Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !


Ας μας πούν οι δύσπιστοι τωρα ποιοί είναι αυτοί που διέπραξαν τέτοιες ενέργειες; Σίγουρα κάποιοι που μισούν την Ορθοδοξία .

Με «αναβαθμισμένους» εμπρηστικούς μηχανισμούς στους οποίους εκτός από γκαζάκια είχαν προσαρμοσθεί ρολόγια, χτύπησε χθες, σχεδόν ταυτόχρονα σε τέσσερις εκκλησίες, στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- Κομάντο Φράξια Μηδενιστών. Η ανάληψη της ευθύνης έγινε με προκήρυξη που αναρτήθηκε στο Ιndymedia και η επιλογή των ναών ως στόχων έγινε, όπως αναφέρεται, διότι τα μέλη της οργάνωσης θεωρούν ότι «η θρησκεία αποτελεί έναν εξουσιαστικό μηχανισμό με ιδιαίτερα ύπουλο ρόλο στην καθυπόταξη των ανθρώπων». Η Αστυνομία μιλά για «επίδειξη δύναμης από αναβαθμισμένη ομάδα εμπρηστών», ωστόσο έντονο προβληματισμό προκαλεί η επιλογή να μπουν στο στόχαστρο εκκλησίες.
Οι δράστες τοποθέτησαν τους μηχανισμούς στη Μητρόπολη της Αθήνας, τον ναό της Αγίας Τριάδας του Πειραιά, τον Άγιο Δημήτριο και την Αγία Σοφία στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται σε εμπρηστικές ενέργειες τέτοιου είδους μηχανισμοί. Τα μέλη της οργάνωσης φρόντισαν να ενισχύσουν τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς- γκαζάκια με μπιτόνι βενζίνης- με συνδεσμολογία ρολογιού. Με αυτόν τον τρόπο μετέτρεψαν τους «κλασικούς» εμπρηστικούς μηχανισμούς σε ωρολογιακούς. Οι μηχανισμοί που εντοπίσθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη και στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά αποτελούνταν από γκαζάκια, μπιτόνι με βενζινη.
H μεγάλη αυθάδεια της πρακτορικής ομάδας mossad που εδρεύει στην Ελλάδα κάνει την εμφάνιση της με νέας γενιάς αντάρτικο, αυτή την φορά εναντίον εκκλησιών αλλά όχι με στόχο κτίρια αλλά τους ιδίους τους ορθοδόξους.
Χρησιμοποιεί σαν εκτελεστικά όργανα ανθρώπους, οποιασδήποτε εθνικότητας υπάρχουν αυτή την στιγμή στον ελλαδικό χώρο με κύριο στοιχείο να μην είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και να μισούν κάθε χριστιανικό και ορθόδοξο σύμβολο.
Η επιλογή της περιόδου καθόλου τυχαία , αμαυρώνοντας κάθε θρησκευτική ευλάβεια με την ασέβαστη και τρομοκρατική ενέργεια.Τρομοκρατούν τον κόσμο να μην εισέλθει στα μυστήρια της συγκεκριμένης πασχαλινής περιόδου και γενικά να επικρατεί το κλίμα της ανασφάλειας μια ανάσα πριν την Εβδομάδα των παθών. Ένα από τα μέσα επικοινωνίας τέτοιων αντάρτικων επεισοδίων η σελίδα Indy media με πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια του Δεκεμβρίου στην Αθήνα το 2008.
Η ιστοσελίδα Indy media όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδος τα Νέα, χορηγείτε και εποπτεύεται από τον ανθέλληνα και φιλοεβραίο George Soros.
Η ορθοδοξία χτυπιέται με πρωτοφανή τρόπο παγκοσμίως, στην καρδιά της Αθήνας και της ορθόδοξης πίστης.