Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Για τις σφαγές των παλαιστινίων και Λίβυων, δεν απελάθηκε κανένας ισραηλινός πρέσβης!

Πως γνωρίζουν με τόσες παραστρατιωτικές οργανώσεις (τουρκικές, αμερικανικές, αγγλικές,ισραηλινές),τους υπαίτιους;(ellinonea)
Απελαύνονται οι πρέσβεις και οι επιτετραμμένοι της Συρίας στη Γαλλία, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, μετά τις μαζικές εκτελέσεις 108 ανθρώπων στη Χούλα της κεντρικής Συρίας. Συνταρακτικές είναι οι μαρτυρίες των επιζησάντων από τη σφαγή.
Φωτογραφία απο την βομβαρδισμένη Γάζα.
Οι περισσότεροι από τους 108 νεκρούς σκοτώθηκαν σε μαζικές εκτελέσεις που διέπραξαν φιλοκαθεστωτικές παραστρατιωτικές δυνάμεις· ένοπλοι εισέβαλαν σε κατοικίες, πυροβολούσαν αδιακρίτως και απαγχόνιζαν παιδιά

Χρυσές δουλειές κάνουν οι οικονομικοί μετανάστες με τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη, σήμερα στην Ιόνια οδό, στο ύψος της Φιλιππιάδας Πρέβεζας, 29χρονος Αλβανός, για κατοχή και εμπορία πάνω από 154 κιλών κάνναβης, που μετέφερε με το επιβατικό αυτοκίνητό του.
Αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το αυτοκίνητο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα στον Κόμβο Καμπής, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

O βρεμένος την βροχή δέν την φοβάται!

Με μελανά χρώματα περιγράφουν οι αναλυτές της Εθνικής Τράπεζας τις επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης εξόδου από την ΟΝΕ σε μία μελέτη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα με τίτλο «Περιγράφοντας τις συνιστώσες του κρισίμου διλήμματος για την ελληνική οικονομία».
Όπως υποστηρίζουν έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγούσε σε υποτίμηση του νέου νομίσματος κατά 65%, σε πτώση 22% του ΑΕΠ, σε ανεργία 34% και σε μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Για την Κρατική Επιτροπή Μειονοτήτων Αλβανίας, της οποίας προΐσταται Βορειοηπειρώτισσα, υπάρχει και «μακεδονική» γλώσσα!

Η Κρατική Επιτροπή Μειονοτήτων Αλβανίας ιδρύθηκε το 2004, ως συμβουλευτικό όργανο του πρωθυπουργού της χώρας. Έχει πρόσβαση στην κεντρική και τοπική εξουσία, για την συλλογή πληροφοριών που αφορούν τις μειονότητες αλλά και να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ισονομία και ισοπολιτεία των εθνικών και πολιτιστικών μειονοτήτων.
Ο/Η Πρόεδρος και τα πέντε μέλη της επιτροπής διορίζονται από τον πρωθυπουργό.
Η σημερινή πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Μπεζιάνη κατέχει τη θέση της προέδρου από την ίδρυση της Επιτροπής, αρχικά με την στήριξη του κόμματος ΚΕΑΔ και παρά την αλλαγή των κυβερνήσεων, συνεχίζει μέχρι σήμερα να προεδρεύει,ενώ η ίδια άλλαξε πολιτικό στρατόπεδο με την ένταξή της στο νέο κόμμα της Ελληνικής Μειονότητας ΕΕΜΜ-MEGA.

Θηριωδίες Τούρκων στην Κύπρο κατά την εισβολή.

Η κυπριακή κυβέρνηση παραπέμπει τις μαρτυρίες στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Τούρκων παλαίμαχων στρατιωτικών που πήραν μέρος στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 1974. Ήδη η κυπριακή κυβέρνηση παραπέμπει όλες αυτές τις μαρτυρίες των Τούρκων αξιωματικών στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αξιώνοντας από την Επιτροπή Υπουργών να ανοίξουν τα αρχεία του τουρκικού στρατού, αλλά και να κληθούν να μιλήσουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Τούρκοι αξιωματικοί αυτόπτες μάρτυρες.

Γερ. Παϊσιος: Ο Θεός μας ανέχεται...

Σήμερα ο Θεός ανέχεται την κατάσταση. Ανέχεται, ανέχεται, για να είναι αναπολόγητος ο κακός. Είναι περιπτώσεις που ο Θεός επεμβαίνει άμεσα και αμέσως, ενώ σε άλλες περιπτώσεις περιμένει. Δεν δίνει αμέσως την λύση και περιμένει την υπομονή των ανθρώπων , την προσευχή, τον αγώνα.
Τι αρχοντιά έχει ο Θεός! Ένας πόσους είχε σφάξει τότε με τον πόλεμο και ακόμη ζη. Θα του πη στην άλλη ζωή ο Θεός: « Σε άφησα να ζήσης περισσότερο και από τους καλούς » . Δεν θα έχη ελαφρυντικά.

