Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πακιστανοί κατακρεούργησαν και έφαγαν σκύλο!

Πεταμένος κάπου ή ... σε πιάτο (!) κατέληξε ο σκύλος που κατακρεουργήθηκε σε δρόμο κοντά στην παραλία του Άμμου, στον Άγιο Νικόλαο;
Η γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι, τα ξημερώματα, από τα σπαρακτικά ουρλιαχτά ενός σκύλου, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα δύο ανδρών... Το πρωί οι περίοικοι αντίκρισαν την οδό Ιδομενέως γεμάτη αίμα, κι άρχισαν να αναζητούν το τί είχε συμβεί.
Το "κουβάρι" της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ως γνωστόν η Αποκάλυψη του Ιωάννη λέει:

Νόμος Ομπάμα: "Εμφυτεύσιμη "συσκευή" για όλους (;)"
...καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ως εδώ ανησυχητικά αλλά καλά.
Ο νόμος Ομπάμα περί υγείας λέει σε κάποια παράγραφο, Secτion 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable. (Είπατε τίποτα;)

Πορεία προς ρωσοτουρκικό πόλεμο.

Η Τουρκία μεταφέρει πυραύλους στα σύνορα με τη Συρία.
Κινητικότητα παρατηρείται στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να μεταφέρουν δυνάμεις κοντά στα σύνορα.
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στην περιοχή της Αντιόχεια, στρατιωτικά οχήματα κινούνται με κατεύθυνση «το σημείο μηδέν» των συνόρων και πυραυλικά συστήματα ήδη έχουν ετοιμαστεί με κατεύθυνση της Συρία.

Το φοβερό μυστικό των Τούρκων κομάντος στα Ίμια.

Μεγάλη αποκάλυψη για τη νύχτα των Ιμίων
Του Κώστα Χαρδαβέλλα.
 Προπομποί έκρηξης πολέμου στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ήταν οι 12 τούρκοι κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα της μεγάλης κρίσης, εκτελώντας εντολές της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Εργκενεκόν», των Τούρκων στρατηγών που ήθελαν να σύρουν τις δύο χώρες σε πόλεμο.
Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη γίνεται μέσα από τις καταθέσεις δύο στρατηγών κατηγορουμένων για την οργάνωση «Εργκενεκόν» και τον σχεδιασμό πρόκλησης πολέμου στο Αιγαίο, με την κωδική ονομασία «Βαριοπούλα»,

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«2012»: Τὸ τέλος τοῦ κόσμου;

Ἂς θυμηθοῦμε τί ἔγινε στὶς παραμονὲς τοῦ 2000… Ναί, ἐκεῖ στὸ λυκαυγὲς ὄχι μόνο τοῦ 21ου αἰώνα, ἀλλὰ καὶ τῆς 3ης χιλιετηρίδας, αὶ μὲ τὴ συμπλήρω ση ἀκριβῶς τοῦ ἀριθμοῦ 2.000 μ.Χ., πλῆθος ἦταν καὶ τότε οἱ προβλέψεις καὶ οἱ θεωρίες περὶ τῆς συν τέλειας τοῦ κόσμου, ποὺ βέβαια διαψεύστηκαν ὅλες τους πατα γωδῶς!
Ἔγραψε τὸ περιοδικὸ «Focus»: «Τότε σύμφωνα μὲ ἐκτιμήσεις, ξοδεύτηκαν σὲ ὅλο τὸν κόσμο περί που 300 δὶς δολλάρια γιὰ ἐπεμβάσεις στὰ συστήματα πληροφορικῆς, ὥστε νὰ ἀποφευχθεῖ τὸ millennioum bag, ἕνας ἰὸς ποὺ θὰ ἀχρήστευε ὅλα τὰ ἠλεκτρονικὰ συστήματα τοῦ πλανήτη. Τελικὰ τὸ millennioum ἦρθε, ἀλλὰ τὸ bag κάπου χάθηκε στὸ δρόμο…».
Κι ἄλλα χαρακτηριστικὰ παραδείγματα.

Όταν οι έλληνες΄ηγέτες' επισκέπτονται εβραϊκές συναγωγές, ο Πούτιν δίνει ισχυρούς συμβολισμούς για την ορθοδοξία!


