Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αλβανοί λεηλατούν τις ορθόδοξες εκκλησίες. Οργανωμένο σχέδιο κατά των Βορειοηπειρωτών; Τέσσερις εκκλησίες διέρρηξαν σε ένα βράδυ!

Ιερόσυλοι δεν έχουν αφήσει τίποτε στους ναούς της Βορείου Ηπείρου. Μέσα σ' ένα βράδυ διέρρηξαν τέσσερις εκκλησιές. Της Αγίας Παρασκευής στο Βοδίνο, των Ταξιαρχών στη Βόδριστα, του Αγίου Νικολάου στο Κλεισάρι και του αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Δερβιτσάνη.
 Όπως επισημαίνουν Βορειοηπειρώτες "από πλευράς των επιτρόπων και των τοπικών αρχών των χωριών έγιναν οι δέουσες καταγγελίες στην αστυνομία αλλά δεν υπάρχουν νεότερα απ' τις διωκτικές αρχές. Μπορεί τα επεισόδια να είναι ασήμαντα ως προς τις υλικο – οικονομικές ζημιές είναι όμως ενδεικτικά για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα χωριά με την έλλειψη τακτικής αστυνόμευσης και δίωξης εγκλήματος". 

Αλβανοί και Βούλγαροι σκορπούν τον θάνατο με ‘νέα ναρκωτικά’.


Έχει μορφή αυτοκόλλητου και το φέρνουν λαθρέμποροι από Αλβανία και Βουλγαρία - Επικίνδυνες παρενέργειες που οδηγούν σε καρδιακή προσβολή
Τρεις θανάτους από νέο φονικό ναρκωτικό είχαμε στην Αν. Μακεδονία και Θράκη μέσα σε διάστημα ενός μήνα, από την ναρκωτική ουσία φαιντανύλη που κυκλοφορεί με μορφή αυτοκόλλητου.
Το ισχυρό ναρκωτικό εισέρχεται στην χώρα μας από την Βουλγαρία και την Αλβανία και θεωρείται 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη.Το σκληρό οπιούχο, ικανό να σκοτώσει αν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη δόση ή σε συνδυασμό με άλλες ουσίες, εντοπίζεται πρώτη φορά στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών και έχει προκαλέσει έντονη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.

Και άλλος ομαδικός κουρδικός τάφος στην Τουρκία. Όποιος ανήκει στην αμερικανοεβραϊκή συμμαχία απαλλάσσεται από εγκλήματα πολέμου…

Σύμφωνα με το Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ νέα οστά εμφανίστηκαν κατά τις ανασκαφές που γίνονται στο κάστρο Σαράικαπί στον χώρο που χρησιμοποιούνταν ως κέντρο ανάκρισης και εκτελέσεων της JITEM.
Μετά το δεύτερο αίτημα που υπέβαλε η εισαγγελία στην Διεύθυνση Πολιτισμού για να επιτραπεί η χρήση σκαπτικών μηχανημάτων, σήμερα εργάζονται στον χώρο 3 μηχανήματα. Μέχρι τώρα στις ανασκαφές που είχαν γίνει είχαν βρεθεί κρανία και οστά 23 ανθρώπων και ανακοινώθηκε ότι σε αυτά προστίθενται και τα οστά άλλων τριών ανθρώπων που εντοπίστηκαν.
Λόγω της απόφασης της εισαγγελίας ειδικής δικαιοδοσίας για απόρρητο της διαδικασίας, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το θέμα, ενώ οι ανασκαφές συνεχίζονται.(tourkikanea.gr)
defencenet.gr

Ναύαρχος Λυμπέρης: "Ο κ. Πάγκαλος με πίεζε να πώ ψέματα οτι την Ελληνική σημαία την πήρε ο αέρας..."

Ανεξέλεγκτη η υπονομευτική δράση στη Θράκη…Μπροστάρηδες οι Γερμανοί!

Την 24 και 25 Ιανουαρίου 2012, η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (Ε.Ο.Τ.Δ.Θ ) συμμετείχε στην συγκέντρωση με θέμα «Ζώντας τη διαφορετικότητα-Μεσημεριανός Δείπνος FUEN» και στη συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών» που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN).
 Στη συνεδρίαση της 24ης Ιανουαρίου που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας Intergroup Παραδοσιακών Μειονοτήτων, Εθνικών Ομάδων και Γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη συμμετοχή περίπου 40 ατόμων από τη Διοίκηση της FUEN,

Κίνδυνος για τα ελληνικά σύνορα.

Η εμπέδωση κλίματος παράδοσης του εθνικού κράτους των Ελλήνων , όχι πλέον στο πλαίσιο της Ευρωζώνης, αλλά στο imperium του Γερμανογαλλικού άξονα, αρχίζει να δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα για την κυριαρχία της Ελλάδος επί των εδαφών της..
Η φιλογερμανική Βουλγαρία
Δεν είναι καθόλου τυχαία η τοποθέτηση του νέου Βούλγαρου προέδρου Πλεβνελίεφ , ο οποίος υποκλινόμενος στη Γερμανική νέα κυριαρχία στην Ευρώπη, με οικονομικά αυτή τη φορά μέσα και όχι στρατιωτικά, ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 100.000 απολύσεις από τον δημόσιο τομέα στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζοντας την πολιτική «σταθεροποίησης» της Γερμανίας στην Ευρώπη, κατέληγε: «Η Γερμανία θα μας οδηγήσει σε μια πολύ πιο ισχυρή Ευρώπη».

Μέ τό σφράγισμα ἀρνεῖται κανείς! Ἀκόμα καί (μέ τήν) ταυτότητα. Ἀπομαγνητοφωνημένα ἀποσπάσματα συνομιλίας Γέροντος Παϊσίου.

Αὐτοί [ἐνν.: οἱ Σιωνισταί] τώρα, πᾶνε νά πάρουνε ὅλη τὴν οἰκονομία στό χέρι τους!  Μέ τό μέν φακέλλωμα –στίς Βρυξέλλες ἔχουν αὐτό τό «θηρίο», πού τόν ὀνομάζουν καί οἱ ἴδιοι «θηρίο», καί ἔχουν (δυνατότητα) γιά νά φακελλώσουν ἕξι δισεκατρομμύρια κόσμο· τέσσερα –πέντε, πόσα εἶναι (τώρα) ὁ κόσμος; Αὐτοί ἔχουν καί περιθώριο-.
 
