Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ελληνες το σχέδιο κοσοβοποίησης ολόκληρης της Ελλάδος προχωρά !


Πριν από λίγο καιρό η έγκριτη εφημερίδα το 'Bήμα' έγραψε ότι η λεηλασία σε αποθήκες του Αλβανικού στρατού, 450,000 όπλα, κατέληξαν στην χώρα μας, ουδείς κανείς να γνωρίζει ποιος τα κατέχει και που βρίσκονται.
Η 'ελευθεροτυπία' σχετικά πρόσφατα έσπευσε να μας ενημερώσει ότι πλέον ο δίαυλος εισαγωγής λαθραίων όπλων δεν παρέχεται μόνο από την Αλβανία αλλά από το Κόσσοβο μέσω Σκοπίων.(ιδού και η πρόσφατη απελευθέρωση βίζας) σύμφωνα με το διεθνές ίδρυμα στρατηγικών μελετών (international Strategic Studies Αssociation ) όλα τα ανωτέρω σε συνάρτηση με το πλήθος των κατευθυνόμενων ανταποκρίσεων που έχουν κατακλύσει των τελευταίο καιρό τα αμερικανικά ΜΜΕ αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση της περιοχής μας και κοσοβοποίηση αυτής.
Μάλιστα αναλυτές επισημαίνουν ότι μεθοδεύονται τέτοιου είδους ενέργειες γεωπολιτικών μεταβολών που δεν συνέβησαν ούτε από την εποχή του Χίτλερ !

Η δημιουργία της ‘Μεγάλης Αλβανίας’ είναι ο βασικός στόχος ξεκινώντας από τον πόλεμο του 1999 στην Σερβία, χωρίς ο Ελληνικός λαός τότε να γνωρίζει αυτό το μακροπρόθεσμο σχέδιο.
Από διάφορες πηγές δημοσιογράφων με ειδίκευση στρατιωτικών και γεωπολιτικών γνωρισμάτων, στην επιχείρηση αυτή θα πρωταγωνιστούν ήδη εκπαιδευόμενοι από το κέντρο εκπαίδευσης του αμερικανικού πενταγώνου της Βιρτζίνιας.
Τα δε όπλα έχουν χρηματοδοτηθεί από τον Αμερικανικό στρατό.( διαχείριση των Αλβανικών αποθηκών από το Αμερικανικό πεντάγωνο).
Το πάζλ αρχίζει να συντίθεται μη ξεχνώντας φυσικά ότι όταν λέμε πρόβλημα Σκοπιανό , Μακεδονικό κ.λ.π εννοούμε σχέδιο ‘Μεγάλης Αλβανίας’ με την συγκατάθεση της Τουρκίας.

Περιοδικό Βοανεργές τεύχος 38

Περιοδικό Αμυντική επιθεώρηση τεύχος 64-70