Μήνυμα προς την Τουρκία

“Δεν θα επιτρέψουμε αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας” τόνισε από τον Έβρο, ο Υπουργός Εθνικής άμυνας Φραγκούλης Φράγκος
 Με μια λαμπρή τελετή βασισμένη στα στρατιωτικά πρότυπα 650 αξιωματικοί του στρατού παρέλαβαν τα ξίφη τους από τον υπουργό Άμυνας Φράγκο Φραγκούλη, στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη.
 “Ζήτω η Θράκη” ζήτησε να αναφωνήσουν οι στρατιωτικοί ο κ. Φραγκούλης για να τονίσει αργότερα πως ο Έβρος είναι μια σιωπηλή,

Σπείρες Πακιστανών ρημάζουν και ζημιώνουν εκατομμύρια την ΔΕΗ.

Μετά την εξάρθρωση της σπείρας Πακιστανών που ρήμαζαν τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Μεσσηνία, μια παρόμοια τετραμελής ομάδα ομοεθνών τους «κυνηγών» χαλκού εξαρθρώθηκε και στην Λακωνία όπου είχαν προκαλέσει ζημιά ύψους 72.000 ευρώ στο δίκτυο της Δ.Ε.Η.!Οι τρεις από τους Πακιστανούς ηλικίας 31, 30 και 31 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα,

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης εγκωμιάζει τον κύριο προωθητή και εκφραστή του ισλαμισμού στον κόσμο, τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά

Διαβάζουμε από την romfea.gr: Την προσφορά Τούρκου διανοητή εξήρε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
 Τη συμβολή του Φετουλάχ Γκιουλέν, του γνωστού, εμπνεόμενου από τη θρησκεία, Τούρκου διανοητή, στη δημόσια ζωή και την πρόοδο της Τουρκίας, εξήρε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων, στην τελετή βράβευσής του στην Ολλανδία, ο Πατριάρχης τόνισε:

Π. Καμμένος “…είμαι παλαιοημερολογίτης…”!

Έρχεται η ηλεκτρονική κάρτα υγείας - Ιατρικό "φακέλωμα"

Αν τελικώς η χώρα μας διατηρήσει το μνημόνιο τότε το βέβαιον είναι ότι θα αναγκαστεί να υιοθετήσει έναν μάλλον πιο σύγχρονο τρόμο για την αντιμετώπιση των ασθενών.
 Οι επιταγές της τρόικας αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα επιβάλουν να υπάρχει για κάθε ασθενή μια ηλεκτρονική κάρτα υγείας. Μάλιστα...
ήδη οι πρώτες προετοιμασίες έχουν γίνει μέσω της ΗΔΙΚΑ, της εταιρείας του δημοσίου που χειρίζεται την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί...

Εξαιρετικά αναβαθμισμένη εμφανίζεται η σύνθεση των προσκεκλημένων της φετινής συνάντησης της Λέσχης Bilderberg, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου στο Shantilly της πολιτείας Virginia των Η.Π.Α..
Διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγοί κρατών, μέλη της ελίτ της διεθνούς οικονομίας και αυτή τη φορά, αρκετοί τεχνοκράτες και διοικητικά στελέχη των Η.Π.Α.,

θα συμμετέχουν σε μία, όπως όλα δείχνουν, κρίσιμη συνάντηση, η ατζέντα της οποίας δεν μπορεί να έχει άλλο θέμα παρά την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ

Νταβατζήδες έγιναν οι ισραηλινοί στα κατεχόμενα.

Στον ελληνικό Τύπο (της Κύπρου) την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι οι Ισραηλινοί παραβίασαν τον εναέριο χώρο των Κατεχόμενων για να δώσουν το μήνυμα «ότι είμαστε εδώ».
Σχετική αναφορά –γράφει το τούρκικο δημοσίευμα- έκανε η εφημερίδα ‘Μάχη’, που έγραψε για τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της κατεχόμενης από τα τουρκικά στρατεύματα Κύπρου, με ισραηλινά αεροσκάφη τύπου F-15 τα οποία ήταν εξοπλισμένα με συστήματα των F-16 sufa.

Άκρως επικίνδυνοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Ούτε με τη Χρυσή Αυγή είμαστε ούτε αυτόκλητους προστάτες χρειαζόμαστε. Ασφάλεια ζητάμε για τη ζωή των παιδιών μας και τη δική μας». Βράδυ Τετάρτης στην παραλιακή οδό, την Ακτής Δυμαίων, στην Πάτρα. Περισσότεροι από 1.000 κάτοικοι της περιοχής Ιτιών, όπου έμενε και ο 30χρονος Θανάσης Λαζανάς, που δολοφονήθηκε από τρεις αλλοδαπούς το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, βρίσκονται στους δρόμους της γειτονιάς τους.
Πόνος βουβός για τον γείτονά τους που δολοφονήθηκε 20 μέτρα από την εξώπορτα του σπιτιού του, όταν ζήτησε τον λόγο από τρεις αλλοδαπούς επειδή κακοποίησαν τον σκύλο του.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - π.Τ.Σεβκούνωφ σύμβουλος Β.Πούτιν: "Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα..."

