Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ηλεκτρονικό Φακέλωμα των νεογνών..Ταυτοποιούνται τα βρέφη στα μαιευτήρια της Ελλάδος, με τεχνολογία RFID.

Το νέο σύστημα υψηλής προστασίας είναι απόλυτα ασφαλές και ακίνδυνο για τα νεογνά, καθιστά πρακτικά αδύνατη τη μη ηθελημένη απομάκρυνση βρέφους από το νοσοκομείο, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους απόδοσης νεογνού σε μητέρα και παράλληλα αυξάνει σημαντικά το ποσοστό ασφάλειας των βρεφών εντός των νοσοκομείων.
Ήδη εφαρμόζεται στα μεγαλύτερα Μαιευτήρια της Ευρώπης και της Αμερικής και είναι εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και πιστοποιημένο κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN300 328, EN 300 440 class 2.
Στην εγκατάσταση του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα Συστήματος Υψηλής Προστασίας Βρεφών προχώρησαν τα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ & ΛΗΤΩ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της MIG, Singular Logic, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Δείτε τι έχει καταφέρει κατα τα λεγόμενα Ερντογάν, 'φανταστικός εχθρός' !

Οδηγούμαστε προς την κοσσοβοποίηση της Ελλάδος.

Η λέξη Κόσσοβο τελικά έγινε ένας λεκτικός όρος που αποποιούμαστε και φοβόμαστε οτι θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια εντός του ελλαδικού χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας όρος που λίγοι Έλληνες έχουμε κατανοήσει και μας τρομάζει με τις συνέπειες του πολέμου το 1991-1999 στην Γιουγκοσλαβία. Δεν διαδραματίστηκε αυτός ο πόλεμος μακριά απο εμάς, αλλα στην γείτονα χώρα, λίγα χιλιόμετρα απο την Αθήνα σε ορθόδοξα αδέλφια και σε ανθρώπους που δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα απο εμάς. Ειδικά στις μέρες μας με τα γεγονότα να συνθέτουν το παζλ αυτής της απειλής , στρουθοκαμηλίζουμε, αδιαφορούμε για το άμμεσο μέλλον μας.

Ζητούν απο τον πρωθυπουργό να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό

Επιστολή-μάθημα αξιοπρέπειας και πατριωτισμού απέστειλαν στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου τριάντα τρεις πρώην πρέσβεις, αναφερόμενοι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και προτείνοντας μια πατριωτική στάση, για να μη βρεθεί προ οδυνηρών αδιεξόδων η χώρα μας.
Είναι, σημειώνουμε, η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, έστω από πρώην πρέσβεις. Και έχει σημασία, έχει ειδικό βάρος η άποψή τους, ακριβώς λόγω της προϋπηρεσίας τους. Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών είχαν υπηρετήσει στην Άγκυρα, στην Κύπρο ή στις ΗΠΑ.
Κατά τις πληροφορίες μας, η πρωτοβουλία για την επιστολή είχε αναληφθεί από τους Εμ. Μεγαλοκονόμο, Θ. Στοφορόπουλο, Π. Οικονόμου, ενώ καθοριστικό ρόλο στο τελικό της περιεχόμενο είχε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Δικαίου του ΟΗΕ Κ. Οικονομίδης.

Ποιοι είναι οι οκτώ Μητροπολίτες και γιατί «αντιπολιτεύονται» τον Αρχιεπίσκοπο.

Όλοι τους είναι τόσο διαφορετικοί, έχουν όμως ένα κοινό σημείο: Διαφωνούν με τον Αρχιεπίσκοπο. Τρία χρόνια πέρασαν από την εκλογή του Ιερωνύμου στην κεφαλή της Εκκλησίας και οι αρχιερείς που τον «αντιπολιτεύονται», αντί να μειώνονται, πληθαίνουν.
Ο καθένας έχει σταθεί κατά καιρούς απέναντί του για τελείως διαφορετικούς λόγους. Άλλοι για τον τρόπο που διοικεί και τους ανθρώπους που έχει επιλέξει να τον περιβάλλουν. Άλλοι επειδή χρησιμοποιεί ευρέως την τέχνη της διπλωματίας για να μη γίνεται δυσάρεστος, ισορροπώντας συχνά σε τεντωμένο σκοινί μεταξύ των μεν και των δε. Άλλοι για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα εθνικά θέματα ή τις σχέσεις πλήρους υπακοής που έχει η Εκκλησία της Ελλάδος προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αλβανικό τηλεοπτικό συνεργείο στην Θεσπρωτία ,υπέρ της τσαμουριάς.

Το Αλβανικό κανάλι “Top Channel” έκανε γυρίσματα στο «Τσάμικο», όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές, χωριό Μαργαρίτι Θεσπρωτίας. Εξοργισμένοι κάτοικοι εκδίωξαν ομάδα του καναλιού, που προπαγάνδιζε υπέρ της Τσαμουριάς. Μάλιστα, έλεγαν, μέλη της ομάδας αυτής, ότι εδώ είναι Αλβανικό έδαφος!!!
Να σημειωθεί ότι μεταξύ των έξι και πλέον θεωριών για την ιστορική και ετυμολογική προέλευση των ονομασιών «Τσάμηδες» και «Τσαμουριά», πιθανώτερη θεωρείται εκείνη, που σχετίζεται με τη λέξη «Θύαμις» (Καλαμάς), με παραφθορά του, με την πάροδο του χρόνου :

Θαυμάζω και ζηλεύω το Ισραήλ....χωρίς να αναθεωρώ την άποψή μου για τον Σιωνισμό.

Θαυμάζω το Ισραήλ και τους Ισραηλινούς (δεν μιλώ για Ισραηλίτες) για πολλούς και διαφόρους λόγους εκ των οποίων (λόγων) οι περισσότεροι "με πληγώνουν χωρίς να πάω πουθενά" κατά το "όπου κι αν πάω η Ελλάδα με πληγώνει".
Τους θαυμάζω που ζουν και αναπτύσσονται σε μια χώρα περικυκλωμένη από "εχθρικούς αδελφούς λαούς" (μιας και Παλαιστίνιοι και Άραβες είναι σημιτικοί λαοί) πολυπληθέστερους και πάντα ετοιμοπόλεμους.

