Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ποιοί είναι αυτοί που κατηγορούν για αντισημιτισμό... όταν προσβάλλουν και 'βιάζουν' τα Ορθόδοξα φρονήματα, παραβιάζοντας και καταδικάζοντας τις θρησκευτικές ελευθερίες εκατομμυρίων πιστών;

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για την εκκλησία της Κύπρου!
Ιστορική συμφωνία μεταξύ του αρχιραβίνου του Ισραήλ και του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου
Η Διακήρυξη επισημοποιεί τη διμερή δέσμευση για την ενίσχυση των σχέσεών τους, επιβεβαιώνοντας ότι η συνολική ευθύνη για τη σταύρωση του Ιησού, η οποία βαρύνει τον εβραϊκό λαό είναι ένα αβάσιμο δόγμα.
Είναι η πρώτη φορά που μια Ορθόδοξη Εκκλησία, καταδικάζει τόσο ξεκάθαρα αυτή την αβάσιμη θεωρία η οποία, για αιώνες, ήταν ο βασικός γενεσιουργός παράγοντας για τον ευρωπαϊκό θρησκευτικό αντισημιτισμό.

Και όμως, η υποβάθμιση της υπεροπλίας του πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο εξαρτάται απο την Γερμανία και την «Τhyssen Krupp»

«Επανεκκίνηση» για τα υποβρύχια.
Η ελληνική πλευρά κατέστησε σαφές στους Γερμανούς ότι διαθέτει 75 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση των τεσσάρων υποβρυχίων.
O πρόεδρος του κλάδου Βιομηχανικών Λύσεων της «Τhyssen Krupp» Χανς Κρίστοφ Αζπόντιεν και ο υπεύθυνος για τις πωλήσεις των υποβρυχίων, Αντρέας Μπουρμέστερ, έμειναν την προπερασμένη Τετάρτη ικανοποιημένοι από την κρίσιμη συνάντησή τους με τον αρχηγό του ΓΕΝ, αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τους συνεργάτες του. Αντικείμενο ήταν η επανέναρξη της κατασκευής των υποβρυχίων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Χορός εκατομμυρίων στη Δυτική Θράκη για να εξαγορασθούν οι ψήφοι της μειονότητας!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, ώρα 12 το μεσημέρι. Η κίνηση στις μειονοτικές γειτονιές της Κομοτηνής και της Ξάνθης αραιώνει. Είναι η ώρα της μεσημεριανής προσευχής.
Οι μουεζίνηδες έχουν ανέβει στον μιναρέ και καλούν από τα μεγάφωνα τους πιστούς στα τζαμιά. Στο Γενί Τζαμί της Κομοτηνής, κοσμοσυρροή. Οι ιμάμηδες των ψευτομουφτήδων με το τέλος της προσευχής παίρνουν τον λόγο και ενημερώνουν για το μήνυμα που τους στέλνουν οι θρησκευτικοί «ηγέτες» τους και η μητέρα πατρίδα:
«Οι ευρωεκλογές της Κυριακής είναι δημοψήφισμα για εμάς και πρέπει να απαντήσουμε σε δύο ερωτήματα:

Αποκλειστικό: Ο βρώμικος ρόλος των μεγάλων δυνάμεων σε βάρος της Ελλάδος αποτυπωμένος σε ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο.Η προδοσία των Μεγάλων Δυνάμεων προκάλεσε την Καταστροφή της Σμύρνης και τη Γενοκτονία των Χριστιανών της Μικράς Ασίας

Λίγο πρίν την πανωλεθρία των Ελληνικών δυνάμεων...

Με επικεφαλή τον Αρχηγό της αμερικανικής ναυτικής δύναμης

Εγκλήματα πολέμου διαπράτει ο Ουκρανικός στρατός αλλα ουσιαστικά απαλλάσεται λόγω άτυπης αδειοδότησης απο την Ε.Ε

Βομβάρδισαν νοσοκομείο για παιδάκια
Την ώρα που το διπλωματικό πόκερ για το αέριο φουντώνει, σοκάρει η επίθεση των Ουκρανών στην πόλη Σλαβιάνσκ
Το αφεντικό της Gazprom ήταν σαφές. Με αφορμή την πρόσφατη ενεργειακή συμφωνία με την Κίνα, το μήνυμα που έστειλε από την Αθήνα προς τις Βρυξέλλες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Επιχειρηματικού Συνεδρίου ο Αλεξέι Μίλερ ήταν σαφές: περιορίστε τις πιέσεις σας απέναντι στην πολιτική επέκτασής μας στην ευρωπαϊκή αγορά!