"Η Ρωσία θα βοηθήσει την Ελλάδα, όπως έκανε πάντα". Με αυτή την φράση ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της σύγχρονης Ρωσίας ο αρχιμανδρίτης Τύχωνας Σεβκούνωφ, απαντά σε σχετικό ερώτημα σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε κατά την παραμονή του στην Ελλάδα.
Επίσης πλέκει το εγκώμιο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και φαίνεται ότι οι αντίθετες θέσεις μεταξύ Μόσχας και Αρχιεπισκοπής λόγω της στήριξης της τελευταίας επί Ιερώνυμου στο Πατριαρχείο της Μόσχας,

Η CIA στα ημερολόγια διαφθοράς.

Το Παρόν της Κυριακής, 27/05/2012

Κραυγή αγωνίας για τη Θράκη

«Η Ελλάς ευρίσκεται προ μιας νέας εθνικής καταστροφής ενώ οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν αγκιστρωθεί σε μικροκομματικές και συντεχνιακές αντιλήψεις», γράφει απόστρατος στρατηγός σε επιστολή του προς τον Κώστα Χαρδαβέλλα.Αναφέρεται στον κίνδυνο να οδηγηθεί η χώρα «εκτός της ευρωπαϊκής οικογένειας επί ζημία της εθνικής κυριαρχίας και της υποστάσεως του κράτους, όπως το γνωρίζουμε από το 1947 ως σήμερα»!
Επισημαίνει ο ίδιος όργιο κατασκοπείας, διαφθοράς και χρηματισμού στη Θράκη για την προώθηση των πάγιων αναθεωρητικών σκοπών της Άγκυρας, με αφορμή το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Newsbomb.gr.

Πῶς πρέπει νά εἶναι οἱ πολιτικοί ἡγέτες κατά τούς ἱερούς Πατέρες;

Καθὼς ἡ πατρίδα μας διέρχεται βαθιὰ οἰκονομική, πνευματικὴ ἀλλὰ καὶ πολιτικὴ κρίση, ὅλο καὶ περισσότερο ἀκούγονται ἀπορριπτικὲς ἀντιλήψεις γιὰ τοὺς πολιτικοὺς ἡγέτες μας.
 Μάλιστα πολλοὶ ἀγανακτισμένοι πολίτες ἐκφράζουν συχνὰ ἀπόψεις τελείως ἀπορριπτικὲς γιὰ τὸ θεσμὸ τῶν πολιτικῶν ἡγετῶν. Ποιοὶ ὅμως πρέπει νὰ εἶναι οἱ πολιτικοὶ ἡγέτες; Πῶς ὀφείλουν νὰ ἐπιτελοῦν τὸ ἔργο τους; Εἶναι ἀναγκαία ἡ ὕπαρξή τους; Σ’ αὐτὰ τὰ ἐρωτήματα θὰ ἀντλήσουμε ἀπαντήσεις μέσα ἀπὸ τὴ σοφία τῶν Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας μας.

ΕΒΡΟΣ: Τουρκικό μπλόκο στο φράχτη για τους μετανάστες

Μεθοριακό επεισόδιο με φόντο το φράχτη για τους μετανάστες απειλήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον Έβρο, την ημέρα έναρξης των εργασιών διευθέτησης του εδάφους στο χερσαίο τμήμα των συνόρων.
 Χρειάστηκε μάλιστα να γίνουν συναντήσεις μεταξύ στρατιωτικών της περιοχής και ν’ ακολουθήσει αλληλογραφία από το υπουργείο Εξωτερικών για την επίλυση του ζητήματος.

Όταν ο Τράγκας ξεσκέπαζε την μεγάλη μασονική στοά της Ελλάδος. Για την πολιτική και τις ταυτότητες.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατούν τη χώρα όρθια

Η υπουργοποίηση του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ απέδωσε άμεσα καρπούς - Μήπως ο Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος πρέπει να παραμείνει στην θέση του και μετά τις εκλογές;
Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το υπερήφανο προσωπικό τους κρατούν όρθια την Ελλάδα σε διάφορα επίπεδα σε μια εποχή που άλλοι αναζητούν συμμαχίες, αρραβωνιάζονται, χωρίζουν, ζουν και αναπνέουν για τις 17/6/2012.
Σε μια εποχή που κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να τρομάξουν τους Έλληνες χειριζόμενοι σαν μαριονέτες τον εν Ελλάδι πολιτικό κόσμο με τις ψευδοαπειλές τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις κρατούν τη σημαία της χώρας μας ψηλά.

Είναι σώμα και αίμα Χριστού!

Αφηγήθηκαν κάποτε οι πατέρες για έναν αδελφό ότι «Όταν μια Κυριακή γινόταν ακολουθία ξεκίνησε να έλθει στην εκκλησία σύμφωνα με τη συνήθεια αλλά τον κορόιδεψε ο διάβολος λέγοντάς του: «Πηγαίνεις στην εκκλησία για να μεταλάβεις άρτο και οίνο και για να σου πούνε ότι αυτά είναι σώμα και αίμα Χριστού; Μην κοροϊδεύεσαι». Ο αδελφός υπάκουσε στον λογισμό του και δεν πήγε σύμφωνα με την συνήθεια στην εκκλησία, ενώ οι αδελφοί του τον περίμεναν· γιατί έτσι είναι η συνήθεια σε κείνη την έρημο, να μην τελούν την ακολουθία μέχρις ότου έλθουν όλοι. Αφού τον περίμεναν αρκετά και κείνος δεν ερχόταν, μερικοί απ’ αυτούς πήγαν στο κελλί του σκεπτόμενοι· «Μήπως είναι άρρωστος ή πέθανε ο αδελφός;».

Ορθόδοξος Επίσκοπος χρίεται από Παπικό!

Βλέποντας την φωτογραφία του Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνου να «χρίεται» από τον Καρδινάλιο την ημέρα γιορτής (!!!) του Οικουμενισμού αναρωτιόμουν τι εκ των δύο συμβαίνουν! Και αυτό γιατί οι Παπικοί χρίουν ιερωμένο σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε ορθόδοξος κληρικός της αλλοδαπής μόνο όταν:
α) εισέρχεται και αποδέχεται τον Παπισμό και
β) βρίσκεται εις επιθανάτια κλίνη...
Έσπασα λοιπόν το κεφάλι μου για να διαπιστώσω τελικά ποιό εκ των δύο ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τελικά κατέληξα πως πιθανόν να ισχύουν και τα δύο... Μα πως θα με ρωτήσετε;

Οι Έλληνες ψηφίζουν χρυσή αυγή…

Το εκρηκτικό μείγμα σε τοπικό επίπεδο αναδεικνύει έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Αθήνα .Ποιες είναι οι αιτίες της ανόδου της Χρυσής Αυγής; Τι ήταν αυτό που οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες να ψηφίσουν μια ακραία εθνικιστική και φιλοναζιστική οργάνωση στέλνοντάς τη στο Κοινοβούλιο με ποσοστό 7% και 21 έδρες;
 Στα ερωτήματα αυτά επιχειρεί να δώσει απαντήσεις η έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα συμπεράσματα βασίζονται στη σύγκριση μεταξύ των στοιχείων δύο διαφορετικών ερευνών που έγιναν το 2011 και το 2012.

Οι αποδείξεις του ποιός έβαλε τον γέροντα Εφραίμ φυλακή! Άκης Τσοχατζόπουλος: «Εντολέας κατά του Εφραίμ ήταν ο Πεταλωτής».

Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόταν πιό πολιτικό πρόσωπο έβαλε τον γέροντα Εφραίμ στην φυλακή. 
Το μάθαμε όπως θα δείτε παρακάτω από τις σημειώσεις του Τσοχατζόπουλου.
Μετά την «πόρτα που έφαγε» από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που αρνήθηκε να τον συναντήσει, όπως προκύπτει μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κ. Πεταλωτή αποδίδοντας του ρόλο «εντολέα» προς τη δικαιοσύνη.

"Efes 2012" : Τουρκική αποβατική άσκηση με στόχο ελληνικά νησιά ! (βίντεο)

Μήνυμα στους "αφελείς" και υποστηρικτές της ελληνοτουρκικής φιλίας στέλνει ο Erdogan με την μεγάλη διακλαδική άσκηση Efes 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Αιγαίο.
 Η άσκηση ολοκληρώθηικε με την αποβατική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε απέναντι από την Χίο στον κόλπο του Doğanbey. Την αποβατική άσκηση την παρακολούθησε ως είθισται ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού Necdet Özel ο οποίος σημειώνεται ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Τούρκου πρωθυπουργού επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την συνέχεια της τουρκικής πολιτικής στο Αιγαίο από την ισλαμιστική κυβέρνηση Erdogan.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αλβανοί βίασαν 15χρονη μπροστά στον πατέρα της!!!

Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Άρτας. Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους.
 Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης…

Έναν νέο Αττίλα ανέπτυξαν οι Ισραηλινοί. Άσχημο παιχνίδι Τουρκίας-Ισραήλ, πίσω από την Κύπρο.