Η καταστροφή του Ελληνισμού αποτελεί έσχατη προδοσία.Στα τέσσερα εκατομμύρια εκτιμούνται οι λαθρομετανάστες!

Η καταστροφή του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω της λαθρομετανάστευσης αποτελεί Εσχάτη Προδοσία.
Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Η άλωση της χώρας μπορεί πρώτα να γίνει είτε με στρατιωτική εισβολή ή άνευ εισβολής, εφ όσον δεν υπάρξει κάποιο «όχι», ως αυτό που είπε το 1940 ο Μεταξάς στο Μουσολίνι.
Υπεύθυνος για να μην αλωθεί η χώρα, σύμφωνα με τα σήμερα ισχύοντα, μετά την αναθεώρηση του συντάγματος από τον Αντρέα Παπανδρέου που το μετέβαλε «στα μέτρα του», είναι μόνον ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της χώρας, η κυβέρνηση του και οι βουλευτές που τον στηρίζουν.

Οι ισραηλινοί παγίδευσαν την Ελλάδα, στρώνοντας το έδαφος για δράση ισλαμιστών κομάντος.

Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας έχουν συμβεί γεωπολιτικά γεγονότα τεράστιας δυναμικής, γεγονότα τέτοιας σημασίας που αλλάζουν άρδην τον χάρτη της τόσο νευραλγικής μας περιοχής. Η προσέγγιση της Ελλάδας με το Ισραήλ (αλλά και, παράλληλα, με την Τουρκία και το Ιράν) και οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη και αλλού…) διαμορφώνουν μια εντελώς νέα κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.
Στο πλαίσιο αυτό διεθνείς παρατηρητές θεωρούν ότι «στρώνεται» το έδαφος για την δράση ισλαμιστών κομάντος, που ετοιμάζονται εδώ και καιρό να αιματοκυλίσσουν τον δυτικό κόσμο…

ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στην προεδρία του Κοσσόβου ο χρηματοδότης του UCK.

Tο Κόσοβο απέκτησε μεγιστάνα πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στις αρχές της εβδομάδας το Κοινοβούλιο στην Πρίστινα εξέλεξε θεματοφύλακα του πολιτεύματος, το πιο «γερό πορτοφόλι» του αλβανικού έθνους. Ο 60χρονος Μετζί Πατσόλι, ιδιοκτήτης κατασκευαστικών εταιρειών με έδρα την Ελβετία και δηλωμένη περιουσία 420 εκατ. ευρώ, υπήρξε προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Χακίμ Θάτσι και εξελέγη με την τρίτη ψηφοφορία, με μια μόνο ψήφο πάνω από το όριο.
 Η αντιπολίτευση μάλιστα δεν έμεινε καν στις ψηφοφορίες, καθώς ήταν διάχυτη η φήμη ότι ο Kροίσος υποψήφιος είχε εξαγοράσει βουλευτές της για να τον ψηφίσουν και καλού-κακού τα κόμματά της πήραν τους αντιπροσωπους και έφυγαν από το Κοινοβούλιο προτού ψηφίσουν και βρεθούν ενώπιον εκπλήξεων!

Ξεπουλούσαν τα πολεμικά μας σχέδια με κάρτες… super market

Ο προϊστάμενος των πολεμικών σχεδίων στο 28 ΑΤΑ (αρχηγείο Αεροπορίας στη Λάρισα), σμήναρχος κ. Βασίλης Λυμπερόπουλος κάνει μια φοβερή αποκάλυψη:
«Πράκτορες της Αμερικανικής Πρεσβείας των Αθηνών προσέφεραν σε αξιωματικούς της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας κάρτες για φθηνές αγορές στο αμερικανικό σούπερ μάρκετ των Αθηνών (το γνωστό PX απέναντι από το Πάντειο), που δεν υπάρχει όμως σήμερα) προκειμένου οι αξιωματικοί αυτοί να τους διοχετεύουν αντίγραφα των πολεμικών σχεδίων τ ου αρχηγείου αεροπορίας της Ελλάδας.
Ο κ. Λυμπερόπουλος λέει τα εξής σε καταγραμμένη συνέντευξή του:

Πως οι Τούρκοι εξόντωναν τους Έλληνες ορθοδόξους.(Βίντεο)

Με την ανοχή και καλλιέργεια της Ε.Ε και ΗΠΑ το οργανωμένο έγκλημα στα Βαλκάνια και κυρίως στην Αλβανία.

Του Φάνη Μαλκίδη. Λέκτορα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Εισαγωγικά
Τα περιστατικά εξάρθρωσης κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, που χρησιμοποιούν τις βαλκανικές χώρες ως διόδους αλλά και ως τόπους προορισμού μεγάλων ποσοτήτων αυτών των ουσιών, δεν παύουν να θέτουν πάντα στο προσκήνιο το θέμα της κατακόρυφης αύξησης της χρήσης ναρκωτικών στα Βαλκάνια αλλά και το ζήτημα της διακίνησής τους. Οι διαστάσεις του φαινομένου έχουν γίνει εκρηκτικές καθώς την τελευταία δεκαετία, επεκτείνονται σε ένα σύνολο μορφών παραοικονομίας που συνοδεύεται από διακίνηση όπλων, αυτονομιστικές τάσεις, λαθρεμπόριο και άλλες μορφές οργανωμένου εγκλήματος.

Ο δήμος Ορεστιάδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για αλλοίωση και υπονόμευση του ελληνικού πληθυσμού.

Οι δημότες του νέου Δήμου Ορεστιάδας, κάτοικοι του Βορείου Έβρου, με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης απέναντι στο μέλλον του τόπου μας και με μόνο κίνητρο την αγάπη μας γι’ αυτόν, λαμβάνοντας υπόψη ότι:
1. Ο Έβρος ήδη σηκώνει μεγάλο μέρος από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης της χώρας και η ικανότητα της περιοχής να.....αποσβέσει τμήμα του εθνικού προβλήματος έχει ήδη εξαντληθεί με τη λειτουργία του Κέντρου Φύλαξης στο Φυλάκιο.
2. Το τεράστιο έλλειμμα αναπτυξιακού σχεδιασμού σε συνδυασμό με την ίδρυση νέων κέντρων παράνομων μεταναστών θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση της περιοχής...»3. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας σε συνεδρίασή του στις 17/2/11, οι κομματικές παρατάξεις (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΔΗ.ΣΥ), βουλευτές, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, καταδίκασαν ομόφωνα κάθε σχεδιασμό για ίδρυση κέντρου παράνομων μεταναστών στην περιοχή (όπως κι αν αυτό ονομαστεί).

