Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πληθαίνουν οι φωνές που καταλογίζουν το φαινόμενο της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στις ΗΠΑ.

Μετά τον ιστορικό και συγγραφέα του βιβλίου «Histoire du terrorisme» Gilles Ferragu και ο διακεκριμένος ακαδημαικός και συγγραφέας Dr Michel Chossudovsky προειδοποίησε ότι ο αποκαλούμενος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι ένα μέτωπο για να προπαγανδίσει την παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ και να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη.
Ο Dr Chossudovsky δήλωσε ότι η τρομοκρατία κατασκευάστηκε από τις ΗΠΑ και ότι οι τρομοκράτες δεν αποτελούν προιόν του μουσουλμνανικού κόσμου.  Σύμφωνα με τον ακαδημαικό ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας από τις ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκε για να επιβάλει και να διαδώσει τους αντιτρομοκρατικούς νόμους που διαμονοποίησαν τους μουσουλμάνους στον δυτικό κόσμο και δημιούργησαν την ισλαμοφοβία.

Αναπτύσοντας την επιχειρηματολογία του ο Dr Chossudovsky τόνισε ότι το ΝΑΤΟ ευθύνεται για τη στρατολόγηση μελών του Ισλαμικού Κράτους ενώ το Ισραήλ χρηματοδοτεί «τζιχαντιστές από όλον τον κόσμο στο εσωτερικό της Συρίας «.
Ο Dr Chossudovsky, που επίσης είναι ο θεμελιωτής του Κέντρου Έρευνας και παγκοσμιοποίησης υπογράμμισε ότι παγκόσμιος πόλεμος κατά τςη τρομοκρατίας είναι ένα κατασκεύασμα ένα χονδροειδές ψέμα και ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Διακεκριμένος πολιτειολόγος στη Μαλαισία ο Dr Chandra Muzaffar δήλωσε από την πλευρά του ότι οι ΗΠΑ πάντα εργαλειοποιούσαν τη θρησκεία για να αναπτύξουν την παγκόσμια ηγεμονία τους επί κυρίαρχων κρατών. (globalresearch.ca 11/3/15)
OI ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΣΑΝΤ ΔΥΣΗΣ11061688_958444874168770_591032073847171022_n (1)
Oι πολιτικές δολοφονίες από τρομοκράτες εντείνονται στη Δαμασκό.Οι δράστες δολοφόνησαν σήμερα το μέλος του περιφερειακού συμβουλίου της Δαμασκού
Muhanna Jbarah μπροστά από το σπίτι του στον συνοικισμό  Tijarah στην συριακή κυβέρνηση.Μια πηγή προερχόμενη από την αστυνομική διοίκηση
δήλωσε στο SANA ότι οι τρομοκράτες που οδηγούσαν αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ κατά του Jbarah ενώ αυτός βρισκόταν μπροστά από το σπίτι του. Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Jbarah μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chifa’a όπου και κατέληξε στα τραύματά του.  (Sana 12/03/2015)
dimpenews.com