Διαψεύδουν οι Ισραηλινοί, αποκυήματα φαντασίας, αναφέρει ο Αν. Κυβ Εκπρόσωπος.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζητεί από τη Λευκωσία να επιτρέψει την εγκατάσταση 20.000 Ισραηλινών κομάντος που θα προστατεύουν τον αγωγό φυσικού αερίου και τον τερματικό σταθμό που θα κατασκευαστεί στην Κύπρο, για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που βρίσκονται στον υποθαλάσσιο χώρο της ζώνης αποκλειστικής εκμετάλλευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή.

Πάρτε όπλα made in U.S.A, αλλα τα Σκόπια θεωρούνται μακεδονικό έδαφος.

Η Χίλαρι Κλίντον αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”. Γλώσσα λανθάνουσα; Μπορεί, αλλά σε διπλωματικό επίπεδο και ειδικά όταν μιλάμε για την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ τα λάθη δεν συγχωρούνται εκτός πια και αν δεν μιλάμε ακριβώς για λάθος.
Αναφερόμενη στο ζήτημα μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ η Αμερικανίδα υπουργός είπε μεν πως οι ΗΠΑ υποστηρίζουν «σθεναρά την επίλυση της τρέχουσας διαφωνίας για την ονομασία», όταν ήρθε η ώρα όμως να αναφερθεί στις δυο χώρες ...

«Πρώην διοικητής του UCK καλεί για ανταρτοπόλεμο στα Σκόπια.

Οι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο χωριό Dobrosin της περιοχής του Μπουγιάνοβατς- στη νότιο Σερβία, ανήκουν στην ομάδα του Τζεζάιρ Σακίρι, γνωστού ως ‘Χότζα’, πρώην οπλαρχηγού του UCK, αναφέρει η εφημερίδα ‘Πράβδα’ του Βελιγραδίου.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ίδιος ο Σακίρι εξέφρασε την θέση ότι θα δραστηριοποιηθεί εκ νέου.

Άνεργοι με τα ανάλογα προσόντα θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα.

Άμεση λύση στο ζήτημα της ανάληψης της δασοπυρόσβεσης από τουρκικές εταιρείες έδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος, ξεκαθαρίζοντας ότι θα αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.
Το όλο θέμα προέκυψε μετά την απόφαση της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να καταφύγει στην Υπηρεσίας Συντήρησης και Εφοδιασμού του ΝΑΤΟ (NAMSA) για την ανάδειξη αναδόχου με αντικείμενο την μίσθωση 12 ελικοπτέρων δασοπυρόσβεσης ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό.

Επιχείρηση ανακατάληψης της Πάτρας – Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους

Επιχείρηση αυτοάμυνας των κατοίκων της περιοχής Ιτεών της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από 3 Αφγανούς του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά.
Σήμερα μετά την κηδεία του άτυχου Έλληνα πολίτη ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής κινήθηκε απειλητικά προς το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα από τους μετανάστες και προειδοποιούν τις αρχές ότι αν δεν εκκενώσουν αμέσως το χώρο θα αναλάβουν να τους διώξουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

353.000 νεκροί, ζητούν δικαίωση.

Ο απανταχού Ελληνισμός, εντός και εκτός συνόρων, τιμάει σήμερα τη μνήμη 353.000 θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, από τους Νεότουρκους και το κεμαλικό καθεστώς που ακολούθησε.
Ανήμερα της θλιβερής επετείου, και για 2η συνεχή χρονιά, Εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς, εμφανίστηκαν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ντυμένοι με ποντιακές στολές, έχοντας το Εθνόσημο στο χαρακτηριστικό μαύρο κεφαλόδεσμο (πασλούκ).
Στις 19 Μαΐου 1919 ο Κεμάλ Ατατούρκ επιβιβάστηκε στην Σαμψούντα του Πόντου, όπου αυτονομήθηκε από την τότε επίσημη οθωμανική κυβέρνηση, για να οργανώσει εθνικιστικές συμμορίες που λυμαίνονταν την περιοχή και να συνεχίσει με την ίδια ένταση, το πογκρόμ κατά του ελληνικού πληθυσμού.

Η φορολογική πολιτική της παγκοσμιοποίησης δεν εχει όρια!

Μόλις λίγες ώρες «ζωής» είχε τελικά υπό το βάρος οξύτατων αντιδράσεων η πρόταση νόμου που βρισκόταν καθ' οδόν προς το ιταλικό Κοινοβούλιο για την επιβολή δημοτικού φόρου στους ιδιοκτήτες σκύλων και γάτων, με ζητούμενο την αύξηση των εσόδων δήμων και κοινοτήτων και τη χρηματοδότηση πρωτοβουλιών προς αντιμετώπιση του θέματος με τα αδέσποτα ζώα.

Τους δίνουμε στέγη, τροφή ,δουλειά και μας βιάζουν και τις γυναίκες μας!!!