Στην Ουάσιγκτον οι Τσάμηδες: Ζητούν διαπραγματεύσεις «για την 'Ηπειρό μας»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Voice of America ο επίτιμος Πρόεδρος του Τσάμικου κόμματος PDIU, Tahir Muhedini ευθαρσώς δήλωσε ότι, Ελλάδα και Αλβανία θα πρέπει να αρχίσουν διάλογο για το "Τσάμικο" με τη συμμετοχή και διεθνών μεσολαβητών.
Ο επίτιμος του PDIU συνέχισε λέγοντας ότι όλη αυτή η κινητοποίηση συμπεριλαμβανομένης και της «Εβδομάδας της Τσαμουριάς» έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του διεθνούς παράγοντα, προκειμένου να πιέσουν για τη συζήτηση του τσάμικο ζητήματος.
"Ήρθε ο καιρός να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα" - είπε ο Muhedini.Σε συνέντευξη που παραχώρησε

Dnevnik: «Μυρίζει» Μεγάλη Αλβανία, η Μπενελούξ των Βαλκανίων

Οι Σέρβοι σχολιαστές, προχώρησαν παραπέρα την ιδέα αυτή και την χαρακτήρισαν ως «βολιδοσκοπήσεις για τους λομπίστες Αλβανούς», πράγμα που σημαίνει ότι απηχεί στην ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».
Οι συντάκτες του κειμένου που είναι ο Αυστριακός Guenter Felinger που βρίσκεται στην Αλβανία και ο Ekrem Krasnikji από το Κοσσυφοπέδιο που ζει τώρα στις Βρυξέλλες,πρότειναν η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η FYROM και το Μαυροβούνιο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μια νέα μόνιμη δομή για τη συνεργασία και την προώθηση των πολιτικών και των οικονομικών σχέσεων ώστε να επιτευχθεί η ένταξη τους.

Νεοταξικοὶ σχεδιασμοὶ (περί νέων ταυτοτήτων ...)

Τρεῖς μόλις ἑβδομάδες πρὸ τῶν ἐκλογῶν τῆς 6ης Μαΐου, ὅπως σχολιάσαμε σὲ προηγούμενο τεῦχος τοῦ Περιοδικοῦ, ἡ ἐκπνέουσα Κυβέρνηση τοῦ κ. Παπαδήμου ἀποφάσισε ὕπουλα μέσα στὴν προεκλογικὴ διάχυση πρωτοφανὲς ἠλεκτρονικὸ φακέλωμα ὅλων τῶν Ἑλλήνων.Καὶ τρεῖς μόλις ἡμέρες πρὸ τῶν ἐκλογῶν τῆς 17ης Ἰουνίου ἡ ὑπηρεσιακὴ Κυβέρνηση τοῦ κ. Πικραμμένου σύμφωνα μὲ ἀνακοίνωση τοῦ Ὑπουργείου Προστασίας τοῦ Πολίτη, ἀποφάσισε νὰ ἀντικατασταθοῦν ἀπὸ τὸ Σεπτέμβριο οἱ ταυτότητες μὲ ἄλλες νέου τύπου σὲ μέγεθος καὶ σχῆμα πιστωτικῆς κάρτας, οἱ ὁποῖες θὰ λειτουργοῦν καὶ ὡς ταξιδιωτικὸ ἔγγραφο ἀντὶ διαβατηρίου.
Οἱ νέες ταυτότητες, ὅπως φάνηκε ἀπὸ τὸ δεῖγμα ποὺ παρουσιάσθηκε,

Άγνωστη η ορθοδοξία για πολλούς Έλληνες στην Συρία…

Μονή Χερουβείμ στη Συρία

"Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στη Γάζα;"

Το ερώτημα του τίτλου είναι από το τουρκικό κανάλι CNN Türk το οποίο επικαλείται την Παλαιστινιακή Αρχή της Γάζας,
 η οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι οι πρόσφατες επιθέσεις του Ισραήλ έγιναν με χημικά όπλα και δηλητηριώδη αέρια, ζητά, μάλιστα, τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων από τα Ηνωμένα Έθνη και την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να διεξάγουν διεθνή έρευνα για το ζήτημα αυτό.
Οι Παλαιστίνιοι ισχυρίζονται ότι από τα δηλητηριώδη αέρια έχουν σκοτωθεί 21 Παλαιστίνιοι και άλλοι δύο που νοσηλεύονται.

Προκλητικότατος, με τις ελληνικές αρχές σε πλήρη αποχαύνωση…

«Γκρίζος Λύκος» και δεν το κρύβει ο Μπαχτσελί.
Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας, και ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος DHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ήρθε είδε και απήλθε για τα Σκόπια, επόμενο προορισμό της βαλκανικής «tour» που ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης από το Μεγάλο Δέρειο του Έβρου.
Κατά την παραμονή του στην βόρεια Ελλάδα, ο ακροδεξιός ηγέτης δεν έκρυψε την … «ταυτότητα» του. Τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με τις πράξεις του.

Μου αρέσει το άρθρο αυτού του δημοσιογράφου, διότι καταλήγουμε στο ότι και η Ελλάδα έχει από τα πανίσχυρα καθεστώτα παγκοσμίος!

