Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ” ΣΤΗΜΕΝΗΣ ” ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (FALSE FLAG TERROR OPERATIONS ) – ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


Πρόεδροι , Πρωθυπουργοί , Γερουσιαστές , Στρατηγοί , Αστυνομικοί και στρατιωτικοί ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ την υπαρξη των επιχειρήσεων στημένης τρομοκρατιας ( false flag terror operations ).

Ενα παλιό ρητό λέει : Αν δεν μάθουμε ιστορία , είμαστε καταδικασμένοι να την επαναλάβουμε.

Το μεγαλύτερο μυστικό στην ιστορία που δεν έχουν μάθει οι άνθρωποι είναι οι επιχειρήσεις στημένης  τρομοκρατίας.( false flag terror operations ).

Υπάρχουν πολλές καταγεραμμένες υποθέσεις στημένης τρομοκρατίας , όπου κυβερνησεις σχεδίασαν μια δήθεν τρομοκρατική επίθεση και μετά κατηγόρησαν τους εχθρούς τους για πολιτικό ώφελος.

Οι στημένες επιθέσεις τρομοκρατίας αλλαξαν την ροή της ιστορίας πολλές φορές παγκοσμίως.


Αν οι πολίτες των χωρών δεν μάθουμε για τις στημένες επιχειρήσεις τρομοκρατίας ( false flag terror operations ) τότε οι κυβερνήσεις θα τις χρησιμοποιούνε συνέχεια ώς πρόσχημα για το ξεκίνημα ένος νέου πιο βίαιου καταστροφικού πολέμου.


Παρακάτω θα δούμε μερικές ιστορικά καταγεγραμμένες επιχειρήσεις στημένης τρομοκρατίας όπου οι εκπροσώποι κυβερνήσεων παρεχθηκαν τον σχεδιασμό τους η την εκτέλεση τους ,είτε γραπτά είτε προφορικά.


1. Το 1931 Ιάπωνες κομμάντος ανατίναξαν μια σιδηροδρομική γραμμή και σκόπιμα κατηγόρησαν την Κίνα με σκοπό να εισβάλουν στην Μαντζουρία.Το γεγονός αυτό πήρε το όνομα “Mukden Incident”.Σε αρχεία του Tokyo International Tribunal αποκαλύφθηκε πολλές φορές ότι ανώτεροι Ιάπωνες στρατιωτικοί είχαν αναμιχθεί και σχεδιάσει αυτή την στημένη τρομοκρατική επίθεση με σκοπό να κατηγορήσουν την Κίνα.


2. Ενας Γερμανός στρατηγός των SS στην δίκη της Νυρεμβέργης κατέθεσε ότι με εντολές του αρχηγού της Γκεστάπο ,αυτός μαζί με κάποιους άλλους οργάνωναν στημένες  επιθέσεις εναντίον των ίδιων των Γερμανών με σκοπό να κατηγορήσουν τους Πολωνούς και να δικαιολογήσουν την εισβολή τους στην Πολωνία.


3. Ο Ναζί Γερμανός στρατηγός Franz Halder κατέθεσε και αυτός στην δίκη της Νυρεμβέργης ότι ο ηγέτης των Ναζί Hermann Goering είχε παραδεχθεί μπροστά του ότι , η μεγάλη πυργκαγία στην Γερμανική βουλή το 1933 ήταν εργο των ίδιων Ναζί με σκοπό να κατηγορήσουν τους κομμούνιστές .


4. Ο πρωην σοβιετικός ηγέτης Nikita Khrushchev παραδέχθηκε γράφωντας ότι ο Κόκκινος Στρατός της σοβιετικής ένωσης  βομβαρδισε το ρωσικό χωριό της Μανίλα το 1939 με σκοπό να κατηγορήσουν την Φινλανδία και να ξεκινήσουν τον περίφημο “Winter War ” πολεμο με την Φινλανδία.Ο Μπορίς Γιέλτσιν είχε δηλώσει μετά απο χρόνια ότι η Σοβιετική Ενωση ήταν υπεύθυνη για το ξεκινημα του πολέμου με την Φινλανδία.


5. Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ,  ο Γκορμπατσόφ αλλά και η Ρωσική βουλή έχουν παραδεχθεί ότι ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ενωσης Ιωσήφ Στάλιν είχε δώσει εντολή στις μυστικές του υπηρεσίες το 1940 να εκτελέσουν 22.000 Πολωνούς στρατιώτες και πολίτες με σκοπό να φορτώσουν αυτή την θηριωδία στους Ναζί.


6. Η Βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι μεταξύ 1946 και 1948 βομβάρδισε και βύθισε 5 πλοία με Εβραίους που κατευθυνόντουσαν στην Παλαιστίνη για να αποφύγουν το Ολοκαύτωμα , και δημιούργησε μια δήθεν τρομοκρατική οργάνωση με όνομα “Defenders of Arab Palestine” και μετά τους κατηγόρησε ως  υπεύθυνους για τον βομβαρδισμο των Εβραίων.Δείτε εδώ , εδώ κι έδώ.


7.Το Ισραήλ παραδέχθηκε ότι το 1954 ένας Ισραηλινός τρομοκρατικός πυρήνας που δρούσε στην Αίγυπτο εβαλε εκρηκτικά σε πολλά κτίρια συμπεριλαμβανομένων και κτιρίων της Αμερικανικής διπλωματίας και μετά άφησε πίσω του “δήθεν” στοιχεία που ενοχοποιούσαν τους Αραβες.Μια βόμβα όμως εξεράγει πρόωρα και επέτρεψε στις Αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας να βρούν τους πραγματικούς υπεύθυνους που ήταν οι Ισραηλινοί και οι ίδιοι ομολογησαν αυτή τους την πράξη.Δείτε εδώ κι εδώ


8. Η CIA παραδέχθηκε ότι την δεκαετία του 1950 είχε προσλάβει Ιρανούς να προσποιηθούν ότι είναι κουμμουνιστές και να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράν με σκοπό να στρέψουν την χώρα εναντίον της νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού του Ιράν.


9. Ο Βρεταννός πρωθυπουργός παραδέχθηκε στον τότε γραμματέα άμυνας ότι αυτός και ο Αμερικανός πρόεδρος Dwight Eisenhower το 1957 ενέκριναν ενα σχέδιο που θα πραγματοποιούσε εξτρεμιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Συρίας και μετά θα κατηγορούσαν την Συριακή κυβέρνηση με σκοπό την αλλαγή καθεστώτος.


10. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Menderes παραδέχθηκε ότι το 1955 η Τουρκική κυβέρνηση σχεδίασε και πραγματοποίησε μια βομβιστική επίθεση εναντίον του Τουρκικού προξενείου της στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να κατηγορήσει την Ελλάδα ως υπεύθυνη για το ανθελληνικό βίαιο κλίμα που επικρατούσε τότε στην Τουρκία.


11.Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός ,ενας δικαστής και ο αρχηγός της ιταλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας παραδέχθηκαν ότι το ΝΑΤΟ με την υποστήριξη του Αμερικανικού πενταγώνου και της CIA πραγματοποίησαν τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις στην Ιταλία αλλα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες την δεκαετία του 1950 με σκοπό να κατηγορήσουν τους κομμούνιστές και να στρέψουν την κοινή γνώμη στο να απαιτήσει απο τις κυβερνήσεις τους να τους πολεμήσει.


Η επιχειρηση ήταν γνωστή ώς επιχείρηση GLADIO.


Ενας απο τους υπευθύνους αυτού του μυστικού προγράμματος είπε :


Επρεπε οι επιθέσεις να γίνονται σε πολίτες , αθώους ανθρώπους , γυναίκες , παιδιά και γενικότερα σε ανθρώπους που δεν είχαν ανήκαν κάπου πολιτικά. Και ο λόγος ήταν απλός.


Επρεπε να αναγκάσουν αυτούς τους απλούς ανθρώπους να γυρίσουν να ζητήσουν στο κράτος περισσότερη ασφάλεια.