«Το Αγιο Oρος είναι ένας φάρος που σώζει από τις βιοτικές φουρτούνες»

'ιδιαίτερη σημασία η αγιορειτική νύκτα!'
Τα ασκητήρια στο Αγιον Ορος δεν τα εντοπίζουμε μόνο μέσα στις σχισμές των κοφτών απόκρημνων βράχων στα φρικτά Καρούλια ή φυτρωμένα ανάμεσα στη μονότονη πόα της ερήμου των Κατουνακίων ή γαντζωμένα στις πλαγιές της Μικράς Αγίας Αννης και αλλού.
Ασκητήριο μπορούμε -αν το ζητήσουμε και κυρίως το... αναζητήσουμε- να το ανακαλύψουμε σε μια πυκνόφυτη πλαγιά, κοντά σ’ ένα μοναστήρι, ακόμη και στην ευρύτερη περιοχή της αθωνικής πρωτευούσης.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Για την πλουτοκρατία το χρήμα δεν έχει σύνορα, για τον απλό λαό που αγωνιά κυρίως στα εθνικά θέματα, δύσκολα αντιστέκεται όταν πεινά!

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας...
Προκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή
στα Εθνικά μας θέματα.
Διά της σιωπής θέλουν να περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. Γιαυτό δεν μιλάνε.

Τούρκοι «ανακαινίζουν» τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Φαίνεται πως «χρυσές» δουλειές κάνουν  οι Τούρκοι στην χώρα μας καθώς η μεγαλύτερη ελληνική ιδιωτική τράπεζα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η τράπεζα Πειραιώς, έχει αναθέσει σε τουρκική εταιρεία την ανακαίνιση και αναμόρφωση υποκαταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα.
 Η είδηση αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά και κυρίως γιατί αυτή η τουρκική προτίμηση και η μη ανάθεση του έργου σε  ελληνικά χέρια την ίδια περίοδο που στην χώρα μας η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο. Μάλλον σύμφωνα με του ιθύνοντες της τράπεζας Πειραιώς έπρεπε να έρθουν οι Τούρκοι για να μας... ανακαινίσουν.

Όλοι οι γονείς πρέπει να διαβάσουν την παρακάτω διαμαρτυρία και να συμπαρασταθούν, για ένα Ελληνικό μέλλον των παιδιών μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΘΟΡΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δημοσιεύουμε ἐν συνεχείᾳ κείμενο διαμαρτυρίας, ὑπογεγραμμένο μέχρι στιγμής ἀπό τετρακοσίους ἑξήντα (460) πολίτες τῆς Κορίνθου, ἐναντίον τῶν  «ἀντιπαιδαγωγικῶν, ἀντεθνικῶν, ἀντιχριστιανικῶν καί φθοροποιῶν κειμένων» στά διδακτικά βιβλία Γλώσσης καί Λογοτεχνίας τῶν Σχολείων Δημοτικοῦ καί Γυμνασίου. Οἱ ὑπογράψαντες ζητοῦν τήν κατάργηση καί ἀντι
κατάσταση τῶν βιβλίων αὐτῶν, διότι, ὅπως ἀποδεικνύεται μέ τήν παρακάτω παράθεση ἀποσπασμάτων, μέσῳ τῶν κειμένων τῶν συγκεκριμένων βιβλίων ἀποδομοῦνται οἱ θρησκευτικές καί ἐθνικές ἀξίες τῆς Πατρίδος καί γελοιοποιοῦνται τά θεῖα.

Τα κόλλυβα των Τούρκων στο ζωνάρι τους

Μουσουλμάνοι απειλούν να προσευχηθούν στον ναό σύμβολο
Συνεχίζονται οι προκλητικές και συντονισμένες κινήσεις στην Τουρκία, που καταληκτικό στόχο έχουν τη μετατροπή του παγκόσμιου συμβόλου της Ορθοδοξίας, της Αγίας Σοφίας, σε τζαμί. Αυτήν τη φορά οι ισλαμιστές ανακοίνωσαν ότι αύριο, στις 04:00, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στο «τέμενος» -όπως απρόκλητα το χαρακτήρισαν- της Αγίας Σοφίας.

Με τα λεφτά του Ελληνικού λαού η συντήρηση του αεροδρομίου της Σούδας που εδρεύουν και Αμερικανοί

Σούδα: 2 εκατομμύρια ευρώ για περίφραξη της αμερικανικής βάσης
Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ θα δαπανηθούν για τη «θωράκιση» της περίφραξης των εγκαταστάσεων της 115 Πτέρυγας Μάχης, στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου εδρεύουν και οι εγκαταστάσεις της αμερικανικής βάσης.
Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο, η διακήρυξη του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα από την Υπηρεσία Έργων της Πολεμικής Αεροπορίας

Καίριο χτύπημα των αντίχριστων ηγετών μας στην Ορθοδοξία μέσω της παιδείας. Μετά τον πόλεμο της Κυριακής 'αδειάζουν' τρείς αργίες. Ύπνος βαθύς στην ιεραρχία της εκκλησίας!!!

