Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



MOSAD BEHIND ERGENEKON

Tο θέμα είναι τεράστιο αλλά δεν είδαμε κανένας να ασχολείται μαζί του στην Ελλάδα και στα κατεστημένα ΜΜΕ της χαβουζοπρωτεύουσάς της. Πρόκειται για το απίστευτο σκάνδαλο (υποκεφάλαιο της υπόθεσης Εργκενέκον) που αποκαλύφθηκε για την μαζική διακίνηση μίσους στο τουρκικό Διαδίκτυο. Καθώς βρισκόμαστε πλέον στον 21ο αιώνα, οι χονδρέμποροι του φανατισμού και της παραπληροφόρησης στη γείτονα έχουν κι αυτοί εκσυγχρονιστεί: Δεκάδες ιστοσελίδες με αποκλειστικό στόχο τους ιστορικούς λαούς της Μικρασίας δημιουργήθηκαν και συντηρούνταν από τον Τουρκικό Στρατό!
Το σύνολο των εν λόγω ιστοσελίδων που προκαλούσαν μίσος και αντιπαλότητα από τους Τούρκους προς τους Κούρδους, Αρμένιους και Έλληνες, ήταν 35. Όλες αυτές τις ιστοσελίδες τις έστησε ο απόστρατος λοχαγός πληροφοριών Αταμάν Γιλντιρίμ. Φάνηκε επίσης ότι όλες αυτές οι ιστοσελίδες πηγάζουν από την ίδια εταιρία πληροφορικής. Ο Γιλντιρίμ έκανε αυτές τις ιστοσελίδες σε συνεργασία με τον ακόμα και τώρα εργαζόμενο στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, τον πολιτικό υπάλληλο Μεχμέτ Μπουλέντ Σαρίκαχια. Αφού ετοίμασαν επαγγελματικά τις σελίδες, δεν αρκέστηκαν στο να αγοράσουν τις καταλήξεις "net", "org" και "com" αλλά αγόρασαν και άλλες δημοφιλείς διευθύνσεις, μέσω των οποίων οδηγούνταν σε αυτές τις σελίδες. Έτσι γράφοντας www.naksilik.com έβγαινες σε ιστοσελίδα που είχε περιεχόμενο που στρεφόταν ενάντια στους φανατικούς μουσουλμάνους. Αν έγραφες http://www.yunanli.com/ έφτανες στις σφαγές που διέπραξαν οι Έλληνες στην Δυτική Θράκη και στην Κύπρο.
Ο Γιλντιρίμ είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας λογισμικού "Naryaz". Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στα ΜΜΕ η κόρη του, μετά την σύλληψή του για την υπόθεση Εργκενέκον, ο Γιλντιρίμ αφού παραιτήθηκε από το ναυτικό, εστάλη από τη Διοίκηση Ναυτικού με υποτροφία στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε Computer Science και ακολούθως μηχανικός υπολογιστών. Το 1984 άρχισε εμπορική δραστηριότητα στον τομέα αυτόν.Όταν στην διάρκεια του τελευταίου κύματος συλλήψεων για την υπόθεση Εργκενέκον συνελήφθη και ο Γιλντιρίμ, έγιναν έρευνες στο σπίτι του και στον χώρο της δουλειάς του βρέθηκε και ένα έγγραφο με τον τίτλο ¨hayhay¨. Στο έγγραφο περιέχονται πληροφορίες για τον κέντρο ελέγχου όλων αυτών των ιστοσελίδων. Υπάρχουν επίσης σημειώσεις για την συνάντηση σε ένα ζαχαροπλαστείο του Γιλντιρίμ με τον Μεχμέτ Μπουλέντ Σαρίκαχια.
Με βάση τις πληροφορίες της «Ταράφ», η ηλεκτρονική διεύθυνση που ρύθμιζε το περιεχόμενο όλων των ιστοσελίδων αυτών ήταν το hayhaytr@yahoo.com.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Αυτή η διεύθυνση ανήκε στον πολιτικό υπάλληλο του Στρατού Μεχμέτ Μπουλέντ Σαρίκαχια, μέσω της "ms3124829725@ttnet" ADSL σύνδεσης του!Μετά απ' όλα αυτά, άραγε εμείς ως χώρα, δεν νιώθουμε κάποιαν ανάγκη να διαμαρτυρηθούμε για την επίσημη ανθελληνική δράση του Στρατού της συμμάχου μας; Λέω, τώρα...Πηγή: Αντιφωνητής-