Δείτε και αυτό το ντοκιμαντέρ του BBC .


Κύμα επιθέσεων έγιναν και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως Γαλλία ,Βέλγιο ,Δανία ,Ελλάδα ,Γερμανία ,Ολλανδία, Νορβηγία και Αγγλία.


Μερικά παραδείγματα επιθέσεων της επιχείρησης Gladio.


♦. H δολοφονία Τούρκου πρωθυπουργού ( 1960 )


♦. Βομβιστική επίθεση στην Πορτογαλία ( 1966 )


♦. Η σφαγή στην Piazza Fontana στην Ιταλία ( 1969 )


♦. Τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία ( 1971 )


♦. Η βομβιστική επίθεση Paleano στην Ιταλία ( 1972 )


♦. Πυροβολισμοί στην Brescia και βομβιστική επίθεση εναντίον Ιταλικού τραίνου. ( 1974 )


♦. Πυροβολισμοί στην Κωνσταντινούπολη ( 1977 )


♦. Η σφαγή Attocha στην Μαδρίτη ( 1977 )


♦. Η απαγωγή και δολοφονία Ιταλού πρωθυπουργού. ( 1978 )


♦. Η βομβιστική επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολώνια στην Ιταλία ( 1980 )


♦. Η δολοφονία και οι πυροβολισμοί στο προάστιο Brabant στο Βέλγιο ( 1985 )


12. Το 1960 ο Αμερικανός Γερουσιαστής πρότεινε η Αμερική να κάνει  μια στημένη τρομοκρατική επίθεση στο Γκουαντάναμο και να χρησιμοποιηθεί ώς πρόφαση να επέμβει και μετά να προσπαθήσουν να διώξουν τον Φιντέλ Κάστρο απο την εξουσία.


13. Επίσημα έγγραφα του State Department δείχνουν ότι το 1961 υψηλοί αξιωματούχοι της Ουάσιγκτον συζήτησαν σοβαρά το ενδεχόμενο της βομβιστικής επίθεσης στο προξενείο τους στην Δομινικανή δημοκρατία με σκοπό να δικαιολογήσουν μια εισβολή στην χώρα.Το σχέδιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.


14. Οπως παραδέχθηκε η Αμερικανική κυβέρνηση σε πρόσφατα εγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν λόγω άρσης απορρήτου , το 1962 τα Γεράκια της Ουάσιγκτον είχαν υπογράψει ένα εγγραφο που είχε σκοπό να βάλει σε ενέργεια ενα σχέδιο που θα περιελάμβανε την ανατίναξη Αμερικανικών αεροσκαφών και την διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων σε Αμερικανικό έδαφος και μετά θα κατηγορούσαν την Κούβα και θα το χρησιμοποιούσαν ώς πρόφαση για να εισβάλλουν


.Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ABC.


Δείτε εδώ τα επίσημα έγγραφα 


Και δείτε εδώ την συνέντευξη του παραγωγου του ABC Peter Jennings


15. Το 1963 το Υπουργείο Αμυνας της Αμερικής εγραψε ένα εγγραφο που προωθούσε τις επιθέσεις εναντίον κρατιδίων εντός της Αμερικανικής επικράτειας όπως τα νησιά Τρινινταντ ή την Τζαμάικα και μετά ώς πρόφαση να το χρησιμοποιούσε για να κατηγορήσει την Κούβα


16. Το Αμερικανικό Υπουργείο Αμυνας πρότεινε να δωροδοκήσει μυστικά ένα άτομο απο την κυβέρνηση Κάστρο για να διεξάγει επίθεση στο Γκουαντάναμο και θα είχε ώς σκοπό την επέμβαση της Αμερικής στην Κούβα.


17. Η NSA παραδέχθηκε ότι το 1964 είπε ψέμματα για το  περιστατικό Gulf of Tonkin incident  και αλλοίωσε στοιχεία ετσι ώστε να φανεί ότι βάρκες του Βορείου Βιετνάμ πυροβόλησαν εναντίον Αμερικανικού πλοίου και αυτό χρησιμοποιήθηκε ώς η αφορμή για να ξεκινήσει ο πόλεμος στο Βιετναμ.