Μέ τό μέν φακέλλωμα (λοιπόν), (θά) μᾶς ἔχουν ὅλους φακελλωμένους, -(θά ἔχουν καί) ὅλη τήν οἰκονομία στό χέρι τους-μέ τό (δέ) σφράγισμα πού πᾶνε νά κάνουν σιγά-σιγά λοιπόν (θά) μᾶς παρακολουθοῦν, 30 πόντους ψάρι τό παρακολουθοῦν ἀπό τό δορυφόρο σέ ποιόν ὠκεανό βρίσκεται.  
Μέχρι (καί)  30 πόντους ψάρι! Ὁπότε, τόν κάθε ἄνθρωπο (θά) τόν παρακολουθοῦν ποῦ βρίσκεται, ἀπ’ ὅλα τά στοιχεῖα του, (ἀπό) ὅλη τήν οἰκονομία του. [ἐνν.: ἀπό ὅλες τίς δοσοληψίες του]. Τέτοια δικτατορία πού σκέφτονται νά κάνουν, μόνον ὁ διάβολος μποροῦσε νά τήν εἶχε σκεφθεῖ! Κατάλαβες τί γίνεται;

Για το Υπ. Παιδείας δεν υπάρχει εορτή Τριών Ιεραρχών. Μόνο «Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος»!!

Στους δρόμους οι κρατούμενοι. 12.703 Ο αριθμός των κρατουμένων ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί στην ιστορία του ελληνικού κράτους!!!

Οι διευθυντές των δύο αυτών φυλακών απέστειλαν έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, με το οποίο γνωστοποιούν ότι δεν έχουν χώρο για άλλους κρατούμενους και κλείνουν τις πόρτες των φυλακών που διευθύνουν.
Μετά την εξέλιξη αυτή δημιουργούνται τεράστια προβλήματα τόσο στα Αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας, όσο και της Χαλκίδας, όπως, επίσης, και στο Μεταγωγών, καθώς θα στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι κρατούμενοι σε αυτά. Όπως, επίσης, προβλήματα θα δημιουργηθούν και σε πολλά δικαστήρια της χώρας, καθώς δεν θα γίνονται μεταγωγές υποδίκων και καταδίκων, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι δίκες αλλά και να υπάρχει κίνδυνος παραγραφής πολλών αδικημάτων.

Αποκάλυψη για προδοσία στα Ίμια. Ποιοι άφησαν τους Τούρκους να ανέβουν στην ελληνική βραχονησίδα.

Μετά 16 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων για πρώτη φορά σήμερα το newsbomb αποκαλύπτει μια φοβερή αλήθεια για την προδοσία που έγινε σε βάρος της Ελλάδας τις ώρες της μεγάλης κρίσης με την Τουρκία.
Δύο ελικόπτερα του ελληνικού στρατού ΑΗ–64Α plus Aπάτσι εξοπλισμένα με 16 ρουκέτες Hellfire που θα μπορούσαν μόνο με την παρουσία τους να εμποδίσουν κάθε τουρκική επιχείρηση στα Ίμια, καθηλώθηκαν από την τότε ηγεσία του υπουργείου Άμυνας στην Σαντορίνη και δεν πέταξαν ποτέ για τα Ίμια τις κρίσιμες ώρες της εμπλοκής με την Τουρκία, επιτρέποντας έτσι στους Τούρκους κομάντος να ανέβουν και να καταλάβουν για λίγες ώρες την ελληνική βραχονησίδα.

Κλείνουν σχολεία που λειτουργούσαν λίγο μετά το 1821’ και το 1940’

Με Εγκύκλιό του το Υπουργείο Παιδείας (10112 /Δ4 – 30/1/2012) με Θέμα «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013» προχωρά στις προβλεπόμενες από την εκπαιδευτική νομοθεσία μεταβολές (ιδρύσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί) σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-13.
Έτσι οι διευθυντές των σχολείων μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν καταχωρήσει στο σύστημα καταγραφής τις προτάσεις και τις εισηγήσεις τους για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς τους και παράλληλα να υποβάλλουν τις προτάσεις στα αρμόδια δημοτικά συμβούλια.

Πυρπόλησαν ορθόδοξη εκκλησία στα Σκόπια. Καζάνι που βράζει τα Βαλκάνια. Σκηνές του 93’-99’.

Αγνωστοι πυρπόλησαν το βράδυ ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Λαμπούνιστα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χλμ.από την Στρούγκα.
Όπως ανέφεραν από την πυροσβεστική δύναμη της Στρούγκας, η οποία έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, καταστράφηκαν οι βοηθητικοί χώροι της εκκλησαίας, ενώ ζημιές υπέστη και ο τρούλος.
Στην περιοχή της Λαμπούνιστα, η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Αλβανοί και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Το επεισόδιο αυτό θεωρείται το σοβαρότερο από αυτά που έχουν ξεσπάσει στην περιοχή της Στρούγκας τις τελευταίες ημέρες και τα οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχουν διαθρησκευτικό και διεθνοτικό χαρακτήρα.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ψυχολογικός πόλεμος στις ένοπλες δυνάμεις, χτυπάνε το, 'ηθικόν'!

Οι περικοπές που έγιναν στους μισθούς έχουν δημιουργήσει μία αρνητική εικόνα και στο στράτευμα, αφού οι Υπαξιωματικοί (κυρίως οι ΕΠΟΠ) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα βασικά τους έξοδα.
 Όπως πληροφορούμαστε από δημοσίευμα του www.faros24.gr δεκάδες είναι οι καταγγελίες που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, από ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε ολόκληρο τον Έβρο,γιατί οι στρατιωτικοί δεν πληρώνουν τα ενοίκια τους.
Απευθύνονται στις μονάδες που υπηρετούν οι στρατιωτικοί σε μία πίεση, μήπως και λάβουν τα οφειλόμενα.

Ανάστατη όλη η Νεμέα. Αλβανός μαχαίρωσε Έλληνα! Κακοποιά στοιχεία αφήνονται ξανά και ξανά ελεύθερα!

