Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Οπλιστείτε, με ότι έχετε! Με θάρρος, με κουράγιο, με φίλους , με… προσευχή.


Στην τριετία που έρχεται (2010-2011-2012) θα αντιμετωπίσουμε ως έθνος τα φάσμα του αφανισμού, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τη νέα τάξη πραγμάτων αποφασισμένη να μας εξαφανίσει διά παντός.Η μοίρα που μας έτυχε είναι η χειρότερη από όσες γνώρισε ο ελληνισμός στην μακραίωνη ιστορία του,σε μας έλαχε ο κλήρος ή να σώσουμε το έθνος μας ή να αφανιστούμε μαζί του.
Ιστορικά έχουν ξανασυμβεί παρόμοια γεγονότα όμως αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει προηγούμενο. Αυτός ο απόλυτος έλεγχος αυτή η δικτατορία των πάντων και συγχρόνως η από δεκαετίες γενιτσαροποίηση της νεολαίας και ολοκληρωτικός εκφυλισμός όλης της κοινωνίας γενικότερα (ήθη, έθιμα, οικογένεια, ιστορικές αξίες κτλ.) οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου. Ο εχθρός δεν είναι ορατός όπως ήταν σε άλλες εποχές και γι’αυτό το λόγο λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τον δουν.


Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο αλλά παρατηρώ μία βιασύνη εκ μέρους του συστήματος και αυτό ίσως είναι καλό. Αγωνιστές, οπλιστείτε, με ότι έχετε, με θάρρος,με κουράγιο,με φίλους, με όπλα, μην παρακολουθείτε τα κανάλια των εργολάβων γιατί σας ρίχνουν το ηθικό, συνομιλείτε με πατριώτες, ανταλλάσετε απόψεις, οργανωθείτε, στις γειτονιές,στις πόλεις, να φτιάξουμε μικρούς πυρήνες αντίστασης παντού, γρηγορείτε δεν πρέπει να μας πιάσουν στον ύπνο, όταν όλοι αυτοί οι πυρήνες ενωθούν θα είναι σε θέση -θα είμαστε σε θέση- να διεκδικήσουμε και είμαι σίγουρος να αποκτήσουμε επιτέλους όλα αυτά για τα οποία έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικού αίματος.
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή…
Νίκη ή θάνατος.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
antistasi.org