Αμερικανοί και Εβραίοι συντονίζουν το κράτος συνώνυμο της παρανομίας, την Αλβανία.

Συναντήσεις του αναπληρωτή ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Στάινμπεργκ με την αλβανική ηγεσία. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Στάινμπεργκ είχε σήμερα στα Τίρανα συνομιλίες με τον Αλβανό πρόεδρο Μπαμίρ Τόπι, τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα και με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα, με κύρια θέματα τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών τον Μάιο και την έρευνα για τα αιματηρά επεισόδια της 21ης Ιανουαρίου.
Ο κ. Τόπι διαβεβαίωσε τον κ. Στάινμπεργκ ότι θα ξεκινήσει ο πολιτικός διάλογος ώστε να ξεπεραστεί η κρίση και θα υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στις 8 Μάιου στην Αλβανία.
Ο κ. Στάινμπεργκ τόνισε ότι πρέπει να γίνει εποικοδομητικός πολιτικός διάλογος με στόχο τη διατήρηση της δημοκρατίας και σεβασμό στην ανεξαρτησία των θεσμών σε μία χώρα που παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ειρήνης στα Βαλκάνια.

Ένας Αλβανός ληστής νεκρός στην "μετάβαση" προς την "πολιτισμική πολύ" κοινωνία

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η δράση των αλλοδαπών κακοποιών σε όλη την Ελλάδα. Τα κελεύσματα της πολιτείας περί μικτών και πολιτισμικών πολύ κοινωνιών σε συνδυασμό με την πεισματική της άρνησή –σε σημείο εθελοτυφλίας- να αναγνωρίσει ορθώς το προβληματικό αποτύπωμα της πραγματικότητας που αφήνει επάνω στην Ελληνική κοινωνία η παράνομη μετανάστευση, έχουν δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου –στα ιστορικά χρονικά του τόπου– αίσθημα ασφυξίας στην καθημερινή ζωή του πολίτη.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Το "Ελληνικό Πείραμα", οι κάρτες του πολίτη και η παγκόσμια διακυβέρνηση - Όμορφος κόσμος "δημοκρατικά" πλασμένος...

Τελικά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση των εξουσιαστών να καταστήσουν την χώρα μας ένα πειραματόζωο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τα πλέον επίσημα χείλη.
Ο τρίτος (και φαρμακερός) Παπανδρέου αναφέρθηκε κατ' επανάληψη στην αναγκαιότητα της παγκόσμιας διακυβέρνησης ορίζοντάς την μάλιστα ως τον... τέταρτο δρόμο για την ανθρωπότητα, όταν ο «σοσιαλισμός» του τελείωσε, μαζί με τα λεφτά που (τελικά) δεν υπάρχουν!
«Αυτός ο δρόμος βασίζεται σε υπεύθυνους, δημοκρατικούς θεσμούς, που βάζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη πάνω από τα εθνικά συμφέροντα», είχε δηλώσει το παιδί της Μαργαρίτας σε αμερικανική εφημερίδα και φυσικά έχει πει και χειρότερα.

Κτύπησαν ορθόδοξο ναό στην Ιάβα, μουσουλμάνοι εξτρεμιστές

Τον ορθόδοξο ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Ιάβα της Ινδονησίας "χτύπησαν" σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρόπολης Χονγκ Κονγκ, οπαδοί εξτρεμιστικής μουσουλμανικής οργάνωσης.
Καλά στην υγεία του ο ινδονήσιος ιερέας του ναού πατήρ Μεθόδιος. Ο ναός παραμένει κλειστός και φυλάσσεται από τις δυνάμεις της αστυνομίας που πραγματοποιεί έρευνες.
Τμήμα ειδήσεων defecnenet.gr


Γενετικός και πληθυσμιακός αφελληνισμός.

1. Το πρόβλημα
Μέσα στην πολύπλευρη κρίση που διανύουμε και βιώνουμε καθημερινά, η προσοχή των ιθυνόντων βρίσκεται επικεντρωμένη στη διαχείριση της οικονομίας, της κοινωνικής αναταραχής και των ζητημάτων της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της χώρας. Το πολιτικό προβλέπειν και ο μακρόπνοος σχεδιασμός απουσιάζουν. Ως αποτέλεσμα της νοοτροπίας αυτής, τα μεγάλα θέματα για την φυσική και πολιτική επιβίωση του ελληνικού γένους και του πολιτισμού μας βρίσκονται και παραμένουν έξω από την πολιτική ατζέντα: έχουν μπει στο χρονοντούλαπο του πολιτικού μας συστήματος και του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ. Κεντρικό ανάμεσα στα θέματα του πολιτικού προβλέπειν με στρατηγική σημασία είναι η ανακοπή και η αντιστροφή της γενετικής και πληθυσμιακής μας συρρίκνωσης.

Το Ίδρυμα Gates ελέγχει τα media μέσω μαζικών επιχορηγήσεων σε δημοσιογράφους.

(NaturalNews) Οι περισσότεροι μεγάλες εφημερίδες και τα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο, ανήκουν σε μια χούφτα πολυεθνικών κολοσσιαίων εταιριών, οι οποίες από κοινού ελέγχουν το περιεχόμενο το τι προσφέρεται στις μάζες.
Ωστόσο, μια πρόσφατη έκθεση στο The Seattle Times θέτει το ερώτημα της επιρροής που έχει στα μέσα ενημέρωσης το πιο ισχυρό ίδρυμα του κόσμου, το ‘Bill & Melinda Gates Foundation’ (BMGF). Το ίδρυμα δωρίζει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για να χρηματοδοτήσει προγράμματα «υπεράσπισης και πολιτικής» ("advocacy and policy" programs), καθώς και μεγάλο μέρος των χρημάτων καταλήγει να είναι κατανεμημένα ως άμεσες πληρωμές προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που υποστηρίζουν τα συμφέροντα του ιδρύματος.

