Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Έρχεται νέο κύμα εγκληματικότητας στην Ελλάδα.

Τροπολογία που θα αφορά την αποσυμφόρηση των φυλακών θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, όπως δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.
Ειδικότερα, ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη έτοιμη νομοθετική ρύθμιση, που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες, με τροπολογία στη Βουλή και θα έχει ως αποτέλεσμα «την άμεση αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης, ώστε να αντιμετωπιστεί, εν μέρει, το ζήτημα του υπερπληθυσμού των καταστημάτων. Επακόλουθη συνέπεια βέβαια αυτού, θα είναι και η άμεση και σημαντική βελτίωση των συνθηκών κράτησης».

Στο έλεος της αλβανικής μαφίας η Κρήτη.

Η ασυδοσία των αλλοδαπών μαφιόζων, έχει οδηγήσει την Κρήτη στο έλεος της αλβανικής μαφίας, όπως φαίνεται από άρθρο της τοπικής εφημερίδας του Ηρακλείου "Πατρίς".
 Οι Κρήτες αγωνίστηκαν ηρωικά κατά των Γερμανών εισβολέων τον Μάιο του 1941 και στην συνέχεια δεν τον άφησαν να σταθεί «σε χλωρό κλαρί» καθ΄όλη την διάρκεια της κατοχής, προσφέροντας στους Συμμάχους εξαίρετη υπηρεσία, αφού ανάγκασαν τους Γερμανούς να απασχολούν πολυάριθμο στρατό στο νησί (45.000 Γερμανοί, εκτός των Ιταλών).
 Αγωνίστηκαν, όπως και οι άλλοι Έλληνες, για την ελευθερία τους και τώρα κινδυνεύουν να υποδουλωθούν σε μία χούφτα Αλβανούς κατσαπλιάδες, επειδή το, ανύπαρκτο μάλλον, ελληνικό κράτος δεν είναι σε θέση να επιβάλει την τάξη.

(Vid) Αμύνθηκε ηρωικά στην χώρα του, πολεμώντας Αλβανούς και Αμερικανούς. Αντιστάθηκε στο εγχείρημα της μεγάλης Αλβανίας και θεωρήθηκε ως εγκληματίας πολέμου!

Θυμάστε τι έλεγε ο πάτερ Παϊσιος για τους Τούρκους, έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους!


Μεγάλες δυνάμεις συγκεντρώνει η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία και είναι σαφές ότι "κάτι ετοιμάζεται" από την Άγκυρα. Τουλάχιστον μία Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με άρματα μάχης M60 έχει μεταφερθεί στην περιοχή, ενώ έχουν πυκνώσει οι αποστολές αεροφωτογράφησης νότια της Αλεξανδρέττας από αεροσκάφη RF-4E. Ταυτοχρόνως το τουρκικό Ναυτικό έχει αυξήσει την παρουσία του στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας κατά τρία σκάφη (δύο κορβέτες και μία φρεγάτα O.H.Perry).
Γενικά, η ένταση στα τουρκοσυριακά σύνορα είναι μεγαλύτερη από την εποχή της υπόθεσης Οτσαλάν...

Διακρίσεις -Δωρεάν τα μαθήματα φροντιστηρίου για μετεξεταστέους μουσουλμάνους μαθητές.

Το υπουργείο α-Παιδείας διέπραξε και αυτό, μεταξύ των άλλων: Δωρεάν τα μαθήματα φροντιστηρίου για μετεξεταστέους μουσουλμάνους μαθητές.
 Όχι για τους χριστιανούς, αυτοί θα... πληρώνουν από την τσέπη τους (Ρατσιστής είσαι αν αδικείς μουσουλμάνους ή όποιους άλλους. Αν αδικείς χριστιανούς, δεν είσαι).

Όταν στην Ελλάδα κάποιοι σκοπεύουν την κατάργηση της πρωινής ορθόδοξης προσευχής, κάποιοι ετοιμάζονται να καθιερώσουν την μουσουλμανική!

Υποχρεούνται τα δημόσια σχολεία να παρέχουν σε μουσουλμάνους μαθητές τη δυνατότητα μεσημεριανής προσευχής; Το ερώτημα αυτό απασχολεί σήμερα το Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο της Λειψίας. Ο Γιούνους ήταν 14 ετών όταν η σχολική διεύθυνση του απαγόρευσε να προσεύχεται σε διάδρομο του σχολείου του στο Βερολίνο. Η υπόθεσή του φτάνει τώρα στο Διοικητικό Δικαστήριο της Γερμανίας. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η γερμανική δικαιοσύνη ασχολείται με το θέμα της μουσουλμανικής προσευχής στα σχολεία.
 Πολλοί ειδικοί εκτιμούν ότι η υπόθεση δεν έπρεπε καν να φτάσει σε αυτό το σημείο. Η ισλαμολόγος Σαμπίνε Νταμίρ-Γκάιλσντορφ, για παράδειγμα, υποστηρίζει ότι η μεσημεριανή προσευχή δεν πρέπει να γίνεται μια συγκεκριμένη ώρα, αλλά απλώς εντός ενός χρονικού πλαισίου, π.χ. από το μεσημέρι μέχρι πριν την απογευματινή προσευχή:

Δεν είναι ο καπιταλισμός, αλλά ο διεθνής σιωνισμός, ηλίθιε!

To διαδίκτυο εμπεριέχει άφθονες και έμπρακτες πληροφορίες, οτι τα οικονομικά ολόκληρης της υφηλίου, ορίζονται από το παγκόσμιο εβραϊκό ή αν θέλετε  σιωνιστικό κατεστημένο! Σας παραθέτουμε μία από τις εκατοντάδες έρευνες που έγιναν για αυτόν τον αμετανόητο λαό.
Για πόσες δολοφονίες προέδρων εικάζεται ότι ευθύνονται οι Εβραίοι τραπεζίτες προκειμένου να καθιερώσουν την οικονομική κυριαρχία τους.
Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο..
1831
Ιωάννης Καποδίστριας – Ελλάδα
Στις 14 Απριλίου 1827 η Εθνική Συνέλευση της Τροιζήνας τον επέλεξε πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας. Η δολοφονία του στις 9 Οκτωβρίου 1831.
Ρωσικής καταγωγής ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος. Αντιστεκόταν στον δανεισμό της Ελλάδος από τους Εβραίους τραπεζίτες της Αγγλίας και της Γαλλίας. Αναζητούσε οικονομική βοήθεια από την Ρωσία της οποίας και είχε διατελέσει υπουργός και η οποία είχε από το 1770 καταβάλει αιματηρές προσπάθειες για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Ένοχες οι τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Όταν η Ελλάδα χάνει την εθνική της κυριαρχία αυτές ΣΙΩΠΟΥΝ! Είναι οι δούλοι της νέας τάξης!!!