Αλλαγές στη σχολική χρονιά: Καταργούνται δύο μεγάλες αργίες -Μια βδομάδα νωρίτερα ανοίγουν τα σχολεία
Μια εβδομάδα νωρίτερα φαίνεται πως θα ανοίξουν τα σχολεία για την επόμενη σχολική χρονιά, ενώ οι μαθητές και καθηγητές θα «χάσουν» δύο αργίες, σύμφωνα με το νέο σχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Οπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», το προσχέδιο για την έναρξη και λήξη του επόμενου σχολικού έτους

Και ενώ η Ελλάδα της κρίσης φροντίζει τους λαθρομετανάστες της σε κοντέινερς με a/c και catering, για την Σερβία των Ορθοδόξων αδελφών μας δεν περισσεύει τίποτα

Η Ρωσία απέστειλε στη Σερβία το τέταρτο αεροπλάνο με την ανθρωπιστική βοήθεια
Η Ρωσία απέστειλε στη Σερβία που έπαθε ζημιές από την καταστροφική πλημμύρα, άλλο ένα αεροπλάνο – φορτηγό με την ανθρωπιστική βοήθεια, ανέφερε στο πρακτορείο RIA NOVOSTI την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του επιτελείου στον τόπο της έκτακτης κατάστασης.

Κάποιος δεν θέλει να αποδειχθεί το μέγεθος της καταστροφής απο τα χημικά


Οδηγία της ΕΕ η απαγόρευση αλιείας στην Κρήτη λέει το υπουργείο
Αθήνα 
Απαντώντας σε δημοσιεύματα που θέλουν την απαγόρευση αλιείας στην Κρήτη με την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας εν πλω, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διαβεβαιώνει ότι η απόφαση έχει στόχο την προστασία των αποθεμάτων ψαριών.
«Η άδεια αλιείας στα διεθνή ύδατα δινόταν μέχρι φέτος από τις Περιφέρειες και είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα έλλειψης συντονισμού, με αποτέλεσμα κάποιες Περιφέρειες να δίνουν άδειες και κάποιες όχι.

Σκληρoτράχηλος όπως θέλει η ιστορία αποδείχθηκε ο Συριακός στρατός. Νίκησε τον ποιό βρώμικο πόλεμο της ΝΤΠ που ονομάζεται αντάρτικο πόλεων

Οι εκλογές στη Συρία και το επερχόμενο τουρκικό Βατερλό…
Του Παντελή ΚαρύκαΟι προεδρικές εκλογές στην Συρία έρχονται και η νίκη του Άσαντ θεωρείται βέβαιη. Τι όμως σηματοδοτεί η νίκη αυτή για την Τουρκία; Η Τουρκία έπαιξε και δεν έχασε απλώς… εξευτελίστηκε. Ίσως δε το πλήγμα γόητρό της να είναι βαρύτερο και από το οικονομικό πλήγμα που υπέστη, υποστηρίζοντας τους φανατικούς ισλαμιστές στην Συρία.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέσσερα τουρκικά F-16 πάνω από ελληνικό έδαφος - Δύο F-16 της ΠΑ "πάνω τους"

  'ειδικεύονται σε κρούσης εδάφους'
Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16C/D, μπήκε στις 14:46 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λέσβου και Χίου και πέταξε σε σχηματισμό μάχης (δύο χαμηλά, δυο ψηλά για κάλυψη) στις 15:11 πάνω από το σύμπλεγμα των Φούρνων και συγκεκριμέννα επάνω από ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι
Το πρώτο ζευγάρι πετούσε στα 2.800 πόδια  και το δεύτερο στα 10.000 πόδια.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Το παιδί που σκοτώνεται, δεν ξαναγίνεται το ίδιο ποτέ!

Μια μάνα με τρία παιδιά, έμεινε έγκυος στο τέταρτο. Θεώρησε πολλά τα τέσσερα παιδιά και πήγε στο γιατρό, να τον συμβουλευτεί για την άμβλωση. Ο γιατρός, τίμιος άνθρωπος, της είπε ως επιστήμονας, τους κινδύνους που συνεπάγεται για την γυναίκα η άμβλωση.
Η γυναίκα που κι η ίδια φοβόταν την επέμβαση, στενοχωρήθηκε κι ήταν αναποφάσιστη: Δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί,
αλλά φοβόταν και την άμβλωση!
 Τότε ο γιατρός της λέει:

Τα πρώτα πειραματόζωα της Ελλάδος, δόθηκαν άδειες σε ισοβίτες οι οποίοι δεν γύρισαν ποτέ για να δικαιολογήσουν το φακέλωμα!

Διαγωνισμός για τα «βραχιολάκια»
Προχωρούν οι διαδικασίες για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης των κρατούμενων με τα ειδικά βραχιολάκια. Χθες αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το υπουργείο Δικαιοσύνης η διακήρυξη δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού με το χαρακτήρα του επείγοντος, που θα έχει δύο φάσεις και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση του έργου.
Ο διαγωνισμός είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ

Η Tουρκία συνεχίζει να δολοφονεί με όλους τους τρόπους. Άθλια μεθόδευση με τα νερά του Ευφρατη…

Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική τουρκια συνεχίζει την γενοκτονια στην Συρια αλλα και το Ιράκ. Απο εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφρατη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες εχει αποστραγγιστει …
απο το δολοφονικό έργο των Τούρκων. Γεγονός που συνιστά έγκλημα κατα της ανθρωπότητας. Προφανώς ο λαός της Συρίας και του Ιράκ δεν συνιστά “ανθρωπότητα” με τους όρους που έχουν θέσει οι απάνθρωποι υπερεθνικοί εκτελεστές.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Προσεχώς για την Ελλάδα!