Aπίστευτης αγριότητας γεγονότα συνέβησαν απο το μεσημέρι στην Νεμέα.
Ενας 21χρονος Αλβανός με έντονη παραβατική συμπεριφορά το μεσημέρι σε καφετέρια της πόλης μαχαίρωσε νεαρό Νεμεάτη….
Μία παρέα νεαρών Νεμεατών έπινε ήρεμα τον καφέ της στην καφετέρια, ενώ μία αλλη παρέα αποτελούμενη απο νεαρούς Αλβανικής καταγωγής καθόταν δίπλα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.
Ολα άλλαξαν όμως όταν στην καφετέρια έφτασε ο Βασίλι. Ενας νεαρός Αλβανός που ήταν στην περιοχή γνωστός για την κακή συμπεριφορά του.
Πριν λίγο καιρό είχε συλληφθεί να έχει πάνω του όπλο αλλα δικάστηκε με αναστολή και συνέχισε να προκαλεί τρόμο…!

Πως το ΝΑΤΟ πραξικοπηματικά επεμβαίνει στα σώματα ασφαλείας. "Μας ρουφάει το αίμα"!

Σαν να μην έφθανε το ότι ουσιαστικά η Ελλάδα έχει τεθεί υπό οικονομική κατοχή από την ΕΕ. φαίνεται ότι και το ΝΑΤΟ αποφάσισε ότι μπορεί να βγάλει μεροκάματο από το πτώμα της εθνικής κυριαρχίας. Έτσι, μια τελευταία μόδα που εμφανίστηκε στα Υπουργεία Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη είναι να ανατεθούν στη ΝΑΤΟίκή υπηρεσία NAMSA μια σειρά από αρμοδιότητες που νομοτελειακά θα οδηγήσουν σε αδιαφανείς καταστάσεις και διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
Η πρώτη από αυτές είναι η ανάθεση της συντήρησης των ελικοπτέρων της Αστυνομίας στη συγκεκριμένη υπηρεσία, δουλειά που ξεκάθαρα θα μπορούσε να αναλάβει η ΕΑΒ, η οποία αναζητεί απεγνωσμένα εργασίες.

Πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι !!! Από Ρωσία με πολύ αγάπη…

Μια φωτογραφία λένε χίλιες λέξεις… Σαν να ντρέπεσαι λίγο εκεί που σε έβαλαν να φωτογραφηθείς αλλά δεν πειράζει…
Ο ελληνικός λαός το θέλει πολύ! Είναι το ποθούμε του κάθε Έλληνα ορθόδοξου.
 Ο Πούτιν τα είπε όλα με μια φωτογραφία, έδωσε ηχηρό μήνυμα να εκπληρωθούν οι προφητείες.

Άμεση υπεύθυνη η Miss Bilderberg…Η εκπαίδευση των μαθητών δεν είναι κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να παίξει…

Πάνω από 1,2 εκατ. σχολικά βιβλία σαπίζουν στις αποθήκες της 3Ε Εκτυπωτική Α.Ε. στη Λ. Κηφισού, μαζί με τους τόνους χαρτί που έχουν διατεθεί για την εκτύπωση τους. Η διαδικασία εκτύπωσης σκόνταψε στο γεγονός ότι οι 60 εργαζόμενοι της εκτυπωτικής μονάδας που είχε αναλάβει το έργο βρίσκονται εδώ και καιρό σε επίσχεση εργασίας, αφού, όπως λένε, είναι απλήρωτοι για τουλάχιστον έξι μήνες.
Η λύση που βρέθηκε ήταν να ολοκληρωθεί η εκτύπωση σε άλλες εκτυπωτικές μονάδες σε Αθήνα και Πάτρα, οι οποίες προέκυψαν έπειτα από διαγωνισμό. Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η μεταφορά των βιβλίων, που βρίσκονται ημιτελή, στις νέες εκτυπωτικές μονάδες.

Γερμανός οικονομολόγος: «Αν θέλουν οι Έλληνες θα μας τα πάρουν όλα».

Ο γερμανός οικονομολόγος  και καθηγητής του Πανεπιστημίου του LSE Albrecht Ritschl, σε συνέντευξή του στο Spiegel ζητάει από τους συμπατριώτες τους να «σοβαρευτούν» σε σχέση με την Ελλάδα.
Αιτία της προτροπής του είναι ο φόβος του για τον κίνδυνο να αποσπάσει η Ελλάδα τεράστιες πολεμικές αποζημιώσεις, στην περίπτωση που τις διεκδικήσει ακόμη και τώρα.
«Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες και να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας. Αν εμείς συνεχίζουμε το παιχνίδι των ΜΜΕ, παριστάνοντας τον χοντρό Εμίλ, που καπνίζει το πούρο του και αρνείται να πληρώσει, ίσως κάποιοι μας στείλουν τους παλιούς λογαριασμούς» είπε, ενώ συνέχισε πως «το οικονομικό μας θαύμα έγινε δυνατό αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις.

Ανακοινώσεις για κρουαζιέρες τουρκικών φρεγατών απο το ΓΕΕΘΑ. Άντε και καλές θάλασσες…

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνεται ότι η τουρκική κορβέτα “BΑNDIRMA”, προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη αρχικά μεταξύ Ν. Κάσου και Ν. Κρήτης και στη συνέχεια Βόρεια Κρήτης σε διεθνή ύδατα, εισήλθε την 29 Ιανουαρίου (20:15) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου. Στη συνέχεια με Βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Αντίπαρου και εξήλθε την 30 Ιανουαρίου (01:15) μεταξύ Ν. Τήνου και Ν. Μυκόνου κατευθυνόμενη στο λιμάνι της Σμύρνης. 
       Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούσαν το τουρκικό πλοίο,  καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

Έλληνες προσοχή!!! Όποιος θεωρείται ύποπτος μπαίνει φυλακή!!!

Να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση στον Κορυδαλλό με περιοριστικούς όρους, (και) για λόγους υγείας, ζητεί, με αίτηση που κατέθεσε στην ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ο ηγούμενος Εφραίμ. Η προφυλάκισή του ηγούμενου, που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, έγινε παραμονές των Χριστουγέννων και αφορούσε στην υπόθεση των ανταλλαγών ακινήτων του ελληνικού Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου, για την οποία ο Εφραιμ αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Στην αίτησή του, ο ηγούμενος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση των..