 Eκείνο που “τρομάζει” περισσότερο είναι η... σιγή των τρομοκρατικών ομάδων ...
Υπό άκρα μυστικότητα αν και σε κόκκινο συναγερμό οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη στήσει έναν “φράκτη” προστασίας τόσο γύρω από κεντρικά κτίρια-σύμβολα, όσο και γύρω από πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και ξένους διπλωμάτες και πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “το Έθνος” οι “κοριοί” των υπηρεσιών “έπιασαν” συνομιλίες που αν και κωδικοποιημένες προδίδουν επερχόμενο “μεγάλο χτύπημα”, οι συνομιλίες αξιολογήθηκαν από έμπειρα στελέχη της αντιτρομοκρατικής ως σοβαρές και έτσι σήμανε πραγματικός συναγερμός.

Εξαφάνισαν 70 ναυτικά και μια ΑΟΖ.

Την απουσία της Μεγίστης από χάρτη της Κομισιόν επεσήμανε η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ ο συγκεκριμένος χάρτης αποτυπώνει όλα τα υπόλοιπα νησιά της χώρας μας.
Με ερώτησή τους προς τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης καθώς και οι βουλευτές του κόμματος Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός επισημαίνουν ότι σε χάρτη με θεματικό τίτλο "Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα",  ή Μεγίστη δεν υπάρχει.
Όπως αναφέρουν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς "Από το χάρτη απουσιάζει εμφανώς η αποτύπωση του Καστελόριζου, ενώ έχουν αποτυπωθεί όλα τα υπόλοιπα νησιά της χώρας μας, αλλά και μη ηπειρωτικά και υπερπόντια εδάφη των κρατών μελών".

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Eβραίοι, επιτέθηκαν με τσεκούρι και τον δολοφόνησαν, ενώ τελούσε τον εσπερινό.

Στο τελευταίο του διακόνημα, στο Φρέαρ του Ιακώβ, τον επισκέπτονταν τακτικά φανατικοί Εβραίοι, οι όποιοι απαιτούσαν να βγάλει το Σταυρό και τις εικόνες από την εκκλησία, αφού το θεωρούσαν προσκύνημα της Ιουδαϊκής θρησκείας.
 Μάλιστα ένας από αυτούς το επισκεπτόταν καθημερινά και προσευχόταν σ’ αυτό. Ο π. Φιλούμενος, πιστός θεματοφύλακας των παραδοσιακών θεσμίων του Παναγίου Τάφου στο χώρο της Παλαιστίνης, εξηγούσε με το ταπεινό και πράο του ύφος πως το Φρέαρ του Ιακώβ ανήκε στους χριστιανούς από πολλούς αιώνες. Θέλοντας μάλιστα να αποφεύγει εντελώς τις προκλήσεις...όταν ο Εβραίος αυτός εισερχόταν στην εκκλησία για να προσευχηθεί, σταματούσε τις ακολουθίες και τις συνέχιζε αργότερα.

Oι αμερικανικοί πύραυλοι στα ραντάρ της Ρωσίας.

Στην περιοχή Καλινινγκράντ τέθηκε σε μαχητική υπηρεσία νέο σύστημα ειδοποίησης για πυραυλική επίθεση – ο νέος Σταθμός Ραντάρ τύπου Voronezh.
Η εντολή για την έναρξη λειτουργίας του Σταθμού δόθηκε από τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος ήρθε στο στρατιωτικό τμήμα, στο χώρο του οποίου βρίσκεται ο νέος Σταθμός Ραντάρ.
Πριν μία εβδομάδα ο αρχηγός του ρωσικού κράτους ανακοίνωσε τα μέτρα στρατιωτικο-τεχνικού και διπλωματικού χαρακτήρα, που θα πάρει η Ρωσία σαν απάντηση στην ανάπτυξη από τις ΗΠΑ του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη.

Οι ευέλπιδες σε μια υπερήφανη και συγκινητική παρέλαση. Κάτω τα χέρια από τον ελληνικό στρατό, ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΙ!!!

Πλεκτάνες και εκατομμύρια για να γίνει Πατριάρχης Ιεροσολύμων ο Θεόφιλος! Ακόμα και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα είχε «επιστρατεύσει» η Ντόρα Δωροδοκία 13 εκατ. δολαρίων στους Ισραηλινούς για να συναινέσουν την ανατροπή του, καταγγέλλει ο Ειρηναίος!

Σημεία και τέρατα φαίνεται ότι έγιναν για να καταφέρει ο σημερινός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος να πάρει τη θέση του Ειρηναίου και να αναγνωριστεί από το Ισραήλ και την Ιορδανία.
 Σύμφωνα με έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που αποκάλυψε ο ιστότοπος Wikileaks, ο τότε αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τσάρλς Ρις προσκλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών από τον γενικό γραμματέα Χαραλάμπη Ροκανά, κατ' εντολήν της τότε υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη, και του ζητήθηκε να μεσολαβήσουν οι ΗΠΑ στον βασιλέα της Ιορδανίας Αμπντάλα για να μην υπογράψει την άρση αναγνώρισης του Θεόφιλου και να πιέσουν την κυβέρνηση του Ισραήλ να τον αναγνωρίσει!

