισελήνου και αστεριού και είναι εμπνευσμένο από την εθνική σημαία της Τουρκίας, αναμένεται να κοστίσει 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κρίση στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Τουρκίας με αφορμή άρθρο για τη μειονότητα!

 Δεν μπορούμε παρά να συμμεριστούμε τα αισθήματά τους για την εκβιαστική συμπεριφορά
Μια πρωτοφανής υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική πρεσβεία τελεί σε κατάσταση… παράκρουσης, λόγω εντυπωσιακού άρθρου μέλους της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ για τη μειονότητα στη Θράκη!

Πωλούνται τα προσωπικά μας δεδομένα στο διαδίκτυο!!! Αρνηθείτε οποιαδήποτε δωσίλογη κάρτα, ‘οποιασδήποτε τρόϊκας’.

  Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω να κατασκευάζουν "κλώνους" πιστωτικών καρτών.
Με πληροφορίες που αντλούσαν από το Διαδίκτυο και από ιστοσελίδες όπου πωλούνται προσωπικά δεδομένα κατόχων πιστωτικών καρτών, δύο Έλληνες, 47 και 53 ετών κατάφερνανα να κατασκευάζουν "κλώνους" πιστωτικών καρτών και να τις χρησιμοποιούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, πραγματοποιώντας συναλλαγές με επιχειρήσεις.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτυσε τα λεφτά των τούρκων.

 H Ελλάδα για αυτήν της την διάκριση δεν της προσέφερε απολύτως τίποτα.  Η Βάσω Βουγιούκα, η 26χρονή Ελληνίδα αθλήτρια της ξιφασκίας ασχολείται πάνω από 14 χρόνια με το άθλημα και κατάφερε να είναι πέμπτη στο κόσμο. Η Βάσω όπως και όλοι οι νέοι στην ηλικία της δεν αμείβεται παραπάνω από 500 ευρώ για την μηνιαία εργασία της.
Την συγκεκριμένη αθλήτρια την πλησίασαν τούρκοι από το διοικητικό συμβούλιο ξιφασκίας της γείτονας και της πρότειναν να αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα της χώρας τους,

Ξεπουλάνε τα ακριτικά νησάκια του Ιονίου σε Γερμανούς, Γάλλους και Ιταλούς

Δύσκολες στιγμές περνούν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών, Μαθράκι, Οθωνοί, Ερείκουσα, Κάλαμος και Καστός στο Ιόνιο αφού όπως δηλώνουν έχουν αφεθεί οι ίδιοι, αλλά ο τόπος τους στη μοίρα τους. Δεν υπάρχει γιατρός, υποδομές, ούτε καν λάμπες για την ηλεκτροδότηση των δρόμων. Μάλιστα οι τελευταίοι γέροντες που έχουν απομένει φύλακες των νησιών ξεπουλάνε τις περιουσίες τους σπίτια και χωράφια σε Γερμανούς, Γάλλους και Ιταλούς.
«Aν συνεχιστεί η εγκατάλειψη από την πολιτεία, τα μικρά νησιά του Ιονίου, θα γίνουν βραχονησίδες», προειδοποιούν οι λιγοστοί τους κάτοικοι, που έρχονται «αντιμέτωποι» με τη δραματική καθημερινότητα στον τόπο τους.

Επίσκεψη για την 100ή επέτειο ανεξαρτησίας

Σχόλιο ellinonea: Τι σας κάνει να παρευρίσκεστε στην Αλβανία κ. Αβραμόπουλε; Tο ότι η Αλβανία καταγράφεται 1ο παράνομο κράτος στον ευρωπαϊκό χώρο από ναρκωτικά, σωματεμπορίες με παραστρατιωτικές μαφίες; Σας κολακεύει το ότι κατέσφαξαν τον ορθόδοξο σερβικό λαό πέρνωντας του περιουσίες και τις επιχειρήσεις από το σερβικό έδαφος ή το ότι πρωταγωνίστησαν μαζί με Εβραίους και Τούρκους για παράνομο εμπόριο οργάνων από τους αιχμαλώτους πολέμου του 99’; Πως μπορείτε να επισκέπτεστε κράτος οπου ‘τρέφει’ με Αλβανούς μισθοφόρους, παραστρατιωτικές ομάδες για να εξοντώνουν και να λεηλατούν ΕλληνοΣύριους ορθοδόξους; H επίσκεψη σας πραγματικά εμπεριέχει σκοπιμότητα για το μέλλον της Ελλάδος καθώς και η συγκεκριμένη φράση σας οπου χρησιμοποιείται σήμερα για την συνύπαρξη Αλβανών και Σέρβων στο Κόσσοβο!!!  "Πάντα πίστευα σε αρμονική συνύπαρξη μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών''.

