Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ελληνική γενοκτονία ετοιμάζουν οι Ουκρανοί του Αζόφ και θέλουν να ρίξουν την ευθύνη στους Ρώσους


 Ελληνική γενοκτονία ετοιμάζουν οι νεοναζί Ουκρανοί του Τάγματος του Αζόφ, καθώς διαδίδουν τις τελευταίες ώρες πληροφορίες ότι θα «χτυπηθεί» το ελληνικό κονβόι από τη Μαριούπολη.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Ονισένκο, δημοσιογράφος και ανταποκριτής στο Κίεβο, αυτή η πληροφορία μεταδίδεται από ουκρανικά κανάλια telegram, που λαμβάνουν πληροφορίες από υπηρεσίες ασφαλείας.

«Στόχος είναι να κατηγορηθεί το Αζόφ και να μειωθεί η μαζικότητα της υποστήριξης της Ουκρανίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι Ουκρανοί παραστρατιωτικοί που τις προηγούμενες ημέρες έκαναν διάφορες φρικαλεότητες κατά αμάχων, όπως για παράδειγμα αυτή που είδαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο που τους έδειχνε να σταματούν αυτοκίνητα πολιτών που ήθελαν να διαφύγουν από την Μαριούπολη και να δολοφονούν αμάχους, ετοιμάζονται να ρίξουν την ευθύνη τους Ρώσους, καθώς έχουν δει ότι η Δύση κατηγορεί για τα πάντα τη Ρωσία, χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Ukrainian forces do not allow people to leave Mariupol, complete chaos has occurred in and around the city


Mariupol is on the verge of a complete siege by the Russians pic.twitter.com/WBNhATpuWu


— Spriter (@spriter99880) February 26, 2022

Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν με τους Έλληνες ομογενείς που σκοτώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, όταν και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε άμεσα τη Ρωσία, χωρίς ωστόσο να έχει στη διάθεση του όλες τις πληροφορίες, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, ο οποίος είπε ότι «δεν ξέρω ποιος τους σκότωσε, αλλά ξέρω ότι θα ζούσαν αν δεν είχε εισβάλει η Ρωσία». 

Να θυμίσουμε ότι τότε η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία τόνιζε ότι η ρωσική Αεροπορία δεν επιχειρούσε στο συγκεκριμένο σημείο την συγκεκριμένη ημέρα, ενώ με νέα της ανακοίνωση ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση να «συνέλθει». 

Να σημειωθεί ότι η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες έκανε ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τους Ουκρανούς ακροδεξιούς που από το 2014 τρομοκρατούσαν τους Ρωσόφωνους του μαρτυρικού Ντόνμπας, με την ανοχή της Δύσης, και σήμερα τρομοκρατούν όλους, πρωτίστως τους κατοίκους της Μαριούπολης. Δεν είναι η Ρωσία υπεύθυνη για αυτό».

Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τους🇺🇦ακροδεξιούς που από το 2014 τρομοκρατούσαν τους Ρωσόφωνους του μαρτυρικού Ντόνμπας, με την ανοχή της Δύσης,και σήμερα τρομοκρατούν όλους, πρωτίστως τους κατοίκους της Μαριούπολης. Δεν είναι η Ρωσία υπεύθυνη για αυτό

🔗 https://t.co/Mqpdgr6JEf pic.twitter.com/RTTq5c2fA2


— Rus Embassy, Greece (@RFEmbassyGr) March 2, 2022

https://www.defencenet.gr/amyna/enoples-sygkroyseis/916677_elliniki-genoktonia-etoimazoyn-oi-oykranoi-toy-azof-kai-theloyn-na