''Βαριά σκιά πολέμου απλώνεται πάνω από την Ευρώπη''

Ανατριχιαστικές δηλώσεις του Πολωνού υπουργού Εξωτερικών- Πρωτοσέλιδα – σοκ από μέσα ενημέρωσης με τεράστια επιρροή
- Financial Times : Έρχεται κατακλυσμιαίο γεγονός, Μεγάλο Κραχ και Πόλεμος;
- Der Spiegel : Η Ευρωπαική ήπειρος βυθίζεται στην Άβυσσο – Ο φόβος εξαπλώνεται
- Ένα δισεκατομμύριο οι πεινασμένοι – Κάθε δευτερόλεπτο και ένας νεκρός
Όταν πριν μερικές ημέρες ο Σαρκοζί προειδοποιούσε πως τυχόν κατάρρευση του ευρώ θα άνοιγε τις πύλες της Κολάσεως, δηλαδή του Πολέμου, πολλοί βιάστηκαν να τον κατακρίνουν ως κινδυνολόγο που γίνεται κήνσορας της καταστροφής για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του και τα συμφέροντα της Γαλλίας.
Την απάντηση την δίνουν όμως οι εξελίξεις.

Οι Αλβανοτσάμηδες μισθοφόροι στα ναζιστικά τάγματα, εγκαινίασαν ιστορικό μουσείο.

Η οργάνωση Cameria, εγκαινίασε χθες στο Εθνικό Ιστορικό Μουσεία στα Τίρανα, έκθεση με τίτλο  “Varreza monumentale të shqiptarëve të Çamërisë në Qafë-Botë” (Μαυσωλείο για τους αλβανούς της Τσαμουριάς στο Μαυρομάτι). Στην έκθεση φιλοξενούνται 7 έργα από την Αλβανία και ένα το Κόσσοβο, στα οποία παρουσιάζονται σε μακέτες η διαμόρφωση του λόφου Kllogjer (Καλόγερος) στους Αγίους Σαράντα που σύμφωνα με τον πρόεδρο του αλβανοτσάμικου κόμματος PDIU  Shpetim Idrizi  «σε αυτό το σημείο υπάρχει..
..ομαδικός τάφος εκατοντάδων τσάμηδων που δεν άντεξαν τις ταλαιπωρίες της πολυήμερης πεζοπορίας από την Θεσπρωτία προς την Αλβανία ενώ ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της γενοκτονίας που προκάλεσε ο Ναπολέον Ζέρβας προς τους αλβανούς της Τσαμουριάς είναι 2.600. Με αυτή την πρωτοβουλία τη οργάνωσης «Cameria» την οποία εμείς στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας, θα τιμηθούν με αξιοπρέπεια όλα αυτά τα θύματα» είπε μεταξύ άλλων ο Idrizi.

Έρευνες Νορβηγών, Γάλλων και Αμερικανών, οι οποίοι επί χρόνια ερευνούσαν την Κρήτη και το Λιβυκό χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι ελληνικές κυβερνήσεις".

Σαν ένα "εμιράτο" πλούσιο σε υδρογονάνθρακες που μπορεί να σώσει την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη περιέγραψε την Κρήτη ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος της καναδικής κυβέρνησης Αντώνης Φώσκολος.
Μιλώντας στην ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης, σε βουλευτές και τεχνικούς, τους κάλεσε να κινητοποιηθούν άμεσα προς τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, ώστε να προταχθούν οι έρευνες υδρογονανθράκων κάτω από την Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ο Αντώνης Φώσκολος, σύμφωνα με το cretalive.gr, μίλησε ευθέως για συμφέροντα που μπλοκάρουν τις έρευνες στην Κρήτη.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ‏ ! Ο πόλεμος στην Συρία θα είναι η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου.

Είχε γραφτεί σε ορισμένα ιστολόγια, ότι ο άγιος γέρων Σιατίστης Αντώνιος είπε λίγο πρίν την οσιακή κοίμησή του για τον παγκόσμιο πόλεμο :
 "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Αδελφός λίαν αγαπητός, που πρόσφατα ήρθε από το Αγ. Όρος αποσαφήνισε με τρόπο καταλυτικό τα λεγόμενα του μακαριστού αγ. γέροντος Αντωνίου.
 Ο αδελφός αυτός συνδέεται πολύ με τον παπα-Ευθύμιο και τον επισκέπτεται πάντα όταν πηγαίνει στο Άγιον Όρος. Στην τελευταία λοιπόν επίσκεψη του, ο παπα-Ευθύμιος του είπε ότι ο αγ. γ. Αντώνιος    είχε επισκευθεί κάποτε τον αγ. γέροντα Παΐσιο ο οποίος του είπε με κατηγορηματικό τρόπο ότι 
"Από την Συρία θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος"

‘Φαΐ και ύδωρ’ από την Ε.Ε. ‘θα πέσει πολύ πείνα’

Ο λόγος αφορά στα προγράμματα διανομής δωρεάν τροφίμων, που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε όλη την Ελλάδα.
Μόλις προχθές, το σχετικό πρόγραμμα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, υλοποιήθηκε στο νομό Τρικάλων, όπου μοιράσθηκαν δωρεάν μεγάλες ποσότητες ρυζιού.
Είχαν προηγηθεί άλλοι νομοί της χώρας και θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι.
«Το πιο ενδιαφέρον και παράλληλα ανησυχητικό στοιχείο αυτής της υπόθεσης, είναι ο βαθμός συμμετοχής του κοινού» λένε από τους διοργανωτές του προγράμματος και συνεχίζουν: «Ανάλογες τέτοιες πρωτοβουλίες υλοποιούνταν και πέρυσι. Ωστόσο, ο βαθμός συμμετοχής ήταν πολύ περιορισμένος και σε ορισμένες περιπτώσεις, ανύπαρκτος. Τώρα, μπροστά από το σημείο που γίνεται η διανομή σχηματίζονται ουρές».

Τρέμουν τον Πούτιν οι γνωστές σκοτεινές δυνάμεις…

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ορίσθηκε σήμερα από το κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Ρωσία" υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, δήλωσε ότι ξένες δυνάμεις προσπαθούν να επηρεάσουν τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου και τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.

   
Στη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματός του στην Μόσχα, ο Πούτιν τόνισε ότι ξένες χώρες χρηματοδοτούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Ρωσία "για να επηρεάσουν την προεκλογική εκστρατεία στη χώρα".