Σουηδία: Μεγαλύτερη απειλή οι ισλαμιστές, όχι οι Ρώσοι!
Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Σουηδίας (SAPO), σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έκανε λόγο για τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζει η Σουηδία για την ασφάλειά της, μιλώντας για «μερικές εκατοντάδες» ισλαμιστές που θεωρούνται ριζοσπαστικοποιμένοι και επικίνδυνοι να εμπλακούν σε τρομοκρατικές ενέργειες…
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της απειλής που αισθάνονται πλέον οι σουηδικές αρχές, η απειλή που προέρχεται από την κλιμάκωση της πολυδιάστατης ρωσικής κατασκοπευτικής δραστηριότητας στη Σουηδία,

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γέροντας ἀσκητής τοῦ Παγγαίου Ὄρους: Ποιοί δέν θά γνωρίσουν πείνα καί δέν θά πονέσουν ἀπό ὅσα θά συμβοῦν ξαφνικά!

Πῶς ἐξηγεῖ τά ὅσα συμβαίνουν σέ Συρία καί Οὐκρανία καί τί λέγει γιά τήν Ἑλλάδα!
Τά τύμπανα τοῦ πολέμου κτυποῦν στή γειτονιά μας καί οὐσιαστικά μᾶς προειδοποιοῦν ὅτι ἡ φωτιά πού ἤδη ἔχει ἐπεκταθεῖ ἀπό τή Συρία, στήν Οὐκρανία καί ἡ ἀπειλή ἑνός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου εἶναι πλέον ὁρατή. Ὡστόσο, οἱ περισσότεροι ἀπό ἐμᾶς ἀντιμετωπίζουμε τήν ὅλη κατάσταση μέ ἀδιαφορία, τήν ἐκλαμβάνουμε σάν μία ἁπλή εἴδηση καί ἐπιλέγουμε τήν οὐδετερότητα τοῦ παρατηρητῆ μία καί ἡ φωτιά δέν ἔχει ἀγγίξει ἀκόμη τό... δικό μας σπίτι.

Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου, δασκάλου
Σαράντα ημέρες μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εορτάζει τη Δεσποτική Εορτή της εις ουρανούς Αναλήψεως του Κυρίου.
 Πρόκειται για μια εορτή, που επειδή πέφτει πάντοτε την Πέμπτη ημέρα της εβδομάδας, δηλαδή καθημερινή, δεν έχει ανάλογη της σημασίας της θέση στη συνείδηση του λαού, όπως συμβαίνει με άλλες μεγάλες εορτές, σαν αυτές των Χριστουγέννων, των Θεοφανείων, του Ευαγγελισμού, της Αναστάσεως, κ.α. Ακόμη, ειδικά στην εορτή της Αναλήψεως, απέχει ο μαθητόκοσμος, διότι τέτοιες ημέρες έχουν εισέλθει στην εξεταστική περίοδο, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να αδυνατούν να συνοδέψουν τους μαθητές τους για εκκλησιασμό.

Ηγέτες της Ε.Ε, είναι οι απόλυτοι στρατιώτες του Σιωνισμού. Εμφανίζεται ώς λυτρωτής της Ουκρανίας, σας θυμίζει κάτι απο Ελλάδα προ δεκαετιών;

O φιλοδυτικός δισεκατομμυριούχος μεγαλοβιομήχανος, καναλάρχης Πέτρο Ποροσένκο (Petro Poroshkenko) εξελέγη και επισήμως πρόεδρος της Ουκρανίας από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.
Ο 48χρονος “βασιλιάς της σοκολάτας” Petro Poroshkenko, ιδιοκτήτης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, ενός τηλεοπτικού καναλιού και αρκετών εργοστασίων, αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση “ολιγάρχη” με πολιτικές φιλοδοξίες – έστω και αν δεν περιλαμβάνεται στην δεκάδα των πλουσιότερων ιδιωτών της Ουκρανίας.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΜΑΧΩΝ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΜΙΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ “ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ”!ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΕΣ ΕΔΩ με προσοχή, είναι εξαιρετικά σκληρές.
3

Χάρτης "σοκ και δέος": Εξω από το Άγιο Όρος θα κάνει έρευνες η Άγκυρα - Οι ιστορικές ευθύνες των Αρχηγών Επιτελείων

  Σοκ προκαλεί ο χάρτης των τουρκικών ερευνών που δημοσιοποίησε στις 16 Μαΐου 2014, η τουρκική Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (ΔΝΔ)  στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο για το έτος 2014, στον οποίο αποκαλύπτεται ότι η Αγκυρα σχεδιάζει να προχωρήσει σε έρευνας όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όχι απλώς δυτικά του 25ου Μεσημβρινού, αλλά φτάνει σχεδόν στα χερσαία εδάφη καθώς το σημείο "4" των ερευνών βρίσκεται λίγα μίλια νοτιότερα από τις ακτές του Αγίου Ορους!

Τι έδειξαν οι εκλογές για τους Έλληνες, ύπνωση και δόση απο σοκ και δέος

Ο Τζώρτζ Όργουελ έγραφε, «Θα σας στύψουμε μέχρι να αδειάσετε, και μετά θα σας ξαναγεμίσουμε με τα συμφέροντά μας».
Ακριβώς αυτό εφαρμόζουν τώρα στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο της Παγκοσμιοποίησης.
Οι υπό κατάληψη και οικονομική εκμετάλλευση χώρες, υφίστανται Σοκ, από πολέμους, χρεοκοπίες, τρομοκρατικές επιθέσεις, πραξικοπήματα, φυσικές καταστροφές, και άλλα δεινά.
Στη συνέχεια υφίστανται ένα ακόμα Σόκ,

Κανένας εκτός ελαχίστων δεν γνωρίζει τι πρόσφερε η Ρωσία στην Ελλάδα προ μνημονίου

Η Ρωσία θα προσφέρει στη συριακή κυβέρνηση βοήθεια ύψους 240 εκατομμυρίων ευρώ το 2014, γράφει σήμερα η εφημερίδα Kommersant επικαλούμενη μια κυβερνητική πηγή, με αφορμή την επίσκεψη μιας αντιπροσωπείας της Ρωσίας στη Δαμασκό. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτή η βοήθεια στόχο έχει να αντιμετωπιστούν τα «κοινωνικά προβλήματα»

Βγαλμένες μέσα απο την Ελληνική ιστορία, οι ειδικές δυνάμεις είναι έτοιμες να δοξαστούν όπως αυτές ξέρουν!!!

Αφήστε μας να τους “ξεσκίσουμε” …Τα πήραν στο Κρανίο οι Σταυραετοί των Ειδικών δυνάμεων και βγήκαν αγριεμένοι στη Θάλασσα!Έτοιμοι περιμένουν τα ελικόπτερα που θα τους πάνε παντού !
s2

Απλά πράγματα πέρα απο την Ορθοδοξία όλα επιτρέπονται!

Μετά τα τζαμιά των Μουσουλμάνων, έρχονται και οι «χαλάλ» πόρνες.
Ένα μέρος που λέγεται «Θερμή Ημισέληνος» θα παρέχει υπηρεσίες  από κορίτσια σε ευσεβείς μουσουλμάνους. Πρόκειται για ένα μουσουλμανικό μπουρδέλο στην καρδιά της Ευρώπης, στο Άμστερνταμ, που εγκρίθηκε από τρεις καταξιωμένους ιμάμηδες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο τη σχετική ιστοσελίδα ‘on Islam’.

Ίδια συνταγή με την Συρία, την σκυτάλη του εμφυλίου πήρε η εισβολή της blackwater και των τσετσένων, καυκάσιων

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αξιωματούχους των μαχητών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Ντονέτσκ, αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλοί Καυκάσιοι.
Σύμφωνα  με πληροφορίες της ηλεκτρονικής πύλης «Όστροβ», στο νοσοκομείο του Ντονέτσκ νοσηλεύονται πάνω από σαράντα άτομα, και μεταξύ αυτών υπάρχουν Ρώσοι πολίτες από το Γκρόζνι, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του δήμου του Ντονέτσκ Αλεξάντρ Λουκαντσένκο, προσθέτοντας ότι μεταξύ των τραυματικών υπάρχουν και Ρώσοι από την Κριμαία.

Διάσημος γιατρός και η σύζυγός του βαφτίστηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην βάφτιση του γνωστού χειρουργού του αμερικανικού ινστιτούτου aimisspine Frank Feigenbaum  και της συζύγου του Melanie Breedlove  στο μοναστήρι της Σειδανάγια στην Ιερουσαλήμ.
 
Ανταπόκριση Ιερουσαλήμ briefingnews.gr
Το ζευγάρι βάφτισε ο Μάριος Παπαδόπουλος διευθύνων σύμβουλος της aimisspine και η σύζυγός του Διονυσία.
To briefingnews.gr βρέθηκε στην βάφτιση αυτή και κατέγραψε τις ξεχωριστές στιγμές του ζευγαριού που ήταν συγκινημένο και συγκλονισμένο από την επιλογή του.

Χάνουμε τη Θράκη. Stop!

Κώστα Χαρδαβέλλα
Οι δημιουργοί, οι επιτελείς και οι εμπνευστές του DEB αυτοχαρακτηρίζονται ως «Τούρκοι της Θράκης» (ενώ είναι Έλληνες μουσουλμάνοι), χρηματοδοτούνται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, από τις τουρκικές τράπεζες της Θράκης και εκτελούν τυφλά εντολές της Άγκυρας, που έχει βασικό στόχο τη διείσδυση της Τουρκίας στη Θράκη και σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου (Ρόδος, Κως) που έχουν μεγάλο μουσουλμανικό στοιχείο. Σε δεύτερη φάση χρησιμοποιώντας τους «Τούρκους της Θράκης»

Αν δεν το πήρατε είδηση, τέθηκαν γερές βάσεις για κοσσοβοποίηση της Μακεδονίας-Θράκης. Δε βαριέσαι, εμείς να είμαστε καλά και η τσέπη μας...

