Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

(Vid) Ένα μήνυμα απο τις ένοπλες δυνάμεις μας προς τους UCKαδες. Σας περιμένουμε…

Ανοικτή επιστολή Ι.Μ. Εσφιγμένου, προς τις δέκα εννέα ιερές μονές Αγίου Όρους.

Αλβανική κινηματογραφική προπαγάνδα που εκμηδενίζει την ορθόδοξη εκκλησία.

"Η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας είναι πολύ ανήσυχη για την ταινία «Ballkan Bazar»/ Βαλκανικό Παζάρι. Στην επιστολή διαμαρτυρίας που απευθύνεται προς τον Αλβανό πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, τον Υπουργό Πολιτισμού, τον Πρέσβη της Ιταλίας στα Τίρανα και το διαθρησκευτικό Συμβούλιο της Αλβανίας, χαρακτηρίζεται το θέμα της ταινίας του Edmond Budina ως προσβλητικό και συκοφαντικό", γράφει η αλβανική εφημερίδα.
Λαμβάνοντας ότι η ταινία είναι εξαιρετικά σαρκαστική καθώς οι ιερείς και οι συγγενείς των νεκρών αναδεικνύονται ως βλάσφημοι και ανήθικοι αφού παζαρεύουν τα οστά νεκρών.
JANULLATOS (αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος) επιστολή στον Μπερίσα γιατην ταινία 'Βαλκανικό Παζάρι', γράφει η εφημερίδα
Στην επιστολή της η Ιερά Σύνοδος της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας, αναφέρεται σε συνεντεύξεις του δημιουργού της ταινίας ότι από το συνολικό κόστος της, των 600.000 ευρώ, το 60% χρηματοδοτήθηκε από το αλβανικό κράτος και ότι ψευδόμενος o παραγωγός υποστηρίζει ότι η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Ο κύριος Yitzhak Shapira, ο Ραβίνος,‘Οι εχθροί του Ισραήλ πρέπει να δολοφονούνται ακόμα και νήπια’

Δυστυχώς, αυτή η “θρησκευτική” προτροπή του Ραβίνου δεν αποτελεί είδηση για τα αργυρώνητα ΜΜΕ.
Δεν αποτελεί απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί δεν συμβαίνει στην Κούβα, τη Γάζα, τη Βενεζουέλα, τη Συρία, το Ιράν, τη Β. Κορέα…
Συμβαίνει… στον χωροφύλακα των ΗΠΑ και αφεντικό των ευρωπαίων πολιτικών ηγετών…
Η “πολιτισμένη” δύση εξανίσταται συνεχώς και αδιάκοπα για τις παραβιάσεις των “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, αρκεί οι «παραβιάσεις» να συντελούνται σε χώρες αντιπάλους των ΗΠΑ.
Μάλιστα έχουν βρει και τη συνταγή -όπως προχθές στη Λισαβόνα οι «ηγέτες»-υπάλληλοι των ΗΠΑ-, που «αναπροσάρμοσαν το «νέο δόγμα» εναντίον της «τρομοκρατίας»…Κανείς ευρωπαίος πολιτικός ηγέτης ... (έχουν εξαφανιστεί -ή αγοράστηκαν;- και οι διανοούμενοι), δεν εξανίσταται όταν ένας θρησκευτικός ηγέτης της «μοναδικής δημοκρατίας στη Μ. Ανατολή» (διάβασε το ναζιστικό θεοκρατικό καθεστώς του Ισραήλ), προπαγανδίζει το μίσος, τη βία, την Εθνοκάθαρση!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ: ΄΄Πρέπει συνεχώς να προσέχουμε, διότι προσπαθούν να μας πλανήσουν!!!΄΄

Για απάτη εκ μέρους της Πολιτείας κάνει λόγο ο πατέρας Νεκτάριος αναφορικά με την ΄΄΄Κάρτα του Πολίτη΄΄ με αφορμή ενός εγγράφου που εστάλλει στην Ιερά Σύνοδο απο τον πρώην υφυπουργό Γιώργου Ντόλιου που διαβεβαιώνεται ΄΄ότι η Κάρτα του Πολίτη δεν θα περιλαμβάνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν θα περιλαμβάνει γραμμωτό κώδικα (barcode), ούτε οποιονδήποτε συμβολικό αριθμό΄΄.
Με νέο άρθρο του ο Πατέρας Νεκτάριος υπογραμμίζει:
΄΄Στις 29/11/2010 είχαμε ενημερώσει τόσο τον Μακαριώτατο όσο και όλους τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς της Ελλαδικής Εκκλησίας δια το τι πρόκειται να κάνει η Πολιτεία με το θέμα της κάρτας του πολίτη. Ξεκάθαρα είχαμε αναφέρει ότι η Πολιτεία με την απόφασή της θα εξαπατήσει την Εκκλησία.Διαβάστε τι απάντησε η Πολιτεία στην Εκκλησία:

Εβραίοι και οικονομική κρίση.

γράφει ο Δ. Ζαφειρόπουλος
Δεν γνωρίζουμε αν το παρακάτω κείμενο εμπίπτει στα πλαίσια του υπάρχοντος ή του επερχόμενου αντιρατσιστικού νόμου. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχουμε αποδείξει στον ΕΚ, ότι το τελευταίο πράγμα που θα μας εμποδίσει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι μία μήνυση από τον οποιοδήποτε κατ' επάγγελμα ή πεποίθηση αντιρατσιστή.
Και δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα της εποχής μας, το ότι φοβούνται να πούνε πολλοί τα πράγματα με το όνομά τους ή αφήνουν αντιπάλους των ιδεών μας, να ονοματίζουν τα πάντα όπως αυτοί θέλουν.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μας πούλησαν φούμαρα οι ‘φανταστικοί μας εχθροί’, για αμοιβαία μείωση αμυντικών εξοπλισμών και έγινα ‘αστακοί’.

Προφανώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφέρεται κανείς στο πρόβλημα των αμυντικών δαπανών, σε μία περίοδο που η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού. Το να θολώνει όμως κανείς την εικόνα, καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις ή μάλλον προβάλλοντας τις δικές του για το αμυντικό πρόβλημα της χώρας, σίγουρα δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για την κατανόηση του, που είναι το πρώτο βήμα για την επίλυση του.

Τι σχέση έχουν οι ομοφυλόφιλοι με τους Εβραίους. Για διαβάστε το.

Σε δίκη οι Δ. Ζαφειρόπουλος και Κ. Πλεύρης μετά από μήνυση αντιρατσιστικών και ομοφυλοφιλικών οργανώσεων
Την περασμένη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε ότι με εισαγγελικό βούλευμα, ο εκδότης του Ελεύθερου Κόσμου Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και ο Κώστας Πλεύρης θα παραπεφθούν σε δίκη για ένα άρθρο του Κ. Πλεύρη που είχε δημοσιευθεί δύο χρόνια πριν και το οποίο αναφερόταν στους ομοφυλόφιλους.
 Ο γνωστός ιστορικός έγραφε τότε ότι θεωρούσε την ομοφυλοφιλία διαστροφή.
Αυτή η άποψη όμως, από ότι φαίνεται, ενόχλησε διάφορους "επαγγελματίες των δικαιωμάτων".

Λεηλατούν τον πολιτισμό μας, μετά τις εκκλησίες…

Η έλλειψη προσωπικού στο υπουργείο Πολιτισμού ανοίγει την όρεξη ανθρώπων που θέλουν να βγάλουν χρήματα πουλώντας την κοινή μας κληρονομιά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, αρκετοί αρχαιολογικοί χώροι έχουν σχεδόν εγκαταλειφθεί γιατί ο Πολιτισμός φέρεται να είναι πολυτέλεια εν μέσω κρίσης.
Έτσι μπορεί οι τουρίστες να φεύγουν απογοητευμένοι απο τους αρχαιολογικούς μας χώρους που μερικές φορές υπολειτουργούν, αλλά άλλοι τρίβουν τα χέρια τους, με την αφυλαξία. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο 2011 είχαμε μέχρι στιγμής δύο μεγάλες κλοπές σε αρχαιολογικούς χώρους.
Σύμφωνα με επιστήμονες, η λεηλάτηση φέτος είναι τόση, όση τις δεκαετίες του 70 και του 80. Στις προτιμήσεις έρχονται πρώτα τα εκκλησιαστικά κειμήλια και ακολουθούν τα αρχαία.

Ας μην εκπλαγούμε αν δούμε ένα ΝΑΤΟ, ‘αύριο, μεθαύριο’ να εισβάλει στα εδάφη της Ελλάδας.

Είχαμε «προειδοποιήσει» τον κ. Βενιζέλο στο προηγούμενο φύλλο μας. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Σήμερα αποκαλύπτουμε με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την παντελή απουσία της Ελλάδας από ΟΛΕΣ τις Δομές Διοίκησης του «νέου» ΝΑΤΟ, όπως φαίνεται στον σημαντικό πίνακα που δημοσιεύουμε κατʼ αποκλειστικότητα, από έγγραφο του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ. Ράσμουσεν.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως τρίτη χώρα, στο επίπεδο δηλαδή της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, που έγιναν κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ μόλις πριν από λίγα χρόνια. Φαίνεται ότι ή δεν αναγνωρίζεται η προσφορά της χώρας μας ούτε σήμερα στις ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις στη Λιβύη ούτε η γενικότερη προσφορά της στο Αφγανιστάν, στο Κόσοβο, στη Βοσνία, στη Σομαλία κ.λπ. –κάτι που είναι μάλλον απίθανο– ή η αδυναμία της κυβέρνησης να διεκδικήσει και να διαπραγματευτεί τα αυτονόητα είναι πρωτοφανής.

Καταγγέλλουν διάλυση της ΕΛ.ΑΣ

Είναι γνωστό πλέον ότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις στην ελληνική αστυνομία αλλά κάθε μέρα τα πράγματα χειροτερεύουν.
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, κ. Νίκος Καραδήμας στην σημερινή ραδιοφωνική «Πέτρα Σκανδάλου» κατήγγειλε ότι αύριο το βράδυ θα είναι διαθέσιμο μόνο ένα περιπολικό για την Ασφάλεια Αττικής.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Καραδήμας από τον Κολωνό μέχρι το Παλαιό Φάληρο θα πρέπει να περιπολεί το μοναδικό όχημα που θα έχει στην διάθεση της η Ασφάλεια Αττικής.

zougla.gr

(Vid) Σχέδιο της Τουρκίας οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Ετοιμάζουν τους δικούς τους εθνοφύλακες…

(Vid) Τουρκικές προκλήσεις από τη Σαμοθράκη εως το Καστελόριζο.

Φοροτεχνικοί προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της "φοροκάρτας"

Η νομιμότητα των διατάξεων που καθιερώνουν την ηλεκτρονική μαγνητική κάρτα στην οποία θα καταγράφονται οι αποδείξεις δαπανών όπως και η επιβολή ανωτάτου πλαφόν στις συναλλαγές με μετρητά (1.500 ευρώ), θα κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την σχετική προσφυγή που κατέθεσε η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων (ΠΕΦΕ).
 Η ηλεκτρονική κάρτα καταγραφής των αποδείξεων προβλέπεται από το Ν. 3943/2011 και την από 9.5.2011 απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Η προμήθεια της κάρτας θα γίνεται δωρεάν από τις τράπεζες, οι πολίτες όμως για να την αποκτήσουν θα πρέπει να συνάπτουν συμβάσεις με τα πιστωτικά ιδρύματα που θα τις χορηγούν.