18.  Μια επιτροπη στο Αμερικανικό Κονγκρέσο παραδέχθηκε ότι ώς μέρος της καμπάνιας της με το όνομα “Cointelpro” το FBI χρησιμοποίησε πολλές φορές προβοκάτορες μεταξύ των δεκαετιών 1950 εώς και 1970 που προέβεναν σε βίαιες πράξεις με σκοπό να κατηγορήσει πολιτικούς ακτιβιστές.


19. Ενας απο τους μεγαλύτερους Τούρκους στρατηγούς παραδέχθηκε ότι οι Τουρκικές δυνάμεις το 1970 εκαψαν τζαμί στην Κύπρο και μετά κατηγόρησαν του Κύπριους για αυτό.


Ο Τούρκος Στρατηγός είπε :


” Σε ειδικές συνθήκες πολέμου , γινονται συγκεκριμένες κινήσεις σαμποτάζ με σκοπό να χρησιμοιποιηθούν ώς πρόφαση για να κατηγορηθεί ό εχθρός και να ενισχυθεί η αντίσταση της κοινής γνώμης.Το κάναμε αυτό και στην Κύπρο. Κάψαμε ένα τζαμί “


20 . Ενα πρώην απόρητο εγγραφο της CIA που δώθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει ότι το 1973 η CIA  είχε ενεργο ένα πρόγραμμα που υποτίθεται ότι  εκπαίδευε αστυνομικούς και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών ξενων χωρών στην διερεύνηση ερευνών για υποθεσεις τρομοκρατίας αλλά στην ουσία τους εκπαίδευε στην κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικων μηχανισμών αλλά και στο αντάρτικο πόλεως .


η εκπαιδευση που παρείχε η CIA ήταν ή εξής


Α. Παρείχε στους εκπαιδευόμενους την βασική νώση και τον χειρισμό βιομιχανικών και στρατιωτικών εκρηκτικών μηχανισμών και πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές επιθέσεις ή για επιθέσεις σαμποτάζ σε βιομηχανίες.


Β. Παρείχε στους εκπαιδευόμενους την γνώση για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και τα διαθεσιμα υλικά στην κοινή αγορά απο απλά υλικά και πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτά απο σαμποτέρ ή τρομοκράτες.


Γ.  Παρείχε την εξοικίωση των εκπαιδευομένων με τις τακτικές ανάλυσης στόχου και την επιχειρησιακή οργάνωση που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας τρομοκρατης ή σαμποτέρ.


Δ. Παρείχε στους εκπαιδευόμενους την γνωση τεχνικών παγίδευσης στόχων .


21. Η Γερμανική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι το 1978 οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας εβαλαν εκρηκτικο μηχανισμο έξω απο τον εξωτερικό τοίχο μια φυλακής ” προμήθευσαν ” με εργαλεία απόδρασης έναν κρατούμενο ο οποίος ήταν μέλος του Red Army Faction με σκοπό να τον παγιδεύσουν.Δείτε και εδώ


22. Ενας πράκτορας της Μοσάντ παραδέχεται ότι το 1984 η Μοσαντ εγκατέστησε εναν μικροπομπό στην κατοικία του Καντάφι στην Τρίπολη της Λιβύης που εξέπεμπε ψεύτικες ηχογραφήσεις με τρομοκρατικό περιεχόμενο με σκοπό να παγιδεύσει και να κατηγορήσει τον Καντάφι ώς υποστηρικτή της τρομοκρατίας.Αμέσως μετά απο αυτό το γεγονός ο Αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν διέταξε τον βομβαρδισμό της Λιβύης .


