Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ


Βρισκόμαστε σε ένα νέο κύκλο ανθελληνικότητας και γενικότερα μιάς συνομωσίας εναντίον του Ορθόδοξου τόξου. Με συμμαχίες της διαβρωμένης Ευρώπης, (όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει και από την εξέργεση του γένους το 21’) και με την Αμερική να καθοδηγείτε από το εβραϊκό λόμπι παρασκηνιακά. Στα εσωτερικά της ελλάδος ; διαβρωμένους πολιτικούς με ένα διαχρονικό ωραίο χόμπι, να μπαινοβγαίνουν στις μασονικές στοές, την εκκλησία της Ελλάδος να κοιτάζει τις περιουσίες της με κάποιες εξάρσεις τύπου φωτοβολίδας και τα ΜΜΕ στην ποιο ισχυρή μορφή ανθελληνικής ενημέρωσης.
Τι μας απομένει; κάποιοι ελληνόψυχοι που πραγματικά πονούν για την κατάσταση της Ελλάδος και με κάθε ατομικό μέσο προσπαθούν για την αφύπνιση και ενημέρωση του γένους. Η μόνη και καταλυτική υπερβοήθεια όπως έλεγε και ο Κολοκοτρώνης είναι ο τριαδικός θεός.
Η νέα εποχή τώρα εφαρμόζεται και ξεκινά από τις πολιτικές οικονομικές και θρησκευτικές τάξης. Το ισχυρότερο όργανο της παγκοσμιοποίησης και του εβραιομασωνισμού σήμερα είναι ο Μπάρακ Ομπάμα. Υλοποιητής του αντίχριστου σχεδίου,ενώ παρατηρείται με πρωτοφανή έκπληξη να εμπλέκεται παγκοσμίως άμεσα και όχι έμμεσα στα εσωτερικά των εθνών για όλα τα ζητήματα. Γίνεται καθοδηγητής όλων, με μια γλυκιά υποταγή που ξεγελά και τον ποιό δύσπιστο. Στην συνάντηση του Στρασβούργου των G20, έδειξε ποιος είναι ο παγκόσμιος ηγέτης προσβάλλοντας κάθε κυβέρνηση και το σύνταγμα οποιουδήποτε κράτους. Έθεσε ζήτημα μίας αντιπροσωπίας της Ε.Ε που θα μπορεί να συνεργάζεται, ένα ενιαίο νόμισμα, μία διεθνής θρησκεία και φυσικά ο ηγέτης των λαών ο εβραϊκής καταγωγής Ομπάμα. Αυτά τα ζητήματα πέρασαν σε μια αόρατη διάσταση για τον απλό κόσμο.
Η ανάδυση των ΗΠΑ σαν ηγεμονική δύναμη, προσβάλει τις αποφάσεις της Ελλάδος στα εξής εθνικά ζητήματα. Ονομάζει τα Σκόπια Μακεδονία, δείχνει με την στάση την αναγνώριση των προκλήσεων της Τουρκίας στην Ελλάδα και παροτρύνει με τις ενέργειες της νέα σενάρια πολέμου και αναγνώριση μελλοντικών στρατιωτικών πράξεων. Όλα αυτά μέσα σε ένα παγκόσμιο τρομοκρατικό πρωτοφανές σκάνδαλο την οργάνωση ergenekon. Όπου με την σιωπή των ισχυρών της Ε.Ε, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δημιούργημα της διεθνής σιωνιστικής συνομωσίας για να δικαιολογεί κάθε πράξη εναντίον του ελληνισμού, νίπτοντας τα χέρια της η Τουρκία μπροστά στην Ε.Ε.
Για το κυπριακό ; ούτε μία αναφορά. Ενώ έχουμε και τον κ. Χριστόφια να καλεί τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.
Σήμερα ο Ομπάμα επισκέφτηκε τον οικουμενιστή και προδότη των 7 οικουμενικών συνόδων Βαρθολομαίο, για να δώσει την εξής γραμμή. Εγκαθίδρυση μίας ενιαίας παγκόσμιας Πανθρησκείας που θα συντονίζει όλες τις θρησκείες του κόσμου σε νεοεποχίτικες λατρείες και δοξασίες. Αρχηγός σε αυτό τον τομέα όπως αναγνωρίζεται και από το Πατριαρχείο δεν είναι άλλος από τον Ποντίφικα, του θρησκευτικού αντίστοιχου ανώτατου παγκόσμιου ηγέτη.
Η μυστική αδελφότητα υλοποιεί τα σχέδια της όπως γράφονται και στα προφητικά έργα των πατέρων της εκκλησίας (Αγία Γραφή) πριν από 2000 έτη. Έλληνες αφυπνιστείτε και μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν (απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη).
Όσο αφορά τα διάφορα blog που κριτικάρουν τα λεγόμενα μας για το λόγο ότι ελέγχουμε τις πράξεις ιερωμένων, τους απαντάμε ότι πάνω από την παράδοση της εκκλησίας, τους βίους των αγίων μας, τις πράξεις των 7 οικουμενικών συνόδων, δεν είναι κανένας Πατριάρχης, Αρχιεπίσκοπος και όποιο άλλο ιερατικό αξίωμα υπάρχει.
Η συγκάλυψη είναι ταυτόσημη με προδοσία.