Όταν δεν μπορεί το σύστημα, σκάνε μύτη οι κουκούλες!

Οι παρακρατικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν έχουν αφήσει εδώ και δεκαετίες μαζική εκδήλωση στην Ελλάδα, χωρίς να παρεισφρήσουν και χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια.
Λειτουργούν ως προπομπός της καταστολής, δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες και το άλλοθι για την παρέμβαση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Τα ίδια έκαναν και την Τετάρτη, στοχεύοντας μάλιστα αυτούς που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.Guess why ή ελληνιστί, μαντέψτε γιατί. Πάντα εκεί, συνεπείς με την αποστολή τους: να προβοκάρουν, να τρομάξουν τον κόσμο ωθώντας τον στην ιδιώτευση, ώστε να μονοπωλήσουν αυτοί τη «διαμαρτυρία» και να συνδράμουν το σύστημα.

Αμερικανός αξιωματικός διέταξε ψυχολογικές επιχειρήσεις για να μεταπείσει πολιτικούς. Λέτε να ισχύει και για τους πολιτικούς μας;

Ουάσινγτον: Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, μετά από εντολές ανώτατου αξιωματικού, έγιναν στόχος ψυχολογικών επιχειρήσεων από μέλη ειδικών μονάδων του αμερικανικού στρατού για να πειστούν να ψηφίσουν υπέρ αυξήσεων στον στρατιωτικό προϋπολογισμό.
Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Rolling Stone ο αντιστράτηγος Γουίλιαμ Κάλντγουελ, επικεφαλής της εκπαίδευσης του αφγανικού στρατού, φέρεται να ζήτησε από το προσωπικό ειδικής μονάδας(psy-ops). Installing the mobile equipment needed to broadcast messages, either to friendly forces or to the enemy. (φωτο), να του ετοιμάσουν λεπτομερή προφίλ των πολιτικών με λεπτομέρειες, για παράδειγμα, για το τί ψήφιζαν.

Παντού κάρτες για την πλήρη παρακολούθηση των πολιτών !!! Κάρτες διοδίων, κάρτες υγείας, κάρτες εργασίας , κάρτες καταναλωτικών αγαθών ,κάρτα του πολίτη, κάρτα εφορίας . Οποιαδήποτε κίνηση του πολίτη καταγράφεται σε παγκόσμιο επίπεδο!!!

Το «τηλεδιόδιο», μία νέου τύπου κάρτα διοδίων που θα είναι συμβατή με όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας και της ΕΕ και θα ενημερώνει ηλεκτρονικά κεντρικό σύστημα καταγραφής διελεύσεων και εσόδων αποτελεί τον νέο στόχο του υπουργείου Υποδομών.
Μάλιστα, η χρήση και η εφαρμογή της θα φέρει εκπτώσεις, προσφορές και ειδικά εμπορικά πακέτα, ενώ η μεγάλη αλλαγή θα έρθει από την χρέωση όχι με «εφάπαξ» ποσά, όπως είναι σήμερα, αλλά κατ’ αναλογία με τα διανυόμενα χιλιόμετρα.
Όπως αναφέρει το Βήμαonline, απώτερος στόχος του υπουργείου Υποδομών

Έρχεται η ηλεκτρονική κάρτα εργασίας με 'τυρί και φάκα'. Η ζωή μας θα ελέγχεται από τσιπάκια και κάρτες.

Από την πρώτη Ιουλίου θα μπει σε εφαρμογή το μέτρο που σε πρώτη φάση θα μειώσει 10% τις ασφαλιστικές εισφορές και στόχο έχει την πάταξη του φαινομένου της αδήλωτης (μαύρης) εργασίας. Σύμφωνα με το υπουργείο σε βάθος χρόνου η “έκπτωση” στις ασφαλιστικές εισφορές θα φτάσει ως και το 25%.
Μια λεπτομέρεια (πολύ βασική) που δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί είναι αν η ελάφρυνση θα αφορά μόνο στον εργοδότη ή και στον υπάλληλο.
Σύμφωνα με “Τα Νέα” οι Έλληνες εργαζόμενοι καταβάλλουν από τις υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές στην Ευρώπη, το 34% έναντι 31%.
Από τα 50 ευρώ ενός ημερομίσθιου για παράδειγμα στην τσέπη του εργαζόμενου μπαίνουν μόνο τα 26 ενώ τα υπόλοιπα μοιράζονται στην εφορία και τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πειραματόζωα της νέας τάξης πραγμάτων η Κερατέα. Πολλαπλές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το κέντρο μαστίζεται από παρανομία.

Ξαναφούντωσε η μάχη στην περιοχή της Κερατέας, ανάμεσα σε κατοίκους και αστυνομικές δυνάμεις, καθώς εκατοντάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι βρίσκονται ξανά στην Λ. Λαυρίου.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση εναντίον δύναμης των ΜΑΤ, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εκτεταμένη χρήση χημικών, προκειμένου να τους απωθήσουν. Αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί εκ νέου αποπνικτική κατάσταση.Κάτοικοι της περιοχής λένε πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ ενισχύθηκαν, ενώ επιχείρησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης να τους περικυκλώσουν.

Ίσως να μεθοδεύουν και μία εξέγερση εντός του ελλαδικού χώρου. Διότι τα ‘μηνύματα’ τα έχουν πάρει.

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρομέτρου που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι από την αντιπροσωπεία της Κομισιόν στην Αθήνα, ένας στους δύο πολίτες (για την ακρίβεια, το 51% των ερωτηθέντων) στη χώρα μας είναι δυσαρεστημένος από την καθημερινή του ζωή. Πρόκειται για την 4η μεγαλύτερη επίδοση στην Ε.Ε. μετά τη Βουλγαρία (60%), την Πορτογαλία (55%) και τη Ρουμανία (54%).
Ελληνες, Ιρλανδοί και Ισπανοί με ποσοστά 97-98% είναι οι πλέον δυσαρεστημένοι πολίτες στην Ε.Ε. για την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα τους, ενώ μόλις το 25% των Ελλήνων που μετείχαν στην έρευνα δηλώνει ικανοποιημένος από την προσωπική επαγγελματική του κατάσταση.

