Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Μέγα θέμα σήμερα στην Βουλή η ασφάλεια στην Αττική και τα επεισόδια στο κέντρο..Ας θυμηθούμε τους συλληφθέντες!!!

Τζιχαντιστές οι δύο συλληφθέντες Αλγερινοί στην πρυτανεία! - Ξένα κέντρα εξουσίας και παρακράτος θέλουν την ανατροπή της κυβέρνησης (vid)



Αλγερινοί τζιχαντιστές συνελήφθησαν κατά την επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία, που έρχονται να προστεθούν σε μια μακριά λίστα ξένων με πολύ ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά, οι οποίοι συμμετείχαν πρόσφατα σε υποκινούμενα επεισόδια προς αποσταθεροποίηση της ελληνικής κυβέρνησης και προφανώς αποτελούσαν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου εφαρμοζόμενου από ξένα και εγχώρια κέντρα εξουσίας.
Οι καταλήψεις των τελευταίων εβδομάδων δεν είναι τόσο «αθώες» αλλά οργανωμένο σχέδιο αποστεθεροποίησης της Κυβέρνησης από ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και της ελληνικής δαπλοκής.
Πρώτα είχε συλληφθεί Ουκρανός κουκουλοφόρος που ήταν μέλος του ναζιστικού "Δεξιού Τομέα" στη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το Πολυτεχνείο στις 7 Απριλίου.
Ακολούθησε στις 14 Απριλίου η περίεργη περίπτωση όταν ανάμεσα στις 21 προσαγωγές από το χώρο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ υπήρχε ένας τζιχαντιστής και ένας Πολωνός πρώην πράκτορας, τον οποίο αναζητούσε η Ιντερπόλ για εμπόριο ναρκωτικών!
Η εμπορία ναρκωτικών είναι η πιο προσφιλής μέθοδος των μυστικών υπηρεσιών στο να βρουν πόρους για τις επιχειρήσεις τους, χωρίς να απολύπτουν τον πραγματικό εντολέα τους, όπως κάνει για χρόνια η CIA στις χώρες της Νοτίου Αμερικής.
Αν και στην περίπτωση του Πολωνού, οι αρχικές υποψίες της παρουσίας του έκαναν λόγο για εμπορία ναρκωτικών, όπως έχουν μεταδώσει κι όλα τα πρακτορεία ειδήσεων, το σεσημασμένο παρελθόν του με τις Πολωνικές Μυστικές Υπηρεσίες, δείχνουν προς την κατεύθυνση ότι οι καταληψίες δεν έχουν σχέσεις τόσο με Έλληνες του αναρχικού χώρου όσο με ξένες υπηρεσίες που έχουν όφελος από τυχόν αναταραχές στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία του ισλαμιστή που πέρασε τα σύνορα με τουρκικό διαβατήριο, έχουν θορυβήσει την ΕΥΠ για την ύπαρξη ενός συνολικού σχεδίου αποσταθεροποίησης.
Σημειώνεται ότι μέσα στην Πρυτανεία συνελήφθη και ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης, ο οποίος είχε συμμετοχή στην απαγωγή Γ.Μυλωνά και ήταν συνεργάτης του Β.Παλαιοκώστα.
Σήμερα, όπως επιβεβαίωσε κι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης (βίντεο) , μεταξύ των συλληφθέντων οι δύο Αλγερινοί υπήκοοι έμεναν στο Μεγάλη Βρετάνια (!), οι οποίοι «δεν ήταν και τόσο αθώοι, όσο παρουσιάστηκε». 
Τί ήταν όμως οι δύο Αλγερινοί;
Οι δύο Αλγερινοι τζιχαντιστές είχαν απελαθεί από την Αίγυπτο γιατί ανήκαν στην Ισλαμική οργάνωση «Υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ» η οποία είναι παρακλάδι του ISIS και η οποία στις 2 Απριλίου σκότωσε 15 στρατιώτες και δύο πολίτες σε μια επίθεσή της εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας.
Η «Επαρχία του Σινά» επιδιώκει να καταστήσει τη χερσόνησο επαρχία του χαλιφάτου ISIS.
Μυστηριωδώς όλα αυτά ξεκίνησαν μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης να "Τραβήξει" μέχρι τέλους το "σχοινί" με την ΕΕ και να προχωρήσει σε συμφωνία με τη Μόσχα για τον αγωγό που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο και θα αποφέρει 5 δισ.ευρώ "ζεστό" χρήμα στα ελληνικά ταμεία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνελήφθησαν, εκτός από Ελληνες, Αλβανοί Ρουμάνοι και Σύροι για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο


Ελληνες, Αλβανοί, Ρουμάνοι αλλά και Σύροι πρόσφυγες συγκαταλέγονται μεταξύ των συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο, μετά την ολοκλήρωση της καθιερωμένης διαδήλωσης. Στη διάρκεια των ταραχών, αστυνομικοί προχώρησαν σε 13 συλλήψεις νεαρών που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε επιθέσεις κατά διμοιριών των ΜΑΤ.

