Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ιμάμης κινούμενη βόμβα.Τον παρακολουθεί στενά η ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για μουσουλμάνο που κάνει συγκεντρώσεις και κηρύγματα μίσους σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα 
«Αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν..., κοιτάξτε τις γυναίκες τους, ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου»
Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι ειδικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς έφτασε στα αυτιά τους το κήρυγμα μίσους εναντίον του δυτικού τρόπου ζωής, που γίνεται στην καρδιά της Αθήνας! Αυτόκλητος ιμάμης συχνάζει σε καφέ που βρίσκεται στον Αγιο Παντελεήμονα και το χρησιμοποιεί για να ξεστομίζει τα «πύρινα» κηρύγματά του στους ομόθρησκούς του.
«Βουτηγμένοι στη λάσπη..., αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν..., κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου» είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιεί. Οι άνδρες της Αστυνομίας έλαβαν γνώση αυτών των συγκεντρώσεων-κηρυγμάτων από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε τέτοιες συμπεριφορές. Οι ελληνικές διωκτικές Αρχές ανέπτυξαν το δίκτυό τους προκειμένου, σε περίπτωση που η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει επικίνδυνα, να μπορούν να επέμβουν άμεσα, και μάλιστα παρουσία αρμόδιου εισαγγελέα, ώστε να γίνουν προσαγωγές ή ακόμα και συλλήψεις, χωρίς να αποκλείονται σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και οι απελάσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής το κήρυγμα του αυτόκλητου ιμάμη περιορίζεται στη στηλίτευση του «αμαρτωλού δυτικού τρόπου ζωής», χωρίς όμως να επεκτείνεται στην τζιχάντ ή στον προσηλυτισμό στους κόλπους του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Παράλληλα, και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για τον συγκεκριμένο ιμάμη υπάρχουν αναφορές -που όμως δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί- ότι κατά το παρελθόν και προτού έρθει στην Ελλάδα, όπου διαμένει νόμιμα, είχε εμπλακεί σε κύκλωμα διακίνησης παράτυπων μεταναστών από τη Βόρειο Αφρική. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο συγκεκριμένος άνθρωπος τροφοδοτούσε μέσω του κυκλώματος διακίνησης τις στρατιωτικές μονάδες του Ισλαμικού Χαλιφάτου με μαχητές.
Πάντως, το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι υπό συνεχή και διακριτική επιτήρηση από τις Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής να εκδηλώνει παραβατική συμπεριφορά, ενώ ακόμα και οι συνομιλίες του, τόσο με άτομα στην Ελλάδα όσο και με συγγενείς του στη Μέση Ανατολή, δεν περιέχουν κάτι το περίεργο και εξτρεμιστικό.
Ωστόσο, εξαιτίας του ότι οι καιροί απαιτούν τεταμένη προσοχή, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την επιτήρησή του ξεψαχνίζουν τα πάντα, ώστε να είναι σίγουροι πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κύκλος του δεν πρόκειται να προκαλέσουν προβλήματα στη χώρα μας.
Αλλωστε, οι συνεχείς επιθέσεις των μαχητών αλλά και των υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη έχουν θέσει σε κατάσταση συναγερμού τις αρμόδιες Αρχές και οι αντίστοιχες ελληνικές βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.