Η Δικαιοσύνη όχι απλώς κοιμάται, αλλά "ροχαλίζει"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι λέγει ο θυμόσοφος λαός μας! Και καθώς φαίνεται η λαίκή μούσα είναι αλάθητη! Είναι αλάθητη, επειδή πηγάζει από τα βάθη των αιώνων. Είναι το καταστάλλαγμα της διαχρονικής κοινωνικής εμπειρίας. Ας έλθουμε τώρα στα δικά μας. Τόσο στον πολιτικό, κυρίως στον Κυβερνητικό, όσο και στον δημοσιογραφικό χώρο άρχισαν οι γκρίνιες! Υπουργοί βάλλουν εναντίον Υπουργών, Συμπολίτευση καί Αντιπολίτευση αλληλοϋβρίζονται, αλλά καί αλληλο-καλύπτονται. "Μαζί τά τρώγανε, μαζί τά φάγανε", βλέπετε! Ο ένας "κρατάει"¨τόν άλλο, γι αυτό καί ο ένας "καλύπτει" τον άλλο! "Κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει", ο Ελληνικός Λαός όμως στενάζει! Και η Δικαιοσύνη όχι απλώς κοιμάται, αλλά "ροχαλίζει"!

Πως η Ευρώπη θα σβήσει τα έθνη.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2011 συνεδρίασε στις Βρυξέλες η ομάδα «Συμφιλίωση των ευρωπαϊκών ιστοριών» παρουσία του Πάβελ Τζάσεκ, συμβούλου του διευθυντή του τσεχικού «Ινστιτούτου για τη μελέτη των ολοκληρωτικών καθεστώτων».
Το διακύβευμα: η αναθεώρηση της ευρωπαϊκής ιστορίας, ώστε να καταπολεμηθούν ο πατριωτισμός και ο ριζοσπαστισμός. Είχε προηγηθεί συνεδρίασή της τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου συζητήθηκε το «πως θα συντονιστεί καλύτερα η διδασκαλία της Ιστορίας του 20ού αιώνα στα κράτη μέλη. Τα μέλη ομόφωνα συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων και η κατανόηση των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν εναντίον της ανθρωπότητας τόσο από τους Ναζί όσο και από το σοβιετικό καθεστώς.

Σε τελειοποίηση τα ‘τσιπάκια’ που θα μας ελέγχουν .

ΛΟΝΔΙΝΟ Oμάδα βρετανών ερευνητών αναπτύσσει ένα τσιπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και μπορεί να μεταδίδει τις σκέψεις του ανθρώπου ώστε να μπορεί να ελέγχει με τη σκέψη ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές κ.λπ.) ενώ για άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχει χρησιμότητα για να μπορούν να κινούν με τη σκέψη τα (ηλεκτρικά) αμαξίδιά τους.
«Στόχος μας ? είναι να βοηθήσουμε άτομα με σοβαρά προβλήματα επικοινωνίας ή με σοβαρά προβλήματα στην κίνησή τους.
Το σύστημά μας θα τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή με τη σκέψη τους.

Μήπως είναι καιρός να πάρει η Ιεραρχία το καρυοφύλλι; Οι Τούρκοι μας έπαιρναν το κεφάλι. Οι δυτικοί μας παίρνουν την ψυχή.

Στο πλαίσιο της γενικευμένης επίθεσης κατά θεσμών και αξιών στην Ελλάδα, έχουν ενταθεί τον τελευταίο καιρό οι προκλήσεις κατά της Εκκλησίας (κληρικών και λαϊκών).
Κάθε μέλος της Εκκλησίας (κληρικός η λαϊκός) έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπερασπίσει τα όσια και τα ιερά του και να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.
Πρώτα-πρώτα, το δημόσιο χρέος, τα ελλείμματα, η κακοδιοίκηση και η διαφθορά δεν οδηγούν αναγκαία σε αδυναμία πληρωμών, πτώχευση η υποταγή σε ξένους οργανισμούς.
Αν ήταν διαφορετικά, πολλά Κράτη, πολύ μεγαλύτερα από την Ελλάδα θα ήταν σε αυτή την θέση.

ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.Στρατιώτες των ΗΠΑ ξεφτιλίζουν παιδάκια στο Ιράκ για λίγες σταγόνες νερό και το διασκεδάζουν-δείτε τα βίντεο

Ο πόλεμος δεν είναι για τα παιδιά. Ο πόλεμος είναι για τους μεγάλους. Ο πόλεμος είναι σαν ιδέα και σαν πράξη από μόνος του ανήθικος. Όμως μέσα στον παραλογισμό και την ανηθικότητα του, ο πόλεμος, έχει κάποιους κανόνες ηθικής, κάποιους κώδικες τιμής, κάποιες αξίες και ιδανικά που αξίζει για αυτά να πολεμήσεις.
Ο πόλεμος δεν είναι για παιδιά. Ο πόλεμος γίνεται αισχρά ανήθικος όταν την πληρώνουν τα παιδιά. Δείχνει το μαύρο πρόσωπο του όταν αγγίζει τα παιδιά. Αυτά δεν κρατάνε όπλα, αυτά δεν πολεμούν, αυτά δεν δολοφονούν. Τα παιδιά είναι τα εύκολα θύματα καθώς είναι ανυπεράσπιστα.ΒΙΝΤΕΟ 1  ΒΙΝΤΕΟ 2

Σκοπιανοί μαθητές ξεναγούνται στον ιστορικό χώρο της Βεργίνας από εκπαιδευτικούς των Σκοπίων.

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
Προς κ. Παύλο Γερουλάνο Υπουργό Πολιτισμού
Εξοχότατε κύριε Υπουργέ,
Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε πως στον ιστορικό χώρο της Βεργίνας οι οποίοι επισκέπτονται την Βεργίνα «μαθαίνουν» και ξεναγούνται στον χώρο από εκπαιδευτικούς των Σκοπίων και ΟΧΙ από Έλληνες ξεναγούς όπως προβλέπεται από τον Νόμο.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο της 13/7/2007, Α.Π.: 11601 εκπαιδευτικοί άνευ αμοιβής μπορούνε να κάνουν την ξενάγηση των μαθητών τους ΕΦΌΣΟΝ λάβουν την άδεια ξενάγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού!!!

Τα WikiLeaks καρφώνουν Ισραηλινούς, Αλβανούς και Τούρκους για δολοφονία και εμπορία οργάνων κατά Σέρβων με προστάτες το ΝΑΤΟ!

