Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ακούσαμε σήμερα και αυτό το ανέκδοτο...άλλο Μέρκελ, άλλο Σούλτς! Πάντως η Bild στέκεται στο πλευρό της ΤουρκίαςΣε επιθετικό τόνο κατά της Ελλάδας είναι νέο δημοσίευμα της Bild καθώς, όπως αναφέρει, οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του «Grexit»
 πλανάται και πάλι πάνω από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για μαχητικά F-16.

«Και πάλι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα: Χωρίς τα χρήματα των δανειστών το καλοκαίρι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με πτώχευση. Η χώρα δεν πάει ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Το φάντασμα τoυ "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από την Ελλάδα», γράφεικαι προσθέτει: «Με τους πυροσβέστες να διαδηλώνουν στους δρόμους των Αθηνών ζητώντας την μονιμοποίησή τους και τον δείκτη ανεργίας να είναι πάνω από το 23%, η κυβέρνηση της Αθήνας αποφάσισε να επενδύσει πολλά χρήματα σε όπλα».
Σύμφωνα με το εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Άμυνας, τα χρήματα που θα μπορούσαν να δαπανηθούν συνολικά για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής αεροπορίας ανέρχονται έως και πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Ελλάδα έχει ήδη 155 F-16 και σύμφωνα με την Bild το ελληνικό υπουργείο εξετάζει αν η Ρουμανία και η Βουλγαρία προσανατολίζονται στην αγορά των παλαιότερων εξ αυτών.


Πηγή: Bild: Δίνουμε χρήματα στην Ελλάδα και αυτοί αγοράζουν αεροπλάνα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/318224/bild-dinoyme-hrimata-stin-ellada-kai-aytoi-agorazoyn-aeroplana#ixzz4YDSnPbMQ