Στις εκλογές της Κυριακής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το κόμμα «Ουράνιο Τόξο» των Σλάβων στην Ελλάδα, κέρδισε 1.000 ψήφους περισσότερους από τις τελευταίες εκλογές του 2009.
Το Βίνοζίτο (Ουράνιο Τόξο στα ελληνικά) φέτος κέρδισε σε τελικά αποτελέσματα, 5.671 ψήφους, ενώ πριν από πέντε χρόνια είχε καταμετρήσει 4.512 ψήφους, όπως γράφει σλαβικό δημοσίευμα.

charter flights για παράνομους λαθρομετανάστες, ποινικούς και πράκτορες τα περιφερειακά αεροδρόμια

Συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου για πλαστογραφία
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στον Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ένας 33χρονος και μια 27χρονη για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

ΣΟΚ: Τουλάχιστον 2 βουλευτές εκλέγουν οι ισλαμιστές του DEB αν ισχύσει η πρόταση Βενιζέλου για κατάργηση του bonus εδρών

Για ποιους δουλεύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας να αλλάξει ο εκλογικός νόμος με την ενισχυμένη αναλογική και την εκπροσώπηση του 3%;
Γιατί για ελληνικά συμφέροντα αποκλείεται να εργάζεται. Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι εργάζεται για τα προσωπικά πολιτικά του συμφέροντα και θέλει με αυτό το τρόπο να εμποδίσει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όπως θα δούμε εν συνεχεία αυτό μπορεί να αποβεί ολέθριο για την ασφάλεια της χώρας.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η παρακάτω δήλωση ειπώθηκε αληθώς(!) διασταυρωμένη απο πολλές πηγές..Το εάν είναι μεταφορική ή κυριολεκτική ερμηνεία, σου το απαντά αμέσως το παρακάτω βίντεο βγαλμένο απο την άρνηση της Ουκρανίας στο ΔΝΤ!!!

«Θα γίνουμε Ουκρανία αν καταψηφιστεί η Ελιά»
Είναι αποδεκτό -έστω σιωπηρώς- ότι στις εκλογές, όταν ανεβαίνουν οι τόνοι, μπορεί να ακουστεί και μία κουβέντα παραπάνω. Η αμετροέπεια ξεχνιέται εύκολα, ακόμα και κάποιες υπερβολές συγχωρούνται. Αλλά η άποψη ότι η χώρα θα γίνει Ουκρανία, εάν δεν ψηφιστεί η Ελιά, τερματίζει το κοντέρ...
Σε αυτή την... ανάλυση προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Βόλο, επισημαίνοντας τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης σε περίπτωση που η Ελιά καταψηφιστεί από τον ελληνικό λαό.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ "ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ > Death and despair in Slavyansk after Ukraine army shellingΚαμία ασφάλεια σε οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο πλαστικοποιείται, πόσο μάλλον με την κάρτα του πολίτη..

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος δύο ατόμων (52χρονος ημεδαπός και 26χρόνος υπήκοος Ρουμανίας), για απάτες κατά συναυτουργία μέσω του διαδικτύου.
Ειδικότερα, στις αρχές του έτους, καταγγέλθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού καταστήματος,

Φωτιά και λάβρα στην Βηθλεέμ μετά την επίσκεψη των αιρετικών Πάπα-Βαρθολομαίου

Μία απροσδόκητη και "περίεργη" συγκυρία συνέβη μετά τη χθεσινή συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου στα Ιεροσόλυμα, στο Σπήλαιο της Γέννησης του Χριστού στη Βηθλεέμ που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο της βασιλικής της Γέννησης.

Υπάρχει κάποιος Έλληνας πολιτικός να απαντήση στις προκλητικές δηλώσεις του Ισλαμοφασίστα Ερντογάν;

Ο Ερντογάν προσπαθεί να "σωθεί" ρίχνοντας το ανάθεμα στην Ελλάδα - "Εκεί υπάρχουν ακόμα στρατόπεδα τούρκων τρομοκρατών"
- O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για "σκοτεινά χέρια από το εξωτερικό" που θέλουν το κακό της Τουρκίας
- Μιλώντας στους βουλευτές του δήλωσε πως τους έχουν δει τους τρομοκράτες να έρχονται στην Τουρκία από την Ελλάδα
- Παραδέχθηκε ωστόσο πως η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει προσπάθειες να καταστείλει τη δράση τους

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

«Κατάληψη ελληνικών νησιών» - Άσκηση... απόβαση της Τουρκίας (φωτό)