Νέο-κανιβαλισμός ή αλλιώς παράνομο εμπόριο οργάνων: Είναι το πέμπτο πλέον προσοδοφόρο διεθνές έγκλημα, μετά το εμπόριο ναρκωτικών, τη δουλεμπορία, το παράνομο εμπόριο δερμάτων σπάνιων ζώων και την παραχάραξη νομισμάτων. Και εσχάτως, εδρεύει στη καρδιά των Βαλκανίων, στο Κόσοβο.
Η έρευνα του Ελβετού Ντικ Μάρτι, μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατέληξε ότι o νυν πρωθυπουργός του Κοσόβου και πρώην ηγέτης του Απελευθερωτικού Σρατού του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι, διετέλεσε επικεφαλής δικτύου εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.
Στην ίδια έκθεση, ο Μάρτι επισημαίνει ότι το δίκτυο αυτό μετέφερε Σέρβους κρατούμενους στην Αλβανία και τους σκότωνε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι,

Το ΝΑΤΟ καλύπτει Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται για τρομοκρατική δράση;

Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν. Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεκαετίες τώρα αποτελούν άντρο τρομοκρατικής και εγκληματικής δράσης, με δολοφονίες αθώων πολιτών και ενεργό συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθρομεταναστών, χρησιμοποιώντας τη διπλωματική ασυλία που τους παρέχει το ΝΑΤΟ.
Τη φορά αυτή έρχονται να το παραδεχτούν οι ίδιοι οι Τούρκοι και μάλιστα το ίδιο το τουρκικό ΓΕΕΘΑ, αφού προηγουμένως υποχρεώθηκε από την τουρκική δικαιοσύνη.Πρόκειται για δυο ανώτατους και τέσσερις ανώτερους αξιωματικούς των ΤΕΔ, για τους οποίους έχει εκδοθεί έντλαμα σύλληψης για συμμετοχή στο σχέδιο-απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε γνωστό με την κωδική ονομασία ‘Βαριοπούλα’ (Balyoz), το οποίο σχεδιάστηκε από μέλη φράξιας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, που σχετίζεται με την τρομοκρατική οργάνωση EΡΓΕΝΕΚΟΝ.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΏΝΤΟΣ

Μέχρι και μαχητικά αεροσκάφη έστειλε εναντίον των διαδηλωτών ο Καντάφι. Πάνω από 300 οι νεκροί από την αρχή της "αυθόρμητης" λαϊκής εξέγερσης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο στόχος μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν μπει "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μαριονέττες σε όλη την Μεσόγειο και οι πολύ αισιόδοξοι στο στρατόπεδο της νέας τάξης, προβλέπουν ακόμη και ανατροπή του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν. Μετά την εγκατάσταση των ελεγχόμενων κυβερνήσεων περιφερειακά στη Μεσόγειο, από τη Συρία ως το Μαρόκο, προβλέπεται η ένταξη όλων αυτών των νέων "δημοκρατιών" στην Μεσογειακή ένωση, που θα είναι μία επέκταση ουσιαστικά της Ευρωπαϊκής.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

(Βίντεο) Στον τάφο του ο Κολοκοτρώνης πατάει την τουρκική σημαία.

Η στρατηγική ευφυΐα του Κολοκοτρώνη.Δίζυγο πυρ!

Ακινητοποιημένα τα περιπολικά στα όπλα οι κάτοικοι.

Tην ίδια ώρα που οι πολίτες σε όλα τα χωριά του νομού νιώθουν απροστάτευτοι και πολλοί κοιμούνται με τις καραμπίνες αγκαλιά, τα περιπολικά της αστυνομίας το ένα μετά το άλλο ακινητοποιούνται...και σε λίγο οι αστυνομικοί δεν θα έχουν αυτοκίνητα να περιπολούν έστω υποτυπωδώς... Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr αυτή τη στιγμή είναι ακινητοποιημένα 35 περιπολικά και σε αυτά θα προστεθούν άλλα 20 τις επόμενες ημέρες, τα οποία ήδη δεν έπρεπε να κυκλοφορούν!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στις Θερμοπύλες, που έχει ΜΟΝΟ 1 περιπολικό για να κινείται, αφού έχουν βγει off 18 αυτοκίνητα.

Τι ετοιμάζουν στα Βαλκάνια και φοβούνται τον ορθόδοξο πατριώτη και στρατηγό Ράτκο Μλάντις; Θέλουν να κάνουν τα Βαλκάνια Αλβανία!

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, επανέλαβε σε συνέντευξή του με τον Πρέσβη της Χάγης, Εισαγγελέα Σερζ Μπράμερζ, ότι το Βελιγράδι είναι πλήρως αφοσιωμένο στην ανεύρεση και σύλληψη των κατηγορουμένων από το Δικαστήριο της Χάγης, για εγκλήματα πολέμου, των Ράτκο Μλάντις και Γκόραν Χάντζιτς.
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου της προεδρίας, ο Τάντιτς μετέφερε στον Μπράμερζ ότι η Σερβία θα συνεχίσει την συνεργασία της για την ολοκλήρωση των διαδικασιών με το Δικαστήριο της Χάγης. διαβάστε και εδώ

Θέλουν να κάνουν και την Θράκη ,Κύπρο.

Δύο ειδήσεις που προέρχονται ή αφορούν την Κύπρο μού έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση κατά τις τελευταίες ημέρες.
Η πρώτη αναφέρεται σε μία δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν προς Τουρκοκύπριους συνδικαλιστές και η δεύτερη αφορά τα επεισόδια μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Παλαιστινίων μαθητών σε Λύκειο της Λάρνακας.
Ο Ταγίπ Ερντογάν ενοχλημένος από την αντίδραση ορισμένων Τουρκοκυπρίων συνδικαλιστών κατά του στρατιωτικού Αττίλα απήντησε περίπου ως εξής:

40 λόγοι να μην πάρω την κάρτα του πολίτη.