Τουρκική κορβέτα έφτασε μέχρι τη Μύκονο με την ανέχεια του Ο.Η.Ε!


Μέχρι τη Μύκονο έφτασε τα ξημερώματα η τουρκική κορβέτα «Μπαντίρμα», η οποία βρισκόταν σε επιχείρηση του ΟΗΕ ανοιχτά του Λιβάνου. Γύρω στις 9.30 το πρωί κατέληξε στο λιμάνι της Σμύρνης, αφού πρώτα πέρασε από Μύκονο και Τήνο, μέσα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Συγκεκριμένα η «Μπαντίρμα» εντοπίστηκε αρχικά χθες το μεσημέρι, οπότε άρχισε η παρακολούθησή της, μεταξύ Κρήτης και Κάσου. Στη συνέχεια, κινούμενη δυτικά, μπήκε στις 8.15 το βράδυ στα εθνικά χωρικά ύδατα, μεταξύ Μήλου και Φολεγάνδρου.
Η κορβέτα πέρασε δυτικά της Αντιπάρου και βγήκε από τα χωρικά ύδατα, πλέοντας μεταξύ Τήνου και Μυκόνου, στη 1.15 τα μεσάνυχτα.

Γλέζος: "Οι Γερμανοί μας τιμωρούν για το έπος '40 - '41".


Μ. Γλέζος "Οι Γερμανοί μας τιμωρούν" από Miss-Jessy-Lays

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας απο το 1952! Είμαστε ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ενός ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Πρίν απο λίγο, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο ιστολόγιό μας με τίτλο: Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας απο το 1952 ! και πραγματικά συγκλονίστηκα καθώς το διάβαζα. 
 Τον συγκεκριμένο Οικονομολόγο, ποιητή και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ομολογώ – ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ – οτι δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου.

Δωσίλογοι Εβραίοι...

Βίντεο με πολύ σκληρές αναφορές από την Εβραία πανεπιστημιακό Οντέτ Βαρόν – Βασάρ που αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπεύθυνοι για την εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήσαν και οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι…
 τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Κόρετς, που .. έδωσε τις λίστες με τους Εβραίους στους Χιτλερικούς!!.. (1:30 του βίντεο)
Επίσης, ο τότε πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητος Θεσσαλονίκης, Σαλτιέλ, ήταν συνεργάτης των Γερμανών!! (0:50 του βίντεο), όπως και ο διαβόητος Εβραίος δοσίλογος Ρεκανάτι (0:29 του βίντεο), που δικάστηκε ως φιλοχιτλερικός μετά τον Πόλεμο!..

Ψήφισμα βουλευτών της Αγ. Πετρούπολης για Ηγούμενο Εφραίμ.

Χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, βουλευτές της Νομοθετικής συνέλευσης της Αγίας Πετρούπολης ψήφισαν υπέρ του διαγγέλματος προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκεϊ Λαβρώφ, για την υποστήριξη του προφυλακισμένου Ηγουμένου Εφραίμ.
Να αναφερθεί ότι ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ παραμένει από τις 28 Δεκεμβρίου 2011 προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αποκάλυψη: Μυστικές συμφωνίες μεταξύ Ισραήλ-Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας–Κύπρου. Στρατιωτική συμμαχία μετά τα Ίμια! Τα χαλάνε στην μοιρασιά!

Έτρεξαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να χαιρετίσουν την υπογραφή των δύο συμφωνιών, μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, η μια αμυντικής συνεργασίας και η άλλη για προστασία και ανταλλαγή διαβαθμισμένων πληροφοριών, από τους υπουργούς Άμυνας των δύο χωρών.
Συμφωνίες, «που θέτουν τη βάση για την παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας» - όπως δήλωσε και ο Δ. Ηλιάδης.
Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, εάν δούμε κάπως πιο ψύχραιμα τα πράγματα, θα διαπιστώσουμε ότι οι Ισραηλινοί προωθούν τους σχεδιασμούς τους σε σχέση με την Κύπρο, με διαφορετικό τρόπο.
Το Ισραήλ διατηρούσε από το 1957-58 μία μυστική συνεργασία με την Τουρκία για ανταλλαγή πληροφοριών. Η Τουρκία έδιδε πληροφορίες χρήσιμες στο Ισραήλ, που αφορούσαν τα αραβικά κράτη, ενώ το κράτος του Ισραήλ έδινε πληροφορίες στην Τουρκία, αναφορικά με την Ελλάδα και την Κύπρο. Κορύφωση της συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, ήταν η σύναψη επίσημης στρατιωτικής συμμαχίας στις 23 Φεβρουαρίου 1996.

Oι Έλληνες είναι αυτόχθονες και με αποδείξεις παρακαλώ!!!

Έκπληκτος διάβασα τις ανοησίες κάποιου Αλβανού «ιστορικού» που ονομάζεται Kristo Frasheri, ενός ανόητου και αμόρφωτου πανίβλακα, ο οποίος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την Ελληνική Ιστορία ισχυριζόμενος ότι οι Έλληνες δεν είναι απόγονοι των Πελασγών.
Το θλιβερό αυτό ανθρωπάριο έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ή αναφορές αρχαίων συγγραφέων που να μαρτυρούν την καταγωγή των Ελλήνων από τους Πελασγούς. Θα μπορούσε κανείς να μην του απαντήσει αλλά επειδή κάτι τέτοιες ανοησίες δημιούργησαν εκ του μηδενός «μακεδονικό έθνος» στα βόρεια σύνορά μας, θεωρώ υποχρέωσή μου να αναδημοσιεύσω απόσπασμα από το βιβλίο μου «Έλληνες Αυτόχθονες και όχι Ινδοευρωπαίοι», στο οποίο αποδεικνύεται η καταγωγή των Ελλήνων από τους Πελασγούς με όλα τα σχετικά αρχαία αποσπάσματα. 

Όσοι αντιστάθηκαν στην λαίλαπα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας θα βασανιστούν σκληρά.