   
Ο ρώσος πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτού του είδους οι δραστηριότητες είναι "μια χαμένη προσπάθεια, πεταμένα λεφτά, πρώτον γιατί ο Ιούδας δεν είναι από τις πιο αξιοσέβαστες βιβλικές μορφές στη χώρα μας και δεύτερον γιατί θα ήταν καλύτερα (οι χώρες αυτές) να πληρώσουν τα χρέη τους με τα χρήματα αυτά και να συνεχίζουν ν΄ακολουθούν μια αναποτελεσματική και δαπανηρή εξωτερική πολιτική".

   

Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά ποιο πολύ τον νοικοκύρη!


Το πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με αποτέλεσμα να επιβληθούν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, απολογείται στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της παραποίησης στοιχείων! 
Ο Ανδρέας Γεωργίου, οποίος καταγγέλθηκε από την πρώην υπάλληλο της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά για σκοπούμενη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από 13,4% σε 15,8% του ΑΕΠ, με στόχο να γίνει επιτακτική η υιοθέτηση επώδυνων μέτρων λιτότητας θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Εφραίμ ζητά από το Πούτιν να βοηθήσει την Ελλάδα! Βίντεο - ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!!!


greeknation.blogspot.

Με τα πόδια από τη Σιβηρία στο Άγιον Όρος!

Ξέρω ότι όσοι σκέφτονται την κόλαση δε θα φθάσουν εκεί και ο Σέργιος είναι ένας απ’ αυτούς. Έφυγε πριν από 14 χρόνια – ήταν τότε 15 χρονών – με τα πόδια για το Άγιον Όρος! Και μετά από επτάμιση μήνες έφτασε στο περιβόλι της Παναγίας.
Ξεκίνησε από το Τομπολσκ (δυτική Σιβηρία) & δια μέσω Εκατερινμπουργκ, Σαμάρα, Σαράτωβ, Ροστόβ και Ντον, έφτασε στην Ουκρανία μέσω Ντόνετσκ, Κέρσον (εδώ κόντεψε να πνιγεί στον ποταμό Νίπρου, όπου τον έσωσαν κάποιοι ψαράδες), Οδησσό, Βεσσαραβία και πέρασε στη Ρουμανία όπου διέσχισε τον Δούναβη κολυμπώντας 45 λεπτά, έπειτα Βουλγαρία και Ελλάδα, όπου έφτασε στο Άγιον Όρος.
Η αλήθεια είναι ότι όπου υπάρχει θάρρος, υπάρχει και αγιοσύνη. Μεγάλη εμπιστοσύνη στην Παναγία είχε ο Σεργκέι Αλεξέεβιτς. Η Μπορογκόντνιτσα, όπως ο ίδιος λέει, με προστάτευσε και δεν αισθάνθηκα να με πιέζουν τα επίγεια και οι βιοτικές ανάγκες.

Πούτιν: Η Αγία Ζώνη της Θεοτόκου θα ενισχύσει τον ελληνο-ρωσικό πνευματικό δεσμό.

Μόσχα, Ria Novosti. Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα το Σάββατο ότι η έκθεση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου στη Μόσχα, χριστιανικού λειψάνου που διατηρείται στη μονή Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος στην Ελλάδα, θα ενισχύσει τον πνευματικό δεσμό που ενώνει τους λαούς της Ρωσίας και της Ελλάδας.  Η ουρά των προσκυνητών φτάνει τα 8,5 χιλιόμετρα.
«Αυτό που κάνατε αποδεικνύει την ύπαρξη ενός δεσμού μεταξύ των λαών μας και ενισχύει αυτή τη πνευματική ένωση.

Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών; Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;

Yπόσταση στην βρώμικη επιχείρηση υπονόμευσης των Ε.Δ. από τους Γ. Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, με τους ισχυρισμούς του πρώτου στις Κάννες περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έδωσε πριν λίγο με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ίσως πέφτοντας σε μια καλοστημένη παγίδα από το "πράσινο" σύστημα Μπεγλίτη που κυριαρχεί στο υπουργείο Άμυνας.
Το σύστημα Μπεγλίτη που εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στην ημερήσια διαταγή του είχε μιλήσει ως να απευθυνόταν σε υποψήφιους πραξικοπηματίες, όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr.

Άρχισαν τα σενάρια για ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ελλάδα.


Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, δίνει οδηγίες έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, πρέπει να είναι έτοιμη να παράσχει "κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές"!
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται "αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές"!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πλιάτσικο σε ορθόδοξους ναούς της Αλβανίας.

Κυκλώματα αρχαιοκαπήλων κάνουν πλιάτσικο σε ορθόδοξους ναούς της Αλβανίας. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι οι ίδιοι, που «επισκέπτονται» ναούς και μοναστήρια στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στον ιστορικό ναό του αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες της Δερόπολης, όπου δεν άφησαν τίποτε.
Οι δράστες, μπήκαν ξημερώματα στην εκκλησία,  από τη σκεπή, και αφαίρεσαν το χειροποίητο τέμπλο και όλες τις εικόνες. Έκαναν, επί ώρες, τόσο αθόρυβα τη δουλειά τους, που δεν τους πήρε κανείς είδηση. Να σημειωθεί ότι πάλι πριν μερικούς μήνες είχαν αφαιρεθεί 18 εικόνες από την ίδια εκκλησία.
 

Τρόμος στους δρόμους - Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα - 8 ληστείες καταστημάτων από χθες το βράδυ!

Με σιδηρολοστούς, μαχαίρια και ηλεκτρικούς εκκενωτές ληστεύουν μαγαζάτορες.Ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στην Αγίου Μελετίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ξυλοκοπημένος."Πρωτιά" στις ληστείες έχουν κοσμηματοπωλεία και βενζινάδικα
Μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών ο τρόμος και η ανασφάλεια, με τα ρεκόρ να σημειώνονται και να καταρρίπτονται με γρήγορους ρυθμούς. Την Παρασκευή σημειώθηκαν 11 ληστείες μέσα σε 12 ώρες και οι κακοποιοί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Μέρα μεσημέρι σήμερα στην οδό Αργολίδας δύο αλλοδαποί μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο και απείλησαν τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι. Τον ανάγκασαν να τους δώσει κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.

