Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σχεδιασμός και κατασκευή απο μια χώρα που πέρασε πόλεμο...Εμείς;;;

Το Σερβικό θωρακισμένο όχημα πολλαπλών ρόλων Milosh BOV M16 στην IDEX
Η Σέρβικη Yugoimport-SDPR έκανε τα αποκαλυπτήρια του θωρακισμένου οχήματος μάχης πολλαπλών ρόλων Milosh BOV M16 στην έκθεση IDEX στα H.A.E.
Το όχημα Milosh BOV M16 είναι ένα όχημα μάχης που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί απο την Yugoimport-SDPR, στο εργοστάσιο της “Complex Battle Systems” στο Βέλικα Πλάνα της Σερβίας.
Η Σερβία, που δείχνει να γίνεται και αυτή μία ακόμα χώρα που επενδύει στην στρατιωτική τεχνολογία και βιομηχανία, παρουσίασε ένα όχημα με μεγάλη αντοχή και προστασία σε νάρκες και σε παγίδες αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών. Διαθέτει πλάκες δαπέδου και καθίσματα μετριασμού του ωστικού κύματος της έκρηξης προκειμένου να προφυλάξει το πλήρωμα του.
Το κύριο όχημα έχει μήκος 5.42m, πλάτος 2,48Μ και το ύψος του 2,3 και το μεικτό βάρος του κυμαίνεται μεταξύ 12,000kg και 14,000kg. To Milosh BOV M16 έχει μέγιστη ταχύτητα 110km/h και μια αυτονομία των 600 χιλιομέτρων. Το BOV M16 διαθέτει τετρακίνηση και προωθείτε σαν το ιδανικό θωρακισμένο όχημα πολλαπλών εφαρμογών.
Η Σερβία δείχνει να στέκεται στα πόδια της και να κάνει βήματα, αργά και σταθερά προς την παραγωγή οπλικών συστημάτων, που θα της αποδώσουν αρχικά αυτονομία έστω και σε λίγους τομείς της άμυνας και στην συνέχεια ελπίζουν πως θα της δώσουν την δυνατότητα εξαγωγής.