Στις φυλακές της Λιβύης συνεχίζονται τα βασανιστηρια των οπαδών του ανατραπέντος Πρόεδρου Μουαμάρ Καντάφι, μεταδίδει το βρετανικό BBC.
Όπως δήλωσαν κρατούμενοι της φυλακής της πόλης Μισουράτα, τα βασανιστηρια δεν πραγματοποιούνται στο ίδιο το κτίριο της φυλακής.
Για τις ανακρίσεις οι εκπρόσωποι των νέων αρχών μεταφέρουν τους κρατούμενους σε κλειστές στρατιωτικές βάσεις, όπου τους ξυλοκοπούν και τους υποβάλλουν σε βασανιστηρια με ηλεκτροσόκ.
Χθες η διεθνής οργάνωση «Γιατροί χωρίς σύνορα» εξάγγειλε τη διακοπή της βοήθειας στους κρατούμενους στις φυλακές της λιβυκής πόλης Μισουράτα. Ο Γενικός Διευθυντής της οργάνωσης Christopher Stokes χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την κατάσταση, στην οποία οι γιατροί θεραπεύουν συνεχώς τους ίδιους αρρώστους στα διαλείμματα μεταξύ των βασανιστηρίων. 

Έλληνες άλλη φορά η καραμπίνα στα χέρια! Για να μην πάτε και φυλακή…Και τον έκλεψαν και… συνελήφθη!

Ακριβά πλήρωσε την αβλεψία του ένας 61χρονος στη Ρόδο που έπεσε θύμα κλοπής από αγνώστους αλλά συνελήφθη ο… ίδιος, καθώς μεταξύ των κλοπιμαίων που του πήραν ήταν και ένα κυνηγετικό όπλο! Ο άτυχος αγρότης από κατήγορος βρέθηκε κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη του όπλου του!
Η καραμπίνα βρισκόταν μέσα στην αποθήκη της αγροικίας του ιδιοκτήτη στο Ασκληπειό, που όμως την είχε αφήσει ανασφάλιστη. Έτσι, οι άγνωστοι δράστες που τρύπωσαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί, την άρπαξαν μαζί με ένα γεωργικό μηχάνημα, ενώ άνοιξαν και το φορτηγό του από το οποίο πήραν διάφορα εργαλεία. 

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Είναι δυνατόν; Και άλλος μετανάστης της Υπατίας συνελήφθει για απόπειρα βιασμού και κάνει… απεργία πείνας (παλι) για να μην απελαθεί!!

Τι λες ρε άντρακλα που κάνεις και απεργία; Να μην απελαθεί το παλικάρι, να ευνουχιστεί ο άντρακλας, ο βαρβατίλας!! Μαροκινός που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού κάνει απεργία πείνας στα Χανιά.
 Απεργία πείνας προκειμένου να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος Χανιώτισσας στις Καλύβες Αποκορώνου.Πρόκειται για έναν από τους μετανάστες που είχαν κάνει απεργία πείνας στην «Υπατία» της Αθήνας, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και σύμφωνα με την νομοθεσία έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

π. Παϊσιος, 'Καταιγίδα έρχεται στα Βαλκάνια'.

Φανταστείτε όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες να οργανωθούν με το ίδιο σχέδιο της Λιβύης.

 Εκτενές δημοσίευμα για τη μυστική δράση της ομάδας ειδικών επιχειρήσεων της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙ6 στη Λιβύη φιλοξενεί το ΒΒC. Η λεγομένη Μοίρα Ε συγκροτήθηκε προ πενταετίας και συγκεντρώνει στελέχη από την αφρόκρεμα των βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων (SAS, SBS και Special Reconnaissance Regiment).
 Τα 20 περίπου στελέχη της Μοίρας Ε που ανέπτυξαν δράση στη Λιβύη ήταν άριστα εξοπλισμένα με προηγμένα μέσα επικοινωνίας στη διάθεσή τους για τον συντονισμό με τους Λίβυους εξεγερμένους αλλά και αρκετά διαφορετικά διαβατήρια για τον καθένα.

Περιμένοντας τον εχθρό στο Αιγαίο…Είμαστε έτοιμοι για όλα!!!

Eλεύθερος σκοπευτής του Ελληνικού Στρατού με τυφέκιο Μ88Α1.

Πως ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα


Μόνο μια επανάσταση που θα ανατρέψει τη νυν κυβέρνηση ήσσονος εθνικού φρονήματος δείχνει να μπορεί να εμποδίσει μια νέα εποχή «φραγκοκρατίας», στην οποία οδηγείται η Ελλάδα. Και η οποία επανάσταση για να μην είναι εν συνεχεία αιματηρή, πρέπει να είναι άμεση... 
Μια επανάσταση που μπορεί να ξεκινήσει από την εθνική μας αντιπροσωπεία, με την εθνική αφύπνιση έστω την τελευταία στιγμή των βουλευτών οι οποίοι συμπεριφερόμενοι μέχρι στιγμής ως άξιοι απόγονοι των Τσολάκογλου-Ράλλη-Ζαχαριάδη, οι οποίοι ο καθένας μόνος του διοικούσαν ή επιδίωκαν να τεθεί η χώρα υπό ξένη κυριαρχία, έχουν πει «Ναι σε όλα» μη αντιλαμβανόμενοι έστω και στο ελάχιστο το που σύρουν την Ελλάδα.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ο λαός. Ο οποίος μετά την αντίδραση των ετών 2010 και 2011, μοιάζει ηττημένος και μοιρολατρικά αποδεχόμενος την μοίρα του. Όταν κάποτε για το ένα τοις χιλίοις από όλα αυτά που έχουν συμβεί από το 2010 μέχρι σήμερα έπεφταν κυβερνήσεις, τώρα δέχονται πρακτικά αδιαμαρτύρητα να μένουν άνεργοι, πεινασμένοι, χωρίς μέλλον ή με ψίχουλα να προσπαθούν να επιβιώσουν.

Αναπόφευκτος ο ρωσοτουρκικός πόλεμος από τον συνδυασμό δημοσιευμάτων και γεγονότων.

