Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!



ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η VODAFONE ΜΕ ΤΟΝ SOROS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;;;; Κάποια Λέσχη βρομάει εδώ....
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ...... ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ!!!!

Η Vodafone στηρίζει την Ανεξαρτησία της Κρήτης στην οποία ακούγεται (ότι θα τεθεί φέτος η του χρόνου δημοψήφισμα για την......απόσχιση της από την υπόλοιπη Ελλάδα με σκοπό το 2012-2013 ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

“Θέλω να ζώ ανεξάρτητος μόνο με νόμους Κρήτης, να μη λογούμαι Ελληνας μα Κρητικός πολίτης!”
Ανεξάρτητη Κρήτη, Αυτόνομη Κρήτη, Κρητική Πολιτεία, Κρητική σημαία, Ανεξαρτησία της Κρήτης 2012, όροι και λέξεις που θα ακούμε συχνά στα επόμενα 2-3 χρόνια και ένα θέμα που ίσως εξελιχθεί σε ένα από τα σοβαρότερα όλων των εποχών τόσο για την Ελλάδα και τους Κρητικούς, όσο και για εμπλεκόμενους επιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες σε διεθνές επίπεδο.
Είναι πολλές οι γνώμες οι απόψεις και τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων για το θέμα που σίγουρα χρειάζεται πολύ μελέτη, νηφαλιότητα, ορθή κρίση και ψυχραιμία πριν τοποθετηθεί κάποιος υπέρ η κατά της λεγόμενης Ανεξαρτησίας της Κρήτης.

Θα μου πείτε που το θυμήθηκες πάλι το θέμα μετά από τόσα χρόνια..
Αφορμή για να το “ζεστάνουμε” είναι το δημοσίευμα στην εφημερίδα Ορθόδοξος τύπος στο φύλλο αρ. 1786, στις 5 Ιουνίου 2009 με καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος λίγο πολύ αποκαλύπτει ότι πίσω από το “Κρητικό ζήτημα” κρύβεται ποιος άλλος, ο άνθρωπος που ανεβάζει και κατεβάζει πλανητάρχες το θηρίο που ακούει στο όνομα George Soros!
Μαζέψαμε υλικό με φωτογραφίες, video, εκπομπές και δημοσιεύματα για αυτό το γιγάντιο θέμα και τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

ΠΗΓΗ