23. Το Συμβούλιο για την έρευνα της αλήθειας στην Νότια Αφρική ανακάλυψε ότι το 1989 το γραφείο κοινωνικής συνεργασίας της νοτίου Αφρικής ( κρυφό παρακλάδι των ενόπλεων δυνάμεων την νοτίου Αφρικής ) ζήτησε απο εναν ειδικό στους εκρηκτικούς μηχανισμούς να συμετάσχει σε μια επιχείρηση εναντίον του Εθνικού Κονγκρέσου της Αφρικής και να τοποθετήσει έναν εκρηκτικο μηχανισμό στο αυτοκίνητο του επικεφαλής αστυνομικού για την έρευνα ενός φόνου και έτσι να κατηγορούσαν το Εθνικό Κονγκρέσο της Αφρικής για αυτό.


24. Ενας Αλγερινός διπλωμάτης και πολλοί Αξιωματικοί του Αλγερινού στρατού παραδέχονται ότι την δεκαετία του 1990 ο Αλγερινός στρατός σφαγίαζε Αλγερινούς πολίτες και μετά κατηγορούσε τους Ισλαμιστές για τις σφαγές αυτές.Δείτε κι εδώ


25. Το εγχειριδιο του Αμερικανικού στρατού με τίτλο Special Forces Foreign Internal Defense Tactics Techniques and Procedures for Special Forces το οποίο εκδόθηκε το 1994 και αναθεωρήθηκε το 2004 συστήνει την προσληψη τρομοκρατών και την χρήση στημένων τρομοκρατικών επιθέσεων με σκοπό την αποσταθεροποίηση αριστερών κυβερνήσεων σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. Στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις (false flag operations ) διεξηχθηκαν στην Λατινική Αμερική και σε άλλες περιοχές απο την CIA με το όνομα  ” Dirty Wars “ . Δείτε και εδώ


26. Παρόμοιο εγχειρίδιο ” ψυχολογικών επιχειρήσεων” της CIA που ετοιμάστηκε απο έναν συνεργάτη της CIA  για τους Αντάρτες Κόντρας στην Νικαράγουα έκανε λόγο για την ανάγκη δολοφονίας κάποιου απο την ιδια πλευρά με σκοπό την δημιουργία ενός ” μάρτυρα ” .Την ύπαρξη και γνησιότητα του εγχειριδίου παραδέχθηκε η Αμερικανική κυβέρνηση.Το εγχειρίδιο έλαβε τόση δημοσιότητα που ακόμα και μεγάλα ειδησεοργραφικά δίκτυα ασχολήθηκαν με αυτό όπως το Associated Press και η Washington Post .


27. Μια ερευνητική ομάδα στην Ινδονησία ερευνώντας τις βιαιες διαδηλώσεις που συνέβησαν το 1998 ανακάλυψε ότι “στοιχεία απο τον στρατό είχαν εισχωρήσει στις διαδηλώσεις με σκοπό την προβοκάτσια”


28. Υψηλά στελέχη της Ρωσικής KGB παραδέχονται ότι το 1999 η KGB ανατίναξε Ρώσικα κτιριακά συγκροτήματα με σκοπό να κατηγορήσει τους Τσετσένους και να δικαιολογήσει την εισβολή της στην Τσετσενία.Δείτε εδώ και εδώ.


29. Σύμφωνα με άρθρα του BBC, των New York Times, και του  Associated Press Σκοπιανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ότι η κυβέρνηση των Σκοπίων σκότωσε εν ψυχρώ 7 αθώους μετανάστες με σκοπό να κατηγορήσει την Αλ Κάιντα και να μπουν τα Σκόπια στον “πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας”.


30 . Υψηλόβαθμα στελέχη της Ιταλικής Αστυνομίας παραδέχονται ότι το 2001 στην Γένοβα στην σύνοδο των G8 πέταξαν σκόπιμα δυο μολότωφ και μαχαίρωσαν δήθεν έναν αστυνομικό με σκοπό να δικαιολογήσουν την βίαιη καταστολή των διαδηλωτών.


31.Η Αμερική ψευδώς κατηγόρησε το Ιράκ για την συμμετοχή τους στις επιθέσεις της 9/11 όπως δείχνει και το μέμο του γραμματέα άμυνας – ως έναν απο τους κύριους λόγους για τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ. Παρότι η επίτροπή της 9/11  παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε σύνδεση των τρομοκρατικών επιθέσεων με το Ιράκ , ο Ντίκ Τσέινι δήλωνε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η Αλ Κάιντα είχε σχέση με το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν.


Κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχονται πια ότι ο πόλεμος στο Ιράκ έγινε για το πετρέλαιο και όχι για τον συσχετισμό του με την Αλ Κάιντα ή με τα όπλα μαζικής καταστροφής.Παρά τους ισχυρισμούς περί “μοναχικών λύκων” πολλοί Αμερικανοί αξιωματούχοι πια δηλώνουν ότι οι επιθέσεις της 9/11 είχαν σπόνσορα την ίδια την Αμερική χωρίς να μπορούν διευκρινίσουν ποιο κρατος τις οργάνωσε και τις σχεδίασε. και ότι το Ιράκ δεν είχε καμία σχέση με του τρομοκράτες.


32. Αν και το FBI παραδέχεται πια ότι οι επιθέσεις με άνθρακα το 2001 έγιναν απο έναν η περισσότερους Αμερικανούς κυβερνητικούς επιστήμονες,ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του FBI λέει ότι τους ήρθε εντολή απο αξιωματούχους της Ουάσιγκτον να κατηγορήσουν την Αλ Κάιντα για τις επιθέσεις με άνθρακα.Κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι ο Λευκός Οικος  προσπάθησε να συσχετίσει τις επιθέσεις άνθρακα με το Ιράκ έτσι ώστε να δικαιολογήσει τον πόλεμο με το Ιράκ.


33. Σύμφωνα με την Washington Post , η Ινδονησιακή αστυνομία παραδέχεται ότι ο Ινδονησιακός στρατός σκότωσε  Αμερικανούς δασκάλους στην Παπούα το 2002 και με σκοπό να χαρακτηρίσει ώς τρομοκρατική οργάνωση μια παπουανή αυτονομιστική ομάδα.


34. Ο σεβαστός πρώην πρόεδρος της Ινδονησίας παραδέχεται ότι η κυβέρνηση πιθανόν να έπαιξε ρόλο στις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί.


35. Αστυνομικοί το 2003 στην Ελλάδα σε μια σύνοδο της Ευρωπαϊκής ένωσης μαγνητοσκοπήθηκαν σε βίντεο να “φυτεύουν” μολότωφ σε τσάντα ειρηνικού διαδηλωτή


36. Το 2005 ο δικηγόρος του Αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης πρότεινε ότι  η Αμερική πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση εναντίον της Αλ-Κάιντα και πως οι μυστικές της υπηρεσίες πρέπει να δημιουργήσουν εναν ψεύτικο τρομοκρατικό οργανισμό ο οποίος θα έχει τις δικές του ιστοσελίδες ,τα δικά του κέντρα κατάταξης ,τα δικά του στρατόπεδα εκπαίδευσης και τις δικές του επιχειρήσεις δωρεών.Θα μπορεί να εκτελεί στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις και μετά θα κατηγορεί πραγματικές τρομοκρατικές οργανώσεις με σκοπό να δημιουργει συγχυση στα μεγάλα στελέχη της Αλ-Κάιντα.


37. Παρομοίως το 2005 ανατέθηκε στον καθηγητή της Ναυτικής σχολής των ΗΠΑ η ιδέα της ανάπτυξης ενος διαδικτυακού πολέμου και καλούσε τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης να δημιουργήσουν ψευτο συμμορίες – τρομοκρατικά γκρούπ με σκοπό την υποβάθμιση των “πραγματικών” δικτύων τρομοκρατών.Σύμφωνα με τον βραβευμένο με πούλιτζερ δημοσιογράφο Seymour Hersh αυτή η στρατηγική υιοθετήθηκε απο το Αμερικανικό πεντάγωνο.