Η βρετανική εφημερίδα «Times»,  φιλοξενεί τις δηλώσεις ενός Σύριου αντιφρονούντα,  ο οποίος  ισχυρίζεται ότι σε περίπτωση συγκρούσεων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας,  η Τουρκία θα βομβαρδίσει τις αεροπορικές βάσεις της. Υποστήριξε, ακόμη, ότι η Τουρκία σχεδιάζει τη δημιουργία μιας ζώνης ασφαλείας.
Επιπρόσθετα, η Αραβία και το Κατάρ θα δώσουν χρήματα στους διαφωνούντες της Συρίας προκειμένου να αποκτήσουν οπλισμό και να βοηθήσουν. Μερικοί αντίπαλοι του Αραβικού Συνδέσμου στο Κάιρο, μετά τη συνάντηση τους  με αξιωματούχους  της  Σαουδικής Αραβίας και του  Κατάρ, υποσχέθηκαν να βοηθήσουν.

Εξοντώνουν χωρίς πόλεμο την Ελλάδα!."Σενάριο τρόμου η φτώχεια θα φέρει βία"

Tο σενάριο τρόμου της βίας που προκαλείται από τη φτώχεια και την εξαθλίωση ανησυχεί σοβαρά την Ευρώπη, καθώς το άλλο τρομακτικό σενάριο, αυτό της χρεοκοπίας της χώρας μας, παραμένει ανοιχτό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Μάλιστα οι ηγέτες της ΕΕ προβληματίζονται σοβαρά μήπως επαναληφθούν οι τραγικές καταστάσεις που έζησε η Αργεντινή, αυτή τη φορά στην Ελλάδα η οποία ταλανίζεται από την οικονομική ύφεση χωρίς ωστόσο οι πολίτες της να βλέπουν φως βελτίωσης... Ως γνωστόν, η χρεοκοπία της Αργεντινής πριν από μία δεκαετία πυροδότησε σοβαρές ταραχές και συγκρούσεις, προκάλεσε απώλειες ανθρώπινων ζωών και σοκαριστικές εικόνες με πολίτες να ορμούν στα καταστήματα για πλιάτσικο και να σπάνε τράπεζες.

Ξέρουν τι θα πεί εντοπιότητα! Σώζουν την ανεργία στην Τουρκία. Υπο διωγμό οι ξένοι!

Εγκαταλείπουν σταδιακά την Τουρκία πολίτες από τη Γεωργία και την Αρμενία οι οποία εργάζονται στη γειτονική χώρα, εξαιτίας νόμου ο οποίος πέρασε από την κυβέρνηση στο Κοινοβούλιο, με σκοπό να «σφίξει τα λουριά» και να αντιμετωπίσει την ανεργία.
Πρόκειται για τον νόμο που θα διέπει το καθεστώς παραμονής και εργασίας ξένων υπηκόων. Οι κατηγορίες που πλήττονται είναι κυρίως οικιακοί βοηθοί, συνοδοί ηλικιωμένων και κατ’ οίκον νοσοκόμοι. Μέχρι στιγμής, οι εργαζόμενοι αυτοί εξασφάλιζαν βίζα 90 ημερών μετά την παρέλευση της οποίας αποχωρούσαν από τη χώρα και επέστρεφαν μετά από λίγες ημέρες με νέα τρίμηνης διάρκειας βίζα.

Νεκρός Ορθόδοξος ιερομόναχος από πυρά ενόπλων στην Συρία.

Χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 ο Ιερομόναχος Βασίλειος (Νασσάρ), άφησε την τελευταία του πνοή από τα πυρά των ένοπλων ομάδων στη Χάμα της Συρίας.
 Σε επικοινωνία που είχε η Romfea.gr, με κληρικό από το Πατριαρχείο Αντιοχείας, μας ενημέρωσε ότι ο π. Βασίλειος σκοτώθηκε την ώρα που διακονούσε έναν αδελφό. Συγκεκριμένα ο π. Βασίλειος δέχθηκε τηλεφώνημα να βοηθήσει έναν πιστό από τη Χάμα, ο οποίος είχε χτυπηθεί από τα πυρά των ενόπλων ομάδων.Την στιγμή που ο π. Βασίλειος έφτασε στο σημείο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, τότε μια σφαίρα διαπέρασε την δεξιά του μασχάλη και το στήθος. 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σε συναγερμό Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος: 68 σεισμοί σε 34 ώρες!

Έντονη και ανησυχητική σεισμική δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο τρίγωνο Σαντορίνη, Κρήτη και Ρόδος.
Μόλις τις τελευταίες 34 ώρες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 68 καταγεγραμμένοι σεισμοί, με αποκορύφωμα τους δύο σεισμούς των 5, 3 ρίχτερ που σημειώθηκαν σήμερα και χθες τα ξημερώματα.
Και η αγωνία των κατοίκων του Νοτιοανατολικού Αιγαίου όσο πάει και εντείνεται…
prionokordela

George Soros. Έρχεται το χάος. 'Για να το λες εσύ κάτι παραπάνω ξέρεις…'

Ο Πεφωτισμένος George Soros της Επιτροπής των 300 μας λέει τι πρόκειται να συμβεί !Όταν το 2010 είχαμε αναρτήσει στην εγκληματικότητα , εκείνη την περίφημη συνέντευξη του illuminist George Soros , όπου θρασύτητα δήλωνε στους F.T. το πώς ακριβώς θα αρπάξει τα χρήματα των 400 εκατομμυρίων ευρωπαίων , αναλύοντας λέξη – λέξη , το τι θα επακολουθούσε σχετικά με την.........
« σωτηρία » των τραπεζών σε « εθνικό επίπεδο » , και , πως θα ακριβώς γινόταν η κλοπή των φορολογουμένων , δια λόγους « πατριωτισμού » ( βλέπε τους προδότες που ψηφίσαν το μνημόνιο νούμερο ένα ) , πολύ έσπευσαν να χλευάσουν το άρθρο μας και να συνεχίσουν τον « αγώνα » τους υπέρ των λαθροεποικων ,

Παπούλιας, ‘αδειάζει’ τον ηγέτη Κάρατζιτς στην κλήτευση του για την δίκη. Μπορεί να αποδείξει την αθωότητα του!

