Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Το χάραγμα του Αντιχρίστου εντός των πυλών! Μετά τις κάρτες το εμφυτεύσιμο 'τσιπ'!

 
Χαμός στη Σουηδία με τα εμφυτεύσιμα τσιπ: Αντικαθιστούν πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες με μικροτσίπ στο χέρι (βίντεο)

Χιλιάδες πολίτες της Σουηδίας επιλέγουν να εμφυτεύσουν κάτω από το δέρμα τους μικροτσίπ, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, αντικαθιστώντας τα δελτία της ταυτότητάς τους και τις πιστωτικές τους κάρτες. 
Τα τσιπ εμφυτεύονται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη, και με αυτό τον τρόπο οι Σουηδοί αντικαθιστούν όλες τις βασικές κάρτες, καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου. 
Η Μαριάν Χέρνβαλ, ειδική εμπειρογνώμονας για το διαδίκτυο που χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία ανέφερε; «Το έχω συνέχεια μαζί μου και αυτό είναι το καλό. Δεν μπορώ να το χάσω. Μπορώ να μπαίνω στο χώρο εργασίας μου πάντα ακόμα και αν έχω ξεχάσει την κάρτα εισόδου». 
 
«Και αυτά τα τσιπ μπορούν να χακαριστούν, αλλά δυσκολότερα, λόγω του μικρού μεγέθους τους. Το τοποθετήσαμε πίσω από έναν φυσικό τοίχο. Και περιορίσαμε έτσι το φάσμα» δήλωσε ο Γιόβαν Όστερλουν της εταιρείας κατασκευής των εμφυτευμάτων. 
Όπως υποστηρίζει η wavy.com,  το εμφυτεύσιμο τσιπ κάνει πάταγο στη Σουηδία με αποτέλεσμα η βασική εταιρεία που τα παρέχει να μη μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα.


https://www.pronews.gr/kosmos/738310_hamos-sti-soyidia-me-ta-emfyteysima-tsip-antikathistoyn-pistotikes-kartes-kai