Έχουν επιστρατεύση τα ποιο σύγχρονα μέσα
Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης
Τη μεγάλη τους ετήσια αποβατική άσκηση πραγματοποιούν από τις αρχές του μήνα οι Τούρκοι στρατηγοί προκειμένου τα στελέχη τους να έχουν... επαρκή εμπειρία στην κατάληψη ελληνικών νησιών!
Την άσκηση αυτή πραγματοποιούν ταυτόχρονα με την «BEYAZ FIRTINA 2014» που γίνεται στην καρδιά του Αιγαίου, όπου έχουν σε διασπορά πάνω από 30 πολεμικά σκάφη με «σκοπό»

Βίντεο ΣΟΚ: H Σιωνιστική μηχανή εξαφανίζει με ανελέητους βομβαρδισμούς τους άμαχους παλαιστινίους δημιουργώντας κατεχόμενες ζώνες!

Πόσο υπερήφανοι είναι όλοι αυτοί οι Έλληνες αξιωματικοί που συνεργάστηκαν μέσω στρατιωτικών ασκήσεων με τον καινούριο σύμμαχο της Ελλάδος;


Τι δείχνουν τα παρακάτω στοιχεία; Ανεπανάληπτη ζημιά στο ελληνικό έθνος, στις αξίες, στην οικογένεια αλλα κυρίως την απουσία της Ορθοδοξίας

 Στοιχεία σοκ για την επέλαση των ναρκωτικών στους νέους της χώρας της χώρας αποκαλύπτει η ετήσια έκθεση του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (ΕΚΤΕΠΝ) .
Αύξηση ποσοστών χρήσης κάνναβης -Πάνω από 20.000 οι χρήστες ναρκωτικών από 15 -64 ετών
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» από την ηλικία των 15 ετών μπαίνουν εκατοντάδες νέοι σε τροχιά θανάτου.

Καμία Ελληνική αντίδραση, οι Τούρκοι θα φτάνουν στην Αττική όποτε αυτοί θέλουν, το κατάφεραν με τις συνεχείς παραβιάσεις!

Μια κανονική αεροναυμαχία μερικά μίλια από τις ακτές της Αττικής εκτυλίχθηκε σήμερα σε μία περιοχή από την Ευβοια μέχρι την Σαντορίνη, όταν δεκάδες τουρκικά αεροσκάφη συνοδεύοντας πέντε τουρκικά πολεμικά τα οποία συνέκλιναν από τις βόρειες ακτές της Αττικής μέχρι ττις κεντρικές Κυκλάδες,

Οἰκουμενισμός καί Μασονία πηγαίνουν μαζί

Ὁ π. Γεώργιος Μεταλληνός εὐθαρσῶς ὑποστηρίζει ὅτι ὁ οἰκουμενισμός και ἡ μασονία συμπορεύονται!
 Ἀπό τά ὅσα ἐπισημαίνει ὁ κοινός νοῦς ἀντιλαμβάνεται ὅτι ὑπάρχουν κληρικοί της ἀνώτατης βαθμίδας, οἱ ὁποῖοι βρίσκονται παγιδευμένοι στα δίκτυα τῆς μασονίας... καί τοῦ νοσηροῦ οἰκουμενισμοῦ, παρά τίς ὅποιες -καλές μέν γιά λαϊκή κατανάλωση διαβεβαιώσεις τῆς Ἱερᾶς Συνόδου. Μιλᾶ ἐπίσης καί ἀναλύει γιά τόν τρόπο πού κάποιοι ἐργάζονται γιά νά ἐξυπηρετηθεῖ ὁ «μεγάλος ἀδελφός» καί ἡ «παγκοσμιοποίηση»! Καταθέτει μέ παρρησία τήν ὀρθόδοξη θέση περί τῶν λεγομένων θεολογικῶν διαλόγων κρούοντας γιά ἄλλη μία φορά τόν κώδωνα τοῦ κινδύνου.
 ΜΕΡΟΣ Β (τελευταῖο) 

Οι κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα και οι Ε.Δ εκτελούν τον όρκο μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος

Οκτώ χρόνια από τη "δολοφονία" του Ηλιάκη οι Τούρκοι στήνουν "θερμό επεισόδιο" στο Αιγαίο
Οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη ανοιχτά της Καρπάθου, η Τουρκία δημιουργεί και πάλι σκηνικό «θερμού επεισοδίου» στο Αιγαίο με σοβαρές προκλήσεις στον αέρα και τη θάλασσα.
Έχει αναπτύξει σχεδόν ολόκληρο το Στόλο της στο Αιγαίο, στέλνοντας πολεμικά πλοία στις ακτές της Ευβοίας,

Προκαθορισμένο το μέλλον της Μακεδονίας-Θράκης. Η σιωπή των κυβερνήσεων αυξάνει τις σκέψεις των Ελλήνων για κρυφές παραχωρήσεις!