"Νέο, μεγαλύτερο κόμμα αν μας θέσουν εκτός νόμου"!

 Αποκλεισμένο το κόμμα του από τα ΜΜΕ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε site με την ονομασία ethnikismos.net, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή έχει μεγαλύτερο ποσοστό απ' όσο της δίνουν.
"Αυτό αποδεικνύει", λέει, "ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, ότι ένα σεβαστό μέρος του λαού μας αποδέχεται και ότι είχαν άδικο όσοι μας έλεγαν «να βάλουμε νερό στο κρασί μας». Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και διπλασιάσαμε την δύναμή μας."

Οι Τούρκοι δίνουν 5 εκατ. ευρώ για να αλλάξουν...την Αγία Σοφία

 Oı τούρκοι ξεκινούν την ανακαίνιση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, όπως είπε ο αναπληρωτής διευθυντής του «Μουσείου της Αγίας Σοφίας» Χαγριουλάχ Τζενγκίζ στο πρακτορείο Ανατολή.

Ανέφερε πως πολλά σημεία θα υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις «και σε Βυζαντινά σημεία αλλά και σε πολλά σημεία που είχαν προστεθεί επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας». 
«Αυτή τη στιγμή τα σημεία τα οποία έχουν πάθει μεγάλη ζημιά είναι η βόρεια, και δυτική πλευρά.

Βίντεο: Ο Γέροντας Ιωσήφ από το 2000 «είδε» το σήμερα...

 Η απόσυρση του ξένου κεφαλαίου.  Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο των λόγων του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που χρονολογείται πριν το 2000, αφού κατά τρόπο εντυπωσιακό ο Γέροντας της Ορθοδοξίας δείχνει να "έβλεπε" από τότε αυτό που θα συμβεί...
Επιγραμματικά είπε:
1ο - Θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία
2ο - Θα αποσυρθεί το ξένο κεφάλαιο
3ο - Θα απολυθούν οι υπάλληλοι
4ο - Πάνω στην αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί θα μας κάνουν πρόκληση οι Τούρκοι...

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ελληνικός στρατός δεν είναι μόνο Ο.Υ.Κ, Eιδικές δυνάμεις και ασκήσεις με στημένες κάμερες!

Εθνική ασφάλεια
Η εφημερίδα μας έχει κατ' επανάληψιν ασχοληθεί με τις ολέθριες συνέπειες που συνοδεύουν τις περικοπές στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.
 Οι συντάξεις και οι μισθοί των στελεχών προσεγγίζουν τα επίπεδα φιλοδωρήματος και η λειτουργία των μονάδων κοντεύει να γίνει προβληματική. Οπως έγραψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», υπάρχουν φαινόμενα τα οποία μόνο χαρά μπορούν να προκαλέσουν σε όλους όσοι επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική ανεξαρτησία μας.
 Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι «σε στρατόπεδα της παραμεθορίου -εκεί όπου υπηρετούν παιδιά

Έβγαλαν την σωρό του Αραφάτ, κατηγορούν το Ισραήλ για την δολοφονία του!

(πολώνιο 210) σε ρούχα που ανήκαν στον Αραφάτ. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκταφής της σορού του πρώην παλαιστίνιου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ, οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του, στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες ότι δηλητηριάστηκε.
Ελβετοί, γάλλοι και ρώσοι εμπειρογνώμονες θα λάβουν υλικό από τα οστά του Αραφάτ, το οποίο θα εξετάσουν στις χώρες τους, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ίχνη δηλητηρίου.

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην βουλή απόσπασμα της Αποκαλύψεως του Ιωάννου για το σφράγισμα!!(Vid)

Καταπέλτης ο βουλευτής της Xρυσής Aυγής για την κάρτα του πολίτη!
 

Τουρκική 'Ενωση Θράκης: Συνάντηση με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων

Προσκυνηματική εκδρομή στην Άγκυρα από την παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», η επιτροπή της οποίας συνάντησε μάλιστα και τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί…
Λίγο μετά την άφιξή της, η επιτροπή ΤΕΞ επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, όπου έγινε δεκτή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, σε μια συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε

Καμία ασφάλεια στο διαδίκτυο, όταν κάποιοι Έλληνες υπουργοί υπόσχονται τα αδύνατα για την κάρτα του πολίτη…

Κυβερνοεπίθεση σε μεγάλες ιστοσελίδες από πακιστανούς χάκερς.
Χάκερς από το Πακιστάν επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες των Google, Apple, e-Bay, Yahoo αλλά και πολλών ακόμη διαδικτυακών πυλών, που συγκαταλέγονται στις πιο δημοφιλείς στον κόσμο.
Οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν κενό ασφαλείας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις- όπως .com.pk, .org.pk. και .pk- που χρησιμοποιούν για το Πακιστάν οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες, κατευθύνοντας τους επισκέπτες σε άλλο ιστότοπο.

Δημογραφική «βόμβα»- Δραματική μείωση των γεννήσεων στην Ελλάδα!

«Εκρήγνυται» η δημογραφική βόμβα στην Ελλάδα ως απόρροια των μνημονιακών πολιτικών που θέτουν αξεπέραστα εμπόδια στα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός της χώρας να παρουσιάζει συνεχή μείωση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, οι γεννήσεις το 2010 ήταν μειωμένες κατά 2,7%.
Είχε προηγηθεί η κατάθεση σχετικής ερώτησης από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά,

Όταν μια «έξυπνη κάρτα» κάνει κουμάντο στη ζωή σου...(Vid)

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας πως θα είναι στην εποχή του «χαράγματος»; Τότε που ποια θα είναι αργά να διαμαρτυρηθείτε και να αρνηθείτε την ηλεκτρονική σκλαβιά.Η ταινία αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πολύ μικρή γεύση από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!

 Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να μιλάμε;Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Μετά τις αποκαλύψεις για σχέδιο ίδρυσης Αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα με επικεφαλής τον (βαφτισιμιό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου) Οδυσσέα Τσενάι οι Αλβανοί προχωρούν ακόμα ένα βήμα, υψώνοντας την κόκκινη σημαία της Αλβανίας με φόντο τον Παρθενώνα.
Η φωτογραφία εντοπίστηκε σε σελίδα αλβανικής νεολαίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στο facebook.

Φιλιππινέζοι των Ισραηλινών οι Αμερικανοί!

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν τους εποικισμούς του Ισραήλ!
Τώρα μαθαίνουμε ότι ακόμα και οι εποικισμοί του Ισραήλ χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ! Προετοιμάζεται μια έκθεση για τις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, με θέμα :
 «Έρευνα στην Υπηρεσία του Κογκρέσου» από το ερευνητικό του κέντρο, όπου παρουσιάζονται αποκαλύψεις για το μέγεθος το οποίο παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην οικονομική υποστήριξη του Ισραήλ.

ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΘΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;

Δυόμισι μήνες μετά το αίτημα των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη για διαβίβαση της δικογραφίας σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας ήταν καταδικασμένο να αποτύχει, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έδωσε το «πράσινο φως» για την αποστολή της στη Βουλή.
«Από υπηρεσιακό καθήκον» και «χωρίς να προβεί σε καμία αξιολόγηση του περιεχομένου της», ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής έστειλε χθες τη δικογραφία διαμέσου του υπουργείου Δικαιοσύνης στο Κοινοβούλιο,

Που είναι η επικριτική των τσοντοκάναλων για το αποτρόπαιο θέαμα αυτών μεσαιωνικών υποανάπτυκτων λαθρομεταναστών;