Μας απαγκίστρωσαν από μια ΕλληνοΡωσική και ορθόδοξη συμμαχία, για να μας φέρουν στην σημερινή κατάσταση.

Οι Ρώσοι ανησυχούν για την ελληνική κρίση και δεν θεωρούν πολύ σταθερή τη νέα κυβέρνηση. Οι εξελίξεις στην Ελλάδα απασχολούν μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, όπως την "Ιζβέστια", η οποία αποδίδει στα "ελληνικά προβλήματα" την παγκόσμια πτώση των αγορών στα τέλη της εβδομάδας, αλλά και το οικονομικό φύλλο "Κομμερσάντ", που εκτιμά ότι "στην Ελλάδα ορίστηκε κυβέρνηση πιστωτικής εμπιστοσύνης, η οποία όμως θα μπορούσε να κρατήσει μόνο μερικές ημέρες", αναδεικνύοντας τις δυσκολίες για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης υπό τις δεδομένες συνθήκες.
Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Ν.Μεντβέντεφ, δεν φαίνεται ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2011, καθώς δεν υπάρχει το "κατάλληλο κλίμα" για μια τέτοια επίσκεψη. αναφέρουν πηγές από τη Μόσχα.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Σας προβλημάτισε η πιστοληπτική υποβάθμιση της χώρας μας από τον οίκο αξιολόγησης-βραχίονα της παγκόσμιας διακυβέρνησης Standard & Poor's, μία ημέρα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;
Σας προβλημάτισε η «τοποθέτηση» του προαναφερόμενου οίκου αξιολόγησης, μια ημέρα πριν η χώρα μας βγει στη διεθνή αγορά για τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού Δημοσίου;
Αν ναι, διαβάστε, για να μάθετε ποιοι σας κυβερνούν και ποιους ανεχόμαστε μέχρι σήμερα. Πρόσωπα, που σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνία σεβόταν τον εαυτό της, θα ήταν κλεισμένα εδώ και καιρό σε ανήλιαγα μπουντρούμια...
Κι όμως, ελάχιστη προβολή έχουν, για «ευνόητους» λόγους, συμβάντα που έχουν μεγάλη σημασία.

Απέλυσαν Ανώτατη δικαστικό στην Αλβανία, επειδή δήλωσε Ελληνίδα.

Μία εξέλιξη η οποία θα πρέπει να θορυβήσει πάρα πολύ τον νέο υπουργό εξωτερικών της χώρας μας, είχαμε ανήμερα του ανασχηματισμού.
 Όπως μας πληροφορεί ιστοσελίδα που ασχολείται συχνά πυκνά με ζητήματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, η ομογενής Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή.
Η ομογενής δήλωσε θαρραλέα ότι.... είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο. Μετά από αυτό της ήρθε η ειδοποίηση της απόλυσης.Να σημειωθεί ότι της προσπάθειας της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" ηγείται ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου κ. Σπαχίου.

Μήπως η ΑΟΖ είναι ένα δίκοπο μαχαίρι;Για διαβάστε την καλύτερα… Ας αρκεστούμε και ας υπερασπιστούμε αυτά που κατέχουμε ,είναι αρκετά….Τις ελληνικές βραχονησίδες δείχνει ιταλική απογραφή που διενεργήθηκε το 1922.

Πολύμηνη έρευνα της «Κ» στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στη Ρόδο για τα Δωδεκάνησα
Της Σοφιας Παπαιωαννου
Πλήθος εγγράφων από την ιταλική απογραφή του 1922 στα Δωδεκάνησα υπάρχουν πλέον στη νομική υπηρεσία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και ενισχύουν το «οπλοστάσιο» έναντι των τουρκικών αμφισβητήσεων. Τα έγγραφα, που παρουσιάζει σήμερα η «Κ», αφορούν λεπτομερή καταγραφή όχι μόνο του πληθυσμού, αλλά και κάθε είδους δραστηριότητας και περιουσιακών στοιχείων σε μικρά νησιά και βραχονησίδες, που έχουν χρωματισθεί «γκρίζα» από την Αγκυρα, στο πλαίσιο των διεκδικήσεών της. Οι αμφισβητήσεις, μάλιστα, δεν περιορίζονται σε νησίδες κοντά στα τουρκικά παράλια, αλλά φθάνουν στη μέση του Αιγαίου.
Ιστορικά στα Δωδεκάνησα, τόσο επί τουρκοκρατίας όσο και επί ιταλοκρατίας, η απογραφή ανθρώπων, περιουσιών και ζώων ήταν πάντα συνδεδεμένη με κακό.

Σέρβος Πρόεδρος: Το σχέδιο για τη Μεγάλη Αλβανία είναι μια πραγματικότητα

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, δήλωσε σήμερα ότι το σχέδιο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, είναι μια πολιτική πραγματικότητα και η Σερβία πρέπει να είναι έτοιμη σε οποιαδήποτε αλλαγή που θα προκύψει στην επίλυση του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου.
 «Είμαι κατά της δημιουργίας των μεγάλων εθνικών κρατών στα Βαλκάνια, γιατί αυτό θα δημιουργήσει απρόβλεπτες συνέπειες, αλλά η Σερβία έχει τη λύση, αν κάποιος στη διεθνή κοινότητα εξακολουθεί να πιστεύει στη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας», δήλωσε ο Τάντιτς στα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.
Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η Σερβία πρέπει να βρει τρόπους τους οποίους οφείλουν οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις να υποστηρίξουν για μια μόνιμη λύση ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές συγκρούσεις σε αυτήν την περιοχή, η οποία χαρακτηρίζεται ως μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων.Σύμφωνα με τον Σέρβο πρόεδρο, η Σερβία στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου δεν έχει πολιτικά μυστικά και θέλει να λύσει το πρόβλημα αυτό πριν από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η γνωστή τουρκική άποψη για την ποντιακή γενοκτονία.

