Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Αλβανία: «Ο Έντι Ράμα είναι όμηρος των συμμοριών και της κοκαΐνης»

 
 
Στην Αλβανία οι κατηγορίες που εκτοξεύονται εις βάρος του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ότι είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και ότι σχετίζεται με τα καρτέλ, ακούγονται και μέσα στην ολομέλεια της αλβανικής Βουλής.
  
Μιλώντας πριν μερικές ημέρες από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ολοκλήρωσης, Μόνικα Κρυεμάδι, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον του Έντι Ράμα, δηλώνοντας και τα ακόλουθα:
«Ένας πρωθυπουργός που παίρνει ναρκωτικά, είναι όμηρος των προμηθευτών του.
»Εχθές μας ήρθε στη Βουλή με αλεξίσφαιρο γιλέκο, είναι όμως όμηρος του «πράγματος» που του πουλάνε.
»Στο vetting θα πρέπει να προσθέσουμε και το ιατρικό ιστορικό, πάνε 20 χρόνια που κρύβει (σ.σ. Ο Ράμα) το ιατρικό του ιστορικό.
»Του συνιστώ να μην πάρει «πράγμα» (σ.σ. δηλαδή ναρκωτικά) διότι, δεν τον βοηθάει στο άσθμα.
»Πρόβλημα του πρωθυπουργού είναι η αντιμετώπιση του εαυτού του, για 20 χρόνια ακούμε ότι είναι μοντέρνος άνθρωπος, αλλά το μόνο που ξέρει, είναι πώς να εκβιάζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
»Από ημέρες είμαστε σε επικοινωνία με τους πρέσβεις των χωρών της Ε.Ε για να προχωρήσουμε την ατζέντα της χώρας προς την Ε.Ε. Θα πρέπει να αντιληφθούν οι πρέσβεις ότι η ομάδα αυτή ληστών, αυτή η εγκληματική σέχτα επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, όχι μόνο που δεν θέλει την έναρξη των διαπραγματεύσεων και την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε, αλλά σκοπός της είναι η καταστροφή της Αλβανίας, η μετατροπή της σε ένα εγκληματικό και τρομοκρατικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.
»Ο πρωθυπουργός είναι ένας εγκληματίας, όμηρος των συμμοριών του εγκλήματος, όμηρος των ναρκωτικών και της κοκαΐνης που χρησιμοποιεί.
»Είναι ωρολογιακή βόμβα, όχι μόνο για την Αλβανία, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή».