Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Νέα πρόκληση από τουρκικά ΜΜΕ: Κατηγορούν τον αρχηγό ΓΕΣ ότι σήκωσε την ελληνική σημαία στις Οινούσσες

Νέα πρόκληση από τα τουρκικά ΜΜΕ, που όχι μόνο εμφανίζουν τις Οινούσσες ως τουρκικό νησί με την ονομασία Koyun, αλλά παρουσιάζουν και την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή ως ελληνική πρόκληση. 
Γιατί; Επειδή «επισκέφτηκε τουρκικό νησί χωρίς να τον εμποδίσει κανείς και ύψωσε την ελληνική σημαία»! Ειδικότερα, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr, η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία» και επιπλέον κάνει λόγο για  «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα» επιχειρώντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά.
Η εφημερίδα που υποστηρίζει την Κεμαλική αξιωματική αντιπολίτευση ισχυρίζεται πως «ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής την πρώτη επίσκεψη του από την ανάληψη των καθηκόντων του την έκανε στο νησί Koyun  σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα».
Η τουρκική εφημερίδα προχωράει ακόμα περισσότερο και γράφει «Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω απο την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες».



Πηγή: Νέα πρόκληση από τουρκικά ΜΜΕ: Κατηγορούν τον αρχηγό ΓΕΣ ότι σήκωσε την ελληνική σημαία στις Οινούσσες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/321291/nea-proklisi-apo-toyrkika-mme-katigoroyn-ton-arhigo-ges-oti-sikose-tin-elliniki-simaia#ixzz4ZckdQi5y