Οι ισχυρισμοί περί ¨Μικρασιατικής Καταστροφής¨ και ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨ αποτελούνε επιθετικά στοιχεία των Δυτικών και ειδικότερα των Ελλήνων ενάντια στους Τούρκους. Το ψέμα της ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨ αποτελεί μια διαφορετική έκφανση του μίσους και της έχθρας ενάντια στους Τούρκους, ένα αίσθημα που εντάθηκε μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, την επανάσταση του Μοριά και τον πόλεμο σωτηρίας. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 επιταχύνθηκε και το 1994 αναγνωρίστηκε επίσημα.
Η γενοκτονία αποτελεί ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που μπορεί να εντοπιστεί με έρευνες ανεξάρτητων επιστημόνων και με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων, και όχι κάτι που θα γίνει αποδεχτό με τα ψέματα και τις συκοφαντίες από κάποιους λομπίστες, πολιτικούς και επιχειρηματίες. Ας μην γελιούνται.

Ο ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζής περιγράφει τον ...επερχόμενο "μεσσία" - Οι Εβραίοι προετοιμάζουν έδαφος για τον ερχομό του Αντίχριστου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

“Όταν ακούσετε να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος...

Είναι γνωστό ότι όλοι αναγνωρίζουν τον γέροντα Παΐσιο ως έναν σύγχρονο Άγιο. Όλοι πλην των εχθρών της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Στο βιβλίο “ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (1924-1994). ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ καταγράφονται τα εξής λόγια του:
 “Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί ….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά.
 Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Άνοιξε το 'παραθυράκι' για την διάλυση των ενόπλων δυνάμεων.

Ενώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα θα μπορούν να ιδρύονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο. Ποιους κινδύνους επισημαίνουν ανώτεροι αξιωματικοί. Πράσινο φως για συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε ο Άρειος Πάγος, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από ανώτερους και εν αποστρατεία στρατιωτικούς.
Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου, δέχθηκε ότι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το δικαίωμα να συνδικαλίζονται, αλλά όχι μέση της ίδρυσης συνδικαλιστικών σωματείων.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

(Vid) Κλήρος και λαός στους δρόμους για την Ελλάδα!

(Vid) Ο βάτραχος των Ιμίων περιγράφει την συγκλονιστική στιγμή της προσευχής κάτω από την ελληνική σημαία. Το ξεπούλημα των πολιτικών ‘άρχισε από το1996…’αλλά εσείς οι ‘αγανακτισμένοι’ αργά μετανιώσατε!

Οι Τούρκοι θα μπορούν πλέον να αγοράζουν ακίνητη περιουσία στα Ελληνικά νησιά.

Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέστησαν υποχρεωτικό για την Ελλάδα να πουλήσει γρήγορα ακίνητη περιουσία και να ολοκληρώσει τις ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών επιχειρήσεων, σε αντάλλαγμα για την παροχή επιπλέον 60 δισ. ευρώ προς την χώρα..
Έτσι η Ελλάδα έχει άρει τον περιορισμό σχετικά με την πώληση ακίνητης περιουσίας της ζώνης των συνόρων της σε μη υπηκόους της ΕΕ, καθιστώντας ουσιαστικά δυνατό για Τούρκους πολίτες να αγοράσουν περιουσία στα ελληνικά νησιά.
Η εφημερίδα Hurriyet αναφέρει στην ιστοσελίδα της: Τοπικές αντιπροσωπείες θα συσταθούν για να επιτρέπουν την πώληση των ακινήτων στην περιοχή των εθνικών συνόρων της χώρας.

Και μετά σου λέει ο Ραγκούσης περι ασφάλειας δεδομένων στην "κάρτα του πολίτη" - Ο 18χρονος Έλληνας από το Μπραχάμι που "έπαιζε σαν κομπολόι" τις ξένες μυστικές υπηρεσίες

Κλιμάκιο του FBI από την Ουάσινγκτον αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στην Αθήνα προκειμένου να...ανακρίνει τον 18χρονο χάκερ που έχει εισβάλλει σε ιστοσελίδες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
 Ο νεαρός οδηγείται σήμερα, Πέμπτη, στον ανακριτή, ενώ στην Ασφάλεια ζήτησε υπολογιστή με σύνδεση στο Ίντερνετ για να παρακολουθήσει την πορεία των μετοχών του!
Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο χάκερ από τον Άγιο Δημήτριο που έχει αναστατώσει το FBI, την Ιντερπόλ και για τρεισήμισι χρόνια αποτελούσε τον νούμερο ένα καταζητούμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα περάσει εντός της ημέρας το κατώφλι της 24ης τακτικής ανακρίτριας για να μάθει το κατηγορητήριο που τον βαρύνει.

Άρχισε και ο Αρχιεπίσκοπος να κτυπά τις καμπάνες στους ρυθμούς της τρόικας.

 Το εκκλησιαστικό ισοδύναμο του πρωθυπουργικού ανδρεικέλου, ο Ιερώνυμος, ξεπέρασε και τον Πάγκαλο στο «μαζί τα φάγαμε»:
«Τα σφάλματα που διαπράξαμε ως λαός και τα οποία μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα είναι ήδη γνωστά και χιλιοειπωμένα…»
Ο λαός, λοιπόν, διέπραξε τα «σφάλματα»: Οι θύτες ταυτίζονται μα τα θύματα και έτσι παίρνουν άφεση αμαρτιών οι κακούργοι και οι δήμιοι του ελληνικού λαού!!!
Ο Πάγκαλος με το πρόσωπο του Ιερώνυμου!!!
Κατόπιν ο ποιμενάρχης μας Ιερώνυμος προτρέπει στην ΑΝΑΓΚΗ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ θυτών και θυμάτων, με αόριστες και κάλπικες αναφορές στον Απόστολο Παύλο και Μέγα Βασίλειο.