Τελικά οι προφητείες βρίσκονται στην αρχή του τέλους. Είχαν δίκιο οι γέροντες της ορθοδοξίας μας…


Δύο αεροπλανοφόρα, το ρωσικό «Κουζνέτσοβ» και το αμερικανικό «Τζορτζ Μπους» θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής στα ανοικτά της Συρίας, με το καθένα να υποστηρίζει διαφορετική πλευρά… Οι Ρώσοι υποστηρίζουν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και οι Αμερικανοί τους συμμάχους τους, τους Ισραηλινούς, τους Ιορδανούς και τους Τούρκους, καθώς ο φόβος στρατιωτικής σύγκρουσης αυξάνεται κάθε μέρα που περνάει.
Η παρουσία των Ρώσων με τρία πολεμικά σκάφη, συν το αεροπλανοφόρο, σε συνδυασμό με τις πολιτικές διακηρύξεις της ρωσικής ηγεσίας, προκαλούν το φόβο ότι η συριακή ηγεσία θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να αποτολμήσει την δια των όπλων επίλυση του προβλήματος, του αδιεξόδου επί της ουσίας στο οποίο έχει περιέλθει.

(Vid) Ο ρόλος του Ισραήλ, μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας θα λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής για την έναρξη του πολέμου.

Διαβάστε εδώ ένα ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι σήμερα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Διαβάστε εδώ ένα ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι σήμερα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Την επιστολή του Πατριάρχου Ειρηναίου, τότε υποψηφίου προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδος, κ.κ. Σημίτη και Γεώργιο Α. Παπανδρέου που τους ενημέρωνε για τα όσα απαράδεκτα συνέβαιναν στα Ιεροσόλυμα, κατονομάζοντας τους υπαιτίους!!!


Οι δημοσιογράφοι στις υπηρεσίες του Ισλάμ, μετά απο εντολή του Εβραίου, Τζορτζ Σόρος

Μία συντηρητική οργάνωση μέσων ενημέρωσης, λέει ότι ο Ουγγροεβραίος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί μια σειρά μαθημάτων που διδάσκουν τους δημοσιογράφους πώς να υποβαθμίσουν τις αρνητικές πτυχές του Ισλάμ.
Τα τρίωρα online μάθημα που ονομάζονται "Καλύπτοντας το Ισλάμ στην Αμερική" είναι ένα έργο του Ινστιτούτου Poynter, το οποίο υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να "δώσει μια ευρεία ερμηνεία της θρησκευτικών, κοινωνικών, πολιτικών, και γεωγραφικών δεδομένων σχετικά με το Ισλάμ σήμερα». Αυτή η οργάνωση συνεργάζεται με το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης και το Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Washington για την ενίσχυση της «ακριβούς» υποβολής αναφορών που θα ενισχύουν "την ικανότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δίκαιες αναφορές σχετικά με μια σειρά από επείγοντα ζητήματα."

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Προδότες πολιτικοί διαλύουν την Ελλάδα. Ετοιμάζουν στρατό στην ενδοχώρα!


Συνεχής είναι η ροή των παράνομων μεταναστών στην χώρα μας - Σχεδόν σε όλο το μήκος του ποταμού Έβρου, οι παρατημένες βάρκες, με οδηγίες και πλαστά έγγραφα που προμηθεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι - Προδότες πολιτικοί διαλύουν την Ελλάδα
Ντοκουμέντα για τη διακίνηση των λαθρομεταναστών στην ελληνοτουρκική μεθόριο παρουσίασε η τηλεόραση ΘΡΑΚΗΝΕΤ.
Κατά μήκος του ποταμού Έβρου υπάρχουν παρατημένες πλαστικές βάρκες με τις οποίες οι δουλέμποροι μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, ενώ πίσω τους αφήνουν ακόμα και πλαστά έγγραφα που τους δίνουν.
Την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις για την αποχώρηση του Frontex από την Ελλάδα καθώς η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει χωροθετήσει νέα κέντρα κράτησης.Σάλο έχει προκαλέσει ο απίστευτα μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών που εισήλθαν μόνο σε διάστημα ενός μήνα στη χώρα μας, από τα περάσματα του Έβρου. 9.700 άτομα έχουν καταγραφεί ότι πέρασαν τον Οκτώβριο και η μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται ασταμάτητα.

Aπαξιώνουν όλες τις ηλεκτρονικές κάρτες με σχέδιο. Έρχεται ποιό γρήγορα το τσίπ, στο ανθρώπινο σώμα!

To να αποκτήσει κανείς πια ένα καινούριο πλαστό διαβατήριο, ή μια άδεια οδήγησης, ακόμα και ταυτότητα, και να γίνει ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, είναι εύκολο αρκεί να επικοινωνήσει με τους σωστούς «ντίλερ». Η zougla.gr, έπειτα από μια σειρά δημοσιογραφικών ερευνών φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή κυκλώματα πλαστών εγγράφων που δραστηριοποιείται στο Διαδίκτυο και στέλνει και στην Ελλάδα.
Η έρευνα ξεκινάει όταν από εξειδικευμένα forum στο internet, πολίτες από όλον τον κόσμο αναζητούν να αγοράσουν πλαστά διαβατήρια, πλαστές ταυτότητες, ακόμα και άδειες οδήγησης.
Οι απαντήσεις στις συγκεκριμένες αναζητήσεις είναι πολλές αλλά χρειάζεται προσοχή διότι υπάρχουν και απατεώνες οι οποίοι έχουν σκοπό να εξασφαλίσουν χρήματα και να εξαφανιστούν.

Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα!!! Θαυμάστε τη Τζαβέλα του ΛΑΟΣ: Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης!


Η ευρωβουλευτίνα δηλώνει πως αποδέχεται να είναι ο ελληνικός λαός πειραματόζωο!

Ρωσική βοήθεια στην Συρία με τους S-300, να οπλίζουν! Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν...