Ένα κομμάτι της προπαγάνδας στα ολοκληρωτικά καθεστώτα αφορά στην προβολή της εικόνας των δικτατόρων, μιας εικόνας που έχει ως αφετηρία την λογική ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα θυσιάζονται για το καλό του λαού τους.
Ωστόσο, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, δικτάτορες να αποτελούν πρόσωπα λατρείας για τον λαό, όπως συμβαίνει στην Βόρεια Κορέα.
Πίσω από τις κλειστές πόρτες όμως, οι άνθρωποι αυτοί απολαμβάνουν όλα τα αγαθά της καπιταλιστικής κοινωνίας και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό. Αγαθά όπως ακριβά αυτοκίνητα, κοσμήματα, αεροσκάφη ή γούνες.

Τρίτος πολιτικός μετά την Ντόρα και την Διαμαντοπούλου, που επικαλείται δημόσια την συνεργασία του με τον διάολο! Τυχαίο?!(Video)

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία διαφορά με τη Χρυσή Αυγή σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών προσώπων.
"Γιατί όταν ασκεί βία η Χρυσή Αυγή είναι καταδικαστέα κι όταν ασκεί βία ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του είναι επαινεταίος και ενδιαφέρων πολύ και συγκινεί και τις κυρίες του Κολωνακίου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό", είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στην εκπομπή του Alpha "Αυτοψία".

Συνέλαβαν του αλβανούς κακοποιούς μετά από σφοδρή καταδίωξη. Ρήμαζαν τις ελληνικές περιουσίες!(φωτο)

- Ο δεύτερος λήστής κρυβόταν αιμόφυρτος μέχρι που τελικά συνελήφθη σε μία αυλή σπιτιού
- Ο πρώτος είχε συλληφθεί νωρίτερα στην ίδια περιοχή
- Για την σύλληψη τους επιστρατεύτηκε και ελικόπτερο με θερμική κάμερα
- Πάνω από 4 ώρες κράτησε η επιχείρηση στους δρόμους της Κηφισιάς
- Οι ληστές είχαν διαφύγει πεζοί και προσπάθησαν να κρυφτούν σε σπίτια
- ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

God bless Assad!!! αναφωνεί η μοναχή Πελαγία, από το ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Θέκλας, VIDEO από ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΣΑΝΤ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!

-Εξηγήσαμε ΕΔΩ, ποιους σφάζουν στη Συρία. Αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα, ότι δυστυχώς οι ισλαμιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι το βάρβαρο έργο τους.
-Που είναι οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί να επέμβουν, όταν ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ;;;
- Στο πρώτο Video, αφιέρωμα του Αλ Τζαζίρα στην Αραμαική γλώσσα.
-Στο δεύτερο Video ο πρόεδρος της Συρίας, επισκέπτεται το μοναστήρι της Αγίας Θέκλας με τη σύζυγό του! Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους…

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Θα διώκεται ποινικά η περιτομή παιδιών για θρησκευτικούς λόγους στη Γερμανία.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
Η γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι το να υποβάλλεται ένα παιδί σε περιτομή για θρησκευτικούς λόγους αποτελεί σωματική βλάβη η οποία θα πρέπει να τιμωρείται ποινικά, σε μια απόφαση που αναμένεται να αποτελέσει δικαστικό προηγούμενο και να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.
Δικαστήριο της Κολωνίας αποφάσισε ότι «το σώμα ενός παιδιού μεταβάλλεται με ανεπανόρθωτο τρόπο από την περιτομή.

Προκλήσεις των Τσάμηδων, συνέχεια…

Στην πρωτεύουσα της Αλβανίας,Τίρανα, άρχισαν χθες εορταστικές εκδηλώσεις για την ‘εβδομάδα πολιτισμού και ιστορίας των Τσάμηδων’ με το σύνθημα ‘αγαπώ την Τσαμουριά’.
Σημαιοστολίστηκε η λεωφόρος «Μαρτύρων του Έθνους»/ Bulevardi ‘Dëshmorët e Kombit’ και ο σημαιοστολισμός θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα με σημαίες που γράφουν “ I Love Chameria” καθώς και την αλβανική σημαία.

Τουρκικός χάρτης επιβεβαιώνει τις πτήσεις του RF 4 στη Κύπρο!

Οι ίδιοι οι Τούρκοι με χάρτες που δημοσιεύουν επιβεβαιώνουν απολύτως όσα είχαμε γράψει από τη πρώτη στιγμή για τη πτήση του RF 4.

