Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:00 μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, θα δώσουμε για μια φορά ακόμα την μαρτυρία μας κατά των σχεδίων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της κάρτας του πολίτη.

Αγαπητοί μου αδελφοί ως Ορθόδοξος Κληρικός και πνευματικός χιλιάδων ψυχών, σας προσκαλώ όλους να έλθετε στις Λαοσυνάξεις διαμαρτυρίας κατά της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Νέα Εποχή θέλει να επιβάλλει στην Ελλάδα μας.
Πρέπει να δώσουμε στο κράτος και στην πολιτεία, ν’ αντιληφθεί ότι εμείς οι χριστιανοί δεν διαμαρτυρόμαστε μόνο για επίγεια υλικά, αλλά και για ότι εμποδίζει την σωτηρία της ψυχής μας και σε ότι την οδηγεί βήμα-βήμα προς την απώλεια.
Πρέπει να δώσουμε στην πολιτεία να αντιληφθεί ότι προτιμούμε την φυλακή, την εξορία, την πείνα, την διακοπή συντάξεων ή μισθών, παρά να δεχτούμε να υποκύψουμε ή να εισέλθουμε με την δική μας θέληση στο «Κράτος του Αντιχρίστου» που οι σύγχρονες κυβερνήσεις την Νέας Εποχής κτίζουν και ετοιμάζουν.
Εμείς ανήκουμε μόνο στον Χριστό μας και στην Βασιλεία Του και σε κανέναν άλλον.
Στην Αγγλία 20.000 λαού ανέτρεψαν τα σχέδιά της κυβέρνησής τους, ομοίως στην Γερμανία και την Ρουμανία, οι οποίες απέσυραν τελικά την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Εμείς στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας πώς θα την δεχτούμε;
Γι’ αυτό η παρουσία όλων μας είναι αναγκαία και στις δυο Πανελλαδικές Συγκεντρώσεις για την ανατροπή των σχεδίων της Νέας Εποχής.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:00 μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, θα δώσουμε για μια φορά ακόμα την μαρτυρία μας κατά των σχεδίων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της κάρτας του πολίτη.

Την συγκέντρωση αυτή διοργανώνει η «Συντονιστική Επιτροπή κατά της κάρτας του πολίτη».

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 27 Μαρτίου 2011 και ώρα 3:00 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως και ακολουθεί μεγαλειώδης πορεία κλήρου – μοναχών και λαού προς την Βουλή των Ελλήνων, όπου και θα δωθεί ψήφισμα.

Την συγκέντρωση αυτή διοργανώνει η «Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος κατά της κάρτας του πολίτη».
Οι αγώνες όλων μας με την χάρη και την ευλογία του Θεού από το 1983 έως και σήμερα ανέτρεπαν τα σχέδια της εκάστοτε ελληνικής κυβερνήσεως, που προσπαθούσε με διαφόρους μεθόδους να επιβάλλει στο λαό την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας νικούν οι Άγιοί μας που πρεσβεύουν στον Κύριο της Δόξης υπέρ του Γένους μας.
Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας νικά η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Παναγία μας, ανατρέποντας τα σχέδια των εχθρών του Υιού της.
Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας νικά η Εκκλησία μας και ο αρχηγός της πίστεώς μας Ιησούς Χριστός, που εξήλθε νικών και ίνα νικήσει.

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας μιλά και νικά ο Ουρανός όταν ο λαός μας μετανοεί και ζητά το έλεος του Τρισυποστάτου Θεού μας. Διότι σε Αυτόν και μόνον σε Αυτόν και σε κανέναν άλλον, ανήκει η Δόξα, η Τιμή, η Δύναμη, το Κράτος και η Προσκύνηση. Αυτόν τον Κύριον, Έλληνες, υμνείτε και υπερυψούτε εις πάντας τους αιώνας. Αμήν.

Σας αναμένω όλους σας στις Πανελλαδικές Συγκεντρώσεις κρατώντας στα χέρια σας ελληνικές Σημαίες που έχουν επάνω τους τον Τίμιο Σταυρό, σύμβολο θυσίας και νίκης.

Μετά πατρικών ευχών
Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Τρίκορφο Φωκίδος 7/1/2011

ΠΗΓΗ