Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Νέα δεδομένα: Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε προγράμματα χρηματοδότησης για βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία - το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος!


«Τα στοιχεία που ανακαλύψαμε επιτρέπουν να εντοπίσουμε το σχέδιο αλληλεπίδρασης μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των ουκρανικών βιολογικών αντικειμένων. 

Εφιστάται η προσοχή στη συμμετοχή στη χρηματοδότηση αυτών των δραστηριοτήτων δομών κοντά στη σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ, ιδίως του επενδυτικού ταμείου Rosemont Seneca, με επικεφαλής τον Χάντερ Μπάιντεν. 

Το Ταμείο έχει σημαντικούς οικονομικούς πόρους ύψους τουλάχιστον 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων», σημείωσε ο Kirillov.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει στενή σχέση μεταξύ του fund και των βασικών εργολάβων του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και η Metabiota. Μαζί με την Black and Veach, είναι ο κύριος προμηθευτής εξοπλισμού για τα βιολογικά εργαστήρια του Πενταγώνου σε όλο τον κόσμο.

«Η κλίμακα του προγράμματος είναι εντυπωσιακή. Εκτός από το στρατιωτικό τμήμα, στην εφαρμογή του συμμετέχουν άμεσα η Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων», τόνισε ο επικεφαλής των στρατευμάτων του RKhBZ.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, επιστημονική επιμέλεια γίνεται από κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς στις Η.Π.Α. Μεταξύ αυτών είναι το Εθνικό Εργαστήριο του Λος Άλαμος, το οποίο ανέπτυξε πυρηνικά όπλα.

© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Όλη αυτή η δραστηριότητα, όπως σημείωσε ο Κιρίλοφ, διεξάγεται υπό τον πλήρη έλεγχο του Πενταγώνου.

Υλικό που ετοίμασαν: Timur Sherzad, Nikolai Baranov ■

tvzvezda.ru