Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Επικίνδυνες οργανώσεις και για την ασφάλεια της χώρας που παραβλέπουν ακόμα και υπουργούς

Γ. Μουζάλας: «Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μέσα στο Ελληνικό μπορεί να φύγει» (βίντεο)
Όπως είπε ο υπουργός, «όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος μέσα στο Ελληνικό είναι ελεύθερος να φύγει» και τόνισε ότι «το υπουργείο κάνει ότι μπορεί».
«Δεν θέλουμε βία, δεν θα ασκήσουμε βία» είπε ο υπουργός και επεσήμανε ότι «κάποιοι πήγαν να γρονθοκοπήσουν εμένα και κάποιοι τους αστυνομικούς».
«Είναι ψευδής είδηση η απεργία πείνας στο Ελληνικό. Οι αλληλέγγυοι προσφέρουν κακή υπηρεσία δημιουργώντας αναστάτωση» τόνισε ο κ. Μουζάλας.
«Οι λεγόμενοι απεργοί πείνας απαγόρευσαν χθες την είσοδο των φορτηγών που φέρνουν το φαγητό και το φέραμε από την πίσω πόρτα» είπε ο κ. Μουζάλας και έκανε λόγο για παραβίαση του νόμου στο Ελληνικό.
«Κατανοώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων και τη δυσκολία τους» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του κράτους».
«Κατανοώ τον πόνο αυτών των ανθρώπων αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους για να στηθούν χειραγωγημένα σκηνικά», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε:
«Η σημερινή μου κίνηση σηματοδοτεί κάτι. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με πολλά λάθη και αδυναμίες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις συνεχίζοντας να τιμάμε την έννοια του πρόσφυγα αλλά και του μετανάστη. Εφόσον εφαρμόζονται οι ελληνικοί νόμοι, όπως είδατε πήρα το λουκέτο και συμβολικά το παρέδωσα στον διευθυντή της αστυνομίας. Οποιος αισθάνεται εγκλωβισμένος εδώ είναι ελεύθερος να φύγει και να υποστεί τις συνέπειες».
Ο Γιάννης Μουζάλας υποστήριξε πως 30 άτομα έκαναν τα επεισόδια, ενώ «μέσα στη δομή υπήρχαν 500 άτομα που κάθονταν ήσυχα». Κατηγόρησε τους αλληλέγγυους πως προσφέρουν «κακή υπηρεσία σε πρόσφυγες και μετανάστες» και όταν ρωτήθηκε για τον αστυνομικό που έχει καταγραφεί σε video να χτυπά ένα προσφυγόπουλο, ο υπουργός υποστήριξε πως δεν το είδε αλλά… είδε κάποιους που θέλησαν να γρονθοκοπήσουν τον ίδιο και τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν!
«Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, έχουν υποχρέωση να ζουν με το νόμο», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και σημείωσε ότι οι ελλείψεις δεν είναι λόγος για τέτοια περιστατικά.