Δεν μπορούν να καταλάβουν οι τούρκοι από πού τους ήρθε ο πύραυλος…

"To τουρκικό RF-4E καταρρίφθηκε από το ρωσικό αντιτορπιλικό Admiral Çapanenko"!
Τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι το τουρκικό μαχητικό RF-4E καταρρίφθηκε αλλά από το ρωσικό αντιτορπιλικό "Admiral Çapanenko" κλάσης Udaloy II και όχι από την συριακή αεράμυνα, διατύπωσε ο Τούρκος αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος της Αριστεράς (DSP) Masum Türker.
Τη δήλωση αυτή ο Τούρκος πολιτικός την έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό ΤV8 μιλώντας όταν ρωτήθηκε για το επεισόδιο και αναμεταδόθηκε απο τουρκικά ιστολόγια.

Τα "υποβρύχια" έγγραφα 'απο τα φαντάσματα', που ενοχοποιούν Έλληνες αξιωματούχους.

Aποκάλυψη απόρρητων εγγράφων από ομάδα ακτιβιστών που έχουν να κάνουν με την υπόθεση της Ferrostaal στην οποία εμπλέκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Τι αναφέρουν.
Η ομάδα ακτιβιστών "Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά", δημοσίευσε στο διαδίκτυο σειρά απόρρητων εγγράφων που αφορούν την υπόθεση δωροδοκίας Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων.
Τα Φλωριά, ήταν ένα μικρό ορεινό χωριό της Κανδάνου, στην επαρχία Σελίνου στα Χανιά, το οποίο καταστράφηκε και οι κάτοικοί του δολοφονήθηκαν,

Φέρτε πίσω τις 'χαμένες-κλεμένες' πατρίδες!

Κωνσταντινούπολη: Επιστροφή μεγάλης έκτασης στην ελληνική κοινότητα.
H Γενική Διεύθυνση Βακουφίων επέστρεψε στο ίδρυμα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, που ανήκει στην ελληνορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, έκταση 98 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή του Καντιλί, στην ασιατική πλευρά του βορείου Βοσπόρου. Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω έκταση η οποία είχε κατασχεθεί αυθαίρετα με παλαιότερες αποφάσεις, που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει δυνατόν να ανατραπούν δικαστικώς.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Οι προφητείες Άγιου Κοσμά Αιτωλού και του νεοτέρου γέροντα Παϊσίου ‘παίρνουν σάρκα και οστά’!

Άγιος Κοσμάς, Παΐσιος: Oι προφητείες για τον ρωσοτουρκικό πόλεμο!
Γιατί πραγματοποιείται απόβαση του ρώσικου στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο τον Δεκέμβριο; Τι επιδιώκει η Μόσχα τόσο στην Κύπρο όσο και στη Συρία; Ποια τα συμφέροντα της Άγκυρας και ποιος ο ρόλος του Ισραήλ;
Απαντήσεις στα προαναφερθέντα ερωτήματα δίνονται από την εφημερίδα «Στύλος Ορθοδοξίας» όπου παρουσιάζεται αναλυτικά πώς η Άγκυρα οδηγήθηκε στην απόφαση να λάβει μέτρα κατά της Συρίας... και να προετοιμάζεται για στρατιωτική επέμβαση στην Συρία. Φήμες κάνουν λόγο για εμπλοκή της χώρας μας στο «παιχνίδι».

Σπάσανε όλα τα ρεκόρ αντίδρασης ΤΟΥ ΝΑΤΟ οι Έλληνες αντιαερο πόροι!

Δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του ο Α/ΓΕΕΘΑ …
Γεγονός πάντως είναι ένα όποιος δοκιμάσει να το παίξει νεοοθωμανός στη περιοχή θα πονέσει πολύ μα πάρα πολύ !

Το μόνο που χρειαζόμαστε μια πολιτική απόφαση και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς …δήλωσαν οι Αξιωματικοί Τακτικού Ελέγχου
Μοίρας Αντιαεροπόρων στη Βόρειο Ελλάδα !
Απο εδώ δεν περνάει κουνούπι μας δήλωσε με νόημα νεαρός Αξιωματικός πάνω απο την κονσόλα …
Δεύσμεση του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου …Βολή συντομότατα με τους S-300 !

Νέο συριακό «καψόνι» στους Τούρκους νταήδες. Αποκάλυψαν τον μύθο οι Σύροι.