Βίντεο-Σοκ: Σιίτες αυτομαστιγώθηκαν για να γιορτάσουν την "Ασούρα" στον Πειραιά.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σκληρό έθιμο, στο οποίο οι πιστοί αυτοτραυματίζονται με σιδερένια μαστίγια και λάμες επιχειρώντας να βιώσουν τον σωματικό πόνο και την αγωνία του εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ Χουσάιν μπιν Αλί, που το 680 είχε μαρτυρικό θάνατο μετά τη Μάχη της Καρμπάλα, όταν αποκεφαλίστηκε από δυνάμεις του χαλίφη Γιαζίντ Α'. Η ημέρα μνήμης του θανάτου του ονομάζεται Ασούρα και είναι μέρα πένθους για τους Σιίτες μουσουλμάνους

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Χτυπούν τους αντιμνημονιακούς μητροπολίτες. Εκδικούνται όσους προέτρεψαν παλαιότερα να κατέβει ο λαός στο πεζοδρόμιο! Στόχος των σκοτεινών κέντρων να βγάλουν εκτός τους σκληροπυρηνικούς ιεράρχες!

Διαβάστε την αλήθεια για τον Μητροπολίτη Περιστερίου και το σκάνδαλο με τα εκατομμύρια! Παλαιότερο άρθρο του ellinonea.blogspot.gr  από ένα άρθρο της εφημερίδας του βήματος…
Μητροπολίτες θέλουν την Εκκλησία «με το λαό στο πεζοδρόμιο». Για άλλη μια χρονιά, η οικονομική κρίση και τα αποτελέσματά της απασχόλησαν την Ιεραρχία που συνεδρίασε για πρώτη ημέρα, σήμερα Τρίτη, στο Συνοδικό Μέγαρο. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αλλά και οι Ιεράρχες, αναφέρθηκαν στην πραγματικότητα που επικρατεί στη χώρα, μίλησαν για χιλιάδες πιστούς που ζητούν καθημερινά βοήθεια και προβληματίστηκαν για το τι μέτρα θα μπορούσαν να λάβουν για την πρόληψη των αυτοκτονιών.

"Ελληνόπουλα επισκεφθείτε το... τζαμί της περιοχής σας"!

 Το παιχνίδι της ισλαμοποίησης του έθνους μας . Επειδή τα ελληνόπουλα διδάσκονται όπως πρέπει την Ορθοδοξία και τον Αρχαιοελληνισμό, κατά τους κυβερνώντες, λένε τώρα να τους διδάξουν και άλλες κουλτούρες.
Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα με αναγνώστη. Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…; Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ελληνικής» παιδείας προτρέπει τα.... 9χρονα ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Βομβάρδισαν παιδική χαρά. 10 παιδιά νεκρά.

 Έδειξαν τα άχυψα κορμιά των παιδιών. Σύμφωνα με τους αντάρτες, μαχητικό των κυβερνητικών δυνάμεων βομβάρδισε μια παιδική χαρά με βόμβες διασποράς και σκότωσε 10 παιδιά. "Κανένα από τα θύματα δεν είναι πάνω από 15 ετών" είπε στο Reuters ο ακτιβιστής, Αμπου Κασσέμ.
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ο Κασσέμ αρνήθηκε ότι αντάρτες βρίσκονταν στο χωριό τη στιγμή της επίθεσης.
Οι αντάρτες "ανέβασαν" στο internet video μετά την επίθεση.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Η Χρυσή Αυγή κατά του ΑΜΚΑ και της «κάρτας του πολίτη»

O νόμος είναι αντισυνταγματικός. Στη Βουλή θα μεταφερθεί απόψε η ένταση που υπήρξε χθες στη Κρήτη κατά τη διάρκεια εγκαινίων των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής, αφού θα συζητηθεί επερώτηση του κόμματος για την... παρακολούθηση της ζωής των πολιτών από το κράτος.
Ειδικότερα, οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο έχουν καταθέσει επερώτηση με τίτλο «ΑΜΚΑ και κάρτα του πολίτη, οι νέες μέθοδοι παρακολούθησης της ιδιωτικής ζωής από την Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη».
Στην ερώτηση, η Χρυσή Αυγή αναφέρει τον Νόμο 3655/2008 που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή ως «μια από τις πιο επικίνδυνες παρακαταθήκες της τελευταίας μονοκομματικής κυβέρνησης της ΝΔ».