Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει στοιχεία Ανθελληνικότητας και απαξίωσης της εντοπιότητας.


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Οι υποκριτικές κραυγές υστερίας, από κάποιους θιασώτες της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία, στα πλαίσια της «πολυπολιτισμικότητας» και η σθεναρή υποστήριξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της θρησκείας που πιστεύει, τον ισλαμισμό, το μεγαλύτερο ποσοστό των τριτοκοσμικών παράνομων μεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα, ήταν αρκετά «ερεθιστικά» στοιχεία, για να με οδηγήσουν στο να συγκεντρώσω μερικά δείγματα του «πολιτισμού» τους, που οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «υπερασπιστές» των ανθρώπινων δικαιωμάτων, φαίνεται να αγνοούν επιδεικτικά.
Επειδή η εικόνα είναι πιο ισχυρή απ’ τον γραπτό λόγο, ας δούμε λοιπόν, το επίπεδο του «πολιτισμού» των ισλαμιστών, το σέβας στην «διαφορετικότητα» που ίδιοι απαιτούν για τους εαυτούς τους και κυρίως την σχέση που έχουν με τον σεβασμό των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως αυτό της ζωής.

Οι εικόνες που περιέχονται στο βίντεο, είναι πολύ σκληρές και απολύτως πραγματικές (δεν είναι αναπαράσταση). Και αν πιστεύετε ότι σκηνές σαν και αυτές που θα δείτε είναι σπάνιες και δυσεύρετες, κάνετε λάθος. Υπάρχουν σε αφθονία στο διαδίκτυο, καθώς οι ισλαμιστές φροντίζουν να κινηματογραφούν τα «επιτεύγματα» του πολιτισμού τους και των παραδόσεών τους και στην συνέχεια να τα διοχετεύουν σε φανατικές ισλαμικές ιστοσελίδες.

Οι σκηνές, που αποτελούν ένα πολύ μικρό δείγμα του ισλαμικού «πολιτισμού», προέρχονται από το Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Ιράν, Ινδία, Σομαλία, Νιγηρία, Σουδάν, Αιθιοπία, Μαλί και Αίγυπτο.
βίντεο Εδώ.
http://antistasi.org/?p=4390
pare-dose.net