Οι Τούρκοι μαθαίνουν τα παιδιά τους πόλεμο, εμείς… «ανοχή»!

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία αποστρατικοποιείται, με την αφαίρεση των όπλων των εφέδρων αλλά και την απαγόρευση κατοχής όπλων-αντικών να σηματοδοτεί το διαζύγιο από κάθε τι θυμίζει στους εθνομηδενιστές, εθνική άμυνα και εποποιία, στη γειτονική Τουρκία τα μικρά παιδιά εκπαιδεύονται στο τέλος της σχολικής χρονιάς... στον πόλεμο.
Οι δε εφημερίδες δεν κρύβουν την περηφάνια τους: «κάθε Τούρκος είναι γεννημένος στρατιώτης, κάθε Τούρκος πολεμά, κάθε Τούρκος σκοτώνει ανθρώπους».
Τα παιδιά εκπαιδεύονται για τις επιδείξεις που συνοδεύουν το τέλος του ακαδημαϊκού έτους στη γείτονα. Φυσικά, την τιμητική τους έχουν τα σκετς με τον «αγώνα» κατά των Ελλήνων.

Συγκρούσεις πολιτών στη Πάτρα με λαθρομετανάστες και αναρχικούς.

Επεισόδια στην οδό Ανθείας, στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, από ομάδες αυτοάμυνας πολιτών που συγκρούστηκαν με λαθρομετανάστες όταν οι τελευταίοι τους επιτέθηκαν κατά την διάρκεια πορείας των πρώτων.
Οι πατρινοί πραγματοποιούν πορεία με κατεύθυνση προς την Ακτή Δυμαίων, την οποία, όπως είπαν, θα αποκλείσουν, στο ύψος της Ελευθ. Βενιζέλου, επί ένα μισάωρο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αναρχικών έκανε την εμφάνισή της και άρχισε να προκαλεί φθορές σε σπίτι στην οδό Ηλείας 13. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, περίπου σαράντα άτομα φορώντας κουκούλες και κράνη και κραδαίνοντας αυτοσχέδιους λοστούς, πραγματοποίησαν επιδρομή στην περιοχή, φώναζαν συνθήματα κατά εθνικών οργανώσεων..Την ίδια στιγμή, αρκετά άτομα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και τον αναρχικό χώρο βρίσκονται συγκεντρωμένα στην Παπαφλέσσα. Όπως είναι φυσικό, οι ταυτόχρονες κινητοποιήσεις έχουν σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, που προσπαθούν να αποτρέψουν μια πιθανή συνάντηση τους.

Ιερά Μητρόπολη Δρυνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης: Εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη

Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 6ῃ Ἰουνίου 2011
Ἀριθ. Πρωτ. 53
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 148η
ΘΕΜΑ: Ἐκδήλωση γιὰ τὴν «κάρτα τοῦ πολίτη».
Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,
-Α-
Ἐδῶ καὶ πολὺ καιρό, ἕνα σοβαρὸ θέμα ἀπασχολεῖ ἰδιαίτερα τοὺς πολῖτες τῆς Πατρίδος μας. Κι’ αὐτὸ εἶναι ἡ λεγόμενη «κάρτα τοῦ πολίτη». Ἀπὸ ὅσα λένε, ὅσοι γνωρίζουν τὰ πράγματα, ἡ περιβόητη αὐτὴ κάρτα παραβιάζει τὰ προσωπικὰ δεδομένα τοῦ ἀνθρώπου καί, χωρὶς ὑπερβολή, συντελεῖ στὸν ἔντεχνα ἐπιβεβλημένο ἀφελληνισμὸ καὶ ἀποχριστιανισμὸ τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους. Γι’ αὐτό, μέχρι τώρα, ἔχουν γίνει ἀρκετὲς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καὶ σὲ ἐπαρχιακὲς πόλεις, κυρίως ὅμως στὴν Ἀθήνα, στὴν πρωτεύουσα τῆς Ἑλλάδος.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα για του Έλληνες πολίτες. Στόχος σας οτιδήποτε ελληνικό και ορθόδοξο.

Ελληνοκύπριοι στα μπουντρούμια για τροχαίες παραβάσεις
Ζεύγος Ελληνοκυπρίων με το ανήλικο παιδάκι τους, και μικρή ομάδα τελειόφοιτων Ελληνοκύπριων μαθητών και συμμαθητριών τους κρατήθηκαν σε κρατητήρια του ψευδοκράτους στην Κερύνεια, για τροχαία παράβαση, σύμφωνα με τη «νομοθεσία» του Αττίλα.
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ
Γύρω στο μισό εκ. ευρώ στο ψευδοκράτος για «τροχαίες παραβάσεις»
Κάμερες τροχαίας έχει εγκαταστήσει το ψευδοκράτος σε κύριους δρόμους πολλών περιοχών των κατεχομένων και τέσσερις από το Λιμνίτη μέχρι την κατεχόμενη Ζώδια, οι οποίες καταγράφουν το όριο ταχύτητας των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωσης από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Για την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της Ελλάδας στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών έκρουσε τον κώδωνα, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Γεώργιος Καλαμίδας, μιλώντας στο συνέδριο της Μυτιλήνης με θέμα τη μετανάστευση και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
O Γεώργιος Καλαμίδας χαρακτήρισε την παράνομη μετανάστευση ως το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας και του ελληνικού Έθνους, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης. Η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα και δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους μεγάλους αριθμούς αλλοδαπών. Στο διήμερο συνέδριο περισσότεροι από 400 σύνεδροι, στην πλειονότητά τους δικαστικοί λειτουργοί, αντάλλαξαν απόψεις για το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Δικαιώθηκαν οι Διστομίτες από ιταλικό δικαστήριο. THIEVES MURDERERS Germans

