Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ο Ελληνικός λαός σας παρακολουθεί....!


Αναφερόμαστε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Ζούγκλα και τις καταγγελίες, για τον ηγούμενο Εφραίμ, οτι μεταφέρεται σε διαφόρους προορισμούς με ταχύπλοα του λιμενικού σώματος, αλλά και στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα www.romfea.gr, με θέμα ‘η αλήθεια για τις μεταφορές του ηγούμενου Εφραίμ’, οπου δικαιολογεί με κάθε τρόπο τις απρεπείς κατά τον πρώτο, μετακινήσεις.

Και στις δυο περιπτώσεις οι αναφορές τους σαν ‘δικαιολογίες και καταγγελίες’ είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα.
Ο Μάκης μας, σαν βετεράνος της δημοσιογραφίας με αφορμή των επίκαιρων πολιτικό-οικονομικών γεγονότων, περι δημοσίας σπατάλης, έφερε στο φως έγγραφα του λιμενικού σώματος υπογεγραμμένα που απεκάλυπταν 6 μετακινήσεις του ηγουμένου Εφραίμ με σύνδεση από μονή Βατοπαίδιου σε Ιερισσό και αντίστροφα. Δηλαδή μετ’επιστροφής.

Σίγουρα είναι από όλους εμάς κατακριτέο αλλα παράλληλα αμελητέο, στην τεράστια κλοπή του δημοσίου χρήματος από τους ιδίους τους πολιτικούς και όχι μόνο. Μέσα από τερατώδη σκάνδαλα ομολόγων, Siemens, υποκλοπών, αλλά και διαφόρων μετακινήσεων μέσω της Ολυμπιακής Αεροπορίας αφιλοκερδώς από υπουργούς ,βουλευτές, κυβερνητικούς και δημοσιογράφους πάνω από 30ετη , ο Μάκης μας, διάλεξε το συγκεκριμένο παράδειγμα του Εφραίμ.
Κατά εμάς ο λόγος του είναι μονόδρομος και παραπέμπει στο χτύπημα του Αγίου Όρους και της Ορθοδοξίας.
Εν συνεχεία έχουμε το κείμενο της www.romfea.gr από τον Αιμίλιο Πολυγένη, οπου δικαιολογεί τις συγκεκριμένες μετακινήσεις με διάφορες παραπομπές. Μόνο που οι δικαιολογίες σας έρχονται και αντικρούονται προσβλητικά με τον αποκλεισμό της Ι.Μ Εσφιγμένου από ξηρά και θάλασσα. Όπου και αυτή η μονή όπως λέτε και για το Βατοπαίδι, βρίσκεται βόρεια του Αιγαίου μόνο που κατασχέθηκαν παρανόμως και αδικαιολογήτως τα αλιευτικά τους σκάφη και όλα τα αγροτικά τους μηχανήματα, απαγορεύοντας όχι μόνο τις μετακινήσεις τους, αλλα δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό την επιβίωση τους !
Κλείνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη παράκληση από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Αιμίλιο Πολυγένη που είναι η εξής:
Να μην υποτιμάται την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.
Ευχαριστώ
Μπεκιάρης Ευάγγελος