Οι Σύροι πήραν χαμπάρι αυτό που η Ελλάδα αδυνατεί να αντιληφθεί εδώ και 35 χρόνια, δηλαδή τη θρασύδειλη τακτική των Τούρκων και τον ανέξοδο τσαμπουκά ώστε να πείσουν πάνω από όλα τους εαυτούς τους για το μύθευμα του «αήττητου τουρκικού στρατεύματος»…
Συγκεκριμένα, αεροσκάφος τύπου Casa CN-235 που συμμετείχε στην αποστολή έρευνας και διάσωσης, για τους δύο πιλότους του RF-4E, εγκλωβίσθηκε από τη συριακή αεράμυνα, σκορπώντας όπως ήταν φυσικό τον πανικό στο πιλοτήριο, καθότι οι μνήμες είναι ακόμα νωπές…

Επανεμφάνιση της ελονοσίας με τους λαθρομετανάστες.Ποιες περιοχές αναμένεται να «δώσουν» κρούσματα.

Τέσσερις δεκαετίες μετά την εκρίζωσή της από την Ελλάδα, η ελονοσία επανάκαμψε και ο χάρτης της νόσου σχεδιάζεται και πάλι από την αρχή.
Τουλάχιστον 14 περιοχές της ελληνικής επικράτειας μπαίνουν στο χάρτη, που υλοποιείται με ευθύνη του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για τον Έλεγχο της Ελονοσίας, με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται ευτυχώς σε μέτριο επίπεδο επικινδυνότητας.

Ξαφνικός συναγερμός!Ενεργοποιήθηκε η ελληνική αεράμυνα ,τρία 24ωρα μετά τη κατάρριψη του RF 4.

Τρία 24ωρα μετά από το σοβαρό επεισόδιο με τη κατάρριψη του τουρκικού RF 4 στα παράλια της Συρίας,
ο Α/ΓΕΕΘΑ έδωσε εντολή για αιφνιδιαστική ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας της χώρας.
Στις 09:30 δόθηκε εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ενεργοποίηση του συνόλου του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας. Σκοπός της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής άσκησης, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, είναι η περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης του συστήματος αεράμυνας της χώρας.

Κατεβαίνει αύριο ο Πούτιν εκτάκτως στην Μέση Ανατολή!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ξεκινά στις 25 Ιουνίου περιοδεία στη Μέση Ανατολή,
  στο πλαίσιο της οποίας σε διμερείς συναντήσεις με την ηγεσία του Ισραήλ, τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ θα συζητήσει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, καθώς και διεθνή προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων της παλαιστινο-ισραηλινής διευθέτησης, της κατάστασης στη Συρία και του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ισραηλινός στρατιώτης κάνει απεργία πείνας υπέρ Παλαιστίνιου!

Ο Yaniv Mazor, που κρατείται μετά την άρνηση του να υπηρετήσει τον στρατό του Ισραήλ,
λέει πως δε θα μπορούσε να συνεχίσει να παραβλέπει την παράνομη φυλάκιση των Παλαιστινίων διοικητικών κρατουμένων.
Ένας Ισραηλινός στρατιώτης από τις αμυντικές στρατιωτικές δυνάμεις, που αρνήθηκε να αναλάβει τα στρατιωτικά του καθήκοντα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την Ισραηλινή κατοχή στα Παλαιστινιακά εδάφη, ξεκίνησε απεργία πείνας μέσα στις στρατιωτικές φυλακές, το οποίο όπως είπε ήταν ένδειξη της αλληλεγγύης για τους Παλαιστινιακούς κρατούμενους.

Αγίοι Σαράντα: Αλβανοί εθνικιστές παραλίγο να πνίξουν νεαρό Βορειοηπειρώτη επειδή μιλούσε ελληνικά...

Το θλιβερό περιστατικό αφορά την επίθεση και τον τραυματισμό νεαρού βορειοηπειρώτη από το χωριό Μεσοπόταμο των Αγίων Σαράντα.
Τον ξυλοκόπησαν άγρια και πήγαν να τον πνίξουν στη θάλασσα...
Νωπές οι μνήμες από τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στην Χειμμάρα!
Ενα θλιβερό περιστατικό ελαβε χωρα την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη των Αγιών Σαράντα. Σύμφωνα με δημοσιέυμα της ΣΦΕΒΑ, Κοσσοβάροι και μέλη της εθνικιστικής Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας κατέβηκαν στην πόλη των Αγίων Σαράντα για να κάνουν τα καλοκαιρινά μπάνια τους.

Όταν τα τουρκικά φτάνουν μέχρι το Σούνιο, ο Ασάντ τα καταρρίπτει για λίγα μίλια παρακαλώ!

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του τουρκικού μαχητικού
Εντός των χωρικών υδάτων της Συρίας και σε βάθος 1.300 μέτρων βρέθηκαν τα συντρίμμια του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους που κατέρριψε η Συρία την Παρασκευή, μετέδωσε τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο το μεσημέρι της Κυριακής.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός TRT -χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες- η Τουρκία εξέδωσε διπλωματική νότα εναντίον της Δαμασκού για την κατάρριψη του μαχητικού πάνω από την Μεσόγειο.