Θράκη: «Μακεδόνες» και «Τούρκοι» μαζί, μήπως έχουν σχέδια… Ουκρανίας;
Το ότι οι Τούρκοι κάτι ετοιμάζουν στην ελληνική Θράκη δεν ξενίζει κανέναν που, στοιχειωδώς, παρακολουθεί τις εξελίξεις. Με όχημα το «Κόμμα Ισότητας Φιλίας Ειρήνης – DEB» το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει επίδειξη ισχύος στη Θράκη. Για το σκοπό αυτό οι Τούρκοι, πέραν των τουρκόψυχων της μειονότητας, δεν δίστασαν να επιστρατεύσουν και τους…

(Vid)Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ο μεγαλύτερος αιρετικός όλων των εποχών! Παραβιάζει τα πατερικά κείμενα και προσβάλει τους Αγίους μας!

 

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη - ποταμό, ο γνωστός Αγωνιστής Θεολόγος - Φιλόλογος Νικόλαος Σωτηρόπουλος

Ο "τούρκος" Ντεντέ μας απειλεί: "Ακούστε τη φωνή μας από τη Θράκη με το καλό"!

 ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ
Δεν συμπληρώθηκαν 24 ώρες από την εκλογική αναμέτρηση στην Θράκη, που έφερε το "τουρκικό" κόμμα πρώτο σε Ξάνθη και Ροδόπη και οι φανατικοί άρχισαν τις απειλές.
Ο γνωστός για τις εμπρηστικές δηλώσεις του Αμπντουλαλίχ Ντεντέ με μήνυμά του σε εφημερίδα ...μας απειλεί. Να ακούσουμε την φωνή της μειονότητας ...με το καλό. Ποιο είναι το κακό θα μας το πει σε άλλη κρίση αλαζονείας. Σαν κι αυτή που έχει καταγραφεί στις κάμερες κα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο.

S . O. S Αφελληνισμός της Ελληνικής παιδείας προ των πυλών

Σχολεία με «μειονότητα» τους Ελληνες
Πολλοί γονείς καταθέτουν αποδεικτικά ενοικίασης... του σπιτιού της γιαγιάς, άλλοι «υποβάλλουν» λογαριασμό ΔΕΗ από ξένη κατοικία, ορισμένοι αποφασίζουν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο.
 Τα παραπάνω συνθέτουν μια πραγματικότητα, είναι οι επιλογές γονέων ώστε το παιδί τους που πηγαίνει σε σχολείο με υψηλό ποσοστό αλλοδαπών μαθητών να αλλάξει σχολική στέγη.

Χορηγός-Υποστηρικτής των δήμιων Ισλαμοφασιστών η Ευρωπαϊκή Ένωση

H ISIS το (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) αποκεφάλισε τον καθηγητή της Αγγικής Γλώσσας Mohamed Mohamed bin Mohamed στην περιοχή Kobanê στην Β.Συρία.
Το θύμα της άγριας δολοφονίας επέβαινε σε λεωφορείο στην επαρχία της περιοχής.
Σε ένα check point των ανταρτών οι ισλαμιστές ακινητοποίησαν το όχημα για τον καθιερωμένο έλεγχο.

Λίγοι και πάντα μέσα απο το αντάρτικο ο Ελληνισμός επιβίωσε!

Είμαστε μέσα στην ιστορία και η εξόντωση του ελληνισμού είναι ένα διαρκές φαινόμενο
Το αντάρτικο του Πόντου 
Από τον Ελληνισμό της Ανατολής, μόνον οι Έλληνες του Πόντου οργανώθηκαν δυναμικά και ανέπτυξαν αντάρτικη δράση εναντίον των εγκλημάτων της τουρκικής θηριωδίας και των μαζικών εκτοπισμών που επέβαλαν οι αρχές στους ελληνικούς πληθυσμούς.

Και όμως μπορείς να ζήσεις σαν ερημίτης, πέρα απο την σύγχρονη ψευδαίσθηση

Το νησί Ομέι της Ιρλανδίας έχει μόνο έναν κάτοικο. Τον Πασκάλ Γουίλαμ, πρώην κασκαντέρ, όπου μετά από ένα τραυματικό γεγονός αποφάσισε να ζήσει σαν ερημίτης. Ο φωτογράφος Κέβιν Γκρίφιν τον επισκέφθηκε και μας αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή σε ένα έρημο νησί. Εχοντας κάνει μια λαμπρή καριέρα ως κασκαντέρ στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας μεταξύ άλλων σε ταινίες όπως το «Butch Cassidy and the Sundance Kid» και το «Live and Let Die», ο Γουίλαμ επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε για να ζήσει μόνος.

Ανεξέλεκτοι λαθροεισβολείς με 'τυφλό' ποινικό μητρώο. Οι ελληνικές αρχές δεν γνωρίζουν ΄εάν έχουν σκοτώσει τον πατέρα τους'..

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ
Κως: 52χρονος Πακιστανός βίασε 10χρονο κοριτσάκι!
Σοκ και αποτροπιασμό στην Κω έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 52χρονος Πακιστανός βίασε 10χρονο κοριτσάκι.
Ο 52χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών.
Μετά σπό σχετική καταγγελία, το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών σχημάτισε δικογραφία για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα,