Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πόσο φυσιολογική σας φαίνεται η είδηση οτι "Αμερικανίδα διαδήλωνε στην Αθήνα κατά του ΔΝΤ" - Για άλλη μια φορά είναι εμφανή η συμμετοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών σε διαδηλώσεις...στο κέντρο της Αθήνας .

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατάχρηση εξουσίας εναντίον της οµάδας Δέλτα υπέβαλε Αµερικανίδα διαδηλώτρια, η οποία καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ενάντια στο ΔΝΤ στις 15 Νοεµβρίου. Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, για τον ξυλοδαρµό, έχει συνταχθεί διεθνής καταγγελία από 150 καθηγητές, δηµοσιογράφους, νοµικούς και πανεπιστηµιακούς φοιτητές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ανάµεσά τους και γνωστοί ακαδηµαϊκοί και συγγραφείς όπως ο Νόαµ Τσόµσκι και η Τζούντιθ Μπάτλερ.
Στο κείµενο ανάµεσα στα άλλα τονίζεται: «Απαιτούµε την πλήρη αποκάλυψη όλων των στοιχείων ταυτότητας του συγκεκριµένου σκέλους της οµάδας Δέλτα, που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την υπέρµετρη επίθεση το βράδυ της 15ης Νοεµβρίου».
Η Αµερικανίδα διαδηλώτρια είχε βρεθεί αιµόφυρτη ύστερα από ξυλοδαρµό στη διασταύρωση των οδών Στουρνάρη και Πατησίων και µεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκοµείο. Σύµφωνα µε τις καταγγελίες, ο ξυλοδαρµός συνέβη καθώς η διαδήλωση έβαινε προς το τέλος της στο Πολυτεχνείο. Οµάδα αστυνοµικών της οµάδας Δέλτα που επέβαιναν σε µοτοσυκλέτες έκαναν έφοδο στην ουρά της πορείας στην Πατησίων, πετώντας χειροβοµβίδες κρότου - λάµψης.

ΠΗΓΗ