Η Ρωσία δείχνει αποφασισμένη να μην αφήσει να αλλάξει το “status-quo” στη Συρία και σε οποιαδήποτε περίπτωση να μην αφήσει την κατάσταση να εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε στη Λιβύη. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας  Al Quds-Al Arabi  η οποία εκδίδεται στο Λονδίνο ρωσικά σκάφη που έχουν φτάσει στο λιμάνι της  Λατάκια στη Συρία μεταφέρουν τεχνικούς  Ρώσους συμβούλους οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ενεργοποίηση αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 τα οποία έχουν παραληφθεί  από το καθεστώς της Δαμασκού τις προηγούμενες εβδομάδες. Επικαλούμενη πηγές από τη Ρωσία η εφημερίδα αναφέρει πως η Μόσχα θεωρεί  ως «κόκκινη γραμμή» οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον της Συρίας.
Παράλληλα με τους πυραύλους το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρωσία έχει εγκαταστήσει  προηγμένα συστήματα ραντάρ σε σημεία «κλειδιά» ελέγχοντας το εναέριο χώρο πάνω από κύριες βάσεις του Στρατού και της Αεροπορίας, ενώ άλλα συστήματα ελέγχουν τον εναέριο χώρο βόρεια και νότια της χώρας από όπου θεωρούν ότι μπορεί να προέλθουν αεροπορικές επιθέσεις.

Επεξηγώντας στο κατά δύναμιν την αποκάλυψη του Ιωάννη, το πρώτο θηρίο της αποκαλύψεως εμφανίζεται ως το κοίτασμα Λεβιάθαν!!! Εκεί συγκεντρώνονται όλες οι μεγάλες δυνάμεις στα πρόθυρα του Γ' Παγκοσμίου!!! ( επεξήγηση στο 0:40 ).

Πλησιάζει σε «ελληνικά νερά» η ρωσική αρμάδα.

Στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έκανε την εμφάνισή της η ρωσική αρμάδα, που αποτελείται από το Αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov και έξι ακόμα πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού.Σε δηλώσεις του την Πέμπτη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, αφού επιβεβαίωσε την παρουσία του ρωσικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, επεσήμανε ότι «η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είναι επίκαιρη περιοχή από γεωστρατηγικής άποψης» και σημείωσε ότι «οι διάφορες εξελίξεις που επισυμβαίνουν στον χώρο, ανάλογα αυξάνουν και το ενδιαφέρον διαφόρων χωρών».
Όπως έχει γράψει η Εφημερίδα της «Ρωμηοσύνης» σε παλαιότερο ρεπορτάζ, «ο ρωσικός στόλος θα αποπλεύσει από τη θάλασσα του Μπάρεντς και θα κατευθυνθεί αρχικά στην περιοχή, όπου διεξάγονται οι γεωτρήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ακολούθως θα συνεχίσει την πορεία του νότια της Κρήτης, στη Ρόδο, θα περάσει από την Κύπρο και θα καταλήξει στη Συρία.


Ρωσική λατρεία για Κύπρο και Ελλάδα έφερε την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ

Στον αγώνα Ζενιτ-ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρούπολη, οι Ρώσοι φίλαθλοι απλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη του για την Κύπρο και την Ελλάδα και την απέχθειά τους για τους εισβολείς στην Μεγαλόνησο: Για πρώτη φορά, ίσως στην ιστορία των αγώνων της UEFA, οπαδοί μιας ομάδας, ανάρτησαν πανό που υποστήριζε την … αντίπαλη ομάδα ("΄ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ") και την χώρα από την οποία προέρχεται! Όταν δε, διεκόπη ο αγώνας λόγω καπνογόνων, οι Ρώσοι έκαψαν και μία τούρκικη σημαία!
Μάλιστα τα συνθήματα ήταν γραμμένα στα ελληνικά στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Ζενίτ και παρά την απαγόρευση της UEFA για ανάρτηση πανό με πολιτικά συνθήματα οι φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας καθώς και η διοίκηση της σημαντικότερης ρωσικής ομάδας των τελευταίων χρόνων, απέδειξαν εμπράκτως ότι στέκονται στο πλευρό της Κύπρου, και αποκηρύσσουν το ψευδοκράτος, που αυθαίρετα έχει θέσει υπό κατοχή το βόρειο τμήμα του νησιού.

Οι προσκυνημένοι του Βελιγραδίου ξεπουλήθηκαν από τους νεοταξικούς της Ε.Ε.

949c45a2-47db-4f85-b157-86f000eb6e7d-444x333Οι Σέρβοι πολιτικοί τα έδωσαν όλα για να ενταχθούν στους «ευρωατλαντικούς θεσμούς» και τώρα βρίσκουν κλειστές πόρτες...
Οι «Δυτικοί» τους βομβάρδισαν, σκότωσαν αμάχους, κατάστρεψαν ζωτικές εγκαταστάσεις & υποδομές, κάτι που βάσει του διεθνούς δικαίου, συνιστά έγκλημα πολέμου. Τους ταπείνωσαν, τους εξανάγκασαν να εκδώσουν ανθρώπους τους, που πολέμησαν για το σερβικό έθνος. Ακρωτηρίασαν τη Σερβία, στερώντας της το ιστορικό της λίκνο, το Κοσσυφοπέδιο και υποχρεώνοντας τους Σέρβους κατοίκους του, στη σκλαβιά. Και όλα αυτά για το χρήμα, για τη συμμετοχή στα σαλόνια των μεγάλων, στους ευρωατλαντικούς θεσμούς. Και η μία υποχώρηση, έφερε την άλλη. Και τελικά, άνθρακες ο «θησαυρός»...

Γέροντας Παΐσιος, «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη»

Ο Γέροντας Παΐσιος στα θέματα της Πατρίδος δεν ήθελε οι Χριστιανοὶ να είναι αδιάφοροι. Πολὺ λυπόταν που έβλεπε πνευματικοὺς ἀνθρώπους νὰ επιζητούν να βολευθούν οι ίδιοι και να μην ενδιαφέρωνται για την Πατρίδα. Έλεγε: «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψη ο καθένας και τίποτε περισσότερο.
Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσης, με τίποτε δεν ξυπνούν». Ο καημός του και η απορία του ήταν πως οιυπεύθυνοι δεν αντιλαμβάνονται που ὁδηγούμαστε. Ο ίδιος από παλαιά διέβλεπε την σημερινή κατάσταση και ανησυχούσε, αλλά δεν διέσπειρε τις ανησυχίες του στον κόσμο. Έδινε ελπίδα και αισιοδοξία. Έλεγε…
«Απὸ το κακό που επικρατεί σήμερα θὰ βγει μεγάλο καλό. Βλέπω μια ελιά. Το ένα της κλωνάρι έχει ξεραθεί, το άλλο το τρώγει η κάμπια και θα ξεραθή και αυτό. Αλλά πετιέται ένα άλλο βλαστάρι από κάτω που έχει πολύ θυμό (δύναμη) και αναπτύσσεται γρήγορα»…

Πολεμικά πλοία για Λεβιάθαν και Συρία.