Ο Seymour Hersh έγραψε :


Υπο την νέα προσέγγιση του Ράμσφελντ μου είπαν ότι , στελέχη του Αμερικανικού στρατού θα κυκλοφορούσαν στο εξωτερικό ώς διεφθαρμένοι επιχειρηματίες που θα έψαχναν να αγοράσουν υλικά για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.Σε μερικές περιπτώσεις σύμφωνα με συμβούλους του πενταγώνου θα στρατολογούντουσαν ακομα και ντόπιοι απο τους οποίους θα ζητούσαν να ενταχθουν σε αντάρτικες ή τρομοκρατικές οργανώσεις.


Αυτοί οι νέοι κανόνες θα επιτρέψουν στην κοινοτητα των Ειδικών δυνάμεων να δημιουργήσουν ομάδες δράσης στις χώρες στόχους και θα μπορούν να εντοπίσουν η και να διαλύσουν τρομοκρατικές οργανώσεις.Θυμάσε τις εκτελεστικές ακροδεξιές ομάδες στο Ελ-Σαλβαντόρ ; με ρώτησε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών αναφερόμενος στις παραστρατιωτικές οργανώσεις που διέπραταν ακρότητες στην δεκαετία του 1980.Εμεις τις δημιουργήσαμε και εμεις τις χρηματοδοτήσαμε ,μου είπε και συνέχισε Ο στόχος μας τώρα είναι να στρατολογούμε ντόπιους σε όποια περιοχή θέλουμε και φυσικά δεν θα το πούμε στο Κογκρέσο.


38. Η διεθνή ένωση τυπου United Press International το 2005 ανέφερε :


Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής αναφέρουν ότι πολλοί παράνομοι στο Ιράκ χρησιμοποιούν πιστόλια Beretta 92 αλλά απο τα πιστόλια είναι σβησμένοι οι σειριακοί τους αριθμοί.Απο τα πιστόλια δεν φαίνεται να έχουν σβηστεί οι σειριακοί αριθμοί με φυσικό τρόπο.Τα πιστόλια είναι σαν να βγήκαν απο την γραμμή παραγωγής έτσι χωρίς σειριακούς αριθμούς.Αναλυτες λένε ότι η έλλειψη σειριακών αριθμών απο τα πιστόλια υποδηλώνει ότι τα όπλα αυτά ηταν προορισμένα για μυστικές αποστολές η τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με το κράτος.Οι αναλυτές αναφέρουν επίσης ότι τα όπλα αυτά είναι η απο την Μοσάντ ή απο τήν CIA και ότι χρησιμοποιούνται προβοκατόρικα απο πράκτορες .


39. Μυστικοι στρατιώτες του Ισραηλινού στρατού παραδέχθηκαν ότι το 2005 πετούσαν πέτρες σε Ισραηλινούς στρατιώτες για να κατηγορήσουν τους Παλαιστίνιους και να διαλύσουν τις ειρηνικές τους διαδηλώσεις


40. Η Αστυνομία του Κεμπέκ στον Καναδά παραδέχθηκε ότι το 2007 αυτοι που μετέφεραν πέτρες σε ειρηνικές διαδηλώσεις ήταν μυστικοί αστυνομικοί υποδυόμενοι τους διαδηλωτές.Δείτε και εδώ


41. Στις διαδηλώσεις που γινόντουσαν στην σύνοδο των G20 στο Λονδίνο το 2009 μέλος του Βρετανικού κοινοβουλίου αναφέρει ότι είδε αστυνομικούς ντυμένους με πολιτικά να σπρώχνουν το πλήθος με σκοπό να το εκνευρίσουν και δημιουργήσουν επεισόδια.


42. Αιγύπτιοι πολιτικοί παραδέχονται ότι το 2011 κυβερνητικοί υπάλληλοι προκάλεσαν φθορές σε διάφορα μουσεία με σκοπό να αποδυναμώσουν τους διαδηλωτές.Δείτε και εδώ


43. Ενας Κολομβιανός συνταγματάρχης παραδέχεται ότι η μονάδα του σκοτωσε 57 πολίτες και τους έντυσε με ρουχα ανταρτών για να ισχυριστεί ότι τους σκότωσε στην μάχη.