Η δικαίωση για τους κατοίκους του Δίστομου ήρθε από ανώτατο ιταλικό δικαστήριο, το οποίο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της Γερμανίας σχετικά με κατάσχεση ακινήτων για την αποζημίωση συγγενών των θυμάτων των ναζιστών στην περιοχή.
Ο δρόμος ανοίγει λοιπόν για την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων και η απόφαση θεωρείται ιστορική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας απέρριψε αίτηση που είχε καταθέσει η Γερμανία, κατά της ευνοϊκής απόφασης του Εφετείου της Φλωρεντίας.
Το 2007 το Εφετείο της Φλωρεντίας είχε κρίνει ότι ακίνητα της Γερμανίας που βρίσκονται σε ιταλικό έδαφος, μπορούν να κατασχεθούν ώστε να αποζημιωθούν οι συγγενείς των εκτελεσθέντων.
Μάλιστα, η υπόθεση έχει μεταφερθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, κατόπιν προσφυγής της Γερμανίας, ενώ η Ελληνική Πολιτεία έχει ήδη αποστείλει στοιχεία στη Χάγη, προκειμένου να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς των συγγενών των θυμάτων στο Δίστομο.

Ετοιμάζουν ένα νέο Κόσσοβο; Έλληνες να΄στε έτοιμοι για όλα!

Ξαφνική άσκηση καταστολής ταραχών σε κατοικημένες περιοχές ελληνικών και αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ξεκινά από αύριο και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου στο Δροσάτο του Κιλκίς . Τυπικά σκοπός της εκπαίδευσης είναι η εξοικείωση των τμημάτων με απαιτήσεις που συνδέονται με στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα με τη συμμετοχή στις επιχειρήσεις υποστήριξης ειρήνης και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.
Πηγές του υπουργείου αναφέρουν "Οι αμερικανοί επέμειναν ότι πρέπει να είναι έτοιμες στρατιωτικές δυνάμεις για να αναλάβουν αποστολές εσωτερικής ασφάλειας. Όχι για την Ελλάδα, διεθνώς. Έτσι μας είπαν".

Οι Σκοπιανοί θέλουν να αγοράσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος μετά τη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο – εορτή των Αγίων Πατέρων – μεταξύ άλλων είπε: «Η εφημερίδα "Νόβα Μακεντόνια", η μεγαλύτερη εφημερίδα των Σκοπιανών, έχει αρχίσει εκστρατεία για να πείσει τους απανταχού Σκοπιανούς να μαζέψουν χρήματα και τώρα που θα γίνει Διεθνής Διαγωνισμός για την πώληση ή ενοικίαση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης να είναι αυτοί που θα το αγοράσουν ή θα το ενοικιάσουν».
Και συνέχισε ο κ. Άνθιμος: «Είναι η μεγάλη ευκαιρία, γράφει η εφημερίδα, να γίνει η Θεσσαλονίκη η Πρωτεύουσα των Σκοπίων»!

Γιατί δεν κρίθηκε με πνευματικά κριτήρια o Ηγούμενος της Ι.Μ. Βατοπαιδίου;"

του Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη
Πριν 3 χρονια περιπου, το 2008, ξεκινησε το «κατασκευασμενο» και υποτιθεμενο πλεον «σκανδαλο» της Ιερας Μονης Βατοπαιδιου.
Ενα κατασκευασμενο σκανδαλο που οι δυναμεις του σκοτους και οσοι «αορατα» κυβερνουν αυτον τον τοπο, χρησιμοποιησαν και το ανυψωσαν σε τετοιο βαθμό μεσα απο τα ΜΜΕ για να πετυχουν τους σκοπους τους.
Οι στοχοι τους επιτευχθησαν, γκρεμιστηκε η τοτε Κυβερνηση και οδηγηθηκαμε ως χωρα και ως λαος αλυσοδεμενοι στα διχτυα των «κερδοσκοπων», των «αγορων» και του παγκοσμιου σιωνιστικου λομπυ.
 Ως σκλαβους δε και δουλους του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκης Ενωσης μας ξεπουλανε σημερα οι ιθυνοντες μαζι με τη γη μας και ο,τι πλεον μας εχει απομεινει, στις Πολυεθνικες εταιρειες του πλουτου και του χρηματος.

(Vid) Αλβανικές δυνάμεις καταδρομών σε συνεργασία με Αγγλία και Ολλανδία. Τους εκπαιδεύουν και τους εξοπλίζουν και μετά από την γενοκτονία των Σέρβων. Έχουμε και συνέχεια;

Γερμανική διαδήλωση στην Αθήνα για την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων!

Διαδήλωση έξω από τη γερμανική πρεσβεία θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι Γερμανοί πολίτες που ταξίδεψαν από τη χώρα τους ή που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, με αφορμή το Μνημόνιο, καλώντας τους Ελληνες «αγανακτισμένους» να σταθούν δίπλα τους ζητώντας την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων, γράφει η Ελευθεροτυπία.
Η διαδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, έξω από τη γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι (Καραολή και Δημητρίου 3).
Οι Γερμανοί έχουν ως αίτημα, επίσης, την απόσυρση της προσφυγής της χώρας τους στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, κατά της απόφασης του Ανώτατου ιταλικού Δικαστηρίου που δικαίωσε τους πολίτες του Διστόμου στο αίτημά τους για αποζημίωση για τη ναζιστική θηριωδία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Τούρκοι ναύαρχοι πίσω από ανθελληνικές ιστοσελίδες!