Άλλο ένα μήνυμα προς τις απειλές της Τουρκίας στέλνει η Κύπρος και αυτή την φορά δεν είναι μόνη της.

Πολεμικά πλοία από τέσσερις χώρες στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κύπρου.

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ προχωρούν σ’ ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα συνεργασίας.

 Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος", οι τρεις χώρες έχουν συμφωνήσει σε ένα τριμερές μνημόνιο συναντίληψης το οποίο αναμένεται να υπογραφεί στις αρχές του ερχόμενου χρόνου και θα αφορά τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας καθώς και τη διαχείριση υδάτινων πόρων.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ ΜΕ 13 ΕΚ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ;

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
«Η αστυνομία διερευνά τον ισχυρισμό ότι ο Ελληνας πατριάρχης αγόρασε τον τίτλο του, δωροδοκώντας με 13 εκατομμύρια δολάρια», ανέφερε ο τίτλος χθεσινού ρεπορτάζ της ισραηλινής εφημερίδας «Haaretz», φέρνοντας τα πάνω κάτω στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, που προβλήθηκε στην πρώτη σελίδα, «το αίτημα να ξεκινήσει ποινική έρευνα προήλθε από τον έκπτωτο Ελληνορθόδοξο πατριάρχη Ειρηναίο, που εγγράφως απευθύνθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο.

'Μποϊκοτάζ' στην Θράκη. Θα δώσουν την λύση οι Τούρκοι;

Με τριτοκοσμικές συνθήκες φαίνεται ότι είναι αντιμέτωποι όλοι πλέον οι Έλληνες. Ακόμη και οι φοιτητές, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν μαθήματα σε αίθουσες στις οποίες δεν υπάρχει θέρμανση. Όπως τουλάχιστον καταγγέλει φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Θράκης με επιστολή την οποία έστειλε σε τοπικά ΜΜΕ: 
"Είμαι φοιτητής του τμήματος Νηπιαγωγών (ΤΕΕΠΗ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη και η κατάσταση που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό κατά την φοίτησή μας ξεπερνάει κάθε φαντασία. Σε όλα τα κτίρια δεν υπάρχει θέρμανση, τα παράθυρα μπάζουν κρύο αέρα και τα κλιματιστικά δε λειτουργούν. 

Η νέα βιομετρική «κάρτα του πολίτη», σε ρόλο Big Brother στην τσέπη μας!

Η «φοροκάρτα», που θα χρησιμοποιήσουμε το 2011 για την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των οικονομικών συναλλαγών μας σε τράπεζες και καταστήματα, ώστε να μην απαιτείται η έκδοση αποδείξεων για την εφορία, είναι απλώς η αρχή. Το «κυρίως μενού» έρχεται στο τέλος του επόμενου χρόνου, οπότε αναμένεται να τεθεί σε ισχύ η νέα βιομετρική «κάρτα του πολίτη». Και οι δύο κάρτες, ωστόσο, προκαλούν έντονους προβληματισμούς και αντιδράσεις νομικών αλλά και της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή δραστηριότητα των πολιτών και τις σχέσεις τους με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.Νέα ταυτότητα Σύμφωνα με την άποψη που επικρατεί σε κυβερνητικούς κύκλους, η «κάρτα του πολίτη», που θα αντικαταστήσει την παλαιά αστυνομική ταυτότητα, θα είναι βιομετρικού τύπου και θα περιλαμβάνει, εκτός του μικροτσίπ, ψηφιακή φωτογραφία του κατόχου της, τουλάχιστον δύο δακτυλικά του αποτυπώματα, την ηλεκτρονική του υπογραφή για συναλλαγές με διάφορες υπηρεσίες και σωρεία άλλων προσωπικών πληροφοριών (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ), τα οποία θα τον ταυτοποιούν.

Η κατάργηση των Εκκλησιών στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία από το καθεστώς του Εμβέρ Χόντζα.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Αχελώου tv με θέμα την κατάργηση των Εκκλησιών στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία από το καθεστώς του Εμβέρ Χόντζα.
Πώς το καθεστώς της εποχής εκείνης επηρέαζε την κοινωνία και ειδικότερα τη νεολαία ώστε να πετύχει τον στόχο του, να γίνει δηλαδή η Αλβανία το μοναδικό αθεϊστικό κράτος στο κόσμο.
Πώς αντέδρασαν οι πιστοί και πιο το αντίτιμο.
Οι αποκλειστικές εικόνες Εκκλησιών να γκρεμίζονται και οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν εκείνη την εποχή καθηλώνουν
Για να δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ πατήστε εδώ:

ΝΑΤΟ και Αλβανοί τεντώνουν το σχοινί προς μια σοβαρή πολεμική σύρραξη.

Δεν λέει να εκτονωθεί η κατάσταση ασφαλείας στο Κοσσυφοπέδιο αφού η ένταση που επικρατεί στο βόρειο τμήμα της αποσχισθείσας σερβικής επαρχίας δεν δείχνει σημάδια μείωσης, αντιθέτως επιμένει απειλώντας με περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης…
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, στρατιώτες της δύναμης του ΝΑΤΟ συγκρούστηκαν με εκατοντάδες Σέρβους στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο. (φωτο: εικονες απο τον πολεμο του (1992-1995)
 Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ κινήθηκαν τη νύχτα με σκοπό να ανοίξουν συνοριακή διάβαση με τη Σερβία η οποία παρέμενε κλειστή, αποτρέποντας την ανάληψη του ελέγχου από τις δυνάμεις ασφαλείας των Αλβανών.

Δημοσιεύματα και γεγονότα που συνάβουν με τις προφητείες των Αγίων και πατέρων της εκκλησίας μας.


Σε σύγκρουση Ρωσίας με Τουρκία.
Τελ Αβίβ. Ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφαλείας εξέφρασαν την άποψη ότι προκειμένου η Τουρκία να προστατεύσει τις  ένοπλες ομάδες που αγωνίστηκαν κατά του καθεστώτος της Συρίας, πιθανόν να δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας στα σύνορα των δύο χωρών.
Επιπρόσθετα η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες « η Τουρκία και η Συρία βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου».

