Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Σουηδία: Εκτός ελέγχου το μεταναστευτικό… γέμισε άβατα γκέτο!

Πυροσβέστες στην πόλη Μάλμοε στο νότιο τμήμα της χώρας, αντιμετώπισαν μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία όταν πήγαν να προσπαθήσουν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά που είχε ξεσπάσει,
 μετά από προφανή εμπρησμό, καθώς δέχθηκαν σφοδρές επιθέσεις
με μπουκάλια, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αποχωρήσουν από την περιοχή. Ως αποτέλεσμα, δύο αυτοκίνητα και ένα σπίτι, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Πώς είναι δυνατόν να επιτίθεσαι σε αυτόν που έρχεται για να σώσει το βιος σου; Είναι. Αφού το περιστατικό καταγράφτηκε σε περιοχή που φιλοξενεί μετανάστες (προάστιο Κρόκσμπακ… πώς λέγαμε Μόλεμπεκ στις Βρυξέλλες;). Οι πυροσβέστες κατάφεραν να παρέμβουν με τη βοήθεια ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας.
Μόνο που ξέσπασε φωτιά σε κοντινό κτίριο… Καθώς οι πυροσβέστες προσπάθησαν να ελέγξουν τη δεύτερη πυρκαγιά, αυτοί και τα οχήματά τους δέχθηκαν επιθέσεις από τους ντόπιους με γυάλινα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, όπως αναφέρει έκθεση της σουηδικής αστυνομίας. Αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του κτιρίου.
Αυτά τα είδη επιθέσεων δεν είναι καθόλου σπάνια σε ορισμένες σουηδικές πόλεις, από τις οποίες στη χειρότερη θέση βρίσκεται το Μάλμοε -όχι ότι η Στοκχόλμη πάει πίσω- που έχει γεμίσει με «ζώνες απαγόρευσης κίνησης». Αυτά καταγράφονται σε έκθεση η οποία συντάχθηκε και με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών της χώρας…
Πρόκειται για πυκνοκατοικημένες από μετανάστες περιοχές όπου επικρατεί πλέον η ανομία. Η κυβέρνηση της παραδοσιακά μετριοπαθούς Σουηδίας, εμφανίζεται αμήχανη στο αν και με ποιον τρόπο θα πρέπει αν δράσει για να αποκατασταθεί η τάξη.
Το πόσο έχει χαθεί ο έλεγχος σε μια από τις πλέον ευνομούμενες χώρες της Ευρώπης, αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι η σουηδική αστυνομία και οι αρχές γενικώς, συμβουλεύουν ότι πρέπει να αποφεύγεται ακόμη και από την αστυνομία να εισέρχεται σε αυτές.
Η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, ώστε τα συνδικάτα των εργαζομένων στα ασθενοφόρα έχουν υποβάλει ακόμη και αιτήματα για να λάβουν αλεξίσφαιρα γιλέκα! Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα από το 2015, δείχνουν Σουηδούς αστυνομικούς να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, ενώ μετανάστες τους φωνάζουν «δεν είστε υπεύθυνοι εδώ».
Τον περασμένο Απρίλιο, ο ιστοχώρος Breitbart, το παράρτημά του στο Λονδίνο, ανέφερε ότι δεκάδες σπίτια σε προάστιο της Στοκχόλμης δεν λαμβάνουν πλέον ταχυδρομικές παραδόσεις, αφού η αρμόδια εταιρεία έκρινε ότι η γειτονιά που κατοικείται από μετανάστες είναι πολύ επικίνδυνη ώστε να στείλει με ασφάλεια το προσωπικό της.