Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Η ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ……

Η εσκεμμένη αποκοπή κάθε είδους πληροφόρησης από ορθόδοξα κράτη καλά κρατεί….
Ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρη Σιούφα, με την οποία τον ευχαριστεί για τη συγχαρητήρια επιστολή που του απέστειλε, με αφορμή την ενθρόνισή του. Ο Πατριάρχης κ. Κύριλλος, μεταξύ άλλων, αναφέρει στην επιστολή του ότι προσβλέπει στη στενή συνεργασία του Πατριαρχείου της Μόσχας με το λαό, την Κυβέρνηση και την Εκκλησία της Ελλάδας.
Η Ρωσία και στο παρελθόν μας προσεγγίζει πολύ αδελφικά και με το γεγονός ότι μας συνδέει κάτι κοινό και δυνατό, η ορθοδοξία. Και ιστορικά μέσα από δύσκολα χρόνια και πολέμους μας έχει δώσει το έναυσμα για την απελευθέρωση του έθνους μας.
Η συγκεκριμένη επιστολή απο τον πατριάρχη Κύριλλο όπως και πολλές άλλες χάνονται στη πορεία των διαβρωμένων ΜΜΕ, με σκοπό την μη αδελφική ένωση των δυο λαών Ελλάδας Ρωσίας. Θα μου πείτε ότι είναι μια μόνο επιστολή και τίποτε παραπάνω. Όχι, η μια επιστολή φέρνει την άλλη, οι σχέσεις καλυτερεύουν συμπαρασύρουν και άλλες συνεργασίες και συμμαχίες σε πολλά επίπεδα και γενικότερα ο έλληνας δεν νιώθει μόνος του. Το ότι είμαστε ορθόδοξοι λαοί, μας το υπενθυμίζουν για λίγα λεπτά και δευτερόλεπτα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ στις μέρες του Πάσχα και τον Χριστουγέννων.
Από την άλλη μεριά έχουμε την πλήρη ενημέρωση για τις κινήσεις του Μπάρακ Ομπάμα, και του εβραϊκού κατεστημένου της Αμερικής, τουλάχιστον με μια 10’ λεπτή καθημερινή αναφορά σε δελτία ειδήσεων, με την μέθοδο της πλύσης εγκεφάλου.
Είναι ποια γνωστό και φανερό ότι θέλουν να αποκόψουν πάσα δύναμη την συνεργασία μεταξύ ορθοδόξων λαών είτε λέγεται αυτος σέρβος ,ρώσος η κύπριος.