Να διατάξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να καταθέσει στη δίκη του ζητά από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ο τέως πρόεδρος των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς!
Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, ο Ράντοβαν Κάρατζιτς ζητά τώρα την έκδοση κλήτευσης για τον Έλληνα Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια ώστε ο τελευταίος να υποχρεωθεί να υποβληθεί σε συνέντευξη από τον νομικό σύμβουλο του τέως Σερβοβόσνιου προέδρου κύριο Πίτερ Ρόμπινσον.
Ο Κάρατζιτς υποστηρίζει ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως από τον Έλληνα Πρόεδρο αλλά και – μέσω επιστολών – από την ελληνική κυβέρνηση να παραστεί ο κύριος Παπούλιας ως μάρτυρας υπεράσπισής του, κάτι που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρεται να αρνείται να πράξει,

Ο αρχιεπίσκοπος αναπολεί και αναρωτιέται…"Άραγε υπονομεύουμε το μέλλον των παιδιών μας;"

Στις μελλοντικές δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η Ελλάδα και το κόστος που μπορεί να έχουν για τις επόμενες γενιές αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τα εγκαίνια του πρώτου Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.
"Άραγε οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε είναι μόνο για εμάς ή μήπως υπονομεύουμε το μέλλον των παιδιών μας;", ανέφερε με νόημα ο Αρχιεπίσκοπος.
Για το έργο που εγκαινίασε σήμερα υπογράμμισε πως "στην εποχή μας είναι πολλοί αυτοί που αρέσκονται στην περιγραφή και την κριτική".
"Σήμερα έχουμε πράξη", ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως το μυστικό για να αντιμετωπίσουμε την κρίση είναι η "συνεργασία".

Σουρωτήρι το Αιγαίο. 'Αόρατο' τουρκικό εμπορικό στην Πύλο. ‘Τεστάρουν’ το Αιγαίο με δουλεμπορικά.

Σοβαρά ερωτηματικά για την επιτήρηση και την ασφάλεια στο Αιγαίο προκαλεί ο σημερινός πλους τουρκικού λαθρεμπορικού πλοίου το οποίο μετέφερε άνω των 100 λαθρομεταναστών και έφτασε ανενόχλητο ανοικτά του Μεσσηνιακού Κόλπου, αφού πρώτα είχε αγκυροβολήσει στα Κύθηρα!
 Το τουρκικό πλοίο ξεκίνησε από τα παράλια της Μικράς Ασίας με περίπου 100 λαθρομεταναστές, με τελικό προορισμό την περιοχή της Καλαβρίας στην Νότια Ιταλία.
Το τουρκικό δουλεμπορικό πλέοντας στα διεθνή ύδατα κατάφερε να διασχίσει το Αιγαίο από ανατολή προς δύση, χωρίς να εντοπιστεί από το σύστημα επιτήρησης του Λιμενικού και του ΠΝ.

Russian Airborne Forces. Εκπληκτικό Βίντεο.

Πραξικόπημα τρόϊκας στις ένοπλες δυνάμεις!!! Συμφέροντα που εξυπηρετούνε τον αιώνιο εχθρό μας!!!


Στην "καρδιά" κτυπάει πλέον η τρόϊκα την ασφάλεια της χώρας, εσωτερική και εξωτερική, ζητώντας για πρώτη φορά ευθέως από την κυβέρνηση Παπαδήμου και προκειμένου να εγκρίνει το νέο δανειακό πακέτο, μαζικές απολύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων!
 Δηλαδή των ΕΠΟΠ που στελεχώνουν τις μονάδες πλέον ευαίσθητες μονάδες, όπως των αντιαεροπορικών όπλων, των τεθωρακισμένων, των ειδικών δυνάμεων κλπ!
Επίσης ζητούν να μειωθούν οι εισαγωγές στις παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας σε μια εποχή που η εγκληματικότητα σαρώνει αστικές, ημιαστικές κια αγροτικές περιοχές.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Βεβήλωσαν στο Ναύπλιο μνημείο του Δημήτριου Υψηλάντη και καταστροφή της ελληνικής σημαίας.

Αρκετά φαινόμενα βεβήλωσης μνημείων σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Ναυπλίου.
Άγνωστοι έσπασαν το σταυρό από την κορυφή του ταφικού μνημείου του Δημήτρη Υψηλάντη στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, τον οποίο τυχαία βρήκαν κάτοικοι της πόλης στον κήπο που το περιβάλλει.
 Ακολούθησε στο ίδιο σημείο η καταστροφή του ιστού της ελληνικής σημαίας, ενώ σημειώθηκε και τρίτο κρούσμα, με την απόπειρα κλοπής ενός κανονιού από την Πλατεία Κολοκοτρώνη όπου άγνωστοι το αποκόλλησαν από τη βάση του αγάλματος του Γέρου του Μοριά, όμως δεν κατάφεραν να το πάρουν. 

"Να διοικηθεί η Ελλάδα από ξένο κυβερνήτη". Διαβάστε τι ζήτησε για να δοθούν χρήματα στην Ελλάδα

Στο παρά πέντε της συμφωνίας για το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, κορυφαίος Γερμανός αξιωματούχος της κυβέρνησης Μέρκελ, προχώρησε σε προβοκάτσια κατά της Ελλάδας.
Ο Φόλκερ Κάουντερ, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να διοριστεί ξένος πρωθυπουργός στη χώρα μας ο οποίος θα διοικήσει με αυστηρότητα τους Έλληνες.
Ο κ. Κάουντερ, συνεχίζοντας τόνισε ότι δεν πρέπει να δοθούν άλλα χρήματα στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξουν ρητές δεσμεύσεις και εγγυήσεις ότι θα παρθούν και θα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα.

Δείτε τι έγινε την νύχτα των Ιμίων…

Η ελληνική κυβέρνηση είδε χθες την Τουρκία: να «ελέγχει» όποιον κινείται γύρω από την «τουρκική κυριαρχία»!

Ανακοινώνεται ότι, στην περιοχή του Αιγαίου, όπου διεξάγεται τουρκική αεροναυτική άσκηση, την Τρίτη 11 Μαΐου 2010, ελληνικό μεταφορικό αεροσκάφος και στη συνέχεια δύο σχηματισμοί μαχητικών αεροσκαφών εκλήθησαν μέσω ασυρμάτου από τουρκική φρεγάτα να δηλώσουν το μεν μεταφορικό «την πρόθεσή του» τα δε μαχητικά την «ταυτότητά τους».
Το περιστατικό δεν αξιολογείται από στρατιωτικής πλευράς ως ιδιαίτερης βαρύτητας, επειδή η κλήση πραγματοποιήθηκε λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας στην περιοχή, αφενός μεν ελληνικών αεροσκαφών και αφετέρου, δε, τουρκικών πολεμικών πλοίων που μετείχαν στην άσκηση».