Λαγός-Κασιδιάρης: H Xρυσή Αυγή δεν θα ρίξει ξύλο στη Βουλή εκτός εαν...

Έτοιμοι να ασκήσουν σκληρή αντιπολίτευση αλλά και έτοιμοι για όλα εαν προκληθούν, δηλώνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τονίζουν ότι σκοπός τους είναι να χρησιμοποιήσουν νόμιμους τρόπους για να τιμωρήσουμε τους ανθρώπους που έφτασαν τους Έλληνες σε αυτό το επαίσχυντο σημείο.
Οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα κάθονται στα «ορεινά», άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής, πίσω ακριβώς από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και σε απόσταση ασφαλείας από τα κόμματα της Αριστεράς,

Η Μοσάντ ενοχοποιεί την Ρωσία για τα τουρκικά F-4!

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο πύραυλος που χτύπησε το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος κοντά τα Λατάκια να τροφοδοτήθηκε με την βοήθεια Ρώσων τεχνικών, όπου στο λιμάνι της Ταρτούς έχουν στρατιωτική βάση, αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.
Η γνωστή ιστοσελίδα Ντέμπκα Φάιλς που ανήκει στην υπηρεσία πληροφοριών της MOSSAD αναφέρει ότι το BUK-M2 πυραυλικό σύστημα (SA-11), που χρησιμοποιήθηκε για τη ρίψη του τουρκικού μαχητικού είχαν αγοραστεί από τη Ρωσία.
Σύμφωνα με τις αναφορές αυτές υπάρχει το ενδεχόμενο να βοήθησαν Ρώσοι τεχνικοί κατά τη διάρκεια της βολής.

Έρχεται ο αρχηγός των γκρίζων λύκων στην Ελλάδα!


Χαρακτηριστικό βίντεο που αποκαλύπτει τον φανατισμό των τούρκων στην Θράκη.

Τώρα που σας κόπηκε ο τσαμπουκάς κάντε όσες ανακοινώσεις θέλετε!

Την Κυριακή οι ανακοινώσεις της Τουρκίας για το F-4

Δεύτερη συνάντηση είχε ο Ερντογάν με τους επικεφαλής του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Α. Νταβούτογλου θα κάνει την Κυριακή ανακοινώσεις για την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου θα κάνει μια ανακοίνωση, νωρίς το πρωί της Κυριακής, για το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-4 που καταρρίφθηκε από τη Συρία, μετέδωσαν απόψε τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τι άλλο θα δούμε; Ναρκωτικό που σε κάνει κανίβαλο.

«Ο κανιβαλισμός στα χρόνια των ναρκωτικών». Στην εποχή όπου οι παραισθησιογόνες ουσίες συνδέονται με την ανθρωποφαγία, τα κρούσματα κανιβαλισμού αποδίδονται στο Cloud Nine (Σύννεφο Εννέα), μια συνθετική ναρκωτική ουσία που προκαλεί παραισθήσεις, ταχυκαρδίες, ναυτίες, παρανοϊκές ιδέες και απόκοσμη συμπεριφορά.
 Δύο ακόμα περιστατικά ανθρωποφαγίας καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι αμερικανικές αρχές έσπευσαν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για το επικίνδυνο ναρκωτικό, γνωστό και ως ivory wave. Οσο για το τελευταίο περιστατικό;

Όλα με σχέδιο!!! Πριν το μνημόνιο ξεπουλήθηκε ο ελληνικός χρυσός!

Ιερή αγανάκτηση για το «ξεπούλημα» των μεταλλείων χρυσού!
Η επαπειλούμενη βλάβη από τη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική, που παραχωρήθηκαν επί κυβέρνησης Κ. Σημίτη σε ιδιώτη αντί πινακίου φακής (11.000.000 ευρώ), είναι δυσανάλογη με το δημόσιο συμφέρον, υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής.
 Οι αντιδράσεις για την επένδυση της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός, που ελέγχεται πλέον από την καναδική Eldorado Gold, συνεχίζονται και στις 6 Ιουνίου εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) νέα προσφυγή κατοίκων,

Κανάρης και Πιπίνος: οι πρώτοι Έλληνες αμφίβιοι καταδρομείς!