Προτρέπουμε όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα που αισθάνεται πνευματικώς και Χρισματικώς υπόχρεο του Κ.Η.Ι.Χ, να ομολογήσει Πίστιν, ομοίαν των Αγίων Πατέρων και να μην παραλάβει την κατάπτυστον Κάρτα του Πολίτη, χωρίς να υπολογίζει προσωρινά υλικά αγαθά, τα οποίαν φαινομενικά ίσως να απολέσει. Αρκεί να σώσει την ψυχή του και τις περί αυτόν ψυχές πολλών αδελφών. ΌΧΙ στην Κάρτα Του Πολίτη, ίνα ευ σοι γένοιται.
Αδελφοί ημείς οι δηλωμένοι Ορθόδοξοι, οι συνομολογηταί της Πίστεως ανέκαθεν δείξαμε δείγματα γραφής, τώρα θα υποκύψουμε; Είπαμε ΟΧΙ στις ταυτότητες, είπαμε ΟΧΙ στο Τέμενος, ΟΧΙ στη περικοπή του θρησκεύματος, ΟΧΙ στον Οικουμενισμό, ΟΧΙ στους Δούρειους Ίππους των θρησκευτικών ανοιγμάτων με την δύση, ΟΧΙ στον διωγμό των τελευταίων προπυργίων της Ορθοδοξίας, Αγίου Όρους και Ιεροσολύμων, ΟΧΙ στο διωγμό της Ι.Μ.Ε.

Έλληνες απειλείται η ορθοδοξία και η Ελλάδα μας. Πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν!!!

Μητροπολίτης Καλαβρύτων «Εκτρωμα της φύσης οι ομοφυλόφιλοι». Με αφορμή τα αίσχη του ΣΚΑΙ.

Εκτρωμα της φύσης χαρακτηρίζει τους ομοφυλόφιλους στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Παρά το γεγονός ότι οι συντελεστές του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι που συμμετέχουν στο ντοκυμαντέρ για την Επανάσταση του ’21 διέψευσαν ότι υπήρξε σχετική αναφορά στον Θ. Κολοκοτρώνη εν τούτοις ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων εξαπολύει σκληρή επίθεση δηλώνοντας: «ντροπή και σ΄ αυτούς όποιοι και αν είναι, και όπου και αν ανήκουν, οι οποίοι θέλουν να εμφανίσουν τον Θ. Κολοκοτρώνη σαν ομοφυλόφιλο.

Τελικά γίναμε μετανάστες στην χώρα μας. Νομιμοποιούν το χάος που έφεραν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Αντιδράσεις αναμένεται να δημιουργήσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο αναγνωρίζει πλέον ποινικές ευθύνες σε όσους προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας.
Ποινικές ευθύνες και μάλιστα αυτεπαγγέλτως θα αντιμετωπίζουν όσοι προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας. (ΦΩΤΟ)  φανατικοί ισλαμιστές με σύμβολα που προσβάλουν την ορθοδοξία
Αυτό αναφέρεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή μιας Ελληνίδας σε όλους τους προδότες της χώρας!

Είμαστε δέσμιοι ενός πολιτεύματος που μόνο κατ’ ευφημισμό ονομάζουμε δημοκρατία. Φοράμε οικειοθελώς τις αλυσίδες μας, ξεπουλάμε την ψήφο μας, παραμερίζουμε τα ιδανικά μας και γελάμε σαν ηλίθιοι σκεπτόμενοι πως όλα αυτά αξίζουν για μια θεσούλα στο Δημόσιο. Και μπορεί να επαναπαυόμαστε βασιζόμενοι στο ένδοξο παρελθόν μας, όμως τα κόκαλα των προγόνων μας θα τρίζουν βλέποντας την κατάντια μας. Αυτοί έδωσαν αγώνες για μια ελευθερία που εμείς δεν εκτιμησαμε ποτέ.
Πόσους Εφιάλτες μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;

(Βίντεο) Βερολίνο: Φοιτητές οργισμένοι ξεσπούν με υβριστικά συνθήματα κατά του Παπαδρέου και του ξεπουλήματος της πατρίδος μας.

Η Μέρκελ ζήτησε από τον Παπανδρέου να της παραδώσει ειρηνικά την Κρήτη .

Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, για να μην ανοίξουν οι Γερμανοί το φάκελο και δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με το ποιοι και πόσα πήραν σε μίζες από τη SIEMENS, η Μέρκελ ζητά από τον Παπανδρέου να της επιτρέψει να βάλει χοντρό χέρι στην Κρήτη.
Πιό συγκεκριμένα, οι Γερμανοί -ξανάρχονται- ζητώντας να τους επιτραπεί να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά (πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα, κ.α.) αλλά και να «αξιοποπιήσει» τουριστικά την Μεγαλόνησο.
"Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF...", σημειώνει η γερμανική ιστοσελίδα.

Στον αέρα τα προσωπικά μας δεδομένα με την κάρτα του πολίτη και στα χέρια των ηλεκτρονικών μπράβων, η ελευθερία μας.

Χάκερ ''έσπασε'' αρχεία προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων ελλήνων και εταιρειών κολοσσών.
Με τη σύλληψη του αποκαλύφθηκε τεράστιο κύκλωμα ηλεκτρονικών μπράβων
- Στα ''χέρια'' τους οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών-πιστωτικών καρτών μας και τα ΑΦΜ
- Με την ομάδα του ''έσπασαν'' και αρχεία εταιρειών τηλεπικοινωνιών και αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.Σύμφωνα με την Ασφάλεια, ο άνθρωπος που συνέλαβαν μαζί με την ομάδα του, πριν από τρεις μήνες ''έσπασαν'' τα αρχεία εταιρείας φύλαξης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών

Επίθεση Τούρκων στον ναύσταθμο με υποστήριξη υποβρυχίου. Ξυπνήστε ρεεε!!!!!

Απάντηση στη Βουλή για την ...εισβολή των ξένων εισβολέων οι οποίοι με τα σκάφη τους απείλησαν την εθική ασφάλεια και ανεξαρτησία της χώρας μέσα στη ΜΥΚ, στον Σκαραμαγκά,εδωσε ο ΥΕΘΑ στη Βουλή! Επιβέβαιωσε τη βάρβαρη επίθεση πρακτόρων της ΜΙΤ στα ...ψάρια μας. Επίθεση που αντιμετωπίστηκε με ηρωϊσμό και αυταπάρνηση από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ναυστάθμου και της ΜΥΚ.
Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες της ΜΥΚ εκείνο το βράδυ με αυτοθυσία προστάτευσαν τα λαβράκια και τους κέφαλους του Σαρωνικού. Όσο για τους εισβολείς της νύχτας. Πληροφορίες "έγκυρων" συναδέλφων, λένε ότι τους περίμενε ανοιχτά του Σουνίου τουρκικό υποβρύχιο ,για να τους μεταφέρει με ασφάλεια στα τουρκικά παράλια. Ήταν αυτό που είχαν εντοπίσει τα ελικόπτερα του ΠΝ ...

