Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΚΤΗΝΩΔΙΑ Οι ουκρανοναζί έγδυσαν κι έδεσαν σε στύλο 2 ρωσογενείς κοπέλες όπου τις κακοποιεί ο καθένας.. ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Οι Ουκρανοναζί συνεχίζουν τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά ρωσόφιλου στοιχείου στην Ουκρανία. Εκατοντάδες άνδρες δένονται σε στύλους και βασανίζονται. 
Τώρα οι δήμιοι έδεσαν σε στύλο 2 ρωσογενείς κοπέλες τις έγδυσαν και ο καθένας μπορεί να τις κακοποιήσει. Διαστροφικός σαδισμός…ωμή βαρβαρότητα..κτηνωδία.. Aζοφισμός..

Και δεν ήταν οι μόνες αλλού δυο δυο κοπέλες σε στύλους που μαστιγώνται άγρια ενώ μια άλλη δεμένη μόνη της επίσης δέχεται φραγγέλωμα..

Η Arendt στο βιβλίο της ”οι Καταβολές του Ολοκληρωτισμού” επιχειρώντας ν΄απαντήσει πως κατέστησαν δυνατά τα ειδεχθή εγκλήματα του ναζισμού διαπιστώνει μια κλιμάκωση κι αποκαλεί το πρώτο στάδιο ” φόνο του νομικού προσώπου” που συντελείται με την αφαίρεση δικαιωμάτων από ορισμένες κατηγορίες του πληθυσμού..

Η εθνοκάθαρση του ρωσόφωνου στοιχείου συντελέστηκε για 8 χρόνια ακριβώς σε αυτή τη βάση……..η τρομοκρατία συνεχίζεται ο ναζισμός είναι πάντα ίδιος…

Οι Παιδεραστές Ουκρανοναζί δένουν γυμνά παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν


dimpenews.com

Οι Παιδεραστές Ουκρανοναζί δένουν γυμνά παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν!!
 Βάφουν πράσινα τα πρόσωπα τους. Λιθοβόλησαν σαν κοινοί τζιχαντιστές νεαρό στη Μαριούπολη! ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών. Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής (Arte tv)Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Οι Παιδεραστές Ουκρανοναζί δένουν γυμνά παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν!! Βάφουν πράσινα τα πρόσωπα τους.

Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Ένωση αποκαλύπτει δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής (Arte tv Αυγ.2019) Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!

H Ουκρανία υπό το καθεστώς του Κιέβου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διακίνηση και εμπορία παιδιών. Ένα στα 10 παιδιά που διακινούνται και είναι εμπορεύσιμα παγκοσμίως προέρχονται από την Ουκρανία σύμφωνα με παραγωγή από το γαλλικό κανάλι ARTE. Η Αγγελική Λιτβινένκο είναι επικεφαλής ενός κέντρου για θύματα εκμετάλλευσης συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ. Μέσα στον τομέα που παρακολουθεί 40 ανήλικοι πουλήθηκαν σε ντόπιους Ουκρανούς πολιτικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση.Ο τύπος και το παλτύκοινό έχουν μείνει στο περιθώριο αυτής της διαδικασίας, καταγγέλει. Μια 16χρονη μιλάει στην κάμερα με καλυμμένο πρόσωπο. ”Με την κολλητή μου δοκιμάσαμε κάθε είδους ναρκωτικό.Μια μέρα που δεν είχαμε χρήματα ν΄αγοράσουμε ναρκωτικές ουσίες ένας φίλος μας είπε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα χρήματα”…

Η υπεύθυνη λέει πως ”οι γονείς βλέποντας την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει τα παιδιά τους στράφηκαν στην αστυνομία. Αλλά η αστυνομία δεν ήθελε να πάρει τα μέτρα της. Καταλάβαμε ότι υψηλά ιστάμενοι ήταν πίσω από όλο αυτό και η δικαιοσύνη τους κάλυπτε. Σήμερα ξέρουμε πως προσωπικότητες πρώτης γραμμής ενέχονται στη σεξουαλική εκμετάλλευση αυτών των παιδιών.”

”Δεν ήθελα να πάω αλλά η κολλητή μου, μου ζήτησε να τη συνοδέψω στο ξενοδοχείο.Και τελικά πήγαμε μαζί” καταθέτει η 16χρονη.. Μιλάει η πρόεδρος της ένωσης ” ο δρόμος της ζωής” που η αδερφή της απήχθηκε ανήλικη και εντοπίστηκε στην Ολλανδία ως θύμα διακίνησης.. Πέθανε λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί. Αναφέρεται κύκλωμα διακίνησης παιδιών και στη Χερσώνα.

παιδί

Οι Ουκρανοναζί λιθοβόλησαν σαν κοινοί τζιχαντιστές νεαρό που τον έδεσαν σε στύλο στη Μαριούπολη για το ανθρωπιστικό του έργο στους δοκιμαζόμενους κατοίκους. Μια ιστορία από έναν κάτοικο της Μαριούπολης.

” Την άλλη μέρα, στο δρόμο, ένας τύπος μοίραζε πράγματα σε όσους είχαν ανάγκη. Χάρισε σακάκια, χειμερινές μπότες, καπέλα και πουλόβερ. Οι Αζοφιστές τον πλησίασαν με μπύρα, άρχισαν να τον χτυπούν με όπλα, χέρια, πόδια και μετά τον έδεσαν σε ένα κοντάρι και τον χτύπησαν με πέτρες,τον λιθοβόλησαν και έβαλαν και μπύρα δίπλα του για να τον ενοχοποιήσουν. Αυτοί είναι οι Αζοφιστές, που υποτίθεται ότι προστατεύουν τον πληθυσμό από τη ρωσική επιθετικότητα, είναι πραγματικά ανισόρροπα καθάρματα, στα οποία δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς”.

Στο θέρετρο Kirillov οι Ουκρανοναζί έδεσαν έναν αντιφρονούντα σε κολόνα ηλεκτρικού βαμμένη στα χρώματα της τ. Ουκρανίας και τον βασάνιζαν. Στο πρόσωπο τον μακιγιάρισαν με χρώματα τη σημαίας της τ. Ουκρανίας..

Στην περιοχή Darnytskyi του Κιέβου, έδεσαν σε ένα κοντάρι άτομο και το λίντσαραν.

Σε άλλη περιοχή σε δημόσιο δρόμο 2 κουκουλοφόροι παραστρατιωτικοί γδύνουν πολίτη και τον μαστιγώνουν.

Η Nina Ishchenko, μέλος της Ένωσης Συγγραφέων του LPR, κριτικός λογοτεχνίας και πολιτισμολόγος, Ph.D. γράφει σχετικά με τις τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά αντιφρονούντων και ρωσογενών στην τ. Ουκρανία.

Με την έναρξη της ειδικής επιχείρησης (με στόχο την προστασία των κατοίκων του Ντονμπάς από την ουκρανική επιθετικότητα), στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται συγκλονιστικά βίντεο, που δείχνουν πώς οι Ουκρανοναζί λιντσάρουν αντιφρονούντες. Μαζί με τον εξευτελισμό, την ταπείνωση γίνονται και φόνοι. Ταυτόχρονα, υπάρχουν εκκλήσεις Ουκρανών πολιτών, δημοσίων υπαλλήλων και δημοσιογράφων να δολοφονήσουν Ρώσους στην Ουκρανία και τη Ρωσία, και να μη γλυτώσουν ούτε ηλικιωμένοι, ούτε γυναίκες, ούτε παιδιά.

Η απανθρωποποίηση στην Ουκρανία συνεχίζεται εδώ και οκτώ χρόνια. Και οι κάτοικοι του Donbass γνωρίζουν ότι θεωρείται «φυσιολογικό» για τον ουκρανικό στρατό να χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, οι συμπατριώτες μας συνέχισαν το έργο των κρατικών θεσμών στα κατεχόμενα: άνθρωποι που κρύβονταν από τους Γερμανούς στα δάση και στο υπόγειο δημιούργησαν σχολεία και νοσοκομεία. Ελλείψει των πιο αναγκαίων, υπό την απειλή της ίδιας τους της ζωής, οι άνθρωποι διατήρησαν τους θεσμούς της ειρηνικής ζωής και οργάνωσαν τις δραστηριότητές τους ορθολογικά.

Μια παρόμοια κατάσταση επαναλήφθηκε στο Donbass το 2014. Δεν υπήρχε ρεύμα ή νερό στο Λούγκανσκ για αρκετούς μήνες και σχολεία και νοσοκομεία άρχισαν να λειτουργούν. Η Ουκρανία πλήρωσε τον τελευταίο μισθό στους κρατικούς υπαλλήλους τον Μάιο του 2014 και ο πρώτος μισθός στο LPR καταβλήθηκε τον Μάιο του 2015. Όλο αυτό το διάστημα, δάσκαλοι, βιβλιοθηκονόμοι, δημοσιογράφοι, γιατροί, αστυνομικοί, ηλεκτρολόγοι, γκάζι, διασώστες πήγαιναν στη δουλειά. Συχνά, οι απλοί υπάλληλοι έπρεπε να εργαστούν κάτω από εχθρικά πυρά και να εξαλείψουν τις συνέπειες του βομβαρδισμού. Ωστόσο, η κανονική ζωή στο Donbass δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό.

Βλέπουμε την αντίθετη κατάσταση στην Ουκρανία. Στις πόλεις που δεν έχουν ακόμη καταληφθεί από τον ρωσικό στρατό, που ελέγχονται από τις ουκρανικές αρχές, που βρίσκονται σχετικά μακριά από το μέτωπο, έλαβε χώρα μια εντυπωσιακή απαρχαίωση και βαρβαροποίηση της ζωής σε λίγες μέρες. Η αυτοκτονία έχει γίνει συνηθισμένη. Αντιφρονούντες που προσχηματικά κατηγορούνται για λεηλασίες ή δολιοφθορές ξεγυμνώνονται, περιχύνονται με πράσινη μπογιά, δένονται σε κοντάρια με μονωτική ταινία και ο καθένας μπορεί να τους χτυπήσει, τις δε κοπέλες να τις βιάσει. Έτσι, στο Zaporozhye, πατέρας και γιος υπέστησαν λιντσάρισμα. Στο Novovolynsk (περιοχή Volyn), ένας άνδρας που έμεινε δεμένος σε στύλο και υποβλήθηκε σε βασανιστήρια κατά τη διάρκεια της νύχτας πέθανε επειδή η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν.

Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις σε όλη την Ουκρανία. Πολλά σημεία είναι εντυπωσιακά: ο κόσμος εγκρίνει μαζικά αυτό που συμβαίνει στους δεμένους.Στα βίντεο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ότι κάποιος υπερασπίζεται αυτούς τους ανθρώπους ή αρνείται να συμμετάσχει στο λιντσάρισμα.

Αλλά ακόμα κι αν οι άνθρωποι έπιασαν πραγματικά τον σαμποτέρ, γιατί δεν τον πάνε στην αστυνομία; Οι κρατικές δομές στην Ουκρανία λειτουργούν, αλλά, προφανώς, οι κάτοικοι της χώρας δεν τις αντιλαμβάνονται ως σημαντικό μέρος της ζωής τους και δεν θεωρούν απαραίτητο να διατηρηθούν. Με τη σειρά τους, αυτές οι δομές δεν παρεμβαίνουν στο λιντσάρισμα και δεν προσπαθούν να επαναφέρουν την κοινωνία στην κανονική ζωή. Προφανώς πρόκειται για σκόπιμη ενθάρρυνση της βαρβαροποίησης των κατοίκων, ώστε ο φόβος και η επιθετικότητά τους να ξεχυθεί στους αθώους..

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Στις 17 Μαρτίου 2022, ο υποστράτηγος Serhiy Deyneko, Πρόεδρος της Κρατικής Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής της Ουκρανίας, υποσχέθηκε στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο να σκοτώσει προσωπικά τις συζύγους, τους γονείς, τα παιδιά, τους αδελφούς και τις αδερφές των Ρώσων στρατιωτικών. Εκτός από την αδυναμία αφομοίωσης των κανόνων συμπεριφοράς ενός δημοσίου υπαλλήλου, ο στρατηγός επιδεικνύει εδώ φόβο, μίσος ως αποτέλεσμα φόβου και το αποτέλεσμα της αντιρωσικής προπαγάνδας που διεξάγεται ενεργά στην Ουκρανία από το 2013.

Ακόμη νωρίτερα, στις 15 Μαρτίου 2022, στον αέρα του ουκρανικού τηλεοπτικού καναλιού πληροφοριών Ukraine 24, ο παρουσιαστής Fakhrudin Sharafmal ζήτησε να σκοτωθούν Ρώσοι μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

«Οι στρατιώτες μας είναι οι υπερασπιστές της Ουκρανίας, δεν μπορούν να σκοτώσουν παιδιά, αυτό απαγορεύεται από τους κανόνες του πολέμου και τη Σύμβαση της Γενεύης, αλλά δεν είμαι στρατιωτικός, δεν δεσμεύομαι από τις συμβάσεις και αν υπάρχει ευκαιρία να ασχοληθώ με τους Ρώσους θα το κάνω. Εφόσον μας αποκαλείτε Ναζί, θα τηρήσω το δόγμα του Αδόλφου Άιχμαν και θα κάνω τα πάντα ώστε ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας να ζήσετε. Αν πρέπει να σφαγιάσουμε όλες τις οικογένειές σας, τότε θα είμαι ένας από τους πρώτους. Δόξα στο έθνος!” αυτός είπε.