Η ανατίναξη της τούρκικης ναυαρχίδας
Τον Ιούνιο του 1822, αφού ο ελληνικός στόλος δεν κατάφερε να σώσει τη Χίο από την τουρκική σφαγή, ο Κανάρης ανέλαβε να βάλει μπουρλότο στη ναυαρχίδα του Καρά Αλή, του επικεφαλής του στρατού που έσφαξε τους κατοίκους και έκαψε το νησί.
Την επιχείρηση θα εκτελούσαν τα πυρπολικά του Κανάρη και του Ανδρέα Πιπίνου. Στο εγχείρημα βοήθησαν δύο παράγοντες: αφενός ότι η νύχτα ήταν πολύ σκοτεινή καθώς δεν είχε φεγγάρι και αφετέρου ότι στο κατάφωτο κατάστρωμα της ναυαρχίδας οι περίπου 2.000 Τούρκοι γιόρταζαν το Μπαϊράμι

H αεροπορική εταιρεία Aegean προτείνει διακοπές στην "Βόρεια Κύπρο".

Mε μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN ότι οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν και να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία της Βόρειας Κύπρου, όπως αποκαλούν τα κατεχόμενα.
Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη από μια εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων προκαλεί το λιγότερο, ντροπή, αίσχος και αηδία. Έχουμε δει ανάλογες κινήσεις από εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν συμφέροντα στην Τουρκία αλλά και στα κατεχόμενα. Η ενέργεια, όμως της AEGEAN, προκαλεί και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Φιμέ τζάμια, μπράβοι και ντόπια ε-(α)λήτ...

Η ιστορία, που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή, αλλά και ενδεικτική της κατάστασης, που επικρατεί στην κοινωνία και τη χώρα μας…
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 γύρω στις 11:00 π.μ. αυτοκίνητο κινείτο επί της οδού Κηφισίας με κατεύθυνση την Κηφισιά.
Στο ύψος μεταξύ των φαναριών του Κολεγίου και της γέφυρας «Σίδερα Χαλανδρίου» μαύρο τζιπ AUDI Q7 με πινακίδες του πριγκιπάτου του Μονακό, και ενώ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έκανε επικίνδυνη προσπέραση και ριψοκίνδυνο ελιγμό (κοινώς σφήνα), ρισκάροντας πρόσκρουση.

Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.

Η εκπληκτική απάντηση του Καναδικού Κράτους προς Διεθνιστές “έξυπνους” πολίτες του - Ίσως αποτελεί την λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα .
- Αυτοί που διαδηλώνουν για τα δικαιώματα των ξένων, ας δείξουν στην πράξη το ενδιαφέρον τους
Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.
Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς.
Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί οι σύγχρονοι γέροντες μιλούν συνεχώς για την μετάνοια προετοιμάζοντας τον ελληνικό λαό...

«Ο Θεός εδώ και δύο χρόνια παρέδωσε την Βασιλεύουσα στους Έλληνες.
 Είμαστε όμως ανίκανοι λόγω της αμετανοησίας μας και του εγκλωβισμού μας στα δίκτυα της αράχνης που η ανομία σκόρπισε να την παραλάβουμε.
Ο ευλογημένος αυτοκράτορας Άγιος Ιωάννης Βατάτζης, έχει ήδη αρχίσει να την οργανώνει.
Δεν θα περάσει πολύς χρόνος που ο ελληνικός χριστιανικός στρατός θα εισέλθει σ’ αυτήν δίδοντας τέλος στην πολύχρονη αιχμαλωσία της από τους απίστους. Οι καμπάνες της Αγιάς Σοφιάς σύντομα θα ηχήσουν και ο Αντίδικος θα υποστεί ακόμη μια μεγάλη ήττα.

Η Ελλάδα αδειάζει από Έλληνες, γεμίζει από λαθραίους. Μπορείς να το πεις άνετα, 'γενοκτονία'!

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει,
 αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!Ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την ακρίβεια, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου,

ΙΝΚΑ: "Μην παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη.

Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): "καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες,
 με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου"
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Προστάτης» των Εβραίων της Τουρκίας δηλώνει ο Ερντογάν!

Εκμεταλλεύτηκε αμέσως την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Βραζιλία και το Ρίο ντε Τζανέιρο όπου παρακολουθεί τη Σύνοδο του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και έσπευσε να στείλει μήνυμα στους… απανταχού Εβραίους που ανησυχούν!
Στη Βραζιλία τον προσέγγισαν δύο Αμερικανο-εβραίοι οι οποίοι του ζήτησαν να προστατεύσει τους Εβραίους της Τουρκίας: «Όσο είμαι ηγέτης τελούν υπό την προστασία μου», τους απάντησε.

