Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ !

Σας παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο στο οποίο βρίσκεται το site της προβολής του Ροταριανού ομίλου του Βόλου. Πέρα από τα γνωστά και δόλια που πράττουν όπως και η Μασονία στο να υπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε όλους τους κλάδους, πολιτικούς, θρησκευτικούς , κοινωνικούς με τον δικό τους τρόπο , αντιληφθείτε την κοσμοθεωρία που έχουν οι ροταριανοί σε θέματα εργασίας και κοινωνικού συνόλου. Άκρως ρατσιστικό και προσβλητικό το κείμενο με συγγένειες που παραπέμπουν στην μαμά Μασονία !

Αν είστε στο παραπέντε της κορυφής στην εργασιακή σας καριέρα και αδικηθήκατε ,ψάξτε το λίγο καλύτερα ………..

Το Ρόταρυ αποβλέπει στο να ενθαρρύνει και να καλλιεργήσει:







Την ανάπτυξη των προσωπικών σχέσεων μεταξύ των μελών του κατά τρόπου που δημιουργεί ευκαιρίες για την εξυπηρέτηση του γενικού συμφέροντος.
Την εφαρμογή υψηλών ηθικών αρχών στην άσκηση κάθε επαγγέλματος, την αναγνώριση της αρχής ότι κάθε ωφέλιμη απασχόληση είναι αξιοπρεπής και την εξύψωση από κάθε ροταριανό του επιπέδου της εργασίας του με τη χρησιμοποίηση της ανά μέσον εξυπηρετήσεως του κοινωνικού συνόλου.
Την εφαρμογή από κάθε ροταριανό του ιδανικού της εξυπηρετήσεως στην προσωπική, την επαγγελματική και την κοινωνική του ζωή και
Την διεθνή αμοιβαία κατανόηση, την προαγωγή της καλής θελήσεως, την επιδίωξη της ειρηνικής συμβιώσεως, τη δημιουργία και διατήρηση στον κόσμο εγκαρδίων σχέσεων μεταξύ εκπροσώπων διαφόρων επαγγελμάτων ενωμένων με το ιδανικό της προσφοράς υπηρεσιών προς τον πλησίον.
http://www.volosrotaryclub.gr/  ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ.