Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τρομοκρατικό χτύπημα κατα της Ορθοδοξίας! Εκφοβισμός των Ορθοδόξων πιστών την ώρα της Θείας Λειτουργίας αλα Μ.Ανατολή!

 
Έκρηξη στο Κολωνάκι: Ήθελαν να “χτυπήσουν” την ώρα της Θείας Λειτουργίας!
Νέα γενιά τρομοκρατών "βλέπει" η Αντιτρομοκρατική πίσω από το "χτύπημα" στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.
Η έκρηξη σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (27.12.2018). Οι εκτιμήσεις για την οργάνωση που... θυμίζει "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".
Για την 8η κατά σειρά νέα γενιά τρομοκρατών, ανησυχούν -και μάλιστα σφόδρα- στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ιδιαίτερα έπειτα από το “τυφλό” -όπως το χαρακτήρισαν στην ΕΛ.ΑΣ- χτύπημα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, την περασμένη Πέμπτη (27.12.2018).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί στο Αντιτρομοκρατικό Επιτελείο, εκτιμούν πως η πρωτόγνωρη ωρολογιακή “μολότοφ” που τοποθέτησαν οι άγνωστοι τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, σαφώς και αποτελεί ένα πείραμα της νέας ομάδας, προκειμένου να οριοθετηθεί η τεχνική τους στην κατασκευή, αρχικά εμπρηστικών ωρολογιακών και -γιατί όχι- στην συνέχεια ωρολογιακών εκρηκτικών μηχανισμών.
Από τις εργαστηριακές έρευνες στον μηχανισμό που εξερράγη στον ναό Αγίου Διονυσίου, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ήταν προγραμματισμένος να αναφλεγεί στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης. Την ώρα, δηλαδή, που θα προσέρχονταν οι πιστοί για την Θεία Λειτουργία.
Φωτογραφία Eurokinissi
Κάπως έτσι, λένε έμπειροι Αστυνομικοί, είχε ξεκινήσει και η “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Είχαν ξεκινήσει με απλούς εμπρηστικούς μηχανισμούς -και μάλιστα δεκάδες- μέσα σ’ ένα βράδυ και στην συνέχεια πέρασαν στους εκρηκτικούς μηχανισμούς και τα παγιδευμένα δέματα.
Εκτός αυτού, ένα από τα χτυπήματα που πραγματοποίησαν με εμπρηστικούς μηχανισμούς από γκαζάκια το 2009 στην Μητρόπολη του Πειραιά, αλλά και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, επίσης στον Πειραιά, αποτέλεσαν και το “κύκνειο άσμα” για την πρώτη γενιά των τρομοκρατών της “Συνωμοσίας της Φωτιάς”, καθώς οι αστυνομικοί από τα στοιχεία που είχαν συλλέξει εκείνη την εποχή, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον αρχικό πυρήνα της οργάνωσης.

Η εξέλιξη των νέων τρομοκρατών

Κάπως έτσι βλέπουν και την εξέλιξη των νέων τρομοκρατών οι Αστυνομικοί, χωρίς βέβαια να αποκλείουν το ενδεχόμενο στο τέλος να προκύψει κάποιος νέος πυρήνας της “Συνωμοσίας της Φωτιάς”, καθώς ο μηχανισμός που τοποθετήθηκε στον Ναό στο Κολωνάκι, έχει ορισμένες ομοιότητες με τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που άρχισε να τοποθετεί το 2009 η συγκεκριμένη οργάνωση. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
https://www.newsit.gr/egklhma/ekriksi-sto-kolonaki-ithelan-na-xtypisoun-tin-ora-tis-theias-leitourgias/2687980/