Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Οι αποκρυφιστικές τάσεις τέτοιων συνεδρίων μιλούν για μια παγκόσμια κυβέρνηση ισοπεδώνοντας την ελευθερία του ανθρώπου σε θρησκευτικό και πολιτισμικό επίπεδο .
H επερχόμενη νομισματική κρίση μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την έλευση ενός πλανητάρχη και σωτήρα, όπως τον γνωρίζουμε από τα βιβλία τον λεγόμενο αντίχριστο; Η απρόσμενη πτώχευση των ΗΠΑ μας κάνει να σκεπτόμαστε ποιό οικονομικό μοντέλο έφερε αυτή την καταστροφή, χωρίς πρώτα να έχουμε διαβάσει τις προφητείες και τις αλήθειες από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που θα μας ανοίξουν τα μάτια. Τα θεόπνευστα προφητικά βιβλία είναι η κληρονομιά του ορθόδοξου πληρώματος ώστε να δίνει σε αυτό δύναμη και παρηγοριά στα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Ο συνδυασμός των γεγονότων της οικονομικής κρίσης και της εφιαλτικής εγκληματικότητας, μας οδηγούν σε μια σκέψη οτι ολα είναι τεχνητά και σκόπιμα για να προετοιμάσουν έτσι το τέλειο έδαφος. Το έδαφος του μοναδικού σωτήρα της υφηλίου με ένα καλωσόρισμα ανακουφιστικό .
Για να γίνει πράξει αυτό, τα έθνη θα πρέπει να αγανακτήσουν και να υποταχτούν σε κάθε επίπεδο οικονομικό εθνικό, θρησκευτικό, ιστορικό, για την ποιο ομαλή μετάβαση της πλήρους παγκοσμιοποίησης με μια θρησκεία ένα νόμισμα έναν ηγέτη. Ήδη στην συνοδό την σημερινή στο Στρασβούργο των G20 τέθηκε θέμα για ένα παγκόσμιο νόμισμα , και μια κυβέρνηση της Ευρώπης για να την καλύτερη όπως αναφέρουν επικοινωνία με τον πλανητάρχη (όπως μας τον λανσάρουν τα ΜΜΕ) κ.Μπάρακ Ομπάμα. Ουσιαστικά ξεχάστε την Ελλάδα και την ταυτότητα του ελληνορθόδοξου. Όλα δείχνουν ότι έχουμε ένα ραντεβού με έναν παγκόσμιο δικτάτορα ,η εμφάνιση του φαίνεται ότι δεν θα αργήσει. Ιστορικά μετά από μια οικονομική κατάρρευση αναδεικνύεται και ένας δικτάτορας όπως ο Μέγας Ναπολέων ο Στάλιν ο Χίτλερ και ο Μάο τσε τούνγκ, μέσα από τα ερείπια της οικονομικής καταστροφής. Διδασκόμενος ο σιωνισμός από την ιστορία, φτιάχνει το δικό του μοντέλο το τελειότερο όλων των εποχών.
Η δικτατορία που θα επακολουθήσει θα είναι τόσο ασφυκτική αλλά με την γλυκύτητα της δημοκρατίας όπου θα είμαστε όλοι ηλεκτρονικά φακελωμένοι και συνάμα ευτυχισμένοι, διότι άμα χαθούμε θα μας βρούνε! Ποιοι είναι πίσω από όλα αυτά;ήδη το ξεκαθάρισμα των εκατομμυριούχων έγινε, έμειναν η ισχυροί αλλά παράλληλα εβραϊκής καταγωγής με φανατικό στόχο την έλευση του δικού τους Μεσσία. Με τεράστιες τραπεζικές δυναστείες, πανίσχυρα διαπλεκόμενα καρτέλ, κινούν τα νήματα και ανεβοκατεβάζουν τις συμφέρουσες κυβερνήσεις, σε αυτό βοήθα η λέσχη μπίλντερμπεργκ της Ευρώπης, το συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων , η τριμερή επιτροπή, η υπερμασονική εταιρία γνωστή ως κρανίο και οστά(το μυστικό κατεστημένο της Αμερικής) και η λέσχη της Ρώμης.
Τα παραπάνω λεγόμενα μας, είναι πράξεις των ιδίων και όχι δικές μας θεωρίες. Τα προφητικά βιβλία των αποστόλων μας δίνουν το έναυσμα ενώ τις λεπτομέρειες τις παρατηρούμε όσο ζούμε. Έτσι και ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έγραψε για το μυστικό τάγμα που εξουσιάζει όλη την Αμερική (παράπονο των Αμερικανών να εξουσιάζεται η χώρα τους από Αμερικανούς καθαρόαιμους και όχι από εβραϊκής καταγωγής άτομα) όλοι φοβούνται αυτή την οργάνωση στον εμπορικό, βιομηχανικό τομέα που ελέγχει τα πάντα και όλοι μιλούν ψιθυριστά για αυτήν την οργάνωση. Συνεχίζει λέγοντας ότι φαινομενικά έχουμε Συνταγματική κυβέρνηση αλλά μέσα στο κράτος μας λειτουργεί μια άλλη μορφή κράτους κάτι σαν κράτος εν κράτη. Ένα παρακράτος στο ίδιο το κράτος. Και εμείς συμπληρώνουμε ότι το ίδιο μοτίβο εφαρμόζει ο διεθνής σιωνισμός σε όλα τα κράτη, σε στυλ εργκενεκόν της Τουρκίας, η ένα αντάρτικο πόλεων στην Ελλάδα.
Αγρυπνείτε και παραμείνετε σταθεροί στις ελληνικές και ορθόδοξες ρίζες, μόνο έτσι θα παραμείνετε 'ζωντανοί'.