H τουρκική εφημερίδα Taraf αποκαλύπτει ότι πολλές ιστοσελίδες που περιελάμβαναν στοιχεία εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν και συκοφαντούσαν τον τουρκο πρωθυπουργό έκλεισαν άμεσα με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης καθώς αποκαλύφθηκε πως τα ip adrress τους είχαν δοθεί από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
 Οι δυο ιστοσελίδες που έκλεισαν είναι irtica.org και το irtica.net. Στις ιστοσελίδες αυτέ υπήρχαν ξεκάθαροι ισχυρισμοί ότι ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει το κράτος σε ισλαμική δημοκρατία.

(Vid)Η παγκόσμια οικονομική κρίση σχέδιο των εβραιωσιωνιστών τουλάχιστον 100 χρόνια πριν!

Στις πολυεθνικές του Σιωνισμού ανήκει σήμερα ό,τι ανήκε στους λαούς !

Γράφει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
Καθώς βαθαίνει η κρίση και η ύφεση συγκλονίζει την χώρα μας οι εκβιασμοί της Κυβέρνησης δια στόματος του Υπουργού Οικονομικών αποδεικνύουν εναργέστατα την βασιμότητα της γνωστής δήλωσης του πρ. Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΝΤ περί «προεκλογικών υπογείων διαδρομών» δια την οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση της χώρας με στοχοθεσία την απομείωση των οικονομικών της αξιών και μεγεθών και την αρπαγή του φυσικού της πλούτου και των βασικών υποδομών της σε εξευτελισμένες τιμές εφαρμόζοντας την γνωστή μέθοδο των αρπακτικών του διεθνιστικού συστήματος.
Ναυαρχίδα όλου αυτού του δολίου και αισχρού σχεδιασμού είναι η σατανοκίνητη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα του διαμονιώδους Σιωνιστικού τέρατος και η οποία είναι η συντονίστρια των διαφόρων μασονικών και ναζιστικής υφής οργανώσεων που στοχεύουν στην παγκόσμια ολιγαρχική και τυρρανική διακυβέρνηση.

"Σπίτι του Ωνάση στην Αθήνα,αγόρασε η τουρκική πρεσβεία",γράφει η ΧΟΥΡΙΕΤ.

H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα για να ικανοποιήσει τις αυξημένες κτιριακές ανάγκες της , μετά από διαπραγματεύσεις αγόρασε το κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι στην πρεσβεία στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αντίτιμο της αγοράς έφτασε στα 18 εκατομμύρια Ευρώ. Πάντως η αγορά αυτή εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την έκδοση της άδειας οικοδομής που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές για το οικόπεδο που κατείχε η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα , ετσι ώστε να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες
Η τουρκική εφημερίδα Ηürriyet αποκαλύπτει πως το σπίτι που αγόρασε η τουρκική πρεσβεία ήταν ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Ωνάση και γι΄αυτό έχει τίτλο « Το σπίτι του Ωνάση έγινε τουρκική πρεσβεία»  

Πλημμύρισε γαλανόλευκες το Σύνταγμα.

Η γαλανόλευκη κυριάρχησε στο Σύνταγμα, απ' όπου την Κυριακή το βράδυ πέρασαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, με την οργή για το κοινοβουλευτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδά της, να είναι παραπάνω από διάχυτη.
 Οι «αγανακτισμένοι» τα κατάφεραν, βγάζοντας τη γλώσσα στο σύστημα. Τα ΜΜΕ της γλοιώδους διαπλοκής έκαναν λόγο για "δεκάδες" χιλιάδες, αγνοώντας σκόπιμα το ότι κόσμος μπαινόβγαινε στην Πλατεία Συντάγματος καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Πάλι καλά που ήμασταν εκεί, για θα μας έβγαζαν και τρελούς. Όσο για το πόσο σεβασμό τρέφει ο κόσμος για τα ΜΜΕ, αυτός αποτυπώθηκε με τα χιλιάδες λέιζερ που έκαναν «κόλαση» τα μπαλκόνια των παρακείμενων ξενοδοχείων πολυτελείας, όπου είχαν τοποθετηθεί σε κοινή θέα οι κάμερες των καναλιών.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μοιράζουν το Αιγαίο με φόντο τις κάλπες.

Τη μοιρασιά του Αιγαίου ανοίγουν με έμμεσο τρόπο οι Τούρκοι εμπλέκοντας το θέμα της υφαλοκρηπίδας στην προεκλογική τους αντιπαράθεση.
 Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οσμάν Κορουτούρκ, κάλεσε την κυβέρνηση Ερντογάν να διευκρινίσει αν στις διερευνητικές επαφές οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία 80 – 20 όσον αφορά στα ποσοστά της κάθε χώρας, Ελλάδας και Τουρκίας αντίστοιχα, για την υφαλοκρηπίδα.
«Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν αληθεύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο περί συμφωνίας στο Αιγαίο, η οποία είναι 20% υπέρ της Τουρκίας και 80% υπέρ της Ελλάδας… Ακόμη και αν προσφεύγαμε στο Διεθνές Δικαστήριο δεν θα παίρναμε τέτοια αποτελέσματα», λέει ο κ. Κορουτούρκ.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ελάτε 'να μας τα πιάσετε' είμαστε πολλοί εκατοντάδες χιλιάδες.