Το βιασμό της από έναν 28χρονο Ινδό κατήγγειλε την Παρασκευή μια 35χρονη στο Ρέθυμνο.Σύμφωνα με το flashnews.gr η 35χρονη υποστηρίζει πως στα μέσα Απριλίου έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο ίδιο της στο σπίτι, σε περιοχή έξω από το Ρέθυμνο.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα ο αλλοδαπός, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της και με τη χρήση βιας την ακινητοποίησε, την ανάγκασε σε συνουσία.

Σκόπια: Συναγερμός στην Ελλάδα για τη Σύνοδο του Σικάγου.

Την Ελλάδα στη σύνοδο κορυφής, σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις από την Αθήνα, θα εκπροσωπήσει ο ΥΠΕΞ, Πέτρος Μολυβιάτης, αλλά ενδέχεται στην αντιπροσωπεία να είναι και ο υπουργός Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης.
Ελληνικές πηγές λένε ότι η Αθήνα δεν περιμένει καμία έκπληξη στο Σικάγο, σχετικά με την ένταξη των Σκοπίων, επειδή είχε την υποστήριξη των άλλων μελών της Συμμαχίας, γράφει το σκοπιανό κείμενο και συνεχίζει:

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ περί διακίνησις καί ἐμπορίας ἀνθρώπων

Ὁ τεράστιος θόρυβος πού προεκλήθη ἀπό τήν δημοσιοποίηση τῶν δύστυχων θυμάτων τοῦ trafficing (διακίνησις καί ἐμπορία ἀνθρώπων) καί ἡ δῆθεν εὐαισθητοποίησις τῶν κρατικῶν παραγόντων διά τόν φόβον τῶν «ὀψωνίων» (ἀποτελεσμάτων)
 αὐτῆς τῆς ὰπανθρώπου τραγικότητας καί τῆς διασπορᾶς θανατηφόρων ἀσθενειῶν παρουσιάζει ἐκτύπως τήν σαπρότητα καί σαθρότητα τῆς κοινωνικῆς μας ὀργανώσεως.Εἶναι τραγικό τό γεγονός πώς σέ αὐτή τήν χώρα τῶν Ἁγίων, τῶν μαρτύρων καί τῶν ἡρώων,

Η ποντιακή μας μνήμη.

Για το σημερινό Έλληνα, ο Πόντιος δεν είναι θύμα της γενοκτονίας μα μόνο ο ήρωας ηλίθιων ανεκδότων που ουσιαστικά και ιστορικά προέρχονται από την Τουρκία.
Στα σχολικά βιβλία της Ελλάδας, όπως πολύ σωστά το επισήμανε ο Α. Παυλίδης, δεν υπάρχουν πραγματικές αναφορές στον ελληνισμό του Πόντου.
Δεν ξέρουν τα παιδιά μας την ομορφιά των ποντιακών θρήνων. Δεν γνωρίζουν τα ακριτικά άσματα. Διότι κανείς δεν τους μαθαίνει τα ιστορικά δεδομένα.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Έδωσαν στους Τούρκους την εναέρια πυρόσβεση! - Αντιδράσεις από ΓΕΑ

Μια εξέλιξη που θα μπορούσε αποτελεί case study για την παρακμή του συστήματος ασφάλειας ή χρεοκοπίας του συστήματος πρόβλεψης αποτροπής κινδύνων κατά της ασφάλειας της χώρας, αποτελεί η κατ’αρχήν εξουσιοδότηση ενός ξένου οργανισμού, της ΝΑΤΟϊκής, NAMSA να επιλέξει με …
 μειοδοτικό διαγωνισμό από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ τον ιδιωτικό φορέα πυρόσβεσης στην Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια και η εν συνεχεία κατακύρωση τμήματος του διαγωνισμού σε … τουρκική εταιρεία!

Η πόλη του Ναυπλίου υποδέχθηκε Τίμιο Ξύλο από τα Ιεροσόλυμα.


Με την παρουσία πλήθους πιστών, την δέουσα κατάνυξη και επισημότητα η πόλη του Ναυπλίου και συγκεκριμένα η Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 το Τίμιο Ξύλο το οποίο φυλάσσεται στο Πανάγιο Τάφο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Το Τίμιο Ξύλο ήρθε στο Ναύπλιο κατόπιν υποβληθέντος ευλαβούς αιτήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ Ιακώβου προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Με την «Ομάδα Αιγαίου» στο Αγαθονήσι.

