Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αυτοί θα εισέβαλαν στην Ελλάδα - Φωτό από τους πρωταγωνιστές του σχεδίου "Βαριοπούλα"

Δημοσιεύεται σήμερα για πρώτη φορά στον τουρκικό Τύπο ο "χάρτης" με τους πρωταγωνιατές του σχεδίου "Βαριοπούλα", πολλοί από τους οποίους είναι οι αξιωματικοί που είχαν αναλάβει την επιχείρηση εισβολής στον Βόρειο Έβρο. Πρόκειται για την πρώτη δεξιά οκτάδα των ανώτατων αξιωματικών και από την αριστερή στήλη η οι δύο σειρές από το τέλος. To επιχειρησιακό σχέδιο εισβολής μέχρι και σήμερα, ισχύει.
Σήμερα άρχισαν να διανέμονται στους δικηγόρους των κατηγορουμένων της υπόθεσης στο 10ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης οι 43 φάκελοι με έγγραφα που αφορούνε την υπόθεση και κατασχέθηκαν στο αρχηγείο του στόλου στο Γκόλτζουκ, οπότε και υποθέτουμε ότι θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αυτή.
Μέσα στον φάκελο Νο 1, περιέχονται οι φωτογραφίες των κατηγορουμένων και επίσης περιλαμβάνονται πληροφορίες για το πώς θα γινόταν το πραξικόπημα μετά την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους που είχε στηθεί.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο δεν έχει αποκηρυχθεί επίσημα από την κυβέρνηση Ερντογάν μέχρι τώρα και βρίσκεται σε κανονική επιχειρησιακή εφαρμογή. Οι τουρκικές δυνάμεις στον Έβρο εκπαιδεύονται και λειτουργούν βάσεις αυτού του σεναρίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr