Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ: "Το σπέρμα των μη-Εβραίων οδηγεί σε βάρβαρους απογόνους"!

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ: "Το σπέρμα των μη-Εβραίων οδηγεί σε βάρβαρους απογόνους"! «Το σπέρμα των μη Εβραίων οδηγεί σε βαρβαρικούς απογόνους»
Ενας απο τους κορυφαίους εν Ισραήλ ραββίνους, ο Dov Lior, λέει οτι ο Εβραϊκός Νόμος απαγορεύει σε στείρα ζευγάρια να συλλάβουν παιδί χρησιμοποιώντας μη-Εβραϊκό σπέρμα, επειδή προκαλεί δυσμενή χαρακτηριστικά. Στο θέμα των ανύπαντρων μητέρων λέει οτι «το παιδί δεν μπορεί να είναι 100% φυσιολογικό»Το πιθανό είναι να γίνει εγκληματίας.
Ο ραββίνος Dov Lior, απο τους ανώτερους θεματοφύλακες του Εβραϊκού Νόμου στο θρησκευτικό Σιωνιστικό κίνημα, βεβαίωσε πρόσφατα οτι μια Εβραία δεν θα έπρεπε ποτε να πιαστεί έγκυος απο έναν μη-Εβραίο – ακόμη και αν αυτή ήταν η τελευταία της επιλογή.
Σύμφωνα με τον Lior, ένα μωρό που θα γεννιόταν μέσα απο μια τέτοια γονιμοποίηση θα είχε «τα αρνητικά γενετικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τους μη-Εβραίους.»

Αντίθετα, συμβούλευσε τα στείρα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά.
Ο Lior έθεσε το ζήτημα κατα τη διάρκεια ενός συνεδρίου για την υγεία των γυναικών, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ινστιτούτο Puah, μια κλινική γονιμότητας.

«Το Sefer HaChinuch(ένα βιβλίο του εβραϊκού νόμου)υποστηρίζει οτι τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του πατέρα περνούν στον υιό,» είπε στην διάλεξή του. «Αν ο πατέρας δεν είναι Εβραίος, τι χαρακτήρα θα μπορούσε να έχει; Χαρακτήρα αιμοβόρο και βαρβαρικό!Αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τους Εβραίους του Ισραήλ.»
Ο Lior πρόσθεσε οτι οι αναγνωρίζει τους Εβραίους ως εύσπλαχνους, ντροπαλούς και φιλάνθρωπους. Αυτές είναι οι ιδιότητες που μετεφέρει το εβραϊκό σπέρμα.

Ο ραββίνος Dov Lior με το μαύρο καπέλο...Ενας απο τους κορυφαίους ραββίνους του Ισραήλ
Εδώ βλέπουμε τα χαρκατηριστικά των Εβραίων του Ισραήλ.....
Μετά απο Ισραηλινό βομβαρδισμό στην Γάζα μέσα σε κατοικημένες περιοχές...
Αλλος ένας "φιλεύσπλαχνος" εβραϊκός βομβαρδισμός...

Ενας "ντροπαλός" Εβραίος...
Εδω βλέπουμε γνήσια φυλετικά Εβραιόπουλα σαν αυτά που περιγράφει ο Lior...Και οι δυο γονείς του είναι Εβραίοι...Σαν αποτέλεσμα αυτό έχει να στέλνουν για "δώρα" στα παιδιά του Λιβάνου και της Παλαιστίνης βόμβες με ευχές.

Η απόδειξη οτι το Εβραϊκό DNA είναι φιλάνθρωπο!