Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Βίντεο από ΗΠΑ: O A.Ναβάλνι ζητά «10-20 εκατ. δολάρια τον χρόνο από την βρετανική ΜΙ6 για να κάνει πραξικόπημα στην Ρωσία»!

 
Σοκαριστική αποκάλυψη που όπως αναφέρει ο Αμερικανός πρώην αξιωματούχος «δικαιολογεί την τιμωρία του»

Πρώην Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει με αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο αποθανών Αλεξέι Ναβάλνι λειτουργούσε ως πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 και ζητούσε 10-20 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να ανατρέψει την ρωσική κυβέρνησης με την διενέργεια πραξικοπήματος!

«Είναι απεχθές όταν ένας πολιτικός αντίπαλος πεθαίνει στην φυλακή. Ωστόσο, δεν είναι ωραίο θέαμα να σε καταγράφει η κάμερα την ώρα που προσπαθείς να κάνεις πραξικόπημα στην χώρα σου σε συνεργασία, μάλιστα, με ξένη Μυστική Υπηρεσία», γράφει ο Ελληνοαμερικανός Gerge Papadopoulos.

Και δίνει το βίντεο στην δημοσιότητα όπου ο στενός συνεργάτης του Α. Ναβάλνι ζητά από τον αξιωματικό της MI6, της βρετανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας, James William Thomas Ford να του δώσει 10-20 εκατ. δολάρια τον χρόνο, προκειμένου να ξεκινήσει Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ρωσία!

«Για αυτόν τον λόγο συνελήφθη. Επιπλέον, έχει σοβαρή εμπλοκή, σύμφωνα με νέα δεδομένα από CIA και MI6, στο σαμποτάρισμα της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιάζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζει κανείς. Δυστυχώς.»


Οι Ρώσοι πολίτες, γενικά δεν έδειξαν αυτό που προσδοκούσαν οι Δυτικοί σήμερα και δεν υπήρξαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον θάνατό του στην φυλακή που βρισκόταν. Κάποιες καταθέσεις λουλουδιών, λίγων εκατοντάδων και μέχρι εκεί.

Με εξαίρεση τα αγγλοσαξωνικά κράτη (ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία) και την ΕΕ, που αποτελούν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού, γενικά το θέμα έχει πάρει μικρή έκταση.