44.Ο αρθρογράφος της Telegraph Ambrose Evans-Pritchard λεει ότι υπευθυνος μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας πριγκήπας Bandar προσφατα παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας “ελέγχει” τους “Τσετσενους” τρομοκράτες


45.Υψηλοβαθμες Αμερικανικές πηγές παραδέχθηκαν ότι η Τουρκία πραγματοποίησε τις χημικές επιθέσεις εναντίον της Συρίας με σκοπό να κατηγορήσουν τον πρόεδρο Ασσαντ.Και Τουρκος υψηλοβαθμος αξιωματούχος το παραδέχθηκε ότι έτσι έγινε.


46. Ο αρχηγός των Ουκρανικών αρχών ασφαλείας παραδέχεται ότι οι επιθέσεις ελευθερων σκοπευτών στο κίνημα Μαϊνταν έγιναν με σκοπό να παγιδεύσουν άλλους.Ουκρανικά στελέχη παραδέχονται ότι οι ελευθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν και στις δυο πλευρές για να προκαλέσουν το απόλυτο χάος.


47. Οι Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παραδέχονται ότι διεξάγουν και ψηφιακες false flag operations γράφοντας υβριστικά σχόλια και αναρτήσεις εκ μέρους ατόμων που θέλουν να παγιδεύσουν και μετά φορτώνουν με κατηγορίες ότι το έκαναν τα άτομα αυτά.Δείτε κι εδώ


48. Αμερικανοί στρατιώτες παραδέχθηκαν ότι όταν σκότωναν αθώους Ιρακινούς η Αφγανούς “αφήναν” δίπλα τους και ένα όπλο ετσι ώστε να φαίνονται ότι ήταν ενοπλοι.


Ενας πρώην Αμερικανός υπάλληλος μυστικών υπηρεσιών ισχυρίστηκε ότι :


Οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι στημένοι ψευτικοι τρομοκράτες και η δημιουργούνται απο τις μυστικές υπηρεσίες.


Ισως να ακούγεται λίγο υπερβολικό αλλά είναι μια πολύ διαδομένη στρατηγική.


Η στημένη τρομοκρατία ( false flag terrorism )  χρησιμοποιείται απο τις κυβερνήσεις για να επιτεθεί στους ίδιους  της τους πολίτες και μετά να κατηγορήσει άλλους με σκοπό να δικαιλογήσει τον πόλεμο εναντίον αυτών που κατηγορεί.


Και τελειώνοντας ας δουμε μερικά προσωπα της παγκόσμιας Ιστορίας τί είχαν πει για τις Στημένες επιχειρήσεις τρομοκρατίας ( false flag operation )


O Στάλιν είχε πεί :

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ελεγξεις την μάζα είναι με πράξεις τρομοκρατίας.


Ο Χίτλερ είχε πεί :

H τρομοκρατία είναι το καλύτερο πολιτικό όπλο για να ελεγξεις τις μάζες.Κανείς δεν θέλει να πεθάνει ξαφνικά.


Ο Herman Goering ηγέτης των Ναζί είχε πεί :

Γιατί φυσικά οι άνθρωποι δεν θέλουν τον πόλεμο…Αλλα ούτως η αλλιώς αυτοι που κυβερνάνε αποφασίζουν και την πολιτική που θα ακολουθήσουν και είναι απλο θέμα να παρασύρουν και τους πολίτες μαζί τους.Είτε δημοκρατία ,είτε φασισμός ,είτε κομμουνισμός δεν παιζει ρόλο.Οι πολίτες πάντα μπορούν να υποταγούν στους πολιτικούς.Αυτο είναι ευκολο.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους πείς ότι δέχονται επίθεση και να κατηγορήσεις αυτούς που ειναι αντίθετοι στα λεγόμενα σου για ελλειψη πατριωτισμού και ότι αποτελούν κίνδυνο για την χώρα.Πάντα πιάνει αυτό το κόλπο σε όποια χώρα και να το εφαρμόσεις.


Πηγή : globalresearch.ca

https://gr-news.net/