Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Βάζουν τέλος στο ελληνικό ορθόδοξο κράτος: Σιωπούν και σκύβουν το κεφάλι οι ηγέτες αυτού του τόπου

Απόλυτος διασυρμός κι εξευτελισμός της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελληνικής Εκκλησίας και του Ελληνικού κράτους, διαπράττεται με την διδασκαλία των νέων θρησκευτικών διότι διαμέσου αυτών , ισοπεδώνονται όλα όσα μας κρατούν ζωντανούς και ουσιαστικά αποδυναμώνεται η εκκλησία,
η οποία πρώτη θα έπρεπε να είχε αντιδράσει στην ώρα της και όχι αφού ψηφίζονται οι νόμοι, αφού κυκλοφορούν τα βιβλία αφού πέφτει η πρώτη σφαίρα στην καρδιά.
Δυστυχώς φαίνεται ότι η ορθόδοξη χριστιανική ελληνική εκκλησία, εκχωρεί στην πολιτεία το δικαίωμα να την χαρακτηρίζει ως μια από τις πολλές θρησκείες και όχι ως την εκκλησία του Χριστού.
Η νέα τάξη πραγμάτων την οποία υπηρετούν τα νέα Θρησκευτικά, διδάσκει και προπαγανδίζει τους χριστιανούς ορθόδοξους μαθητές, με πολυθρησκειακή διδασκαλία η οποία καλλιεργεί την σύγχυση και τον συγκρητισμό.
Η διοικούσα εκκλησία την ίδια ώρα, φαίνεται υποταγμένη και με δουλοπρέπεια, σκύβει το κεφάλι στη νέα τάξη πραγμάτων, υποχωρώντας στις απαιτήσεις της και αποδέχεται τα πάντα κοιμίζοντας την κοινωνία.
Την ίδια ώρα ολοκληρώνεται το σχέδιο του επικοισμού της χώρας από μουσουλμάνους που έρχονται είτε ως πρόσφυγες πολέμου είτε ως λαθρομετανάστες συντελώντας στο σχέδιο που θέλει το τέλος του Ελληνικού Ορθόδοξου Χριστιανικού κράτους.
Είμαστε μπροστά σε νέα Άλωση του Ελληνισμού, της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας και οι συνέπειες θα είναι μεγαλύτερες και τραγικότερες από αυτές που βίωσε ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην ιστορία του.
Για την άλωση αυτή είναι υπεύθυνοι, οι πολιτικοί , η εκκλησία κι εμείς οι ίδιοι που δεν αντιδρούμε.
Για την αποδόμηση αυτή της κοινωνίας μας, φέρουμε μεγάλη ευθύνη, διότι δώσαμε χώρο στους ραγιάδες, καλλιεργήσαμε τα δηλητηριώδη ένστικτα με την τυφλή μας υπακοή στον εκσυγχρονισμό ο οποίος μας κοίμισε και μας κατάκτησε.
Φέρουμε ευθύνη που ασπαζόμαστε από ανθρώπινη ματαιοδοξία τους εχθρούς αυτού το τόπου είτε φορούν κοστούμια και βρίσκονται στη βουλή είτε ράσα και βρίσκονται στην Ιερά Σύνοδο.
Σήμερα θα περίμενε κανείς τουλάχιστον την εκκλησία να βγει μπροστά και να φωνάξει την αλήθεια και να δώσει το παράδειγμα στον λαό.
Αντιθέτως οι εκπρόσωποι αυτής κουρνιάζουν στις θέσεις τους και συντρώγουν και συνομιλούν με τους ιθύνοντες που τελειώνουν τον ελληνισμό και την ορθοδοξία..
Γίναμε τόσες φορές σκλάβοι ας μην αφήσουμε και τώρα μέσα από τις ωραιοποιημένες παρεμβάσεις των υπουργείων να γίνουμε άλλη μια φορά.
Η ιστορία να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά δεν θα μας το συγχωρέσει
briefingnews.gr