Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Τρία τζαμιά θέλουν να κατασκευάσουν στην Aττική.

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία τζαμιά, φτιάχνουν στην Αττική. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη συναίνεση της ΝΔ και της αριστεράς, προσανατολίζεται στην κατασκευή περισσότερων του ενός τζαμιών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. «Το τέμενος στο Βοτανικό, δε χωρά για τις λατρευτικές μας ανάγκες», λέει στον «ΕΚ» ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.
Παράλληλα, μας αποκαλύπτει ότι μόνο οι «νόμιμοι» μουσουλμάνοι στην Αττική, είναι περισσότεροι από 700.000. Διαβάστε στον «ΕΚ» τι πραγματικά συνέβη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα: τα παρατράγουδα, τα επεισόδια, οι διαγραφές και η συναυλία που δεν έγινε. Έλληνες αξιωματικοί, «επενδύουν» στο Κοσσυφοπέδιο, συνεργαζόμενοι με τη ντόπια μαφία. Τα γνωρίζετε αυτά κ. Φραγκούλη Φράγκο;
Οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας βγάλουν από τη Συνθήκη Σένγκεν, καταγγέλλοντας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη λαθρομετανάστευση. Ο εκδότης μας Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, σχολιάζει την εκλογή της Μαρίν Λε Πεν στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας και αναλύει τα καινούρια ιδεολογικά ρεύματα στο χώρο της λεγόμενης ακροδεξιάς.