Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΑμερικανοΕβραίος DAN BROWN διαφημιστής του Τεκτονισμού και των Ιλλουμινάτοι, βλασφημεί τον Χριστό μέρες Χριστουγέννων.


Ο αμερικανός που έκανε "μόδα" την συνωμοσιολογία και τον τεκτονισμό, έχει ξεσηκώσει θύελλες αντιδράσεων για τα βιβλία του, που έχουν μόνιμη επιθετική ουσιαστικά στάση προς την θρησκεία. Βέβαια ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα μυθιστορήματά του και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Αλλά όλα έχουν ένα όριο, που το ξεπερνάει ο Dan Brown στο τελευταίο του βιβλίο "Το χαμένο σύμβολο" και στις συνεντεύξεις που δίνει δεξιά και αριστερά.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν ο πολυεκατομμυριούχος αμερικανός -που έγινε "είδωλο" εν μια νυκτί- λέει ότι... ο Χριστός ήταν άνθρωπος!
 Συνεχίζει μάλιστα την πρόκλησή του συνεχίζει ισχυριζόμενος για τα Θαύματα του Θεανθρώπου ότι θα μπορούσε να είναι ενεργειακός θεραπευτής, κάτι που αποδέχεται η επιστήμη! "Αυτό είναι πιο κατανοητό απο το να δημιουργήσεις μια περίεργη ιστορία για μια παρθένα που την άγγιξε ο Θεός και έμεινε έγκυος, έκανε ένα παιδί που στα 33 του σταυρώθηκε και αναστήθηκε..." λέει στη συνέντευξή του ο αμερικανός! Και καταλήγει στο... συμπέρασμα ότι "ο Ιησούς ήταν ένας εξελιγμένος άνθρωπος, αλλά άνθρωπος"!

Την ίδια ώρα λέει ότι δεν είναι τέκτονας, αλλά ανακάλυψε ομάδες... φωτισμένων ανθρώπων με τους οποίους ασχολείται και στο τελευταίο του βιβλίο! Τώρα εμείς να υποθέσουμε πώς συμπτωματικά συμβαίνει η συντονισμένη επίθεση στον Χριστό;
www.stoxos.gr