Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΟΜΠΑΜΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ


ΤΟ ΜΠΑΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ(!).

Νέο κτύπημα εναντίον της Ελλάδας, αποτελεί η αλλαγή προηγούμενης απόφασης του Λευκού Οίκου, για την πραγματοποίηση συνάντησης του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα με όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες, και όχι μόνο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν (εβραίος) ενημέρωσαν προχθές για την αρνητική αυτή εξέλιξη τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ο οποίος αντέδρασε και τόνισε πως η επίσκεψη στο Φανάρι πρέπει να πραγματοποιηθεί. Η αλλαγή της απόφασης οφείλεται σε ισχυρές παραστάσεις της Αγκυρας προς τον Λευκό Οίκο, που υποστηρίχθηκαν από τους γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Διπλωματική πηγή δήλωσε ότι οι απεσταλμένοι της Τουρκίας, που έφτασαν στην Ουάσιγκτον για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της προεδρικής επίσκεψης, έθεσαν βέτο για την επίσκεψη του κ. Ομπάμα στο Φανάρι, όπως και για την πρόθεσή του να καλέσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Ουάσιγκτον.
Μετά από σχετικές συνεννοήσεις, ο κ. Βαρθολομαίος είχε διευθετήσει να βρίσκεται στην αμερικανική πρωτεύουσα από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η ακύρωση της επίσκεψης -εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση- θα στείλει ακόμα ένα λάθος μήνυμα στους Ελληνες και στους Ελληνοαμερικανούς. Επίσης, μεγάλη ομάδα βουλευτών και γερουσιαστών θα αποστείλουν το επόμενο 48ωρο επιστολές προς τον Λευκό Οίκο ζητώντας την επίσκεψη στο Φανάρι ως «πολύ σημαντικό μήνυμα για τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα θέματα οι στενές σχέσεις με το εβραϊκό λόμπι και τον Μπάρακ Ομπάμα γίνονται και πράξη .Το διεθνές σιωνιστικό σχέδιο περι μίας θρησκείας υπό την αρχηγία του μεγάλου αδελφού κάνει τις πρώτες κινήσεις, καθώς αρχίζει να υλοποιείται με το όνειρο του μεγαλοαρχιραβίνου Γιάνα Μέτσγκερ, όπως ο ίδιος ανέφερε την 30ης Δεκεμβρίου 2008 για την δημιουργία <<ΟΗΕ των ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ>>.
Ο ίδιος ο Π.Βαρθολομαίος είναι σύμφωνος σε τέτοιες προδοτικές και νεοεποχίτικες συζητήσεις και ανα πάσα στιγμή αποφασισμένος να προδώσει, τις επτά Οικουμενικές Συνόδους και την προσβολή του Άγιου πνεύματος όπως επιβάλει ο Παπισμός. Διότι με τις συμπροσεύχες αναγνωρίζεται και ασπάζεστε άλλα πιστεύω.