Νόμιζαν ότι πετούσαν στο Αιγαίο οι Τούρκοι…

Εκτάκτως μεταβαίνει στην Άγκυρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το επεισόδιο της κατάρριψης του τουρκικού αεροσκάφους, στη Συρία. Ο Τούρκος πρωθυπουργός βρισκόταν εν πτήση για την Κωνσταντινούπολη όταν έγιναν γνωστές οι αναφορές για το επεισόδιο δίνοντας εντολή για επιστροφή στην Άγκυρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! "Τα παιδιά του Θεού", μια διεθνής παραθρησκευτική οργάνωσις.

Πρόκειται γιά παραθρησκευτική ὀργάνωση, πού δημιουργήθηκε τό 1968 στίς Η.Π.Α ἀπό τόν David Berg καί σύντομα διαδόθηκε στόν Εὐρωπαϊκό χῶρο καί ἀλλοῦ μέ ἀρχική ὀνομασία Τά παιδιά τοῦ Θεοῦ”.
Τά πρῶτα μέλη τῆς ὀργάνωσης προσηλυτίστηκαν ἀπό τό χῶρο τῶν Xίππις στήν Καλιφόρνια καί στή Φλώριδα καί ὕστερα στήν Εὐρώπη. Τό 1978 λόγῳ διοικητικῶν προβλημάτων, κακοδιαχείρισης καί δυσλειτουργιῶν, ἡ ὀργάνωση ἔλαβε τό νομα “Ἡ Οἰκογένεια”.
Ἱδρυτής τῶν “Παιδιῶν τοῦ Θεοῦ” ὑπῆρξε ὁ David Berg, πού εἶχε γεννηθεῖ στίς 18 -2-1919 στό Oakland τῆς Καλιφόρνιας. Ἀρχικά ἦταν πάστορας μιᾶς προτεστα τικῆς κοινότητας, μέχρι πού τοῦ ἀποκάλυψε ὁ Θεός, κατά τούς ἰσχυρισμούς του, τό νέο ἔργο του.

Άνθιμος: Ανήθικη η παρέλαση του Gay Pride – διαμαρτυρόμεθα και θλιβόμεθα (Vid).

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από σήμερα το βράδυ μέχρι μεθαύριο το βράδυ το πρώτο Gay Pride.
Οι εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ θα ξεκινήσουν με ομιλία στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Εμπορίου, για τα προβλήματα των διεμφυλικών ατόμων, και θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη παρέλαση από τις 8.30 ως τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους της πόλης και με συναυλία στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Ερχόμαστε να μας διδάξετε τον Επίσκυρο!!

Προκήρυξη στην Τουρκική γλώσσα.

Έβαλε ο Δήμος Αρριανών Ροδόπης σε προκήρυξη του Ελληνικού Δημοσίου για προσλήψεις - Επιβάλλουν την διγλωσσία στην Θράκη - Θα υπάρξει άραγε αντίδραση;
Την χρησιμοποίηση της τουρκικής γλώσσας ως δεύτερη επίσημης γλώσσας σε προκηρύξεις του Ελληνικού Δημοσίου προσπαθούν να επιβάλουν στο Δήμο Αρριανών, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Ζαγάλισα της Θράκης.
Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στο έγγραφο οι αρμόδιοι του Δήμου δημοσίευσαν την προκήρυξη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη 1100 ατόμων ως εποχιακού προσωπικού πεντάμηνης διάρκειας μέσω ΑΣΕΠ στα Τούρκικα μαζί με τα Ελληνικά.
Στο σχετικό έντυπο που διανέμει ο δήμος Αρριανών, κάτω από την Ελληνική γλώσσα, υπάρχει και η Τουρκική.

Απίστευτη πρόκληση: Εθνική Τούρκων της Θράκης!

Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μειονότητες της Ευρώπης συμμετέχει με κάθε επισημότητα η ομάδα της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" (ABTTF).
Με εμφανίσεις στα «εθνικά χρώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» όπως τα αποκαλούν οι ίδιοι, δηλαδή πράσινο και μαύρο όπως ακριβώς και η «σημαία» τους, η ομάδα της ΕΟΤΔΘ είναι μία από 20 ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Europeada 2012 (στη φωτογραφία η αποστολή των «Τούρκων Δυτικής Θράκης»).

Καταρρίφθηκε από S-300PMU2 τουρκικό F-4E 2020 στη Συρία - Παραδόθηκαν οι πιλότοι;

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχασε την επικοινωνία με ένα μαχητικό κρούσης F-4E 2020 Τερμινέϊτορ (υπάρχει και μαρτυρία ότι είναι αναγνωριστικό RF-4) την ώρα που αυτό βρισκόταν πάνω από θαλάσσια περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία.Το CNN Turk μετέδωσε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη Συρία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της πληροφορίας. Συριακές πηγές μεταδίδουν ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-300PMU2 καθώς είχε παραβιάσει τον συριακό εναέριο χώρο.