ΠΗΓΗ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Θα σε πάρουν με τις πέτρες κακομοίρη! Σοβαρή φραστική επίθεση στον πρωθυπουργό στο Βερολίνο.

Βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού από έλληνες φοιτητές
- Διέκοψαν την ομιλία του σε πανεπιστήμιο στο Βερολίνο
- Οργή Παπανδρέου για τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν
- Διαδηλώσεις έξω από το πανεπιστήμιο και από γερμανούς φοιτητές
Ομάδα ελλήνων φοιτητών αλλά και ορισμένοι γερμανοί εισέβαλαν στην αίθουσα των διαλέξεων γερμανικού πανεπιστημίου, όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο βήμα ο έλληνας πρωθυπουργός και πραγματοποιούσε ομιλία.
Από την εισβολή των φοιτητών διεκόπη η ομιλία του πρωθυπουργού και μάλιστα ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις από τους φοιτητές, γεγονός που εξόργισε τον πρωθυπουργού. Οι φοιτητές μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια, καθώς ζητούσαν με τρομερά άσχημο τρόπο να εγκαταλείψει την Ελλάδα σύσσωμη η κυβέρνηση.

Πάνε να ξεκάνουν τη Θεσσαλονίκη με εβραίους και Τούρκους!

Έχουν βαλθεί να κάνουν τη Θεσσαλονίκη... εβραϊκή και τουρκική πόλη οι «άρχοντές» της! Όπως μαθαίνουμε, τον ερχόμενο Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί εκεί, το ετήσιο συνέδριο των... συνδέσμων τουριστικών πρακτόρων του Ισραήλ! Και αυτό το ανακοινώνει περιχαρής ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του νομού Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη συμμετοχή του στην τουριστική έκθεση του Τελ Αβίβ, από τις 9 ως τις 11 Φεβρουαρίου, όπου είδαμε τους πάντες να σπεύδουν... Μπουτάρης, Γερουλάνος και σία.
Και στην Τουρκία, για... Τούρκους! Ο Οργανισμός, συμμετείχε και σε ανάλογη έκθεση στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ 10 και 13 Φεβρουαρίου. Μιλάμε για φοβερή κινητοποίηση!
Τι άλλο θα κάνουν για να διαλύσουν τον εθνικό κορμό; Διαβάστε λοιπόν:

Kατεδάφιση των ανθρωπίνων αξιών και καλλιέργεια της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου.

Δημοσιεύουμε αποσπάσματα από άρθρο του περιώνυμου Ρώσου μπολσεβίκου και μαρξιστή Λέοντος Τρότσκυ (1879-1940), ενός από τους ηγέτες της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, δευτέρου μετά τον Βλαδίμηρο Λένιν, σχετικά με τη δύναμη του θεάματος (συγκεκριμένα του κινηματογράφου, τότε) ως μέσου απομάκρυνσης του λαού από τον εκκλησιασμό.
Το άρθρο αυτό, «Η βότκα, η Εκκλησία και ο κινηματογράφος», πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πράβντα» στις 12 Ιουλίου του 1923. Εμείς το δημοσιεύουμε αποσπασματικώς από αγγλική μετάφρασή του στο Διαδίκτυο (http://www.marxists.org/archive/trotsky/women/life/23_07_12.htm).
Το άρθρο είναι ενδεικτικό πολλών πραγμάτων, για ένα προσεκτικό ερευνητή της Νέας αντιχρίστου Εποχής (που ήδη άρχιζε με την είσοδο του 20ού αι.), ενδεικτικό της νοοτροπίας αλλά και των συνωμοτικών διεργασιών των εκάστοτε κυβερνητών, οι οποίες αποσκοπούν στη χειραγώγηση των πληθυσμών,

Απροστάτευτο το Αιγαίο για 4 ώρες. Μπλακ άουτ στο Θάλαμο Επιχειρήσεων!

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα τη Παρασκευή 18/02 καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας προκλήθηκε μπλακ άουτ στον Θάλαμο Επιχειρήσεων του πρώην ΥΕΝ, με αποτέλεσμα το σύστημα έρευνας και διάσωσης να μην έχει καμία εικόνα για το τι γίνεται στο Αιγαίο για τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το εφεδρικό σύστημα δεν λειτούργησε καθώς δεν υπήρχαν καύσιμα. Χάος προκλήθηκε στο Θάλαμο Επιχειρήσεων του πρώην ΥΕΝ εξαιτίας της αδιαφορίας αλλά και της ελλιπής οργάνωσης του κυβερνητικού επιτελείου.Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", το Αιγαίο έμεινε απροστάτευτο για τέσσερις ώρες αφού η σφοδρή κακοκαιρία την Παρασκευή έθεσε εκτος λειτουργίας το κέντρο συντονισμού του οργανισμού, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καμία εικόνα για το τι γίνεται εκεί.

Σας είπαμε και σε προηγούμενο θέμα, έχουμε πόλεμο! Ηλεία: Πήραν το νόμο στα χέρια τους - Κάτοικοι χωριού κάνουν ένοπλες περιπολίες!

Κάθε βράδυ γυρίζουν στους δρόμους του χωριού, εξοπλισμένοι με τσουγκράνες και κυνηγετικές καραμπίνες...Όλα αυτά συμβαίνουν στο χωριό Αγια Μαυρα του δήμου Πηνείου. Οι κάτοικοι του χωριού τονίζουν ότι αναγκάστηκαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για να αντιμετωπίσουν τους ληστές που όπως λένε χαρακτηριστικά τους έχουν κάνει να πετάγονται το βράδυ από τα κρεβάτια τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» οι περιπολίες των κατοίκων γίνονται με βάρδιες συνήθως το βράδυ.