Οι Κούρδοι χτύπησαν ένα ολόκληρο διυλιστήριο και οι Τούρκοι ένα βοσκό. Θέλουν και το Αιγαίο οι κακομοίρηδες…


Mεγάλη επίθεση εξαπέλυσαν τη νύχτα δύο ομάδες ανταρτών του ΡΚΚ σε καλά φυλασσόμενες πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της καναδικής εταιρείας Transatlantic Petroleum, (σύμφωνα με την εταιρεία είναι οι δεύτερες μεγαλύτερες στη χώρα) στην .νοτιοανατολική Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή Σέλμο στο Κοζλούκ της επαρχίας Μπατμάν,  τα ξημερώματα σήμερα  με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας και ένας εργαζόμενος στο διϋλιστήριο, ανακοίνωσαν πριν λίγο οι τουρκικές αρχές.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εγκαταστάσεις φυλάσσονταν και από μία διμοιρία Στρατοχωροφυλακής και από δεκάδες άνδρες της ασφάλειας των διυλιστηρίων.

Κινδυνεύουν τα παιδιά μας από smart phone και παγκόσμια προγράμματα εντοπισμού.

Νέες τεχνικές έχουν ανακαλύψει οι απανταχού παιδόφιλοι, για να ανακαλύψουν τα πιθανά θύματά τους με βοηθό την τεχνολογία.
Νέο τέχνασμα για να εντοπίζουν τα πιθανά τους θύματα ανακάλυψαν παιδόφιλοι, γεγονός που κρούει για τα καλά τον κώδωνα του κινδύνου. Μέσα από τεχνολογίες του τύπου "βρες ένα φίλο" σε ιστοσελίδες κοινωνικές δικτύωσης, όπως το Facebook ανιχνεύουν την ακριβή θέση των ανήλικων θυμάτων τους.
Τα ανυποψίαστα παιδιά που αναρτούν την τοποθεσία τους στο κοινωνικό δίκτυο, δίνουν στους σεξουαλικούς δράστες την δυνατότητα μέσω του λογισμικού δορυφορικής πλοήγησης (satnav) να ανακαλύψουν την θέση τους με διαφορά μόλις μερικών μέτρων.

Στον αέρα τα προσωπικά δεδομένα.

Απολύτως διάτρητο αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης καθώς όπως αποκαλύφθηκε, όχι μόνο τα στοιχεία των γιατρών αλλά ακόμη και των ασθενών είναι απολύτως εκτεθειμένα στο διαδίκτυο.
Το ζήτημα αποκαλύφθηκε και από επίσημους φορείς (μεταξύ άλλων Πανεπιστήμιο Πατρών και Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων Πατρών). Όλα όμως ξεκίνησαν μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν 4 ιατρικοί σύλλογοι: Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρών και Αργολίδας.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πρόκληση Τούρκων:Τζαμί η ιστορική Αγία Σοφία της Νίκαιας από την τουρκική κυβέρνηση, με τις ευλογίες του πατριάρχη Βαρθολομαίου!

Σε τζαμί μετέτρεψε η τουρκική κυβέρνηση την ιστορική Αγία Σοφία στη Νίκαια της Βιθυνίας, όπου διεξήχθησαν η πρώτη και η έβδομη Οικουμενική Σύνοδος.
 Χθες Κυριακή, έγινε η πρώτη προσευχή μέσα στην εκκλησία, ενώ η πινακίδα έξω από την Αγία Σοφία, που έγραφε Μουσείο Αγίας Σοφίας (Ayasofya Müzesi), αφαιρέθηκε και στη θέση της τοποθετήθηκε η πινακίδα «Τζαμί Αγία Σοφία ή Ορχάν Τζαμί (Ayasofya Camii/ Orhan Camii)- Τουρκική Δημοκρατία- Πρωθυπουργία των Θρησκευτικών Θεμάτων.
Ημερήσια επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της Βιθυνίας πραγματοποίησε το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από Συνοδικούς και άλλους Αρχιερείς του Θρόνου.

Μην εκπλαγείτε αν μετά από λίγο καιρό δείτε και επέμβαση του ΝATO, αλλα Κόσσοβο.


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, θα εκπροσωπείται στον ΟΗΕ - Αισχρή πολιτική μειοδοσίας από τα πολιτικά κόμματα - Ακούσατε άραγε κανέναν, να σχολιάζει αυτές τις εξελίξεις που μας οδηγούν σε Κοσσοβοποίηση;
Με αυτό που ακολουθεί, εάν ήμασταν στοιχειωδώς σοβαροί, θα έπρεπε να είχαν κινητοποιηθεί οι πάντες και τουλάχιστον να κατήγγειλαν τον ΟΗΕ για ύποπτα παιχνίδια, καθώς επίσης και συμμετοχή σε σενάρια περαιτέρω αποσταθεροποίησης της βαλκανικής χερσονήσου με επόμενο στάδιο την «κοσοβοποίηση» της Θράκης.
Γιατί είμαστε όμως τόσο οργισμένοι:

Αν δεν παραδώσουμε Αιγαίο στους Τούρκους, μας απειλούν με ένα χαοτικό μέλλον…

Η ανανεωμένη γεωπολιτική ανάλυση που κάνει το αμερικανικό think tank Stratfor για την Ελλάδα δεν είναι ούτε ευχάριστη ,ούτε αισιόδοξη.Χωρίς τα όσα υποστηρίζουν οι “εγκέφαλοι” του αμερικανικού think tank να πρέπει να αποτελούν θέσφατα,έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι υποστηρίζουν για τη χώρα και τι μηνύματα προσπαθούν να περάσουν.Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή το Stratfor καταλήγει στο δύκολο παρόν και στο απρόβλεπτο μέλλον της Ελλάδας.Οι συντάκτες της ανάλυσης λένε ότι η από αρχαίων χρόνων επιδίωξη για κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί ούτε σαν ...όνειρο να συζητηθεί και η επιτακτική ανάγκη πλέον είναι ο έλεγχος του Αιγαίου.