Πέντε ακόμα άτομα προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο, δεν αποδείχθηκε ανάμειξή τους στα γεγονότα και αφέθηκαν ελεύθερα. Οπως έγινε χθες γνωστό, από τους 13 συλληφθέντες 8 είναι Ελληνες, 3 πρόσφυγες από τη Συρία, ενώ τον κατάλογο των κατηγορουμένων συμπληρώνουν ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος υπήκοος. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι ηλικίας 19-21 ετών, με εξαίρεση τον υπήκοο Ρουμανίας, που είναι «μόλις» δεκαέξι ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και χθες το απόγευμα επρόκειτο να μεταφερθούν, συνοδεία αστυνομικών, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους δεκατρείς συλληφθέντες συμμετείχαν ενεργά στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ, ενώ δύο από τους τρεις Σύρους συνελήφθησαν στην οδό Τοσίτσα έχοντας στην κατοχή τους βόμβες μολότοφ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 8 μ.μ. και περιορίστηκαν στα στενά γύρω από το κτίριο του Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα στις οδούς Στουρνάρη, Πατησίων, Τζορτζ, Τοσίτσα. Συμμετείχαν περίπου 100 αναρχικοί - αντιεξουσιαστές που δεν πήραν μέρος στη διαδήλωση, αλλά παρέμειναν στον χώρο του ΕΜΠ και συμμετείχαν στην κατάληψη του κτιρίου Γκίνη.

Σκληρή ανακοίνωση για τη στάση της αστυνομίας στα προχθεσινά επεισόδια εξέδωσε χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). Καλεί μάλιστα την ηγεσία του Σώματος να αναθεωρήσει την τακτική που εφαρμόζει σε αντίστοιχες περιπτώσεις. «Με αφορμή τα χθεσινά απαράδεκτα γεγονότα έξω και μέσα από το Πολυτεχνείο, τα οποία δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν προσλάβει μόνιμο χαρακτήρα, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι θα ήταν για μας μια ακόμα “καλοστημένη παράσταση” αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και συνεχίζουν: «Καλούμε την ηγεσία να αναθεωρήσει την τακτική που ακολουθεί. Οι συνάδελφοί μας δεν είναι σάκοι του μποξ και η αστυνομία δεν είναι απορροφητήρας είτε της λαϊκής δυσαρέσκειας είτε των όποιων εγκληματικών σχεδίων και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Είναι για να προστατεύει τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, να εξασφαλίζει την τάξη και την ασφάλεια στην πόλη και φυσικά να μην επιτρέπει σε κανέναν να προσβάλει τα ιερά μας σύμβολα».
 
 http://www.kathimerini.gr/884231/article/epikairothta/ellada/synelhf8hsan-ektos-apo-ellhnes-alvanoi-roymanoi-kai-syroi-gia-ta-epeisodia-sto-polytexneio

Οι 145 συλληφθέντες που «γέμισαν» την Αθήνα με ναρκωτικά - Επιχείρηση σκούπα της ΕΛΑΣ [εικόνες]

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, τις φωτογραφίες 145 συλληφθέντων για την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για κύκλωμα που εξάρθρωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, έπειτα από 8 μήνες παρακολούθησης και συστηματικής έρευνας.
Περιοχές, όπως τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, η Πλατεία Αμερικής, η οδός Δροσοπούλου στην Κυψέλη, ο πεζόδρομος της Νομικής, το παρκάκι στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, η Πλατεία Κάνιγγος, η πλατεία Βικτωρίας και άλλες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, είχαν μετατραπεί σε «γκέτο» για την πώληση ναρκωτικών των δραστών που είχαν καταγωγή από Αλβανία, Νιγηρία κ.α.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες εκατόν σαράντα πέντε (145) ατόμων, κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και η οποία εξαρθρώθηκε στις 26-11-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. (Σχετικό από 28-11-2016 Δελτίο Τύπου).
Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της συγκρότησης-ένταξης-διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ' εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.


Πηγή: Οι 145 συλληφθέντες που «γέμισαν» την Αθήνα με ναρκωτικά - Επιχείρηση σκούπα της ΕΛΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/305171/oi-145-syllifthentes-poy-gemisan-tin-athina-me-narkotika-epiheirisi-skoypa-tis-elas#ixzz4YwPAMCXb