Το θερμό επεισόδιο έληξε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Χωρίς εμπλοκή. Παλαιότερα οι τουρκικές προκλήσεις απασχολούσαν τουλάχιστον ένα δίλεπτο ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων. Σήμερα, σιγή ασυρμάτου.
«Μια τουρκική ακταιωρός εμφανίσθηκε και άρχισε να παρενοχλεί τα πλοία του ελληνικού πολεμικού ναυτικού που έκαναν άσκηση στην περιοχή. Οι δικοί μας την απώθησαν». Ο καταδρομέας που μου διηγείται το περιστατικό έχει μία λάμψη στα μάτια,

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μετακινούν μισθοφόρους μουτζαχεντίν στα Βαλκάνια. (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ομάδες μουσουλμάνων που αγωνίζονται για την επικράτηση του ισλαμισμού (Μουτζαχεντίν) έχουν μεταφερθεί από τη Βοσνία στην πόλη Κόντοβο των Σκοπίων αναβιώνοντας ημέρες του 2001», αναφέρει δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας "Glas Srpske".
«Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε στο Κόντοβο ούτε στο Σαράι ή οπουδήποτε αλλού στην περιοχή αυτή, δεν υπάρχουν οποιαδήποτε ομάδες, όπως οι ανοησίες που γράφουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Χαμός στην βουλή! Πολέμιοι και υπέρμαχοι της ορθοδοξίας! Έλληνες προσέξτε τι θα ψηφίσετε…

- Δε σήκωσαν τα χέρια τους οι βουλευτές του ΚΚΕ, εκτός της Λιάνας Κανέλλη, όπως άλλωστε συνηθίζουν
- Γραπτές δηλώσεις αντίρρησης για τον θρησκευτικό όρκο κατέθεσαν Παπαρήγα και Τσίπρας- Αρνήθηκε να μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Μίμης Ανδρουλάκης εξαιτίας της... Χρυσής Αυγής!
- Δε σηκώθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν ορκίζονταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές.
- Έναν έναν χαιρέτισε ο Π.Πικραμμένος τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Μανώλη Γλέζο
- Δημήτρης Αβραμόπουλος και Γεράσιμος Γιακουμάτος χαιρέτισαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
48 ώρες, τόσο θα μείνουν βουλευτές οι 300 που ορκίστηκαν σήμερα.

Γέρων Ιωσήφ:Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους! Ισραηλινό μαχητικό F-15 ενεπλάκη σε αερομαχία με τουρκικά F-16 επάνω από τα Κατεχόμενα!


Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι Τούρκοι θα κάνουν την Αγιά Σοφιά Τζαμί!

Με την ευκαιρία της 559ης επετείου από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, μια υπερσυντηρητική οργάνωση νέων στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι περιμένει τη μέρα, που η Αγία Σοφία θα ξαναλειτουργήσει ως τζαμί!Η οργάνωση ονομάζεται «Νέοι της Ανατολίας» και ξεκινάει δράση άμεσα. Από αυτή την εβδομάδα σχεδιάζει να πραγματοποιεί την προσευχή της Παρασκευής στον περίβολο της Αγίας Σοφίας.
Μέλη της οργάνωσης έδωσαν σήμερα συνέντευξη Τύπου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Δολιοφθορά από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ που στόχευαν, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στην οικονομία της χώρας!

(Έγραφα ντοκουμέντα)

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση βάζει μικροτσίπ στους στρατιώτες. Πόσος καιρός θα περάσει για να το βάλουν και στους πολίτες;

The American Dream
Τι θα κάνατε αν κάποτε η κυβέρνηση έκανε υποχρεωτικό για όλους το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ ως ταυτότητα; Θα το βάζατε; Ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε.
 Στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, εκατομμύρια σκύλοι και γάτες έχουν μικροτσίπ, χιλιάδες ηλικιωμένοι Αμερικανοί με τη νόσο του Αλτσχάιμερ έχουν μικροτσίπ, και ο αμερικανικός στρατός αναπτύσσει «ιατροτεχνολογικά προϊόντα» που περιέχουν μικροτσίπ για την παρακολούθηση της υγείας των στρατιωτών.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!! Τούρκοι θα σβήνουν τις φωτιές στα δάση μας (τελικά)!

Τουρκική εταιρεία αναμένεται τελικώς να επιλεγεί ως προμηθεύτρια του μεγαλύτερου αριθμού πυροσβεστικών ελικοπτέρων που θα αναλάβουν την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση το ερχόμενο καλοκαίρι!
Οι φόβοι που εξέφραζαν υπηρεσιακοί παράγοντες ότι ο νέος τρόπος διαγωνισμού - μέσω νατοϊκής υπηρεσίας - για την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων θα φέρει τουρκική εταιρεία προ των ελληνικών πυλών, επιβεβαιώνονται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.
Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα του defencenet.gr ήδη από τις 13 Απριλίου http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=39102&Itemid=86

Η Ευρώπη που νομιμοποιεί την μεγάλη Αλβανία και δικάζει πατριώτες και αγωνιστές πατρίδος.

Την Τετάρτη ξεκινά η δίκη του πρώην στρατιωτικού ηγέτη των Σερβοβόσνιων,
 Ράτκο Μλάντιτς, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY).
Ο Μλάντιτς αντιμετωπίζει έντεκα κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ανάμεσά τους και εκείνη της γενοκτονίας.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Βάζουν στο στόχαστρο τους Ορθοδόξους.