Στα “μουλωχτά” ,θέλουν να γιορτάσουν την Οθωμανική κατάκτηση της Θράκης

Κάτω από τη δουλική σιωπή των ελληνικών αρχών (υπουργείο Εξωτερικών, Περιφέρεια, Δήμοι) άρχισαν στην Κομοτηνή οι μυστικές προετοιμασίες της εκδήλωσης – γιορτής των τουρκόφωνων της Θράκης «Κουρμπάν Τεπέ» για την οθωμανική κατάκτηση της Θράκης πριν από 7 αιώνες.
Πυρήνας προετοιμασίας των εκδηλώσεων αυτών .....που θα γίνουν στις 9 του Μάη στα χωρά Δαρμένη και Σκάλωμα της Κομοτηνής, είναι ο Τούρκος πρόξενος στη Θράκη και οι φανατικοί μουσουλμάνοι κάτοικοι της περιοχής που αυτοπροσδιορίζονται σαν Τούρκοι.Τιμούν στην Κομοτηνή τους Τούρκους που κατέκτησαν την Θράκη!!!
Καλό είναι λοιπόν που άρχισε να παίρνει διαστάσεις το θέμα και από τα ΜΜΕ.Άντε μπας και ξυπνήσει κανένας από την πολιτική ηγεσία.

Γιατί δεν φοβάται η Τουρκία Η.Π.Α και Ισραήλ; Μια απλή εξήγηση είναι οι άκρως μυστικές συμφωνίες, που θα οδηγήσουν στην καταστροφή.

Εμείς επικαλούμεθα σαν τρόπο διαχωρισμού τη «Μέση Γραμμή», ενώ η Τουρκία επικαλείται τις «Ειδικές Περιστάσεις». Και οι δύο αυτοί τρόποι διαχωρισμού διέπονται από το Δίκαιο
Με τα πρώτα κτυπήματα του τρυπανιού στο τεμάχια 12, η Τουρκία άρχισε να τρίζει τα δόντια της. Δεν περιορίστηκε σε φραστικές απειλές. Διεξάγει σεισμογραφικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ και τα σκάφη και αεροσκάφη της αλωνίζουν την περιοχή. Αμφισβητεί την έκταση της ΑΟΖ μας, διεκδικεί μέρος της σαν δικό της και το μισό μερίδιο του υπολοίπου σαν δικό της τ/κ κοινότητας.  

Η Κύπρος πήρε δάνειο από την Ρωσία και εμείς από το Γ’ράιχ.

Λευκωσία: Τη δεύτερη δόση του δανείου στο πλαίσιο της Συμφωνίας Δανείου Κύπρου - Ρωσίας, ύψους 1,32 δισ. ευρώ, έχει εισπράξει η Κυπριακή Δημοκρατία. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, «η πρώτη δόση του πιο πάνω δανείου (590 εκ. ευρώ) εισπράχθηκε στο τέλος του 2011 ενώ η τρίτη και τελευταία δόση (590 εκ. ευρώ) θα εισπραχθεί στο τέλος Μαρτίου 2012».
Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, μέρος της πιο πάνω χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή των ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας που λήγουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Τι δεν μάθαμε στα Ίμια. Oι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μένουν στάσιμες. Ο χρόνος που περνά, κυλά εντελώς εις βάρος μας.

Δεκάξι χρόνια πέρασαν από την κρίση των Ιμίων. Οι τηλεοπτικές εικόνες του στόλου να φεύγει από το ναύσταθμο και την ελληνική ηγεσία πίσω του να τα χει χαμένα, έχουν αντικατασταθεί με εκείνες, τις εξίσου τραγικές, των πολιτών που κάνουν ουρές στο Σύνταγμα για δωρεάν πατάτες.
Όμως, παρά τη σημερινή τραγωδία, ο χρόνος είναι ικανός αλλά και απόλυτα κατάλληλος για να αναρωτηθούμε τι πραγματικά διδάχθηκε η Ελλάδα από εκείνη την περιπέτεια. Κι η απάντηση, δυστυχώς, είναι ελάχιστα… Θα αναρωτηθεί ίσως κάποιος από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα. Η απάντηση είναι πολύ απλή: από την πραγματικότητα και μάλιστα σε πολλά επίπεδα.Πρώτον, η Ελλάδα έζησε από τότε μέχρι σήμερα με το ψευδές ιδεολόγημα μιας ευρωπαϊκής Τουρκίας που θα σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες και την καλή γειτονία:

Κουκουλοφόροι καταδότες στην γερμανική πρεσβεία. Αγαπούλα την κουκούλα…

Η πρόσφατη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, για κουκουλοφόρους οι οποίοι «καρφώνουν» και καταδίδουν και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με γραπτά υπομνήματα στο ΔΝΤ και προφανώς στη γερμανική κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιχείρησαν εντέχνως και για συγκεκριμένους λόγους να την περάσουν στα «ψιλά» δεν παύει να έχει μεγάλη πολιτική σημασία και να χρήζει δικαστικής διερεύνησης.  Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι αρκετοί, τόσο πολιτικοί όσο και ορισμένοι διευθυντές μεγάλων ΜΜΕ, οι οποίοι φαίνεται ότι τακτικά επισκέπτονται την Γερμανική Πρεσβεία αλλά θεωρούνται και σημαντικοί συνομιλητές για του Ευρωπαίους εταίρους καθώς και για τα στελέχη του ΔΝΤ που επισκέπτονται την Ελλάδα. 

Στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας -Σερβίας.

Στην υπογραφή του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας έτους 2012 προχώρησαν Ελλάδα και Σερβία.
Για το λόγο αυτό αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε από 24 έως 26 Ιανουαρίου το Βελιγράδι με σκοπό τη συζήτηση και υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας.
Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τη διεύρυνση της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.