Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Το Σχέδιο HENRY KISSINGER για την Ελλάδα και πώς εφαρμόζεται σήμερα!

Το δήλωσε σε ομιλία του, που έκανε τον Σεπτέμβρη του 1974, στην Ουάσιγκτον:
«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα δαμάζονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες.
Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους κάνουμε να συμμορφωθούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την Θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητά τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».
Σήμερα, δείτε τη Νεολαία, την οποία:
 Αποχαύνωσαν, εξεφαύλισαν, αποχριστιάνισαν και γενικώς την κατέστησαν πνευματικώς νεκρά! Το μάθημα των θρησκευτικών γίνεται προαιρετικό! Οι Θεολόγοι Καθηγητές, καθίστανται περιττοί!
Ήδη, ελάχιστοι νέοι εκκλησιάζονται την Κυριακή και γυρνούν τα νώτα τους εις τον Κύριο Ιησού Χριστόν. Και δεν θα είναι Κραταιός Βοηθός τους εν πολέμω! Οι Δεσποτικές και Θεομητορικές Εορτές έγιναν Καρναβάλι! Στις Εθνικές παρελάσεις παρελαύνουν με καυτά «μίνι» και γελάνε οι εχθροί μας. Αλλά και στην Εκκλησία προσέρχονται, για να μεταλάβουν, άσεμνα ντυμένες!

Εξεπόρνευσαν. Οι νέοι σήμερα δεν παντρεύονται για να δημιουργήσουν νέες οικογένειες, ούτε υπάρχουν προγράμματα στήριξης και ενθάρρυνσης των νέων. Μόνον επιδοτήσεις των Κομμάτων!

Νάρκωσαν. Χτυπούν τη Νεολαία μας με την μόδα και τα ναρκωτικά.
Αφελλήνισαν. Παρέφθειραν την ελληνική γλώσσα, που την επέλεξε και ευλόγησε ο Άγιος Λόγος του Θεού, το Α και το Ω! Το μάθημα της Ιστορίας γίνεται προαιρετικό!

Αλλοιώνεται σκοπίμως η ιστορική αλήθεια, ώστε οι νέοι μας να μη γνωρίζουν την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους! Άραγε, είναι τυχαία η παρουσία των δύο Κυριών εις το νευραλγικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νυν Παιδείας και διά βίου μάθησης. Αλήθεια, πώς ταιριάζει εδώ γραμματικώς το «διά βίου» με το «μάθησης»! Ιδού η αυταπόδεικτη, επίσημη διαστρέβλωση της ελληνικής γλώσσης!

Ποιος τις διόρισε εκεί; Μάλιστα δε, η Θάλεια Δραγώνα, έχει γράψει και βιβλίο, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:
1. Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες! Μας έκαναν Έλληνες!
2. Η ελληνική εθνική ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα (σελ. 16).
3. Όποιος αξιολογεί τους πολιτισμούς σε κατώτερους και ανώτερους, είναι ρατσιστής (σελ. 16). Και άλλα μαργαριτάρια. Και αυτή η κυρία, έχει αναλάβει την διαπαιδαγώγηση των Ελληνοπαίδων σε κεντρική θέση του υπουργείου Εθνικής Παιδείας! Αλήθεια, τι άλλο θα ήθελε ο Henry Kissinger.

Δηλαδή, είναι φανερό πως ό,τι είναι Εθνικό και Ελληνικό, βάλλεται ανηλεώς σύμφωνα με το ανωτέρω σχέδιο Κίσσινγκερ.

Αν δε, προσθέσετε την πρόσφατη εισβολή και κατάληψη εθνικού Χώρου από παρανόμους λαθρομετανάστες (αν τολμούσατε να πράξετε το ίδιο στη χώρα τους, θα σας έκοβαν το κεφάλι με συνοπτικές διαδικασίες)!

Και την, βάσει σχεδίου, εισροή λαθρομεταναστών εκ Τουρκίας, η οποία πρέπει να καταβάλει δισεκατομμύρια ευρώ στην Ε.Ε./ Ελλάδα, ως αποζημίωση.
Ιδού το σχέδιο Κίσσινγκερ σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, για να σβήσει δήθεν τους Έλληνες από τον Χάρτη!

Πράγμα αδύνατον, αφού έχουμε μεθ’ ημών τον μόνον και αληθινόν Θεόν τον Κύριον ημών Ιησού Χριστόν!

Με τιμή
Α.Ζ.