Σε αυτή τη δήλωση, είναι εντυπωσιακό όχι μόνο η μισανθρωπία του ομιλητή, αλλά και το γεγονός ότι το κάνει δημόσια, βασιζόμενος στην κατανόηση και στην υποστήριξη από το κοινό. Αυτό λέει ακόμη περισσότερα για το κοινό παρά για τον τηλεοπτικό δημοσιογράφο.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Το μίσος προς τους Ρώσους που καλλιεργείται από την ουκρανική προπαγάνδα οδηγεί σε ανθρωπιστικές καταστροφές σε πολιορκημένες πόλεις στο νότιο και ανατολικό μέτωπο. Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Λαϊκής Πολιτοφυλακής των Δημοκρατιών αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν επιτρέπουν στους κατοίκους να εγκαταλείψουν τις πόλεις, δεν ενημερώνουν για ανθρωπιστικούς διαδρόμους, πυροβολούν αυτούς που προσπαθούν να φύγουν. Στην πραγματικότητα, οι πολίτες της σύγχρονης Ουκρανίας κρατήθηκαν όμηροι από ένοπλους εγκληματίες, οι οποίοι υποστηρίζονται από κάποιο μέρος της κοινωνίας.

Έτσι, στις αρχές Μαρτίου 2022, η δημοσιογράφος Τατιάνα Αλεξάντροβα, που γράφει για τη θρησκεία, έγραψε στη σελίδα της: «Από όσο καταλαβαίνω, είναι παράλογο να διαπραγματευόμαστε ανθρωπιστικούς διαδρόμους χωρίς να κλείνουμε τον εναέριο. Οι Ρώσοι χρειάζονται διαδρόμους για να αποσύρουν τον πληθυσμό και να χρησιμοποιήσουν πυροβολικό και αεροσκάφη». Αυτή η δήλωση σχολιάστηκε από τον Ρώσο blogger Armen Arsiyan, ο οποίος σημείωσε ότι, πρώτον, όλοι, ακόμη και από την ουκρανική πλευρά, γνωρίζουν καλά ότι η αεροπορία και το πυροβολικό δεν χρησιμοποιούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας ακριβώς από φόβο προσβολής αμάχων, και δεύτερον , το ουκρανικό κοινό πιστεύει ειλικρινά ότι οι άμαχοι θα πρέπει να χρησιμεύουν ως ανθρώπινη ασπίδα για τους Ναζί, και όταν πεθάνουν, αυτό θα είναι άλλο ένα επιχείρημα υπέρ των «θηριωδιών των Ρώσων στρατιωτών».

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Έτσι, τα γεγονότα του τελευταίου μήνα έδειξαν ότι το χειρότερο πράγμα στην Ουκρανία δεν συμβαίνει στο στρατιωτικό μέτωπο, αλλά στο πνευματικό μέτωπο. Η οκταετής απάνθρωπη μεταχείριση που είχαν οι ρωσογενείς , ανυψωμένη σε κανόνα της κρατικής πολιτικής, οδήγησε στην απώλεια της ανθρώπινης υπόστασης από τους ίδιους τους Ουκρανούς. Μαζί με τον οκταετή πόλεμο κατά του Ντονμπάς, αυτό είναι ένα ακόμη έγκλημα του καθεστώτος του Κιέβου.

Για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους, οι ηγέτες της Ουκρανίας ξεκίνησαν τις διαδικασίες παραληρηματικής υστερίας και ψύχωσης του πληθυσμού τους. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια νοσηρή κοινωνία, αποκομμένη από την πραγματικότητα και μετακόμισε σε έναν αιμοσταγή κόσμο όπου το λιντσάρισμα, το μίσος, οι δολοφονίες θεωρούνται κανονικότητα και καθημερινότητα.

Οι κάτοικοι των απελευθερωμένων περιοχών λένε τι πέρασαν.

«Μας έδιωξαν από το υπόγειο. Μέθαγαν κάθε βράδυ. Ένας Ουκρανός στρατιώτης ήταν πολύ μεθυσμένος, δεν μπορούσε να κινηθεί, ήταν δεμένος σε ένα κοντάρι. Όπου υπάρχει περιφερειακό νοσοκομείο, υπάρχει γέφυρα, άνοιξαν μια βαθιά τρύπα και πέταξαν αυτούς που μέθυσαν μέσα», λέει η γυναίκα.

“Τα τανκς ήταν κρυμμένα σε κατοικημένες περιοχές. Όλοι όσοι ήθελαν να τρέξουν πυροβολήθηκαν, πυροβολήθηκαν στην πλάτη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί νεκροί ακριβώς έξω από το κατάστημα.”

dimpenews.com