Τέλος στην ανωνυμία των bloggers σε περίπτωση που κριθεί ότι διαπράττουν αδίκημα και οι δικαστικές αρχές ζητήσουν τα στοιχεία τους από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Με τρίτη κατά σειρά γνωμοδότηση ανώτερου εισαγγελικού λειτουργού όποιος θέλει μπορεί να υποβάλει μήνυση και αν ασκηθεί ποινική δίωξη αυτομάτως θα ζητούνται τα στοιχεία από τον πάροχο.
Η γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ. Κατσιρώδη επισημαίνει πως ισχύουν στο ακέραιο οι προηγούμενες δύο γνωμοδοτήσεις , του Γ. Σανιδά το 2009 και του Ι. Τέντε στη συνέχεια με τις οποίες δίνεται το δικαίωμα στις εισαγγελικές αρχές να άρουν το απόρρητο στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξης ακόμη και αν αυτή αποτελεί πλημμέλημα και βέβαια χωρίς την άδεια των αρμοδίως αρχών (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών).

Δ. Λιακόπουλος: "Πλησιάζει η ώρα του "ξεπαστρέματος" των πολιτικών από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έρχεται"!

Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.

Ας θυμηθούμε μέσα από αυτές τις εικόνες, ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι της Σερβίας. Αφιερωμένο στον ήρωα Ράτκο Μπλάντιτς

Νταβούτογλου: “Τα σύνορα της Τουρκίας είναι πλασματικά”

Μετά τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες Τούρκων αξιωματούχων για τη Θράκη και νησιά του Αιγαίου, η Τουρκία, με μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική δήλωση του Αχμέτ Νταβούτογλου, παρουσιάζει τις πραγματικές της προθέσεις, αναφορικά με τα υφιστάμενα σύνορα των χωρών της περιοχής που εντάσσεται στις περιφερειακές επιδιώξεις της Άγκυρας. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε τα εξής:
«Κανένα από τα σύνορα της Τουρκίας δεν είναι φυσιολογικό. Σχεδόν όλα είναι πλασματικά (δεν χαρακτηρίζονται από φυσικότητα και αληθοφάνεια). Βέβαια πρέπει να τα σεβόμαστε ως κράτη έθνη, ωστόσο ταυτόχρονα πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν και οι φυσικές συνέχειες. Έτσι είναι οι εποχές».

Ποιοί και γιατί υποκινούν τον οικουμενισμό και με τι ανταλλάγματα!

Κατά περίεργο τρόπο και παρά τις αντιδράσεις που σημειώνονται στους κόλπους των Ορθοδόξων Χριστιανών αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι ανούσιες οικουμενιστικές συναντήσεις και οι απαράδεκτοι εκκοσμικευμένοι ψευτο -θεολογικοί διάλογοι.
Παρατηρείται ωστόσο το τελευταίο διάστημα μία ιδιαίτερη βιασύνη και μία έντονη παγκοσμίως κινητικότητα που αποσκοπεί κατά τη γνώμη μας σε μία κεκαλυμμένη χαλαρή ένωση των χριστιανικών ομολογιών σε ένα δηλαδή ιδιότυπο αχταρμά ανάλογο μ' αυτό που ισχύει στις τεκτονικές στοές του άρχοντα του σκότους.
Δυστυχώς πολλοί Ορθόδοξοι ταγοί παγιδεύονται από τις μηχανορραφίες του διαβόλου και προτιμούν από το να αρέσουν στον Θεό ως καλύτερο το να αρέσουν στον κόσμο.

Nέες βιομετρικές ταυτότητες της Αλβανίας. Τίθενται σημαντικά θέματα εθνικής ασφαλείας, μαζί με τον οικονομικό αποκλεισμό της Ελλάδας.

Οι Αλβανοί πλήττουν τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου με διοικητικά μέτρα.
Ενός κακού μύρια έπονται. Αφού χάθηκε ο Δήμος της Χειμάρρας, οι Αλβανοί του Σαλί Μπερίσα κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους, σε μια προσπάθειά τους να «σβήσουν» από το χάρτη τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
 Πριν λίγες ημέρες, αποφασίστηκε στα Τίρανα, πως στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης που θα εκδίδονται στα κατά τόπους ληξιαρχεία της Αλβανίας, δεν θα αναγράφεται η εθνικότητα των πολιτών της (κάτι που αντίθετα συνέβαινε στα κατά τα άλλα αλήστου μνήμης χρόνια της κομμουνιστικής καταπίεσης). Ο στόχος, είναι παραπάνω από προφανής... Επίσης: στις νέες βιομετρικές ταυτότητες της Αλβανίας, οι όροι «υπηκοότητα» και «εθνικότητα» συγχωνεύθηκαν και αποδόθηκαν με τον βρετανικό όρο «nationality».

Φυγάδευσαν τους πολιτικούς από την οργή των Ελλήνων πολιτών.

Η πείνα φέρνει έγκλημα. Έχουμε πόλεμο στις γειτονιές…

Εκρηξη των ένοπλων ληστειών καταγράφει η Αστυνοµία, ενώ οι δράστες εµφανίζονται πλέον βαριά οπλισµένοι και αποφασισµένοι .
Εκρηξη στις δολοφονίες από την αρχή του χρόνου διαπιστώνει η Αστυνοµία.
 Μάλιστα, οι εκτιµήσεις αναφέρουν αύξηση σε ποσοστό που ξεπερνάει το 40% σε σύγκριση µε το αντίστοιχο χρονικό διάστηµα του 2010, όπως αποκαλύπτεται από τα καθηµερινά δελτία εγκληµατικότητας.
«Τα πράγµατα έχουν γίνει πολύ άγρια. Πολλά όπλα κυκλοφορούν και χρησιµοποιούνται ακόµη και για ληστείες σεπερίπτερα και µίνι µάρκετ», λέει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ. που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κυρίως για τους ηλικιωµένους.