Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Φανατισμένα παιδιά-πολεμιστές του Ισλαμικού Κράτους σε αποστολές αυτοκτονίας - ΦΩΤΟ

Η χρήση ανήλικων παιδιών ως θανατηφόρο "όπλο" δείχνει πόσο στριμωγμένο είναι τελευταία το Ισλαμικό Κράτος. Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS, οι τζιχαντιστές χρησιμοποίησαν μικρά παιδιά σε ρόλο καμικάζι κατά θέσεων του συριακού Στρατού στην επαρχία Ντέϊρ ε-Ζορ.
Μάλιστα το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε φωτογραφίες που δείχνουν τα “Λιονταράκια του Χαλιφάτου” όπως τα αποκαλούν, σε επιχειρήσεις εναντίον στρατιωτικών θέσεων.

Ένας έφηβος κι ένα μικρό αγόρι φέρεται ότι είναι οι εκτελεστές της χθεσινής βομβιστικής επίθεσης με ημιφορτηγό ανατολικά της Χουμέϊμε όπου βρίσκεται οχυρή θέση-κλειδί του συριακού Στρατού. Οι θέσεις αυτές στην μεθόριο των επαρχιών Χομς και Ντέϊρ ε-ζορ έχουν γίνει τον περασμένο μήνα επανειλημμένως στόχος αιφνιδιαστικών επιθέσεων με την τακτική του “χτύπα και φύγε”.

Οι φωτογραφίες των ισλαμιστών -τραβηγμένες μάλλον από drone- δείχνουν έναν ενήλικα να δασκαλεύει τον ανήλικο βομβιστή πώς να κάνει την επίθεση, μια στήλη καπνού, συνέπεια της έκρηξης, και τον τεράστιο κρατήρα που άφησε το φορτωμένο με εκρηκτικά όχημα-βόμβα. Προφανώς, η επίθεση προέβλεπε μόνο το “χτύπα”...









onalert