Aλβανική Αμερικανική Ένωση: Οι Αλβανοί των Σκοπίων να έχουν μαζί τους αμερικανικές σημαίες
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Τέτοβο, ο πρώην Αμερικανός Γερουσιαστής και νυν πρόεδρος της Αλβανικής Αμερικανικής Ένωσης, Joseph Dioguardi υποστήριξε ότι οι Αλβανοί για να γίνουν σοφοί πρέπει να μελετήσουν την ιστορία, πως, δηλαδή, άλλοι λαοί που ήταν καταπιεσμένοι πέτυχαν τους στόχους τους.«…και αυτό θα πρέπει να γίνει χωρίς βία. Η (μουσουλμανική) θρησκεία δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

«Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν την Ελλάδα»

Περί προσευχής
«Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με»
  • α’Σκοπός της ευχής είναι να ενώση τον Θεό με τον άνθρωπο· να φέρει τον Χριστό εις την καρδιά του ανθρώπου.
  • β’ Όπου η ενέργεια της ευχής, εκεί ο Χριστός συν τω Πατρί και τω Αγίω Πνεύματι, η ομοούσιος και αδιαίρετος Αγία Τριάς.
  • γ’Όπου ο Χριστός, το Φως του κόσμου, εκεί φως αΐδιο του άλλου κόσμου· εκεί ειρήνη και χαρά· εκεί οι Άγγελοι και οι Άγιοι· εκεί η φαιδρότης της Βασιλείας.
  • δ’Μακάριοι, εκείνοι όπου ενδύθηκαν το Φως του κόσμου, τον Χριστό εις την παρούσα ζωή· διότι αυτοί εφόρεσαν ήδη το ένδυμα της αφθαρσίας.

Αυτό που 'δεν διαβρώνεται δεν σαπίζει’ είναι η ψυχή του ελληνικού στρατού! Είμαστε έτοιμοι…

Τι κρύβεται πίσω από την κατάρρευση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης!

Δεν ήταν τεχνικό το πρόβλημα που οδήγησε τη Δευτέρα στην κατάρρευση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Από πίσω κρύβεται μια σύγκρουση ισχυρών συμφερόντων, που περιλαμβάνει απευθείας αναθέσεις και ίντριγκες κυβερνητικών στελεχών, τις οποίες φέρνει στο φως ο «Επενδυτής». Η σύγκρουση των συμφερόντων έχει τρεις πόλους:
1. Την εταιρεία πληροφορικής Computer Studio, η οποία ανέπτυξε το λογισμικό του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
2. Την εταιρεία πληροφορικής Unisystems Α.Ε.,

Οι Πακιστανοί που βίασαν πάνω από 630 νεαρά κορίτσια!!!

Τα θύματα έζησαν εφιαλτικές στιγμές καθώς βιάζονταν κατ’ εξακολούθηση, ενώ υποχρεώνονταν να καταναλώσουν αλκοόλ και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες.
Εννέα από τους συλληφθέντες... δράστες- Πακιστανικής καταγωγής- κρίθηκαν ένοχοι για τους βιασμούς τουλάχιστον 47 κοριτσιών.
Οι 9 δράστες 22-59 ετών πλησίαζαν τα κορίτσια κυρίως το βράδυ, σε χώρους όπως τα ταχυφαγεία και εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας τους, τα μεθούσαν, τους χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες και τα προωθούσαν σε διάφορα σπίτια στην βόρεια Βρετανία όπου τα μετέτρεπαν σε αντικείμενα του σεξ, βιάζοντάς τα κατ’ εξακολούθηση.

Με συνοπτικές διαδικασίες στερούν από τον Έλληνα πάνω απο 1 εκατ.ευρώ για το τζαμί στο βοτανικό!

Έντονες πιέσεις από πρεσβευτές ισλαμικών χωρών, όπως της Σαουδικής Αραβίας, δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου, αναφορικά με την "καθυστέρηση" που παρατηρείται στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό.
Στο σύνολό τους ήταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως οι κ. Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης που δήλωσαν αναρμόδιοι και "κάρφωσαν" ως αποκλειστικά υπεύθυνο για την κωλυσιεργία, τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη.

Κατεχόμενα: Συγκρούσεις Γκρίζων Λύκων και Κούρδων

Σφοδρές οδομαχίες ξέσπασαν στους δρόμους της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη συνοικία της Νεάπολης μεταξύ ομάδων Γκρίζων Λύκων και Κούρδων, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ατόμων και από τις δύο πλευρές.
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις», η συμπλοκή εξελίχτηκε σε πραγματική μάχη, με πέτρες, μαχαίρια και σιδερολοστούς! Καταστράφηκαν αυτοκίνητα και καταστήματα.