Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Σβήνουμε σαν Έθνος απο δικές μας αποφάσεις !


Οι επιπτώσεις του δημογραφικού προβλήματος χτυπούν τις ένοπλες δυνάμεις. προκαλώντας πονοκέφαλο σε εθνικά και αμυντικά θέματα της χώρας. Tα στοιχεία που καταγράφει η στρατολογία είναι άκρως ανησυχητικά , αφου καταδεικνύουν ότι ο αριθμός των νέων οι οποίοι καλούνται για κατάταξη μειώνεται σταθερά κατά περίπου 2000 άτομα ετησίως. Τα αρνητικά αποτελέσματα της ‘λειψανδρίας’ επεκτείνονται και στους επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ).
Η ‘λειψανδρία’ στο στράτευμα παρουσιάζει μείωση χωρίς κανένα αισιόδοξο μήνυμα αναστροφής του προβλήματος, δεδομένου του χαμηλού ποσοστού γεννήσεων που παρατηρείται στην χώρα μας. Το μέλλον του ‘συστήματος των κληρωτών’ σύμφωνα με υπολογισμούς της στρατολογίας εμφανίζεται δυσοίωνο με στοιχεία ακόμη και κατάρρευσης σε βάθος χρόνου 15ετιας.
Το 2002 οι στρατεύσιμοι στον στρατό ήταν 52,379 ενώ το 2007 ήταν 33,835 !!!
Η εικόνα αυτή αναδεικνύει την μεγάλη και καταστροφική προχειρότητα με τον οποίο εξήφθησαν αποφάσεις σε πολιτικό επίπεδο , όπως μείωση θητείας στους 9 μήνες χωρίς καμία μελέτη ή μάλλον να διορθώσουμε με μελέτη των μασονικών στοών !

Σήμερα στο άκουσμα σεναρίων για μείωση θητείας, απο κάποιους φιλόπατρις στρατιωτικούς η αντίδραση είναι καταφατική και συνάμα μηδενική από τα καθοδηγούμε ΜΜΕ . Σβήνουμε ως έθνος … οι εκτρώσεις, ο υλισμός, ο εκφυλισμός και η αδιαφορία μας πνίγουν μέρα με τη ημέρα.
Η Ελλάδα σώζεται από την αυτοκαταστροφή της μόνο με το θέλημα του ελεήμονος θεού.
Περιοδικό: ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ, τεύχος 39.