Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Μαθήματα παγκόσμιας διακυβέρνησης στα σχολεία - Βυθίζουν την Ελλάδα του φωτός στο σκοτάδι

Διανύουμε με βεβαιότητα την πιο δύσκολη, προκλητική και συνάμα "σκοτεινή"  περίοδο για τη χώρα μας, μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, που επιδιώκει να αποκτήσει ταυτότητα και υπόσταση ως "Ηνωμένες πολιτείες Ευρώπης",
 χωρίς όμως να υπάρχει κανένα πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους σύγκλιση και φυσικά χωρίς καμία προοπτική να συμβεί στο μέλλον.
Τους τελευταίους μήνες  που το προσφυγικό πρόβλημα έχει  για τα καλά τρυπώσει στην καρδιά της Ευρώπης, τσακίζοντας, ηγέτες, καγκελάριους και κυβερνήσεις, οι σκεπτικιστές της των Βρυξελλών αρχίζουν να διαπιστώνουν πως το κοινό νόμισμα, δηλαδή το ευρώ, δεν είναι ούτε κατ' ελάχιστον ικανό να δημιουργήσει αυτό φαντάζονταν, μια ενωμένη, αδιαίρετη και χωρίς σύνορα Ευρώπη. Με άλλα λόγια, η περίφημη "ευρωπαϊκή ιδέα", με κοινή ενιαία νομισματική και εξωτερική πολιτική φαίνεται να ξεθωριάζει. Φυσικά, το ευρώ θα το κρατήσουν για όσο ακόμα μπορούν όρθιο, για να αποφέρει καρπούς στους λίγους της ελίτ η συμφωνία εμπορίου ΗΠΑ και Γερμανίας. Όπως άλλωστε εδώ και καιρό θα έχετε καταλάβει, όταν λέμε Ευρώπη, εννοούμε τη Γερμανία και τα κράτη δορυφόρους της.
 
Η Ελλάδα, άραγε σε ποια σφαίρα επιρροής ανήκει; Είμαστε αυτό που λένε προτεκτοράτο των Γερμανών ή των Αμερικανών; Δυστυχώς για κακή μας τύχη είμαστε προτεκτοράτο και των δύο. Αυτό σημαίνει πως οι Αμερικανοί θεωρούν και απαιτούν από τις κυβερνήσεις μας την πλήρη υποταγή στα γεωστρατηγικά  τους σχέδια και από την άλλη οι Γερμανοί έχουν δημιουργήσει από χρόνια ομφάλιο λώρο που τροφοδοτεί χρηματικά τη χώρα μας, απειλώντας κάθε φορά πως θα τον κόψει. 'Άλλωστε με την υπογραφή των μνημονίων, έχουμε ήδη απολέσει την εθνική μας κυριαρχία και οι δανειστές μας μεταχειρίζονται και μας χρησιμοποιούν κατά τα συμφέροντα τους και των διεθνών, φίλιων προς αυτούς οικονομικών funds.
 
Μέσα σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον, οι "σύμμαχοι"και "εταίροι" μας, φροντίζουν να εξοικειώσουν πλήρως την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά μας, με την εδώ και χρόνια προσπάθεια τους για την επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα καταργεί πλήρως, σύνορα, σύμβολα και φυσικά τις θρησκείες!
 
Το briefingnews.gr, τα λέει καιρό τώρα και προετοιμάζει τους αναγνώστες του για όσα μέλλουν να συμβούν στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ας ανοίξουμε μια μικρή παρένθεση εδώ για να σας παραθέσουμε φρέσκο ρεπορτάζ, αναφορικά με τον τρόπο που διάφορα think tanks, έχουν εισχωρήσει μέσω διεθνών οργανισμών στα ελληνικά δημοτικά  σχολεία και προετοιμάζουν παιδάκια ακόμα και δευτέρας δημοτικού, ώστε να εξοικειωθούν και να αγκαλιάσουν την ιδέα της παγκοσμιοποίησης.
 
Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από ενημερωτικά βιβλιαράκια που μοίρασε εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού πάντα με " καλές και αγνές" προθέσεις, στην προσπάθεια του να ενημερώσει τους μαθητές για τη δράση της οργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ίσως όλα να σας φαίνονται νορμάλ έως εδώ. Τα βιβλιαράκια όμως δεν επικεντρώνονται στη δράση και το σκοπό του Ερυθρού  Σταυρού, αλλά και της Ερυθράς ημισελήνου!
 
 
 
Δηλαδή για να  το κατανοήσετε πλήρως και να πάψει να σας φαίνεται λογικό, παιδάκια δευτέρας δημοτικού ηλικίας εφτά ή οχτώ ετών, μαθαίνουν και εξοικειώνονται  με το ισλαμικό σύμβολο της ερυθράς ημισελήνου, χωρίς να είναι σε θέση ή να έχουν την ικανότητα να γνωρίζουν τίποτα γι΄αυτό ή για την ιστορία της χώρας τους, αφού ο εγκέφαλος τους δεν έχει ακόμα αναπτύξει την ικανότητα της συλλογιστικής σκέψης, ώστε να επεξεργαστεί προηγούμενες εμπειρίες και να εξάγει λογικά συμπεράσματα, ενώ ταυτόχρονα ούτε  οι γονείς είναι θέση να  μάθουν ιστορία στα τόσο μικρά παιδάκια τους, γιατί πολύ απλά δεν θα καταλάβουν τίποτα. 
 
 
Όλα τα παραπάνω φυσικά, τα κέντρα εξουσίας που προωθούν τα σκοτεινά τους σχέδια, τα γνωρίζουν. Τότε εύλογα θα αναρωτηθείτε για ποιο λόγο επισκέπτονται παιδάκια δευτέρας δημοτικού. Γιατί στοχεύουν στο υποσυνείδητο των αθώων εγκεφάλων, όπως ακριβώς οι "έξυπνες" διαφημίσεις για εμάς τους μεγάλους, που έχουν ως στόχο το άχρηστο να μας το περάσουν ως αναγκαίο και επιθυμητό. Άλλωστε η ιστορία στα σχολεία έχει ποικιλοτρόπως τροποποιηθεί,ενώ το μάθημα των θρησκευτικών έχει πάρει το δρόμο προς την κατάργηση. Η επίθεση στην παιδεία προετοιμάζει και "καλουπάρει" τους μαθητές μετατρέποντας τους σε πειθήνια όργανα παντελώς ανιστόρητους και με πολύ χαμηλό επίπεδο μόρφωσης,ώστε να αποτελέσουν στο καθόλου μακρινό μέλλον, ελεγχόμενες μάζες.
 
Η παγκόσμια ελίτ που συγκεντρώνει το συντριπτικό ποσοστό του συνολικού πλούτου του πληθυσμού, κινεί τα νήματα ως έρμαιο και αυτή του αρρωστημένου της νου και επιταχύνει τις απαραίτητες διαδικασίες για την πλήρη ισοπέδωση των πάντων. Η μικρή χώρα μας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα εδώ και τρία μνημόνια, που τσάκισαν τον κοινωνικό ιστό ,τις οικογένειες και ίσως το πιο σημαντικό την έμφυτη και ιδιαίτερη περηφάνια του Έλληνα. Οι πάντες στα ξένα κέντρα εξουσίας γνωρίζουν πως  το ελληνικό DNA είναι ιδιαιτέρως "ατίθασο"!              
 
Και μια που αναφέραμε πιο πάνω την ερυθρά ημισέληνο, ας έρθουμε λίγο στον "γείτονα" όπως μας τον παρουσιάζουν, Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν, ο οποίος  όπως καταλαβαίνετε, πάντα σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς, αφήνει μετανάστες και πρόσφυγες να περνούν στη χώρα μας από το Αιγαίο και μετά να συνεχίζουν το ταξίδι τους στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες επιθυμούν να φτάσουν στη Γερμανία, δηλαδή στο "αρχηγείο" της Ευρώπης. Η Γερμανίδα Καγκελάριος βρίσκεται υπό κατάρρευση, με τη δημοτικότητά της να βρίσκεται στο ναδίρ, εξαιτίας των χειρισμών της στο μεταναστευτικό. Αυτή λοιπόν η φαινομενική ακυβερνησία και το μπάχαλο στην γερμανική ατμομηχανή της Ευρώπης, έχει αποσυντονίσει τόσο την Κομισιόν στις Βρυξέλλες όσο και τις κυβερνήσεις των κρατών που αρχίζουν να σηκώνουν τείχη. Και βέβαια όπως έχετε ήδη καταλάβει, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες μεταφέρουν τις ευθύνες ολόκληρης της γηραιάς ηπείρου και το εσωτερικό χάος της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική κυβέρνηση!  Ο,τι και να πράξει αυτή κυβέρνηση ήδη οι Ευρωπαίοι το έχουν καταδικάσει. Και η τρέλα συνεχίζεται, με την Άνγκελα Μέρκελ πάνω στην πλήρη σύγχυση της, να αποδέχεται τις απαιτήσεις του Τούρκου  προέδρου ,που υπό την καθοδήγηση του συμβουλίου ασφαλείας του Λευκού Οίκου, ζητά την παρέμβαση του ΝΑΤΟ, ουσιαστικά δηλαδή του Αμερικανού χωροφύλακα στις ελληνικές θάλασσες με το πρόσχημα του ελέγχου των μεταναστευτικών ροών και των δουλεμπόρων.
 
Όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και γύρω μας σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνονται ως μεμονωμένα και  ξεχωριστά γεγονότα, αλλά έτσι μας παρουσιάζονται. Στην πραγματικότητα όλα συνδέονται σαν πάζλ και δημιουργούν την πολύ άσχημη μεγαλύτερη  εικόνα μιας κατάστασης που θέλουν να μας επιβάλλουν δίχως φυσικά να ερωτηθούμε. Αυτή η κυβέρνηση έχει για ακόμα λίγο την ευκαιρία να  "στρίψει" το καράβι μακριά από τα βράχια και να προάγει για πρώτη φορά τα συμφέροντα των πολιτών της, ερχόμενη σε σύγκρουση με την εγχώρια διαπλοκή και σε οριστική ρήξη με τους δήθεν δυτικούς συμμάχους. Ο χρόνος λιγοστεύει γοργά και αν δεν το πράξει αυτή η κυβέρνηση, είναι βέβαιο πως δεν θα το πράξει κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα- φερέφωνα των ξένων συμφερόντων. Το να προάγει μια κυβέρνηση και να δίνει μάχη για τα συμφέροντα της χώρας της, δεν είναι ούτε εθνικισμός , ούτε και ρατσισμός. Αποτελεί ύψιστο καθήκον και  επιλογή ευθύνης προς τις επόμενες γενιές, για να υπάρξουν επόμενες γενιές. Εδώ δεν επιχειρούμε να τρομάξουμε, αλλά να αφυπνίσουμε και να ενεργοποιήσουμε τα κανάλια σκέψης που έχουν μείνει ακόμα όρθια κάτω από την πίεση της ανελέητης προπαγάνδας και του καταιγισμού άχρηστων πληροφοριών που μόνο στόχο έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά ζητήματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν.  
 
Αθηνά Ισιγώνη